کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-05-17 ساعت 17:47)kamela نوشته:  یلدا جون خیلی ناراحت شدم...چقدر طولش میدن اینا..میخان تحقیق کنن یا هر کار دیگه یعنی اینهمه طول میکشه؟من واقعا فکر میکردم ایندفعه کلیر بشی...انشاالاه ایندفعه حتمااااااااا کلیر میشی عزیزم..
ارکیده جون امیدوارم استرس هات کم و کمتر بشه و حالت خوب بشه عزیزم.
بچه ها منم برم آمریکا یکی از کارایی که همون اول باید انجام بشه نی نی دوم هست...من اصلا 1بچه دوست ندارم.الانم کلی دارم غصه میخورم که فاصله سنیشون داره زیاد میشه.بعد از نی نی دوم ببی سیتر میگیرم اولی رو هم میزارم مهد و میرم سر کار....منم قراره با شوهرم کار کنم...ما هم سالهاست در مورد کارمون داریم حرف میزنیم.خداروشکر کار شوهر من جوری هست که مرکزش آمریکاست...ولی شوهر من باید با ایران هم زیاااااااد کار کنه.

روحیه در حد کهکشان راه شیری ... یلدا خانوم حالا بشه 100 روز مگه چی میشه شما که انقدر صبر کردین 20 روز دیگه هم صبر کنید البته روز 91 ردیف میشه
یه سوال از همه دوستان دارم فرض رو بر این میذاریم که رفتین و همه چی خوبه بعدش چی اگر یهو اوضاع اونجوری که خودتون میخواستین نشد سختیها و... اونموقع چی کار میکنید ؟ تو این دو هفته اخیر هرکی رو که میشناختم داره بر میگرده ! یه سریشون اصلن میگفتن کشور ما آمریکاست اما الان میگه دلم برای خیابون های تهران تنگ شده ( اااااااااااااااااااااااا ) .
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Tomas ، girl ، فردا ، سانازی
بچه ها از برنامه هاتون بگید دیگه قرار شد به خاطر هدف تاپیک درباره برنامه زندگیمون تو امریکا باهم تبادل نظر کنیم . ولی منو مونا جون وپورام راز صحبت کردیم پس بقیه چی درباره برنامه های ما هم نظر بدید دیگه .راستی من شنیدم که اگه بخوایم تافل امریکا امتحان بدیم خیلی سطح بالایی می خواد وممکنه نمره مورد نظر مونو کسب نکنیم به خاطر همین فکنم اماده شدم باید برم دبی تا ترکیه امتحان بدم .ایلتس دادم اما تاریخش تمام شده واونجا همه دانشگاهها قبول نمی کنن

(2013-05-17 ساعت 22:50)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 17:47)kamela نوشته:  یلدا جون خیلی ناراحت شدم...چقدر طولش میدن اینا..میخان تحقیق کنن یا هر کار دیگه یعنی اینهمه طول میکشه؟من واقعا فکر میکردم ایندفعه کلیر بشی...انشاالاه ایندفعه حتمااااااااا کلیر میشی عزیزم..
ارکیده جون امیدوارم استرس هات کم و کمتر بشه و حالت خوب بشه عزیزم.
بچه ها منم برم آمریکا یکی از کارایی که همون اول باید انجام بشه نی نی دوم هست...من اصلا 1بچه دوست ندارم.الانم کلی دارم غصه میخورم که فاصله سنیشون داره زیاد میشه.بعد از نی نی دوم ببی سیتر میگیرم اولی رو هم میزارم مهد و میرم سر کار....منم قراره با شوهرم کار کنم...ما هم سالهاست در مورد کارمون داریم حرف میزنیم.خداروشکر کار شوهر من جوری هست که مرکزش آمریکاست...ولی شوهر من باید با ایران هم زیاااااااد کار کنه.

روحیه در حد کهکشان راه شیری ... یلدا خانوم حالا بشه 100 روز مگه چی میشه شما که انقدر صبر کردین 20 روز دیگه هم صبر کنید البته روز 91 ردیف میشه
یه سوال از همه دوستان دارم فرض رو بر این میذاریم که رفتین و همه چی خوبه بعدش چی اگر یهو اوضاع اونجوری که خودتون میخواستین نشد سختیها و... اونموقع چی کار میکنید ؟ تو این دو هفته اخیر هرکی رو که میشناختم داره بر میگرده ! یه سریشون اصلن میگفتن کشور ما آمریکاست اما الان میگه دلم برای خیابون های تهران تنگ شده ( اااااااااااااااااااااااا ) .

وای علی جان تو رو خدا استرسمو بیشتر نکن برادر Big GrinBig Grin
100 رو دیگه نگو تو رو خدا....SadSadSadآخه همسرم تا 2 ماه دیگه فقط می تونه بیاد ایران بعدش تا 2-3 ماه به خاطر کارش نمی تونه بیاد .که عملا مشکل مدیکال پیدا می کنم .

چرا اون طور که می خوایم پیش نره؟معلومه که همه چی اولش به خواسته ما نخواهد بود.اما ما که لاتاری نیستیم .ماها ازدواج کردیم .مگه میشه بگیم نمیشه وبرگردیم؟
همسر من که نزدیک 30 ساله اونجا زندگی می کنه وبزرگ شده خونشه .هیچ وقت نمی یاد ایران .اگه نخوام خودمو تطبیق بدم پس چی کار باید بکنم؟زندگیم چی میشه؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Tomas ، girl ، سانازی
کاملیا جون این تاپیکها رو نگاه کن همه درباره اسپانسر هست .شاید کمکی بکنه :
http://mohajersara.com/thread-6459.html

http://mohajersara.com/thread-5730.html

http://mohajersara.com/thread-2735.html

کاملیا جان این سایتم برای خونه بچه ها نوشتن خوبه

http://www.craigslist.org/about/sites
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، battosai ، girl
یلدا جون.واقعا راز هر موفقیت همینه...به طور کاملخودمون رو دست خدا بسپاریم...چه خوب برامون پیش بیاد و چه فکر کنیم برامون بده..باید بگیم خدایا شکرت هرچی تو بخای....من بارهاااااا امتحان کردم....خودتو کاملا به دست خدا بسپار و میبینی که چقدر چیزی که برات پیش میاد خوبه...من الان با وجود اینکه پروندم اینجوری شد به خداااااااااا قسم روزی ده بار میگن خدایا شکرت..حتمااااا نباید الان میرفتیم و خودت میدونی چی بهتره.خدایا با من یکی همون کاری رو بکن که خودت میخای
علی جان با نظرت موافقم....تمام ذوق و شوق تا وقتی هست که نرفتی..وقتی میری و میبینی اونی نیست که اینقدر برای خودت بزرگش کرده بودی اونوقته که دلش میگیره...تازه به اضافه دوری از خانواده و دوری از وطن و فرهنگ و واقعاااااااااااا خیابونا...علی باورت نمیشه من برای بغالای کوچمون دلم تنگ شده بود....برای مردم ایران برای غذاهاش وااااااااااااااای یادم افتاد حالم بد شد

یلدا جوووووونم قربوووووون شکلت برم عزیزم...ممنونتم که به یاد بدبختی های منی....برات از ته دل دعا میکنم ایندفعه خبر کلیر تو بیاد.......مرررررررسی دوست گلم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، yalda91 ، battosai ، girl ، shabnam.84 ، سانازی
بچه ها این لینک رو بخونید اطلاعات خوبی داره درباره زندگی در امریکا:

http://mohajersara.com/thread-6285-page-2.html

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، girl ، battosai ، سانازی
خدا نکنه کاملیا جون بدبخت باشی بهترین هدیه خدا رو دستت داری .دختر جیگرتو می گم همه چی حل میشه مطمئن باش
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، rrrraaaazzzz ، girl ، battosai ، سانازی
فدات بشم عزیزم.لطف داری واقعا..ولی واقعا اگه دخترم نبود مرده بودم تاحالا..همه سرگرمیم و دلخوشی و ذوق زندگیم به دخترمه...خدا همه رو کمک کنه و برای همه بهترین رو بخاد انشاالاه
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، girl ، سانازی
ااااااااااااااا من نفهمیدم که عضو باسابقه شدم .هوراااااااا یه خبر خوب بود
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، فردا ، girl ، kamela ، battosai ، سانازی
(2013-05-18 ساعت 00:04)yalda91 نوشته:  ااااااااااااااا من نفهمیدم که عضو باسابقه شدم .هوراااااااا یه خبر خوب بود

تبرییییییییکککککککک عزیزم
SmileSmileSmileSmile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، battosai ، سانازی
علی آقای عزیز! سؤال خوبی رو مطرح کردی
وقتی تو زندگی (اینجا) با مسئله و مشکلی روبرو می شدیم چطور برخورد می کردیم !؟!؟!؟
اونجا هم ادامه مسیر زندگیمونه که سختیهاش سخت تر و نگرانی هاش بیشتر......
دیگه نمی دونم. اگه دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون می شم
علی عزیز خودتون هم بگین
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، kamela ، battosai ، سانازی
(2013-05-18 ساعت 00:16)rrrraaaazzzz نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 00:04)yalda91 نوشته:  ااااااااااااااا من نفهمیدم که عضو باسابقه شدم .هوراااااااا یه خبر خوب بود

تبرییییییییکککککککک عزیزم
SmileSmileSmileSmile

دوستم کم کم داشت این هورا کشیدن برام عقده می شد دیگه .Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، girl ، kamela ، battosai ، سانازی
(2013-05-17 ساعت 13:01)alisarvareharchiabi نوشته:  سلام... کلاس زبان نمیرین؟
من که ایران بودم نرفتم.فکر می کردم اونقدری بلدم که اینجا با چند ماه کلاس رفتن کارم راه بیفته و اعتراف می کنم اشتبااااااااااااااااااااه بسیار بزرگی کردم.توی ایران تا می تونید زباااان بخونید بچه ها. تازه این همه زبان خوندن فقط باعث میشه وقتی وارد آمریکا شدید شوکه نشید !
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، girl ، kamela ، mercedeh2011 ، battosai ، سانازی
بچه‌ها من ۲ هفته پیش کالج ثبت نام کردم فقط برای یادگیری انگلیسی‌ بدون مدرک چون من مدرک تحصیلیمو نیوردم گفتن نمی‌شه بهت مدرک بدیم ۱۰ روز دیگه هم کلاسم شروع می‌شه برای ۲ ماه شد ۴۰۰$

این یه مرحلش هستش مرحلهٔ بعدشم همین هزینس که اونم ۲ ماهه.. ولی‌ اینطور نیست که ۱ سال باید گذشته باشه از ورودتون تا بتونید ثبت نام کنید به من گفت هرموقع مدرک تحصیلیت رسید دستت بهت مدرک میدیم و id‌ که با اون id می‌تونم ثبت نام کنم واسه رشتهٔ دلخواهم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، yalda91 ، kamela ، mercedeh2011 ، battosai ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-05-18 ساعت 01:10)girl نوشته:  بچه‌ها من ۲ هفته پیش کالج ثبت نام کردم فقط برای یادگیری انگلیسی‌ بدون مدرک چون من مدرک تحصیلیمو نیوردم گفتن نمی‌شه بهت مدرک بدیم ۱۰ روز دیگه هم کلاسم شروع می‌شه برای ۲ ماه شد ۴۰۰$

این یه مرحلش هستش مرحلهٔ بعدشم همین هزینس که اونم ۲ ماهه.. ولی‌ اینطور نیست که ۱ سال باید گذشته باشه از ورودتون تا بتونید ثبت نام کنید به من گفت هرموقع مدرک تحصیلیت رسید دستت بهت مدرک میدیم و id‌ که با اون id می‌تونم ثبت نام کنم واسه رشتهٔ دلخواهم

این که خیلی خبر خوبیه..... ممنون عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، battosai ، سانازی
دوستانی که تصمیم گرفتن تافل شون رو توی ایران بگیرن ، تصمیم بسیااااار خوبیه.هم در هزینه صرفه جویی مکنید وهم در وقت تون.عالیه. تافل تا دو سال هم اعتبار داره. افرین ادامه بدید و به بقیه هم بگید چه مسیر هایی رو دنبال می کنید.
دوستانی که میاین به کالیفرنیا ، برای رفتن به کالج و دانشگاه باید یکسال از زمان صدور گرین کارت تون بگذره تا رزیدنت کالیفرنیا محسوب بشید. نه اینکه نتونید برید کالج یا دانشگاه ، می تونید ولی هزینه و شهریه ای که پرداخت می کنید بسیار بیشتر از یک رزیدنت خواهند بود.برای مثال شهریه هر واحد در «کامیونیتی کالج ها » برای هر رزیدنت ۴۶ دلار هست در صورتیکه برای غیر رزیدنت هر واحد معادل ۱۹۰ دلار میباشد. دانشگاه از اون هم گرون تر ِ.

اگه در مورد برنامه های خودم بخوام بگم،در حال حاضر چند تا راه هست که من و همسرم داریم دربارشون فکر و تحقیق می کنیم .
۱- راه اول اینه که جی ای دی(G.E.D ) یا همون دیپلم بزرگسالان آمریکا رو بگیرم.چون واقعا به اینکه زبان درست و حسابی یاد بگیرم کمک می کنه و البته دیگه هیچ وقت نیازی به تافل نخواهد بود.حدود یکسال هم زمان می بره و به نظر من تجربه بسیار خوبیه.

۲-راه دوم اینه که تافل پس کنم و از فوق لیسانسی که در ایران داشتم استفاده کنم برای گرفتن یک فوق لیسانس دیگه در یک رشته مشابه و ادامه مسیر.که البته پس کردن تافل مفهومش این نیست که زبان درست و حسابی یاد گرفته باشم.خب مدت زمان این کار کمتر خواهد بود.

۳-راه سوم اینکه برم کالج و دو سال رو کامل بگذرونم و بعد واحد هام رو
ترنسفر کنم به دانشگاه و بقیه رو در دانشگاه ادامه بدم.این راه کمی طولانی تر خواهد بود اما مزایایی داره . ۱-با مدرکی که از کالج می گیرم می تونم کار بگیرم.۲- من رو از داشتن تافل بی نیاز می کنه.۳- دوره چهار ساله دانشگاه رو به ۲ سال تقلیل می ده و یا حتی می تونم با استفاده از مدرک تحصیلی ِ ایرانم به جای لیسانس برای فوق ، اپلای کنم . ۴-این دوسال فرصت خوبیه تا قبل از ورود به دانشگاه زبان آکادمیک رو خوب یاد بگیرم و البته راه و چاه خوب بشناسم.

نظر شخصیم اینه که راه های به ظاهر طولانی تر زودتر و کامل تر جواب می دن ! Wink

انتخاب یکی از این سه راه رابطه مستقیم داره با رشته ای که انتخاب می کنم.اگر در محدوده رشته خودم بخوام ادامه بدم ، راه دوم و سوم بهترن و اگر بخوام کلن تغییر رشته بدم راه اول بهتره ، مثلن اگه بخوام دارو سازی بخونم.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Saeedv13 ، kamela ، mercedeh2011 ، girl ، battosai ، rrrraaaazzzz ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان