موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 22:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 22:43 توسط آناهيتا.)
خوب پسر هم ميخواد دختر رو خوشبخت كنه خوشبخت كردن كه دليل نميشه
بعد هم مگه ماها واسه خانواده شوهرامون زندگي ميكنيم كه حرف اونا واسمون مهم باشه ؟؟؟ اونم تو يه جايي مثل آمريكا
نميدونم اين نظر منه شايدم اشتباه ميگم
ما دخترهايي كه اينجا هستيم هممون نانجيب و بيخانواده نيستيم پوران جان .... و اگه فكر ميكني چون خانوادتو ميذاري مياي بايد در قبالش مهريه بگيري خوب اين انتخابيه كه خودت كردي عزيزم
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ارکیده جان معلومه که با حرف من و تو این رسم و رسوما عوض نمی شه، اصلن چرا بشه؟ وقتی هنوز اکثر مردم می خوان اینجوری ازدواج کنن. ولی اینکه ماها که با بیشتر مردم فرق داریم به خاطر حرف مردم کارایی کنیم که بهش اعتقاد نداریم اصلن درست نیست، وقتی اعتماد به نفس باشه این ترسا از حرف مردم جایی نداره، اعتماد به نفسی که می گم یه کلمه نیستا دنیاییه واسه خودش، یعنی تک تک کارایی که می کنی، هر قدمی که برمی داری محکم و مطمئن برداری، اون عده ای که ممکنه حرف بزننم خب یه نگا به سطح تو و خانوادت بندازن می فهمن عیب و ایرادی نداشتی و این فقط روش زندگی و اعتقادته، چه بسا چون قبولت دارن تو الگو شی واسه این مدل ازدواج تو فامیلت.
پوران جون من ازت یه سوال دارم، پس اگه شرایط تو و نامزدت برعکس بود و اون قرار بود از خانواده و همه چیزش تو ایران دست بکشه اون موقع تو باید مهریه می دادی یا طلاهای گرون قیمت؟ که خیالش راحت شه بعدها ضرر نکرده؟ یا اصلن یه سوال دیگه ماها ازدواج واسمون چه معنی ای داره؟ اینکه یکی حمایت مالیمون کنه؟ پس بقیه دخترای دنیا که نه مهریه دارن نه جهیزیه نه هیچ کدوم این رسما همه بدبخت میشن و پسرا با زرنگی تمام به زندگی و شادی ادامه می دن؟ حرفم اینه که بجای نگرانیا و توهما و به تبعش این محکم کاریا (که ته تهش هیچ وقت جلوی طلاق عاطفیو نمی تونه بگیره) باید چشامونو باز کنیم و انتخابمونو دقیق تر کنیم. و یه توصیه خواهرانه دارم اگه می خواید همیشه آرامش داشته باشید و نگران اینده نباشید همیشه و در هر شرایطی روی پای خودتون بایستید، همه اینها به کنار، زنان مستقل همیشه برای مردشان هم جذابیت بیشتری دارند(این یک بحث روانشناسی ست).
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
خوبه که بچه ها همه منطقی هستن .
CR1
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
مونا راست میگه بچه ها هر کدوم از ما توی یه خانواده با طرز فکر متفاوتی بزرگ شدیم....هر کسی اعتقادات مربوط به خودش رو داره و نباید به دیگری تحمیل کنه..من به طرز فکر همه چه سنتی چه مدرن چه با مهریه چه بی مهریه چه با طلا چه بی طلا احترام میذارم....ولی تو زندگیم طرز فکر خودم رو پیاده می کنم....پس بیاید بحث رو عوض کنیم....بچه ها کیا برای رفتنشون می خوان مهمونی بگیرن؟؟؟؟؟من چون جشن عروسی و عقد نگرفتم میخوام یه پارتی دوستانه کوچولو بگیرم دوست دارم توی باغ باشه کسی از قیمتای ورودی باغ برای یه مهمونی کوچیک خبر داره؟؟؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 23:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 23:49 توسط shabnam.84.)
ارکیده جون الان که همه چیز گرونه اونجوری کلی برات خرج بر میداره. تو خونه بگیری و محدودش کنی به خودمونی ها خوبه.
خیلی ممنون که سوال های منو جواب دادین........ سوال های منم افتاد بین بحث مهریه
چه دختراییییی بدی شدین امشب. فکر آفتابه لگن بودیناااااا ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
تا کتک نخوردین جواب منو دقیق بدین جلو مردم آبروم میره
)
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
کلا من یه چیزیرو فهمیدم.. اگه دوستان محترم و خانوادههای محترم بزارن همه چیزو به عهده خود عروسو داماد هیچکس تو خرج نمیفته.. ایران که بودم هرکی میخواست جشن بگیر همش تو فکر این بود که فلانی بید ببین چی میگه .. اگه عروسی کم خرج باشه خانوادهام ناراحت میشن و این حرفای بیهوده.. خود من وقتی سکه نخواستم دوستم به قدری رفتن رو اسبم که همین باعث شد به من بگن عشق شوهر
))))))
دوستای صمیمیم میگفتن از ترس اینکه پسر بپره مهریه نخواست و همین باعث شد قطع رابطه کنم که ناراحتم نکنن. آخه همشون بالای ۲۰۰۰ تا سکه زده بودن.
حالا که اومدم آمریکا میبینم همین فشار جشن عروسی روی عروس و خانوادشه.. اینجا هم خانواده عروس باید جشن بگیرن و کلی باید حواسشون باشه چیزی کم نیاد که خانواده داماد قر قر نکنان.. خوب این چیزا همه جای دنیا هست و به قول شیما هیچکس نمیتونه تغییرشون بده چون تعداد طرفداراشون خیلی بیشتر از مخالفاس.
ولی خوب اینجا یه چیزی حل شدس کسی هم دربارش چونهٔ نمیزنه اونم مهریس.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها منم میخوام مهمونی بگیرم و مخصوصا حالا که مامان شکوه اینجاست چندتا از فامیلای بابی هم میخوام دعوت کنم .
منم یه جای خوب میخوام چون تو خونه خودمون نمیشه . آپلرتمان نشینیه دیگه /
CR1
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
شبنم جونم میتونه اسپانسر بگیره و قبل از مصاحبه بره اونجا خون بگیره اجاره خون یا قبض رو بده نامزدش بباره مصاحبه یا اینکه یکم زودتر بره کار بگیر و فیش هقوقیشو هم بفرسته ولی وقتی اسپانسر دارن کاری بهش ندران فقط باید ثابت کنه اونجا میخواد بمونه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ع ع ع ع ع ع اسم شوهرمو فهمیدین lol
من فقط اسم آقای آنا رو میدونیم .
CR1
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اینم بگم بهتون تنها دوست من که موافق بود با مهریه نخواستنه من خانمی بود که ۲ بار ازدواج نائا موفق داشت و هر ۲ بار به تعداد سال تولدش سکه زده بود ولی به من گفت وقتی شکست میخوری دلت میخواد فقط از این زندگی بکّنی.. میگفت من بدون هیچ چشم داشتی میرفتم میگفتم نمیخوام حتا ۱ لحظه ببینمش فقط طلاق میخوام. منم باهاش موافقم واقعا پول سکه و این چیزا زندگی خوبو تضمین نمیکنه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 23:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 23:57 توسط ارکیده.)
آره توی خونه نمی شه آخه ما میخوایم اون یه شب رو خوش باشیم همش باید بترسیم ساعت 12 هم جمش کنیم کوفتمون می شه توی خونه...یه باغ دوست دارم بگیرم که همه راحت باشن البته سالن اجتماعات خونه جدیدمون هم میشه ولی بازم میترسم همسایه ها کوفتمون کنن.ولی اصلا از قیمت باغ خبر ندارم ..عروسی یکی از فامیلامون تو یه باغ بود توی شهریار خییییییییییییلییییییییی خوب بود و خیلی فضای قشنگی داشت ولی فهمیدن اونجا مراسم مختلط می گیرن درشو تخته کردن: D جای دیگهای نمی شناسم..ولی از قیمتها هم اصلا خبر ندارم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 23:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 00:01 توسط MONA FB.)
شبنم :
تو این موارد بهتره وکیل بگیرن به نظر من
ولی هم میتونن برن ترکیه با هم مدارک بدن فکر کنم همین جا تو مهاجرسرا خوندم و اسپانسر بگیرن و به هر حال کسی که سیتیزن هست و یا گرین کارت داره و میخواد یه روزی بالاخره سیتیزن بشه باید تکس فایل کنه حتی با درامد صفر
و اونوقت که درامد کم باشه کواسپانسر میگیره
قیمتا بالاست
بابا من کلا شاید 70-80 نفر دعوت کنم پر پرش 100 تا
اون باغا خیلی زیاه فضاش
عاقا من همش اینجام
یکی به من بگه بچه جون برو اطلاعات واسه سفر ترکیه ات جمع کن از تاپیکای دیگه
CR1