موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
پوران جان منم مهریه ندارم، نامزدم کلن خیلی راجع به رسمای ما کنجکاوه و همش میگه نمی خوام چیزی کم باشه، منم همرو توضیح دادم براش و کاملن آشناس ولی جریان مهریه و جهیزیه و خرید طلاهای آنچنانی رو هیچ وقت نفهمیدم خودم و هیچ اعتقادی هم بهش ندارم، همه چیزو باید با هم ساخت و قانون نصف دارایی بعد از ازدواج خیلی به نظر من معقوله، هیچ چیز دیگه ای برام مفهوم نداره، من اصلن نمی فهمم چرا اگه شکستی اتفاق بیفته مرد باید چیزی به زن بده، شاید برای خانمای وابسته و سنتی ایرانی مهم باشه البته، نمیدونم. ولی در شرایط ماها که میریم که همونم معنی نداره چون قانون مهریه تو آمریکا نیست، مثلن خواهر من ۱۰۰۰ تا(به پیشنهاد خانواده خود داماد) مهرش بود هیچ وقتم ایران زندگی نکرد و به نظر من بی معنی ترین کار بود.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دقیقا شادی جون بی معنیه منم مهریه خودم و خواهرم بالای 1000تاست ولی هیچ وقت برام معنی نداشته و نداره ولی سر یه سری مسائل و چونه زنیهای بی موردی که بعضی وقتا خانواده داماد راه میندازن و حرص آدم رو در میارن مقاومت کار بدی نیست چون همه خانواده ها مثل هم نیستن بعضی مادر شوهرا و خانواده های شوهر واقعا زیر سنتی فکر می کنن و آدم وقتی میبینه بحث شوهر دادن دخترای خودشون که میشه مو رو از ماست می کشن بیرون و لی وقتی میخوان برای پسرشون زن بگیرن همه رسمو رسوم رو فراموش میکنن....آدم بخواد پیش همچین آدمهایی کم بیاره تا آخر زندگی کلاش پس معرکه است این که شما میگی برای خانواده شوهراییه که عروسشون و دخترشون یه جایگاه دارن براشون...نه کسایی که عروس رو به چشم یه نفر که پسرشون رو دزدیده نگاه می کنن....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 17:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 17:44 توسط shabnam.84.)
میبینم که بحث داغ مهریه شده : d حالا این وسط یه سوال فنی.یه بنده خدایی من و کچل کرده .میخوام کمکش کنم
اکه کسی نامزدش ایران باشه و بخوان برای ویزای نامزدی اقدام کنن اونطور که شنیدم نمیشه و باید مرد اونطرف باشه. حالا اگه مثل ویزای ازدواج اجازه نامه
صوری و اسپانسر جور کنن میشه؟ چون پارسال سیتیزن شده و تاحالا اونجا زندگی نکرده که بحواد کار کنه و تکس بده.اما میتونه قبل از مصاحبه نامزدش بره
آمریکا و ثابت کنه که الان اونجاست.چه میشه کرد؟ شرایطش مثل کاملا جون خودمونه. برای ویزای نامزدی هم میشه اینکارو کرد؟؟؟
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
مونا جون سيتيزن هستش چون اگه نباشه نميشه براي ويزاي نامزدي اقدام كنه، اما اين كه ميگي براي اون معنا نداره چون اصلا نبوده كه تكس فايل كنه وكار نكرده اونجا، فعلا بخاطر كارش نميتونه بره، من ميخوام بدونم با جور كردن اجاره نامه و اسپانسر ميشه از همين جا اقدام كنن و مدارك و كسي براشون از آمريكا به اداره مهاجرت پست كنه؟ بچه هالطفا دقيق راهنماييم كنيد
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من ميخوام بدونم اين قوانين مهريه و طلا هديه دادن اونم فقط از طرف آقا داماد بدبخت رو كي مشخص كرده ؟؟؟
آخه يعني چي خداوكيلي؟
چرا عروس خانم مهريه نميدن ؟؟؟
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
والا نميدونم اما خب دختر هم اينجا يه زندگي كامل جهيزيه ميبره،كه تو اين گروني الان كلي هزينه ش ميشه
اما منم در كل موافق نيستم با اين رسمها،. فقط كلي فشاررو هر دو طرف وارد ميشه
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 21:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 21:31 توسط آناهيتا.)
آخه ميخوان چكار داماد مثلا ١٠ كيلو طلا بخره با قرض و عروس هم جهيزيه آنچناني بخره با قرض بعد اول زندگي هر دو بيفتن تو دردسر
ميخوان با هم زندگي كنن تجارت كه نميكنن
به نظر من نه دختر جهيزيه ببر نه پسر طلا و مهريه بده با هم هرچي لازمه براي زندگيشون بخرن همين
اگه قرار باشه خداي ناكرده جدا بشن واقعا فك نكنم اين جهيزيه و مهريه به چشم بياد و ارزشي داشته باشه
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
خوب آنا جون عزیزم خانواده های ایرانی بخوان برای پسرشون زن بگیرن فکر کن خانواده عروس بگن ما طلا و مهریه نمی خوایم جهیزیه ام نمیدیم 1کلمه هیچ کس نمی گه پسره هیچ کاری نکرد ولی از فرداش همه تو فامیل پسره به چشم بد بخت بیچاره نگات می کنن..100 تا حرفم برای آدم در می یاد که دختره شئنش همینه که نه طلا خواست نه هیچی...این طرز فکر و آداب و رسوم از ریشه مشکل داره...با حرف یکی 2نفر که درست نمی شه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
وای چه بحثی راه انداختم! آخه خدایی بچه ها خیلی مهمه . یجورایی شنا کردن خلاف جهت جریان آبه به نظرم . من خودم خیلی تو قید و بندش نیستم. اما وقتی مقایسه بخواد انجام بشه ما ها که تو ایران با خانواده بزرگ شدیم و از نجابت چیزی کم نداریم در مقایسه با دخترایی که دور و بر شوهرامون بودن زمین تا آسمون فرق داریم . اینم یه سنت و یه رسمیه . حالا اصلا اصلا کار با شرع و جنبه مذهبیش ندارم به هیچ وجه . اما خوب ابن حق دختره . ما ها ایم که داریم بخاطر عشقمون از وابستگی ها و دوست و زندگیمون میگذریم که پسرشون رو خوشبخت کنیم! حقمون نیست که فکر کنیم یه پشتوانه و استقلال مالی داریم؟!
میدونم که برای هیچ کدوم از ماها اتفاق نمی افته اما هیچکس آینده رو ندیده.اون قضیه نصف شدن اموال هم فقط شامل اموالی میشه که بعد از ازدواج خریداری میشه ، اگه قبل از اون هر چیزی باشه مال خود شوهره