کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
الان با ويزا سنتر تماس گرفتم و متاسفانه خانمه خيلي ريلكس گفت كه ويزاي شما آماده نيست و under processe
...اينم از احوالات ما
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، Tomas
(2013-05-03 ساعت 22:11)آناهيتا نوشته:  الان با ويزا سنتر تماس گرفتم و متاسفانه خانمه خيلي ريلكس گفت كه ويزاي شما آماده نيست و under processe
...اينم از احوالات ما
يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه كلير نشد؟؟؟؟؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، آناهيتا
(2013-05-03 ساعت 22:19)simi نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 22:11)آناهيتا نوشته:  الان با ويزا سنتر تماس گرفتم و متاسفانه خانمه خيلي ريلكس گفت كه ويزاي شما آماده نيست و under processe
...اينم از احوالات ما

ايروان تو سايت زده كلير شده ... اما به خاطر جريانات انكارا ما مشكوك شديم و الان زنگ زدم به ويزا سنتر كه اونا هم گفتن ويزا آماده نيست نرين واسه دريافتش Sad
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، rrrraaaazzzz ، kamela ، girl ، dinadino228 ، Tomas
آنا جون با سفارت تماس بگيرين ، آخه مگه الكي؟ اين كارشون سركار گذاشتن مردمه لعنتيااااا
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، girl ، آناهيتا ، dinadino228 ، سانازی
آنا جان یعنی گفت نرین واسه دریافتش یا فقط گفت آماده نیست؟ آخه تو فاصله ای که کلیر میشی تا پاسو ببری و ویزا ایشیو بشه خب ویزا آماده نیست و صادر نشده چون هنوز پاسو ندادی، مثلن تو اون فاصله برای آنکارا و ابوظبی هم تو ceac بزنی هنوز نشون نمیده، پاسو ببری معلوم میشه این حالت adminstrartive processingمی مونه یا نه. 
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
[quote='آناهيتا' pid='327603' dateline='1367602915']
الان با ويزا سنتر تماس گرفتم و متاسفانه خانمه خيلي ريلكس گفت كه ويزاي شما آماده نيست و under processe
...اينم از احوالات ما

آناهیتا جون معلومه ویزاش آماده نیست آرین کلیر شده اسمشم تو سایت زدن باید بره سفارت پاسپورتش رو بده تا ویزاش صادر بشه (دقیقا همین چیزی که شادزاد گفت)...همین که اسمش به عنوان یه شخص کلیر شده تو سیستمشون هست کافیه دیگه انقدر استرس نداشته باشید و کیستون رو با کیسهای دیگه مقایسه نکنید کار شما تموم شده است...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، poram ، shabnam.84 ، girl ، آناهيتا ، dinadino228 ، arian307
به به میبینم الهه هم ویزاش رو گرفت
مبارکه خانم خانمها
خانم وکیل ؛ مشاور و راهنمای حقوقی بچه ها
کلی لذت بردم و خوشحال شدم
کاملیای عزیزم امیدوارم هرچه زودتر این اسپانسر محترم سر و کله اش پیدا بشه ؛ یادته یه زمانی برای اسپانسر الهه چقدر دعا می کردیم
منم اینجا مثل یه ماهی که از آب بیفته بیرون شدم ؛ همه اش به خودم میگم صبر داشته باش تا کمی اوضاع بهتر بشه و بفهمی از چه قراره
خب سخته
هم با همسر و خانواده اش و هم با محیط
همه چیز جدید ... تازه با اینهمه اطلاعاتی که داشتیم
ولی وقتی میای اینجا انگار از نزدیک درک می کنی که واقعا چه خبره
و باید اینجا زندگی کنیم؛ وفق پیدا کردن با اینجا سخته و همه اینا باعث میشه که کمی بی حوصله بشم.
دیروز رفته بودیم یه مهمونی یه خانمی بود شبیه مامان من .... اولش که تمام مهمونی زهرم شد از بس گریه کردم؛ بعد که حالم کمی بهتر شد رفتم و بهش گفتم ....
خلاصه که اینجا هم مشکلات خاص خودمون رو داریم.
براتون آرزوی صبر و سلامتی و موفقیت دارم.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، poram ، ارکیده ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، arian307 ، Tomas ، سانازی
نه انا جون ایشاللا اینطور نیست .
بزار ارین بره . حتما اماده میشه تا اون موقع .
واللا من دقیق نمیدونم این کارا چه حساب کتابی داره اما برین سفارت و با امیدواری و روحیه خوش ایشاللا هلله .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، poram ، girl ، آناهيتا ، dinadino228 ، arian307 ، سانازی
دیگه واقعا دارن مردمو مسخره خودشون می کنن.خوبه حالا ما ازدواح کردیم برای تفریح یا تحصیل که نمی ریم قراره چند سال از عمرمون این جوری بگذره خدا می دونه.
آنا جون بنظرم از سفارت بپرسید بهتره
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
مرسده عزیز ایشاللا یه سفر که برگردی ایران و مادرت رو ببینی عزیزم
ولی از زندگیت لذت ببر .
من هم فکر کنم وقتی بیام از این جهت اذیت بشم .
ولی از طرفی عاشق همسرم هستم و اون نمیخواد بیاد ایران و کلا هر کس بنا به دلایلی غربت رو انتخاب میکنه و صد البته سختی های خودش رو داره . به قول امضای جودی هر جا که باشیم دلمون واسه یه جای دیگه تنگ میشه .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، arian307 ، Tomas ، سانازی
(2013-04-30 ساعت 22:34)poram نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 17:32)rrrraaaazzzz نوشته:  کدوم یارو؟ خودمم نمی دونم
دیگه دارم دیوونه می شم هیچ خبری نمی شه
دفعه اول که زنگ زده گفتن 2 یا 3 هفته دیگه نتیجه کارتون معلوم میشه
2هفته بعد زنگ زده گفتن هنوز 6 ماه نشده
2 هفته بعد زنگ زده اینو گفتن
دیگه نمی دونم Sad Sad

راز جان شما دقیقا شرایطتون مثل ماست . ما هم 6 ماهو گذروندیم .سرویس سنترمون هم مثل شماست.هیچ خبری هم نشده هنوز. نمیدونم رو visajourney هستین یا نه اما
http://www.visajourney.com/timeline/mont...2&sortby=2
به این لیست یه نگاهی بنداز . اپرو ها رو نشون میده.چقدر این انتظار سخته . برات دعا می کنم دوست عزیز
در مورد اون وقت مصاحبه هم هیچی نمیدونم . ما که زنگ زدیم دو هفته پیش گفتن یه ماهه دیگه صبر کنین! شما کی زنگ زدین؟ مپرسیدین آخه قبل از اپروال کدوم وقت مصاحبه؟؟!؟؟!

ممنون poram عزیز
لطف کردی، خدا کنه این روزها هر چه زودتر بگذره
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، ارکیده ، girl ، yalda91
(2013-05-04 ساعت 00:28)rrrraaaazzzz نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 22:34)poram نوشته:  [quote='rrrraaaazzzz' pid='322407' dateline='1367326946']
کدوم یارو؟ خودمم نمی دونم
دیگه دارم دیوونه می شم هیچ خبری نمی شه
دفعه اول که زنگ زده گفتن 2 یا 3 هفته دیگه نتیجه کارتون معلوم میشه
2هفته بعد زنگ زده گفتن هنوز 6 ماه نشده
2 هفته بعد زنگ زده اینو گفتن
دیگه نمی دونم Sad Sad

راز جان شما دقیقا شرایطتون مثل ماست . ما هم 6 ماهو گذروندیم .سرویس سنترمون هم مثل شماست.هیچ خبری هم نشده هنوز. نمیدونم رو visajourney هستین یا نه اما
http://www.visajourney.com/timeline/mont...2&sortby=2
به این لیست یه نگاهی بنداز . اپرو ها رو نشون میده.چقدر این انتظار سخته . برات دعا می کنم دوست عزیز
در مورد اون وقت مصاحبه هم هیچی نمیدونم . ما که زنگ زدیم دو هفته پیش گفتن یه ماهه دیگه صبر کنین! شما کی زنگ زدین؟ مپرسیدین آخه قبل از اپروال کدوم وقت مصاحبه؟؟!؟؟!

ممنون poram عزیز
لطف کردی ، خدا کنه این روزها هر چه زودتر بگذره
نگاه کردم اسممون نبودSad
برات آرزوی خوشبختی می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، mercedeh2011 ، poram ، girl

بچه ها یه سوال یکم همچین نیمه خصوصی بپرسم؟!

شما هم اگه شوهراتون مثل من ایران به دنیا نیومده ا اگه هم بوده آداب و رسوم ابنجا رو نمیدونه. قضیه مهریه رو مطرح کردین؟ به نظرتون چقدر مهمه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، simi ، girl
(2013-05-03 ساعت 22:22)آناهيتا نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 22:19)simi نوشته:  [quote='آناهيتا' pid='327603' dateline='1367602915']
...اينم از احوالات ما

ايروان تو سايت زده كلير شده ... اما به خاطر جريانات انكارا ما مشكوك شديم و الان زنگ زدم به ويزا سنتر كه اونا هم گفتن ويزا آماده نيست نرين واسه دريافتش Sad

آناجان نگران نباش عزیزم!!! شما کارتون درست شده
شما که هوای بچه های نگرانو همیشه داشتین
مطمئنم به زودی زود با خبرای خوشی میایین
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، ارکیده ، shabnam.84 ، girl ، آناهيتا ، dinadino228 ، yalda91 ، arian307
(2013-05-04 ساعت 00:50)poram نوشته:  
بچه ها یه سوال یکم همچین نیمه خصوصی بپرسم؟!

شما هم اگه شوهراتون مثل من ایران به دنیا نیومده ا اگه هم بوده آداب و رسوم ابنجا رو نمیدونه. قضیه مهریه رو مطرح کردین؟ به نظرتون چقدر مهمه؟

منم همسرم از آداب و رسوم هیچی نمی دونست حتی نمی دونست برای خاستگاری باید گل و شیرینی بیاره ولی خانوادم ازش خواستن همه چیز با رسم و رسوم اصیل ایرانی پیش بره البته بستگی داره بعضی خانواده ها براشون مهم نیست.ولی پدر من کلا آدمی هست که باید داماد رو از 7 خان بگذرونه بعد بله بده ولی خوب شما ببینید چه چیزایی براتون مهمتره مثلا پدر و مادر من مهریه و خرید طلا و اینجور چیزا مهمتر از جشن و مراسم و تجملات بود براشون...مهریه هم یه چیز توافقی هست ولی پیشنهاد من اینه که به نامزدت بگو من تو اینجور مسائل هیچ اختیاری از خودم ندارم و تصمیم آخر رو در مورد مهریه و جشن و اینجور چیزا پدر مادرم میگیرن چون مردا اصولا وقتی این حرفا پیش میاد از زنشون انتظار شنیدن مهریه رو ندارن طرز فکرشون اینه که اگه منو واسه خودم می خوای فقط باید خودم رو بخوای مهریه هم مخصوصا برای کسایی که باهاش آشنایی ندارن یه کم غیر قابل قبوله...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، poram ، shabnam.84 ، girl ، rrrraaaazzzz ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان