موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
پوران جون یعنی چی پروپوزال می خوای بدی الان؟ فوق یا دکترا؟ خب اگه اپروو شی که نزدیک هم هست چیکار می کنی؟ ول می کنی میری؟ اگه فوقه و فقط همین تزت مونده حیفه کههه! بشین بنویس دختر، باور کن اصل کارش یه ماهم نمیشه، بعدشم ۲، ۳ ماه کار کنی آماده دفاع میشه. ببین یه دلیل اصلی استرسات همینه، ولی به محض اینکه بشینی برنامه بریزی یکم حس کنی داره میره جلو حست بهتر میشه بهت قول میدم، امتحان کن
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جونم مرسی :-* آره تقریبن کارا رو به راهه، تموم میشه تا هفته دیگه
آرزو می کنم توام همین روزا بیای خبر خوبتو بدی شادمون کنی عزیزم، دیگه چیزی نمونده مطمئنم همین روزاس
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-12 ساعت 17:27)MONA FB نوشته: راستی چن صفه پیش یه نفر ( فک کنم یک اقایی ) قیمت بلیط پرسیده بود .
من امروز تهران -سنفرنسیسکو رو از امارات پرسیدم . اخر جون ( تیر ) یک طرفه اش 4200 بود . مرداد گفت جا نمیده . آخر شهریور هم داشت 3600. دو طرفه هم 7 تومان .
------------------------------
و یک سوالی که مطرحه اینه که اژانسیه میگه کسایی که گرین کارت دارن یا پاس آمریکایی میتونن یه طرفه بگیرن و اونایی که با ویزایی میخوان خارج شن رو اگر بلیطشون یک طرفه باشه فرودگاه نمیزاره برن . کسی چیزی میدونه عایا ؟
ممنون دوست عزیز
یه سوالی ازتون دارم اینکه این بلیطی که پرسیدید اکونومی هست ؟ و اینکه با چه شرکتی هست ؟
ایا به نظر شما اگر بلیط از شیراز گرفته بشه مثلا از ترکیش ایر شیراز ارزون تر نیست ؟
ممنون
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 20:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 20:42 توسط MONA FB.)
دوست عزیز این قیمت ها برای اکونومی هست
و از هواپیمایی امارات پرسیدم .
لوفتهانزا بیزینس داشت از 15 میلیون شروع میشد . و البته به من گفت لوفتهانزا فقط 1 چمدون اما امارات 2 چمدون میتونیم ببریم . ولی مادر همسر من 2 هفته پیش با لوفتانزا اومد 2 چمدون هم اورد .
ترکیش قبل از عید یکی از اشناهامون گرفت رفت و برگشت 5.5
البته هر چی به تاریخ پرواز نزدیک باشه قیمت بالاتره . و اگر حدود 2 ماه قبل از تاریخ پرواز بلیط بگیرید بهتره .
من نمیدونم از شیراز ارزونتره یا گرونتر .
راستی به مقصد هم بستگی داره .
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 21:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 22:16 توسط سانازی.)
سلام بچه های گل
امیدوارم همگی خوب باشین
وای بلاخره وصل شدم خداروشکر بابا اینجا نباشه دلم میگیره انقدر اخت پیدا کردم باهاتون.
اخهههههههههههههههههه بچه ها بی من می خوایین همدیگرو ببینین
اخه من تقصیری ندارم تازه دیدم پیغام دادین ببخشید نمیشه بندازین یکمی عقب؟میدونم الان همه میگین به زور این وقت رو پیدا کردیم.اخه من به کانلا جان قبلا گفته بودم که شاید 4شنبه تهران بیام میشه 3 شنبه به بعد بذارین قرارو؟ولی ندونستم که گذاشتین قرار
ای سیمی بد چرا بهم نگفته بودی!ارکیده بهم گفت.میدونم مشغولی عیب نداره.ولی بندازین اون موقع خوشحال میشم.
بچه ها من صفحه 411 فکر کنم چند تا سوال پرسیدم جواب ندادین.
ارکیده جونم تبریک گفتم بازم میگم.چرا دلت گرفته نگیره گلم میری دیگه راحت زندگی خوب و پیش شوهرت که خیلیا ارزوشو دارن.
بچه ها همگی دعا کنیم این ماه همه خبر خوب بگیریم.
قرارو اینن همه صبر کردین چند روز این ور اونور چی میشههه؟
ا الان دیدم مرسی شینا جون از رتبه .فدات ایشالا کار تو به دیری من اپرو نشه من که دیگه انشالا امروز فردا دعا کنید بیاد.موند یلدااااا !
بچه از کجا پی گیر باشم کی اپروو میشم؟کجا ایمیل بدم؟چی بنویسم؟
راستی قیمت دلار چنده؟خبر دارین؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
منم با بلیط یک طرفه اومدم و مشکلی پیش نیومد
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-12 ساعت 23:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-12 ساعت 23:26 توسط shadzad.)
بچه ها الان داشتم با یکی از دوستام که لاتاری بود(همون اقایی که روز مصاحبه من یه ضرب گرفت ولی بعد پاسشو بدون ویزا از پست گرفت و گفتن چک خوردی) حرف می زدم، چک اونم بیشتر از ۲ ماه شده الان، گفت چند روز آپدیت شده بود ولی کلیر نشد به همون ایمیل سفارت آنکارا میل زده، گفتن کیستون additional adminstartive processingداره، یعنی دارن دوباره رو کیسا بررسی جدید می کنن، تو سایت سفارت هم اگه ببینید تازه اینو نوشته:
http://turkey.usembassy.gov/administrati...ssing.html
یعنی adminstrative processingانکارا فعلن تاخیر داره، میگن بعد قضیه ب و س ت و ن اینجوری شده و اینو نوشتن، ولی نگرانی نداره کلن مال همه بیشتر طول میکشه الان، با قبلیا نباید مقایسه کنید و بترسید، یلدا جون مال توام حتمن دلیلش همین بوده طول کشیده، حتمن ۳ ماه می خواد طول بکشه، نگران نباش مال همه همینه.
سانازی جونم کاش بشه عقب انداخت، خییییلی دوس دارم ببینمت عزیزم، اگه ام نشه سری بعد آمریکا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
آره شیما جون نوتو جمعه آنکارا اضافه کرده بود .به خاطر همین نگرانم که بیشتر از 3 ماه نشه.
شیما جون از دینا خبری داری خیلی نگرانم .چی شد بلاخره شناسنامش بدستش رسید؟من که دعا می کنم زودتر ویزا شو بگیره که تلافی این استرسا در بیاد.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال