کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سیمی جونم یادم اومد اگه تو ان وی سی اصل 1040 رو فرستادی تو مصاحبه کپیش رو باید ببری اگه کپیش رو برای ان وی سی فرستادی اصلش رو باید ببری
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، poram ، girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
(2013-05-04 ساعت 01:06)ارکیده نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 00:50)poram نوشته:  
بچه ها یه سوال یکم همچین نیمه خصوصی بپرسم؟!

شما هم اگه شوهراتون مثل من ایران به دنیا نیومده ا اگه هم بوده آداب و رسوم ابنجا رو نمیدونه. قضیه مهریه رو مطرح کردین؟ به نظرتون چقدر مهمه؟

منم همسرم از آداب و رسوم هیچی نمی دونست حتی نمی دونست برای خاستگاری باید گل و شیرینی بیاره ولی خانوادم ازش خواستن همه چیز با رسم و رسوم اصیل ایرانی پیش بره البته بستگی داره بعضی خانواده ها براشون مهم نیست.ولی پدر من کلا آدمی هست که باید داماد رو از 7 خان بگذرونه بعد بله بده ولی خوب شما ببینید چه چیزایی براتون مهمتره مثلا پدر و مادر من مهریه و خرید طلا و اینجور چیزا مهمتر از جشن و مراسم و تجملات بود براشون...مهریه هم یه چیز توافقی هست ولی پیشنهاد من اینه که به نامزدت بگو من تو اینجور مسائل هیچ اختیاری از خودم ندارم و تصمیم آخر رو در مورد مهریه و جشن و اینجور چیزا پدر مادرم میگیرن چون مردا اصولا وقتی این حرفا پیش میاد از زنشون انتظار شنیدن مهریه رو ندارن طرز فکرشون اینه که اگه منو واسه خودم می خوای فقط باید خودم رو بخوای مهریه هم مخصوصا برای کسایی که باهاش آشنایی ندارن یه کم غیر قابل قبوله...

مرسی ارکیده جون ، راستش ما هنوز حرفش رو نزدیم اما یبار که بصورت عمومی حرفش پیش اومد متوجه شدم که این قضیه برای شوهرم و خانوادش یکم غیر عادیه!
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، yalda91
(2013-05-04 ساعت 01:18)ارکیده نوشته:  سیمی جونم یادم تومد اگه تو ان وی سی اصل 1040 رو فرستادی تو مصاحبه کپیش رو باید ببری اگه کپیش رو برای ان وی سی فرستادی اصلش رو باید ببری
مرسي اركيده جووووونمخيلي لطف كردي Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
(2013-05-04 ساعت 01:24)simi نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 01:18)ارکیده نوشته:  سیمی جونم یادم تومد اگه تو ان وی سی اصل 1040 رو فرستادی تو مصاحبه کپیش رو باید ببری اگه کپیش رو برای ان وی سی فرستادی اصلش رو باید ببری

خواهش میکنم همسایه جون...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
(2013-05-04 ساعت 00:50)poram نوشته:  
بچه ها یه سوال یکم همچین نیمه خصوصی بپرسم؟!

شما هم اگه شوهراتون مثل من ایران به دنیا نیومده ا اگه هم بوده آداب و رسوم ابنجا رو نمیدونه. قضیه مهریه رو مطرح کردین؟ به نظرتون چقدر مهمه؟
پوران جان بستگي به خونواده تون هم داره من و خواهرم و زن داداشم مهريه نداريم و معتقديم مهريه سند خوشبختي طرفين نيست ، پدرم دومادارو از ٧ خوان رد كردو بهشون دختر داد و چون تو امريكا قضيه مهريه دادن و اينا نيست پدرم از دوتا دوماداش خواست يه چيز تو ايران بنماممون كنن و پدرشوهرمن و خواهرم كه يكيه ( منو خواهرم جاري هستيم)زمين بناممون كرد
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، kamela ، girl ، poram ، آناهيتا ، yalda91 ، shadzad ، shabnam.84 ، MONA FB ، سانازی
sarah جون بله میدونم..ولی اون شش ماه منظورشون اینه که 6 ماه از سال رو باید پر کنن در امریکا..شوهر من هم به امید خدا اگه ویزا بگیره بیاد اون 6 ماه رو پرخواهد کرد در هر سال....کار شوهر من جوری که میتونه بیاد وبره..ممنونم عزیزم.حالا بزار یکی رو پیدا کنیم بعدا برم سر ویزا و گرین کارت شوهرم...ببینیم کلاااا خدا برامون چی رو رقم زده عزیزم.
سیمی جون وااااای من یک بار باردار بودم و رفتم امریکا و تک و تنها زایمان کردم برای هفت پشتم بسه..هررررگز دیگه همچین کاری نمیکنم.فکر کن فقط من دوباره باردار باشم و برم امریکااا....هنوزم بعضی وقتها کابوسش رو میبینم...حاضرم کلا بی خیالش بشم تا اینکه باز با شکم حامله برم..خدا نصیب دشمنم هم نکنه..سیمی جون امیدوارم خداوند برای تو که اینقدر مهربونی بهترین چیزا رو بخاد و خیلی خیلی خوشبخت بشی دوست گل من..خیلی گلی جداااا

انا جون مگه میشه اخه؟؟؟؟؟؟پس معنی کلیر یعنی چی؟؟؟؟جدا مگه معنیش این نیست که بیا و ویزات رو بگیر؟من میگم شاید حالا اشتباه گفتن.....ببین ناراحت نباشین....ارین یک هفته دیرتر بره خوب..اتفاقی که نمیفته..ویزا رو یک هفته اینور اونور که میدن بالاخره...ارین یک هفته دیرتر بره که حاضر شده باشه...ولی باور کن یارو چرت و پرت گفته.....این بازیا مال انکاراست نه جای دیگه.
پاسخ
آره به نظر منم کار خانواده سیمی خیلی خوب بوده چون مهریه برای ما که می خواییم بریم اصلا معنی نداره و اگه خدایی نکرده خدای نکرده زبونم لال بخواد اتفاقی بیوفته طلاق با قانون آمریکا نصف اموال زن و مرد بعد از تاریخ ازدواجشون به هم می رسه اصلا مهریه معنی نداره....دیگه خودمونیم ولی مهریه تو ایران بیشتر جنبه چشم و هم چشمی با دختر های فامیل داره..

آخییییی کاملیا دوباره مامان می شود....وایشششش کاشکی تو امریکا همسایه ما بشید هرروز میام بچتو فشار میدم میرم..من عاشق بچه ام البته بچه های مردم که فشارشون بدم بعد برم خونمون...

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، kamela ، girl ، yalda91 ، shadzad ، arian307 ، shabnam.84 ، MONA FB ، سانازی
(2013-05-04 ساعت 01:27)ارکیده نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 01:24)simi نوشته:  

خواهش میکنم همسایه جون...
Big Grinفداتون شممممم همسايه جون
Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، poram ، yalda91 ، shadzad ، shabnam.84 ، ارکیده ، سانازی
ارکیده جون من از خدامه همسایه های گلی مثل شماها داشته باشم عززززیزم.بیا همسایمون شووووو..دخترم رو اگه ببینی میچلوننننیش واقعا...خودم صبح تا شب دارم فشارش میدم بچه رو....ولی انشاالاه نی نی خودت.چون نی نی خود ادم یک چیز دیگست.اونوقت من میام خونتون میچلونمش
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، girl ، poram ، yalda91 ، ارکیده ، shadzad ، mercedeh2011 ، سانازی
(2013-05-04 ساعت 01:31)kamela نوشته:  سیمی جون وااااای من یک بار باردار بودم و رفتم آمریکا و تک و تنها زایمان کردم برای هفت پشتم بسه..هررررگز دیگه همچین کاری نمیکنم.فکر کن فقط من دوباره باردار باشم و برم آمریکااا....هنوزم بعضی وقتها کابوسش رو میبینم...حاضرم کلا بی خیالش بشم تا اینکه باز با شکم حامله برم..خدا نصیب دشمنم هم نکنه..سیمی جون امیدوارم خداوند برای تو که اینقدر مهربونی بهترین چیزا رو بخاد و خیلی خیلی خوشبخت بشی دوست گل من..خیلی گلی جداااا
الهي بميرررم ، اون همه سختي كشيدي كه شده برات كابوس Sad ايشالا كار همسرت بزوودي درست ميشه و باهم ديگه ميريد و نيني خوشگل بدنيا ميارين ، انقدر دوستت دارم و دلم ميخواد كاراتون درست بشه كه نميدوني ، اگر همسرم ميتونست ازش ميخواستم اسپانسرتون بشه اما خودشم واسه كار من اسپانسر گرفت Sad مرسي قربونت بررررم ، خيليييي بهم محبت و لطف داري فدات بشششششم ، ما آدما با دعاي خوب واسه هم كردن به آرزوهامون ميرسيم ، مرسي كه برام دعاي به اين قشنگي ميكني ، ايشالا شما هم بزوودي زود به خواسته هاتون ميرسيد كلير ميشين و اسپانسر پيدا ميكنيد و ني ني بدنيا ميارين، دختر خوشگلتون رو مهد كودك تو امريكا ميفرستين ، مهربوني از خودت قربونت برررررم

(2013-05-04 ساعت 01:35)ارکیده نوشته:  آره به نظر منم کار خانواده سیمی خیلی خوب بوده چون مهریه برای ما که می خواییم بریم اصلا معنی نداره و اگه خدایی نکرده خدای نکرده زبونم لال بخواد اتفاقی بیوفته طلاق با قانون آمریکا نصف اموال زن و مرد بعد از تاریخ ازدواجشون به هم می رسه اصلا مهریه معنی نداره....دیگه خودمونیم ولی مهریه تو ایران بیشتر جنبه چشم و هم چشمی با دختر های فامیل داره..

آخییییی کاملیا دوباره مامان می شود....وایشششش کاشکی تو آمریکا همسایه ما بشید هرروز میام بچتو فشار میدم میرم..من عاشق بچه ام البته بچه های مردم که فشارشون بدم بعد برم خونمون...

اركيده جونم درست ميگي ، مهريه تو ايران بيشتر جنبه چشم و هم چشمي داره ،دختر يكي از آشناهامون ٢بار نامزديش بخاطر زياد و كم شدن مهريه اش از دختراي فاميلشون بهم خورد ، زندگي رو سخت نگيرين دوستان Smile
اركيده جون بريم امريكا ، هروز ميام دنبالت بريم پيش كاملا ني ني هاشو بچلونيم
كاملا جونم منم ميخوام ني ني تونو فشارش بدم تا جيغش در بياد
من نيني خيلي دوست دارم اما اگه واسه هرچي ميخواد ونگ بزنه يواشكي ميزنمش Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، poram ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، سانازی
ولی‌ من خانواده همسرم اصرار داشتن که سکه زیاد بزارن واسه مهریه اما من نخواستم در نهایت اونا هم بیشتر از اون مقداری که میخواستن واسم طلا خریدن که اگه هم نمیخریدن مهم نبود واسم.. کلا من تمام دوستم که مهریه زیاد داشتن هرموقع با شوهراشون حرفشون میشد میگفتن حرف بزنه مهریمو میزارم اجرا و همین ذهنیت منو خراب کرده بود.. دلم نمی‌خواست نا خود آگاه یاد این بیفتم.. اگه کسی‌ دور از جون همهٔ جوونا شکست بخوره تو زندگی‌ مشترک تمام پولای دنیا هم نمی‌تونن از رنجش کم کنن.. البته این نظر منه Smile

الانم که تو ایران ۱۱۴ تا سکه بیشتر نمیدن به هیچکی.. به نظر من واسه جلوگیری از بحث و هر نوع حرفی‌ ۱۱۴ تارو بزن چون هم مقدارش منطقیه هم اینکه اگه ۱۰۰۰۰ تا سکه هم بزارن ۱۱۴ فقط بهت میدن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، poram ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی
پوران جان بستگي به خونواده تون هم داره من و خواهرم و زن داداشم مهريه نداريم و معتقديم مهريه سند خوشبختي طرفين نيست ، پدرم دومادارو از ٧ خوان رد كردو بهشون دختر داد و چون تو امريكا قضيه مهريه دادن و اينا نيست پدرم از دوتا دوماداش خواست يه چيز تو ايران بنماممون كنن و پدرشوهرمن و خواهرم كه يكيه ( منو خواهرم جاري هستيم)زمين بناممون كرد
[/quote]

چه ایده خوبی سیمی جون . اما متاسفانه من شوهرم همه فامیلش اونجان و اصلا اینطرفا نمیان. اگه هم من یه همچین چیزی رو از شوهرم بخوام با خودش میگه مگه تو قراره برگردی ایران که اینجا ملک از من می خوای؟! ایده جودی هم که طلا بود ایده خوبی بود. مرسی بچه ها از نظراتتون . ارکیده هم با من موافقه که یکم برای بچه ای که تو ایران نبوده مهریه قابل درک نیستش... بحث جالبیه . گاهی با خودم فکر می کنم هیچکس آینده رو ندیده. ما که نمیدونیم اگه خدای نکرده خدای نکرده ه ه یه مشکلی باشه چه تضمینی هست که آیندمون چی میشه اگه هیچ مهریه ای در کار نباشه....
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-05-03 ساعت 22:46)simi نوشته:  آنا جون با سفارت تماس بگيرين ، آخه مگه الكي؟ اين كارشون سركار گذاشتن مردمه لعنتيااااا

آخه سفارت كه يه ساعت بيشتر وقت تماس نميدن ... بعد هم همش رو هادي و هيچ جوابي هم نميدن Sad(
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، ارکیده ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی
مرسي دوستاي عزيزم Sad((
معضرت ميخوام واسه انرژي منفي .... اما خيلي ناراحت شدم
آرين تصميم گرفت كه بره .... اميدوارم ويزاشو بدن
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، yalda91 ، ارکیده ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shabnam.84 ، MONA FB ، kamela
بچها من دارم سکته می‌کنم ... تورو خدا دعا کنید واسعم که مشکلی‌ پیش نیاد خیلی نگرانم ،،، فقط چند روز دیگه مونده!!!!!!؟؟؟؟ انا جون ، از صمیم قلبم امیدوارم به آرین ویزاشو بدن و زودتر بیاد پیشت.
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، ارکیده ، girl ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، arian307 ، yalda91 ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان