کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
پوران جون یعنی چی پروپوزال می خوای بدی الان؟ فوق یا دکترا؟ خب اگه اپروو شی که نزدیک هم هست چیکار می کنی؟ ول می کنی میری؟ اگه فوقه و فقط همین تزت مونده حیفه کههه! بشین بنویس دختر، باور کن اصل کارش یه ماهم نمیشه، بعدشم ۲، ۳ ماه کار کنی آماده دفاع میشه. ببین یه دلیل اصلی استرسات همینه، ولی به محض اینکه بشینی برنامه بریزی یکم حس کنی داره میره جلو حست بهتر میشه بهت قول میدم، امتحان کن Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، آناهيتا ، girl ، rrrraaaazzzz ، poram ، kamela ، Tomas
(2013-05-12 ساعت 18:06)shadzad نوشته:  مرسی پوران جونم، من یکم موندم چون ما می خواستیم که نامزدم بیاد اینجا یه مهمونی کوچیک خانوادگیم اینجا بگیریم (آخه عروسی آمریکاس و بیشتر خانواده و فامیلای من نیستن)، بعد چون ویزا رو که گرفتم به وسط ترم نامزدم خورد تصمیم گرفتیم منم کارای مدرکامو انجام بدم تا فاینالاش تموم شد بیاد با هم بریم با خیال راحت، من عاشق عروسی های تابستون هستم و خوشحالم همون فصلی میشه که می خواستم، ولی ویزارو که بگیری خیلی انتظار شیرینتریه هااااا، خیلی حس خوبیه، نامزدم هفته دیگه میاد و من در پوست خودم نمی گنجم Smile

مونا جون قیمتای انلاینم چک کن، الانم که دلار اومده پایین، خیلی زیاده که این قیمتی که آژانسه گفته به نظر من.
و اینکه نوع ویزای ما هم مهاجرتیه دیگه، هنوز که گرین کارد نداریم چون وارد آمریکا که نشدیم، ولی نوع ویزا نشون میده اقامت داریم.

عزیزم به سلامتی .خوش به حالت .می دونم الان چه انتظار شیرینی داری دوستم .پس به سلامتی نزدیک رفتنت هست .کارتو کردی؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
یلدا جونم مرسی :-* آره تقریبن کارا رو به راهه، تموم میشه تا هفته دیگه Wink آرزو می کنم توام همین روزا بیای خبر خوبتو بدی شادمون کنی عزیزم، دیگه چیزی نمونده مطمئنم همین روزاس Smile 
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
Shy
شب ها زود بخواب

صبح ها زودتر بیدار شو

نرمش کن، بدو، کم غذا بخور

زیر بارون راه برو . . .

تو زمستون گلوله برفی درست کن

هر چند وقت یک بار نقاشی بکش

در حمام آواز بخوون و کمی آب بازی کن

سفید بپوش

ب کوچکترها سلام کن

گاهی، شعر بخون

نامه ی کوتاه بنویس

زیر جمله های خوبی ک تو کتاب ها هست خط بکش . . .

ب دوست های قدیمیت تلفن بزن

هفت تا سنگ تو آب بنداز و هفت تا آرزو بکن

اراده کن ک خواب ببینی

از خواب های بد بپر و آب بخور

چای بخور و برای دیگران چای دم کن

جــــــــــوراب های رنگی بپوش ...

و خلاصه اینکه

زنده بمان. . .

با تمام وجودت زنده بمان . . . !!
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، battosai ، girl ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
(2013-05-12 ساعت 19:17)shadzad نوشته:  یلدا جونم مرسی :-* آره تقریبن کارا رو به راهه، تموم میشه تا هفته دیگه Wink آرزو می کنم توام همین روزا بیای خبر خوبتو بدی شادمون کنی عزیزم، دیگه چیزی نمونده مطمئنم همین روزاس Smile 

مزسی دوستم .امیدوارم .ولی از شما چه پنهون که دیگه سرد شدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، girl ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
(2013-05-12 ساعت 17:27)MONA FB نوشته:  راستی چن صفه پیش یه نفر ( فک کنم یک اقایی ) قیمت بلیط پرسیده بود .
من امروز تهران -سنفرنسیسکو رو از امارات پرسیدم . اخر جون ( تیر ) یک طرفه اش 4200 بود . مرداد گفت جا نمیده . آخر شهریور هم داشت 3600. دو طرفه هم 7 تومان .
------------------------------
و یک سوالی که مطرحه اینه که اژانسیه میگه کسایی که گرین کارت دارن یا پاس آمریکایی میتونن یه طرفه بگیرن و اونایی که با ویزایی میخوان خارج شن رو اگر بلیطشون یک طرفه باشه فرودگاه نمیزاره برن . کسی چیزی میدونه عایا ؟

ممنون دوست عزیز

یه سوالی ازتون دارم اینکه این بلیطی که پرسیدید اکونومی هست ؟ و اینکه با چه شرکتی هست ؟

ایا به نظر شما اگر بلیط از شیراز گرفته بشه مثلا از ترکیش ایر شیراز ارزون تر نیست ؟

ممنون
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، Tomas
دوست عزیز این قیمت ها برای اکونومی هست
و از هواپیمایی امارات پرسیدم .
لوفتهانزا بیزینس داشت از 15 میلیون شروع میشد . و البته به من گفت لوفتهانزا فقط 1 چمدون اما امارات 2 چمدون میتونیم ببریم . ولی مادر همسر من 2 هفته پیش با لوفتانزا اومد 2 چمدون هم اورد .

ترکیش قبل از عید یکی از اشناهامون گرفت رفت و برگشت 5.5

البته هر چی به تاریخ پرواز نزدیک باشه قیمت بالاتره . و اگر حدود 2 ماه قبل از تاریخ پرواز بلیط بگیرید بهتره .

من نمیدونم از شیراز ارزونتره یا گرونتر .

راستی به مقصد هم بستگی داره .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، yalda91 ، girl ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-12 ساعت 17:27)MONA FB نوشته:  راستی چن صفه پیش یه نفر ( فک کنم یک اقایی ) قیمت بلیط پرسیده بود .
من امروز تهران -سنفرنسیسکو رو از امارات پرسیدم . اخر جون ( تیر ) یک طرفه اش 4200 بود . مرداد گفت جا نمیده . آخر شهریور هم داشت 3600. دو طرفه هم 7 تومان .
------------------------------
و یک سوالی که مطرحه اینه که اژانسیه میگه کسایی که گرین کارت دارن یا پاس آمریکایی میتونن یه طرفه بگیرن و اونایی که با ویزایی میخوان خارج شن رو اگر بلیطشون یک طرفه باشه فرودگاه نمیزاره برن . کسی چیزی میدونه عایا ؟
مونا جون اكثر آژانسا اينو نميدونن كه كسايي كه ويزاي نامزدي و ازدواج ميگيرن احتياج به بليط برگشت ندارن ، خواهرمن چند سال پيش با بليط ١طرفه با ويزا ازدواج رفت
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
(2013-05-12 ساعت 16:41)poram نوشته:  منم به جناب سرهنگ همیشه نگرانمون یه رتبه دادم که بشه 10

ایشالا زودتر خبر اپروو شدن تو رو بشنویم عزیزم Smile

lol شبنم جون میدونم همیشه نگرانی و استرس دارم ، اما خوب الان همین الان تو تاپیک ویزای نامزدی یه خانمی به اسم غزل گفته که اونم مثل ما اکتبر اقدام کرده و الان بعد از هفت ماه بهش گفتن مدارک اثبات نامزدی و اینکه قصد ازدواج دارین کم فرستادین!!!!!! وای به حال ما که بدونه عکسم ندادیم... با اینکه به خدا اندازه 4 تا آلبوم عکسای دوتایی از مسافرت هامون داریم. ولی نامزدم نفرستاد گفت تو این مرحله نمیخواد!!!!!
اونوقت میگین چرا نگرانم؟!! آخه شبنم جون نامزد من آدم صبوری نیست قاطی میکنه سر من خالی میکنه. مثلا همین دیشب اصلا حال و حوصله حرف زدن نداشت . به حرف شادزاد گوش دادم رفتم یخورده حرف بزنیم باز حرف انتظار پیش اومد قاطی کرد رفت!

همه ستاره های سرهنگیمو میدم ، یه خبری ازین اپلیکیشن ما بشه...

بابت رتبه ممنونم شبنم جونم ، مرسی که شما ها اینجا هستین

بچه ها من یه کار وقیج کردم!! رو سایت USCIS شماره رسیپت نامبر قبل و بعد از خودمون رو تا بیست شماره چک کردم . ما آخر شمارمون اگه مثلا 48 ، همه اونایی که قبل ما فیانس ویزان اکثرا یا اپرو شدن یا نقص مدارک خوردن . شماره بعد ما یه هفته پیش اپرو شده . اما قبلی ما و یکی قبل ترش هنوز هیچی...
[/quote]

پورام جان نگران نباش . نقص مدارك خوردن بهتر از اينه كه كيست تو دفترشون بشينه خاك بخوره.بعدشم وقتى يه كيس نقصى بخوره يعنى به صورت فعال در جريانه. من مطمئنم اينا مدارك اين خانوم رو ، با توجه به اينكه هفت ماه طولش دادن، گم كرده بودن كه درخواست مجدد دادن.

(2013-05-12 ساعت 20:14)yalda91 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 19:17)shadzad نوشته:  یلدا جونم مرسی :-* آره تقریبن کارا رو به راهه، تموم میشه تا هفته دیگه Wink آرزو می کنم توام همین روزا بیای خبر خوبتو بدی شادمون کنی عزیزم، دیگه چیزی نمونده مطمئنم همین روزاس Smile 

مزسی دوستم .امیدوارم .ولی از شما چه پنهون که دیگه سرد شدم.

اى بابا دختر سرد شدن واسه چى ، شما كه ديگه كارتون عملا تمومه، دلسرد شدن نداره.باور كن به محض اينكه تاريخ دريافت ويزاتو بهت بگن هول ميكنى كه ديگه وقتى نمونده.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، poram ، kamela ، Tomas
سلام بچه های گل
امیدوارم همگی خوب باشین
وای بلاخره وصل شدم خداروشکر بابا اینجا نباشه دلم میگیره انقدر اخت پیدا کردم باهاتون.
اخهههههههههههههههههه بچه ها بی من می خوایین همدیگرو ببینینSad اخه من تقصیری ندارم تازه دیدم پیغام دادین ببخشید نمیشه بندازین یکمی عقب؟میدونم الان همه میگین به زور این وقت رو پیدا کردیم.اخه من به کانلا جان قبلا گفته بودم که شاید 4شنبه تهران بیام میشه 3 شنبه به بعد بذارین قرارو؟ولی ندونستم که گذاشتین قرارSad ای سیمی بد چرا بهم نگفته بودی!ارکیده بهم گفت.میدونم مشغولی عیب نداره.ولی بندازین اون موقع خوشحال میشم.
بچه ها من صفحه 411 فکر کنم چند تا سوال پرسیدم جواب ندادین.
ارکیده جونم تبریک گفتم بازم میگم.چرا دلت گرفته نگیره گلم میری دیگه راحت زندگی خوب و پیش شوهرت که خیلیا ارزوشو دارن.
بچه ها همگی دعا کنیم این ماه همه خبر خوب بگیریم.
قرارو اینن همه صبر کردین چند روز این ور اونور چی میشههه؟
ا الان دیدم مرسی شینا جون از رتبه .فدات ایشالا کار تو به دیری من اپرو نشه من که دیگه انشالا امروز فردا دعا کنید بیاد.موند یلدااااا !
بچه از کجا پی گیر باشم کی اپروو میشم؟کجا ایمیل بدم؟چی بنویسم؟

راستی قیمت دلار چنده؟خبر دارین؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
منم با بلیط یک طرفه اومدم و مشکلی‌ پیش نیومد
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، shadzad ، shadzad ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، MONA FB ، Tomas
بچه ها الان داشتم با یکی از دوستام که لاتاری بود(همون اقایی که روز مصاحبه من یه ضرب گرفت ولی بعد پاسشو بدون ویزا از پست گرفت و گفتن چک خوردی) حرف می زدم، چک اونم بیشتر از ۲ ماه شده الان، گفت چند روز آپدیت شده بود ولی کلیر نشد به همون ایمیل سفارت آنکارا میل زده، گفتن کیستون additional adminstartive processingداره، یعنی دارن دوباره رو کیسا بررسی جدید می کنن، تو سایت سفارت هم اگه ببینید تازه اینو نوشته:
http://turkey.usembassy.gov/administrati...ssing.html
یعنی adminstrative processingانکارا فعلن تاخیر داره، میگن بعد قضیه ب و س ت و ن اینجوری شده و اینو نوشتن، ولی نگرانی نداره کلن مال همه بیشتر طول میکشه الان، با قبلیا نباید مقایسه کنید و بترسید، یلدا جون مال توام حتمن دلیلش همین بوده طول کشیده، حتمن ۳ ماه می خواد طول بکشه، نگران نباش مال همه همینه.

سانازی جونم کاش بشه عقب انداخت، خییییلی دوس دارم ببینمت عزیزم، اگه ام نشه سری بعد آمریکا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، Tomas
(2013-05-12 ساعت 15:55)poram نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 11:25)rrrraaaazzzz نوشته:  بچه ها!!!! من خیلی خوشحالممممم
"عضو فعال" شدم
همیشه دلم ستاره می خواس Smile

[quote='rrrraaaazzzz' pid='335165' dateline='1368341706']
بچه ها!!!! من خیلی خوشحالممممم
"عضو فعال" شدم
همیشه دلم ستاره می خواس Smile
poram عزیزم تو هم 3 ستاره شدی Big GrinBig Grin

عه؟ ستاره هام کدومن؟ یعنی الان سرهنگ شدم؟
در چه حالین راز جون؟ فردا شروع هفته است... خدا خودش کمکم کنه..
مرسی عزیز دلم!
عزیزمی سرهنگ جونBig GrinBig Grin
شکر خدا خوبم. سعی می کنم خودمو سرگرم خوندن زبان کنم
از خونه برم بیرون و فکرای + + + بکنم
به روزای خوب آینده امیدوارم
نمی خوام پشیمون بشم که چرا زمانو از دست دادم
می خوام خودمو برای زندگی جدید آماده (قوی) نگه دارم
poram جونم برات در این هفته و هفته های آینده بهترینارو آرزوووووووو می کنم
دیگه نوبت خودمون شده که به زودی تاپیکو بترکونیمSmileSmileSmileSmile
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، poram ، girl ، Tomas
آره شیما جون نوتو جمعه آنکارا اضافه کرده بود .به خاطر همین نگرانم که بیشتر از 3 ماه نشه.
شیما جون از دینا خبری داری خیلی نگرانم .چی شد بلاخره شناسنامش بدستش رسید؟من که دعا می کنم زودتر ویزا شو بگیره که تلافی این استرسا در بیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، poram ، girl ، Tomas
مررررررسسسسسییییی شبنم جون بابت رتبه Smile
دست گلتون درد نکنه که ما رو ؛
خوشحال می کنین Smile Smile
بچه ها خیلی خوبین خیلی مهربونین
که اینقد هوای همو تو این روزای ..... دارین
poram عزیز!!! همه حرفارو دوستای عزیزمون گفتن
منم مثل shadzad عزیز فکر می کنم پروپوزالت نگرانیتو بیشتر می کنه
خودتو مشغول همون کن شاید هم حکمت کارت تو همینه، تمومش کن که با خیال راحت برییییییییم خانمی
نگران نامزدت هم نباش گلم! نگرانی تورو می بینه قاطی می کنه خواهر من.
برا هممون خیلی دعا می کنم مخصوصا تو عزیزم و یلدا جون همشهریه خودم(دالاس) Smile
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، girl ، shabnam.84 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان