موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
همين روزا خبر خوب تكميل مداركو بهت ميدن عزيزززم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 02:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 02:52 توسط kamela.)
ارکیده جون مگه شما و سیمی جون با هم دوست هستین عزیزم؟؟؟
انا جونم خدا بد نده.انشاالاه که همین الان خوب باشی و اشتهات تووووووپ بشه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 03:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 03:10 توسط kamela.)
شبنم جون...ببین عزیزم من هم چون تاحالا در امریکا کار نکردم زمانی که پروندم در ان وی سی بود فرمش رو با درامد صفر پر کردم..ولی چند وقت بعدان وی سی بهم گفت باید با دلیل بهمون بگی که چرا درامدت صفر بوده و اگر بگی چون کار نکردم قابل قبول نیست...وکیلم بهم گفت تنها راهش اینه که حسابدار بگیری...من هم یک حسابدار گرفتم و نمیدونم که این فرم رو چطور پر کرد و چی نوشت روش گذاشت که درست شد و در مصاحبه هم اون رو قبول کرده بودن....در مورد اسپانسر بگم که اگر ایران باشن میتونن کسی رو به عنوان اسپانسر برای خودشون بگیرن..کلا همه کاراشون رو میتونن از ایران بکنن ولی بهتره قبل از مصاحبه اون اقا برن امریکا و عکس هاشون در امریکا با تاریخ..روزنامه محلی..قبض برق یا اجاره نامه..یا اینکه مهر ورود به امریکا یا حتی بلیط امریکا رو بدن همسرشون روز مصاحبه ببره تا گیر ندن...ما با اینکه اجاره نامه صوری جور کردیم ولی روز مصاحبه شوهرم گفته بود خانومم ایرانه تا با هم بریم در همون خونه که اجاره نامش جلو افیسر بوده ولی افیسر گفته خانوم شما باید اونجا باشه تا شما بری پیشش و شما باید ثابت کنی خانومت اونجا هست...درضمن اصلا به دروغ نباید بگن که شوهرشون امریکاست.چون اگه بفهمن کلا رد فلاگ میکنن....بهتره قبل مصاحبه برن امریکا مثل منه بدبخت.
با عرض شرمندگی من مهریم 1200 تاس..ولی به خدا من هررررگز نگفتم فلان قدر باشه و خانوادم هم هیچی نگفتن..ولی خود شوهرم یک روز قبل عقد گفت میخام اینقدر مهرت کنم..حق خدااااااااااایی نکرده طلاق و بچه هم خودش بهم داد و گفت میخام خیالت راحت باشه من به خاطر تو و خوشبختیت اومدم جلو و به خاطر چیز دیگه نیومدم ...البته واقعا این چیزا خوشبختی نمیاره...باور کنید من الان بعد از 5 سال با این بحث شما تازه دوباره یادم افتاد مهریم چقدره...راستی برم بگیرم ازش اصلاااااااا یادم نبووووووود
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض شرمندگی من مهریم 1200 تاس..ولی به خدا من هررررگز نگفتم فلان قدر باشه و خانوادم هم هیچی نگفتن..ولی خود شوهرم یک روز قبل عقد گفت میخام اینقدر مهرت کنم..حق خدااااااااااایی نکرده طلاق و بچه هم خودش بهم داد و گفت میخام خیالت راحت باشه من به خاطر تو و خوشبختیت اومدم جلو و به خاطر چیز دیگه نیومدم ...البته واقعا این چیزا خوشبختی نمیاره...باور کنید من الان بعد از 5 سال با این بحث شما تازه دوباره یادم افتاد مهریم چقدره...راستی برم بگیرم ازش اصلاااااااا یادم نبووووووود
[/quote]
فکر کن الان بری گیر بعدی مهریمو میخوام ))))))))))))))))))))
.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 08:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 08:41 توسط shadzad.)
آنا جان مراقب خودت باش، حتمن اثرات نگرانیای ویزا بوده ولی قول میدم همین هفته آرین که با خبرای خوب زنگ بزنه کلن اوضاع فیزیکی و روحیت واسه همیشه درست میشه بیمارستانای اونجا ام که واسه یه چیز کوچیک گاهی چند روز نگهت میدارن که فقط مطمئن شن، نگران نشی چیز مهمی نیست، آماده ی گانگنام استایل ویزا باش
شبنم جون با چیزایی که کاملیا گفت موافقم، حتمن تکس فایل کنه و قبلش بره و دروغ هم نگه به هیچ وجه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
محمد جان خیلی خیلی تبریک خیلی خوشحال میشم یکی ازین کتگوری طولانی ما راحت میشه امیدوارم موفق باشی و ویزا رو یه ضرب بگیری
پرونده شما طبق ویزا بولتن این ماه بررسی می شه درسته ؟ میشه بدونم وقت مصاحبتونو کی گذاشتن ؟
ممنون و موفق باشین
[/quote]
صبا جان یه خبرهای خوبی دارم که از visa jouney خوندم. نامه مصاحبه تا تاریخ 8 جون هم حتی اومده یعنی ویزا بالتین یهو دیدین غافلگیرمون کرد.حداقل بر اساس تاریخ مصاحبه محمد حداقل 67 روز تا 97 روز movement داریم !
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 16:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 16:41 توسط rrrraaaazzzz.)
(2013-05-04 ساعت 20:33)آناهيتا نوشته: من ميخوام بدونم اين قوانين مهريه و طلا هديه دادن اونم فقط از طرف آقا داماد بدبخت رو كي مشخص كرده ؟؟؟
آخه يعني چي خداوكيلي؟
چرا عروس خانم مهريه نميدن ؟؟؟
باهات موافقم شدیدا !!!!!
من نه مهریه دارم و نه در موردش حرف زدم
خدا جونم! فقط می خوام زندگی کنم
(2013-05-05 ساعت 16:37)rrrraaaazzzz نوشته: (2013-05-04 ساعت 20:33)آناهيتا نوشته: من ميخوام بدونم اين قوانين مهريه و طلا هديه دادن اونم فقط از طرف آقا داماد بدبخت رو كي مشخص كرده ؟؟؟
آخه يعني چي خداوكيلي؟
چرا عروس خانم مهريه نميدن ؟؟؟
باهات موافقم شدیدا !!!!!
من نه مهریه دارم و نه در موردش حرف زدم
خدا جونم! فقط می خوام زندگی کنم
آنا جون بهتر باشی عزیزم
این روزا جز ایام عمر ماست و بایستی سپری شوند و ....
همه چی درست می شه به امید خدا.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها امروز سالگرد ازدواجمه از چند روزه پیش دلم گرفته .مامانم تفلکی برام مهمونی خانوادگی گرفته .ولی داماد که اصله کاری نیست.قرار بود بیاد جشن بگیریم ولی دید کلیر نشدم گفت صبر می کنم اون موقع بیام.چی میشد این انتظار تمام میشد.
آرین جان حتما خبر بده که چیکار کردیم ان شاء الله با گرفتن ویرات این تاپیکو دوباره بترکونی
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم سالگرد ازدواجتون مبارک....یلدا جون همه این تجربه های تلخ رو داشتیم دوری واقعا چیز بدیه...از این روزا متنفرم...امیدوارم که هر چه زودتر روزای خوب شروع بشه برای هممون....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
Mona جان با من هستين who r u ?
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 17:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 17:11 توسط kamela.)
هاهاهاااا.جودی جون اره دیگه..اخه عندالمطالبه هست....الان شماها هم یادتون میفته برین بگیرین..هاهاها.....شوخی میکنم ها..به نظر من خدایی نکرده پاش هم بیفته این پول خوردن نداره..اون زندگی که بر مبنای چند تا سکه که میخاد ادم بگیره بنا بشه هیچ وقت زندگی نمیشه و بهتره نابود بشه...ولی من میرم امشب میگیررررررم
سیمی جون کاش با ما هم همسایه بودین....چررررا با من همسایه نیستین اخه؟؟؟؟شایدم باشینا...ولنجک نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟