کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
خدا بد نده آنا جون.. حالت خوبه؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، سانازی
(2013-05-04 ساعت 23:56)ارکیده نوشته:  آره توی خونه نمی شه آخه ما میخوایم اون یه شب رو خوش باشیم همش باید بترسیم ساعت 12 هم جمش کنیم کوفتمون می شه توی خونه...یه باغ دوست دارم بگیرم که همه راحت باشن البته سالن اجتماعات خونه جدیدمون هم میشه ولی بازم میترسم همسایه ها کوفتمون کنن.ولی اصلا از قیمت باغ خبر ندارم ..عروسی یکی از فامیلامون تو یه باغ بود توی شهریار خییییییییییییلییییییییی خوب بود و خیلی فضای قشنگی داشت ولی فهمیدن اونجا مراسم مختلط می گیرن درشو تخته کردن: D جای دیگهای نمی شناسم..ولی از قیمتها هم اصلا خبر ندارم....

ارکیده جون بستگی به محل و نوع باغش هم داره، ولی تا جایی که من میدونم در حد خیلی معمولی بخواین باغ بگیرین برای یک شب حداقل کم کم دو و نیم میلیون تومن میشه ، حتی باغ هم تو فیروز بهرام ما عروسی رفتیم که ده میلیون داده بودن البته با پول شام و نوشیدنی ها و میوه و وو..
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، yalda91
رو تخت بیمارستااااااااااااانننننننن؟یعنی چی؟/؟؟؟؟؟؟

پوران جون 2.5 با همه چیز؟؟؟اگه با شام و ورودی باشه خیلی خوبه...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، سانازی
نميدونم يه چند روزه هرچي ميخورم (ببخشيد) بالا ميآرم و فك كنم ضعف كردم كه نميتونم رو پا وايسم .... اوايل فك كردم خوب ميشم اما نشد .... امروزم كه شنبست اينجا و مطبا بستن ... بابام آورد منو بيمارستان اينام از اون موقعست يه تخت دادن به من با يه لباس گفتن اينو بپوش و بخواب.... از اون موقعست خوابيدم اينجا و خبري از دكترا نيست Sad((((
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، simi ، kamela ، yalda91 ، سانازی
بلا به دور .
واااااییی یاد فامیله دور افتادم . عاشقشم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، آناهيتا ، ارکیده ، shadzad ، yalda91 ، Tomas
(2013-05-05 ساعت 00:04)ارکیده نوشته:  رو تخت بیمارستااااااااااااانننننننن؟یعنی چی؟/؟؟؟؟؟؟

پوران جون 2.5 با همه چیز؟؟؟اگه با شام و ورودی باشه خیلی خوبه...

الان برات تو اینترنت سرچ می کنم. اما اونی که گرون بود با شام و همه چیز بود . اون یکی فقط پول اجاره باغه

بلا دور باشه آنا جون ، اینشالا زود خوب میشی خانم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، آناهيتا ، ارکیده ، shadzad ، yalda91
آخییییییییییی عزیزم...امیدوارم که زود خوب بشی....خدا گذر دشمن آدمم به بیمارستان نندازه...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، آناهيتا ، simi ، shadzad ، yalda91 ، سانازی
از دوریه آنا . خوب میشی ایشاللا
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، girl ، آناهيتا ، shadzad ، yalda91
جودی جونم مرسی عزیزم از جوابت. حالا از بحث مهریه خارج شده و به سراغ جشن میرویم

میبینم که از مردها خبری نیست Big Grin آنا جان آرین چطوره؟ جاش خالیه. دلم تنگ شد یه دفعه براش

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، آناهيتا ، shadzad ، yalda91 ، Tomas
عزیزم کار خوبی‌ کردی که رفتی‌ پیش دکتر ولی‌ وقتی‌ برگشتی‌ این کاری که میگم حتما بکن چون منم بخاطر استرس شدیدی که همیشه دارم معدم بهم می‌ریزه و اینطوری میشم این کارو می‌کنم عالیه.. یه اسپرایت باز کن بریز تو لیوان و یه دونه یخ، بذار گازش کامل بره یخ گازو میگیره بد کم کم بخور یکی‌ ۲ روز چندبار بخور اینو تمام انرژیت برمیگرد و معدت خوب می‌شه Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، آناهيتا ، shadzad ، yalda91 ، سانازی
آنا جون همه ش از استرس و فکر و خیال اینجوری میشه. یکم به اعصابت مسلط باش و به فکر اینده ی خوبی که با آرین خواهی داشت باش.

این کاری هم که جودی میگه انجام بده ایشالا زود خوب بشی عزیزم. بیشتر مراقب خودت باش Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، آناهيتا ، ارکیده ، MONA FB ، shadzad ، yalda91 ، سانازی
اركيده جونم جشن نميخواد بابا ، همگي ميريم يه شب تومس پيتزا فنيتو ميخوريم خرجش هم كمتره :-D
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، shadzad ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی
اگه تو باشی که هر چی تو بگی اون موقع که تو نیستیSad

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، girl ، shadzad ، yalda91 ، سانازی
(2013-05-05 ساعت 00:02)آناهيتا نوشته:  هاهاهاها مونا جون عزيزم خيلي باحال بود .... از دهنت پريد ديگه و من رو تخت بيمارستان منفجر شدم از خنده همه يه جور نگام كردن Smile))
الهيييييي ،،،، Sadآنا جونم فكر كنم شما از استرس و حرص اينجوري شدي حق ميدم بهت خيلي سخت بود تو اين مدت ايشالا زودتر خوب بشي، ماها كه بجز دعا كاري از دستمون بر نمياد ايشالا آرين زوووودتر مياد پيشت و روزاي خوشي رو باهم شروع ميكنين

(2013-05-05 ساعت 00:43)ارکیده نوشته:  اگه تو باشی که هر چی تو بگی اون موقع که تو نیستیSad
عاشقتتتتتم دوست خوب و مهربون و همسايه جووونم Big Grin
همين روزا نامه تكميل مداركت مياد و زوووود هم وقت سفارتت مياد باهم ميريم Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، ارکیده ، girl ، shadzad ، yalda91 ، shabnam.84 ، سانازی
دوست خوب و مهربون و همسایه جون تویی الان داغی نمی فهمی Smileامیدوارم که اینجوری باشه....تا هفته دیگه باید یه خبری ازشون بشه الان 3 هفته است که مدارکم رو فرستادم....20 روز کاری باید منتظر باشم...

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، girl ، shadzad ، yalda91 ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان