کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
Wink 
(2013-05-09 ساعت 19:02)MONA FB نوشته:  بابا من سخت نمیگیرم
ولی تنهایی حوصله زمینی رفتن رو ندارم . اخه 3 روزه اتوبوسش 200 رفت و برگته . قطار یه سره اش 160 بود
الان قیمت پروازها ، سیستمی میگه 850 و چارترشون رو میگن 680
خیلی گرون کردن حتی نسبت به عید .
تاپیک سفر به ترکیه اکثر اونایی که حتی واسه 2-3 ماه پیشه سفرنامه شون با واقعیت الان و این گرونی نمیخونه .
بعدشم نمیدونم چرا با این لاتاریا زیاد حال نمیکنم بخوام ازشون بپرسم .

(2013-05-09 ساعت 18:57)kamalir36 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 18:38)MONA FB نوشته:  خلاصه من تور گرفتم ولی امیدوارم هیچ اتفاق غیر منتظره ای مثل دینا نیوفته و راحت برم به قوله کاملا ویزامو بگیرم پذیرایی شم بیام .
و همینطور همه بچه هایی که مصاحبه دارن به زودی
و منتظرین مثل یلدا و کاملا
ااا یلدا کوجاس ؟
و بقیه
سلام MONA جون
ممکنه بگی با کدوم تور می ری چند روزه گرفتی و کدوم هتله و قیمت و شرایطش چطوریه؟
مرسی

من میخوام اتب رو بگیرم هنوز قطعی نگرفتم .
اول میخواستم 5* بگیرم منصرف شدم . 3 * تاپه به قوله خودشون . از الی گش ت
شما تاریخت برای کی هست ؟ چون از اخر می گرون شده نرخشون .

تاریخ ما هنوز معلوم نیست.ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم.ولی دارم رایزنی می کنم ببینم اوضاع چطوریه و چکار باید بکنیم.ما فعلاً تو مرحله DS-3032 و $88 دلار هستیم.البته این خوان را رد کردیم و منتظر خوان بعدی هستیم. امیدوارم که همگی دوستان موفق باشند و خیلی زود ویزاشون را بگیرند.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shabnam.84
وقتی پرونده می ره ان وی سی اگه همه مدارکت کامل باشه دیگه هیچ کاری نداره من اصلا فکرشو نمی کردم پروندم 2 ماهه از ان وی سی بیاد بیرون و 3 روزه وقت مصاحبه بگیرم....ولی بچه ها ابوظبی خیییییییییلیییییییییی خوبه..بچه ها از دیروز که وقت مصاحبه گرفتم دلم خییییییییییلیییییییی گرفته...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، yalda91 ، shabnam.84 ، MONA FB
(2013-05-11 ساعت 15:41)فردا نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 11:14)MONA FB نوشته:  فردا جون امیدوارم هر جا هستی خوشحال و موفق باشی .
بچه ها زیاد هم که منتظر یه چیزی باشیم خوب نیست چون دیر تر انجام میشه .
ولش کنید . یعنی فکرتون رو از روش بر دارین ، درست میشه .
گاهی سنگینی انرژی ما نمیزاره ، هر چیزی باید یه روال خودشو طی کنه .
و یک سوال
عایا برای مصاحبه شناسنامه و کارت ملی و عقدنامه را هم اصل میخواد هم ترجمه ؟ که تاریخ ترجمه باید از 6 ماه کمتر باشه ؟

سلام.ممنون.شما هم خوب و شاد باشی.
بله اصل و ترجمه .اگر ترجمه همه این ها رو از اول پروسه بهشون نداده باشید.البته از من کارت ملی نخواستن.نه اصل نه ترجمه.اگه ازتون خواستن ، حتمن ببرید.

سلام. ترجمه شناسنامه ام بیش از 6 ماه ازش گذشته ولی 1 ماه که مهر وزارت خارجه خورده. باید دوباره بدم ترجمه؟؟؟؟؟؟؟؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl
من برای ان وی سی تاریخ ترجمه های شناسنامه هامون 6 ماه گذشته بود ولی قبول کردن
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، Tomas ، girl ، yalda91
بچه ها!!!! من خیلی خوشحالممممم
"عضو فعال" شدم
همیشه دلم ستاره می خواس Smile

[quote='rrrraaaazzzz' pid='335165' dateline='1368341706']
"عضو فعال" شدم
poram عزیزم تو هم 3 ستاره شدی Big GrinBig Grin
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، Tomas ، shinna ، girl ، ارکیده ، yalda91 ، poram ، shabnam.84 ، MONA FB ، shadzad ، آناهيتا
بچه هاااا من همین الان رتبه هام رون دیدم..من اصلا حواسم نیست رتبه هام رو ببینم..واییییییی ممنونم از همتون که بهم رتبه دادین...خیلی ممنونم بابت ارزوهای خوبتون.بوووووووووس به همتون عزیزای دلم
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shinna ، yalda91 ، poram ، shabnam.84 ، shadzad ، simi ، آناهيتا ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-12 ساعت 11:25)rrrraaaazzzz نوشته:  بچه ها!!!! من خیلی خوشحالممممم
"عضو فعال" شدم

[quote='rrrraaaazzzz' pid='335165' dateline='1368341706']
"عضو فعال" شدم

عه؟ ستاره هام کدومن؟ یعنی الان سرهنگ شدم؟
در چه حالین راز جون؟ فردا شروع هفته است... خدا خودش کمکم کنه..
مرسی عزیز دلم!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، shadzad ، yalda91 ، آناهيتا ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
"عضو فعال" شدم
[/quote]

ای جانم. دخترمون ستاره دار شده Smile

الان بهت یه رتبه هم میدم که بتونی از این به بعد به هر کسی که خواستی رتبه هم اهدا کنی جناب سرهنگ Big Grin
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عه؟ ستاره هام کدومن؟ یعنی الان سرهنگ شدم؟
در چه حالین راز جون؟ فردا شروع هفته است... خدا خودش کمکم کنه..
مرسی عزیز دلم!
[/quote]

منم به جناب سرهنگ همیشه نگرانمون یه رتبه دادم که بشه 10

ایشالا زودتر خبر اپروو شدن تو رو بشنویم عزیزم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، poram ، kamela ، shadzad ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
منم به جناب سرهنگ همیشه نگرانمون یه رتبه دادم که بشه 10

ایشالا زودتر خبر اپروو شدن تو رو بشنویم عزیزم Smile
[/quote]

lol

همه ستاره های سرهنگیمو میدم ، یه خبری ازین اپلیکیشن ما بشه...

بابت رتبه ممنونم شبنم جونم ، مرسی که شما ها اینجا هستین
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
PORAM جان اول یکی از دوستای ما هم که جریانشون رو برای شما یک بار تعریف کردم و شاید یادت باشه با ویزای نامزدی اقدام کردن...2بار ازشون خاستن که چون عکسها و مدارک قصد ازدواجشون کمه باز باید بفرستن.1بار فرستادن و گفتن که کمه و بار دیگه که چند ماه پیش بود اون اقا اومد ایران و کلی عکس با نامزدش با خانواد و بیرون و با ماها و...........عکس گرفتن و فرستادن که دیگه ایرادی نگرفتن و حدودا یک ماه دیگه مصاحبشونه..با اینکه میخام بگم حتماااا باید عکس میفرستادین ولی دوست دارم بدونم چرا نگرانی؟؟؟ببین عزیزم اینا اگه ازتون میخاستن خوب حتما مثل این دوست ما بارها بهتون ایمیل میدادن و میگفتن..تاحالا ازتون نخاستن عکس؟اصلا من نمیدونم شما در کدوم مرحله هستین دقیقا ؟ببین این دوست ماهم وقتی فرستاد که ازشون خاستن و شما نگران نباش اصلا..فوقش یک البوم ببر سفارت که از زیادیش افیسر حوصلش سر بره.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، poram ، shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-12 ساعت 00:22)poram نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 00:01)MONA FB نوشته:  اینم میگذره به امید خدا به هم میرسین پوران جان .
ما وقت کم میاریم نه حرف . انقدر میگیم میخندیم . کلی داستان داریم . شما هم حرف بزنین زیاد بابا .
تازه 2 تا بچه خیالی هم داریم . اسمم دارن .
انتظار سخته خوو . باید اسونش کرد .
من دیوونه شوهرمم .

راستی یه شماره ای هست که 2 ساله همسرم از آمریکا ستاپ کرده و من از اینجا زنگ میزنم ، وصل میشه به موبایلش و نامحدوده در ماه هرچقدر که بخوایم میشه حرف زد .
27 دلار در ماه . اگر کسی زیاد صحبت میکنه به صرفه است .
چون من از اینجا شارژ میخریدم هر 10هزارتومن 6-7 ساعت میشد حرف زد کفاف 2-3 روزم نمیداد . خوب همه جا هم که اینترنت نبود . البته الان وایبر خوبه اما ما دیگه اینو قطع نکردیم چون روزها من از سرکار زنگ میزنم بهش محل کارم اینترنت نداره .

میشه لطفا یه سایتی یا شماره ای ازون تلفن که میگی بدی منا جون؟ ممنون

مرسی یلدا جون ؛ سعی میکنم عزیزم

پوران عزیز شوهرم از اونجا ستاپ کرده .
من شمارشو ندارم . ولی امشب ازش میپرسم .
چن نفر هم تو پیام خصوصی خواستن شمارشو . از شوهرم میپرسم بهت میگم.
بهم اسم شرکت رو گفته بود من یادم نیست .
اولین خوبیه این تلفن اینه که انلیمیتده.
Rolleyes

پوران جان امضا بذار . بدونیم کی اقدام کردی ؟ و کدوم کتگوری هستی ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، kamela ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
پوران جان ببین اگه مشکل کم بودن اویدنس باشه خودشون درخواست میدن، که در مورد شما حتمن میدن و بعد از اینکه فرستادین خیلی سریع اپروو میشین، تو تایملاین ویزای نامزدی یه سرچ بزنی میبینی اون فاصله درخواست مدرک جدید با اپروو شدن خیلی کمه، اصلن نگران نباش عزیزم، وقتی اون درخواستو میدن یعنی آخراشین و فقط اون اویدنسی که گفتنو بفرستی تمومه کارت، بعدشم مصاحبه میشی زود، میدونم الان چه حالی داری ولی بهت قول میدم یهو اینقد اتفاقای خوب پشت هم بیفته که خودت باور نکنی، ببین ارکیده جون یهو تو یه هفته چقدر شرایطش عوض شد، قوی باش و به خاطر انتظار، روزای الانت کنار خانواده رو تلخ نکن عزیزم، دیگه چیزی نمونده Smile
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، سانازی ، yalda91 ، shabnam.84 ، ارکیده ، simi ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-12 ساعت 17:11)kamela نوشته:  PORAM جان اول یکی از دوستای ما هم که جریانشون رو برای شما یک بار تعریف کردم و شاید یادت باشه با ویزای نامزدی اقدام کردن...2بار ازشون خاستن که چون عکسها و مدارک قصد ازدواجشون کمه باز باید بفرستن.1بار فرستادن و گفتن که کمه و بار دیگه که چند ماه پیش بود اون اقا اومد ایران و کلی عکس با نامزدش با خانواد و بیرون و با ماها و...........عکس گرفتن و فرستادن که دیگه ایرادی نگرفتن و حدودا یک ماه دیگه مصاحبشونه..با اینکه میخام بگم حتماااا باید عکس میفرستادین ولی دوست دارم بدونم چرا نگرانی؟؟؟ببین عزیزم اینا اگه ازتون میخاستن خوب حتما مثل این دوست ما بارها بهتون ایمیل میدادن و میگفتن..تاحالا ازتون نخاستن عکس؟اصلا من نمیدونم شما در کدوم مرحله هستین دقیقا ؟ببین این دوست ماهم وقتی فرستاد که ازشون خاستن و شما نگران نباش اصلا..فوقش یک البوم ببر سفارت که از زیادیش افیسر حوصلش سر بره.

مرسی شادزاد تو همیشه منطقی و قاطع حرف میزنی آدم ازت انرژی مثبت میگیره ، راستی چرا نمیری؟ من بودم درسو همرو گذاشته بودم رفته بودم پیش آقای لوس ننرم!

منا جون الان میگذارم . اکی ممل کوچولو!!
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadzad ، shabnam.84 ، MONA FB ، ارکیده ، girl ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
راستی چن صفه پیش یه نفر ( فک کنم یک اقایی ) قیمت بلیط پرسیده بود .
من امروز تهران -سنفرنسیسکو رو از امارات پرسیدم . اخر جون ( تیر ) یک طرفه اش 4200 بود . مرداد گفت جا نمیده . آخر شهریور هم داشت 3600. دو طرفه هم 7 تومان .
------------------------------
و یک سوالی که مطرحه اینه که اژانسیه میگه کسایی که گرین کارت دارن یا پاس امریکایی میتونن یه طرفه بگیرن و اونایی که با ویزایی میخوان خارج شن رو اگر بلیطشون یک طرفه باشه فرودگاه نمیزاره برن . کسی چیزی میدونه عایا ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، shadzad ، yalda91 ، shabnam.84 ، amir2640 ، ارکیده ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
مرسی پوران جونم، من یکم موندم چون ما می خواستیم که نامزدم بیاد اینجا یه مهمونی کوچیک خانوادگیم اینجا بگیریم (آخه عروسی آمریکاس و بیشتر خانواده و فامیلای من نیستن)، بعد چون ویزا رو که گرفتم به وسط ترم نامزدم خورد تصمیم گرفتیم منم کارای مدرکامو انجام بدم تا فاینالاش تموم شد بیاد با هم بریم با خیال راحت، من عاشق عروسی های تابستون هستم و خوشحالم همون فصلی میشه که می خواستم، ولی ویزارو که بگیری خیلی انتظار شیرینتریه هااااا، خیلی حس خوبیه، نامزدم هفته دیگه میاد و من در پوست خودم نمی گنجم Smile

مونا جون قیمتای انلاینم چک کن، الانم که دلار اومده پایین، خیلی زیاده که این قیمتی که آژانسه گفته به نظر من.
و اینکه نوع ویزای ما هم مهاجرتیه دیگه، هنوز که گرین کارد نداریم چون وارد آمریکا که نشدیم، ولی نوع ویزا نشون میده اقامت داریم.
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، shabnam.84 ، amir2640 ، girl ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان