موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-17 ساعت 23:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-17 ساعت 23:34 توسط kamela.)
یلدا جون.واقعا راز هر موفقیت همینه...به طور کاملخودمون رو دست خدا بسپاریم...چه خوب برامون پیش بیاد و چه فکر کنیم برامون بده..باید بگیم خدایا شکرت هرچی تو بخای....من بارهاااااا امتحان کردم....خودتو کاملا به دست خدا بسپار و میبینی که چقدر چیزی که برات پیش میاد خوبه...من الان با وجود اینکه پروندم اینجوری شد به خداااااااااا قسم روزی ده بار میگن خدایا شکرت..حتمااااا نباید الان میرفتیم و خودت میدونی چی بهتره.خدایا با من یکی همون کاری رو بکن که خودت میخای
علی جان با نظرت موافقم....تمام ذوق و شوق تا وقتی هست که نرفتی..وقتی میری و میبینی اونی نیست که اینقدر برای خودت بزرگش کرده بودی اونوقته که دلش میگیره...تازه به اضافه دوری از خانواده و دوری از وطن و فرهنگ و واقعاااااااااااا خیابونا...علی باورت نمیشه من برای بغالای کوچمون دلم تنگ شده بود....برای مردم ایران برای غذاهاش وااااااااااااااای یادم افتاد حالم بد شد
یلدا جوووووونم قربوووووون شکلت برم عزیزم...ممنونتم که به یاد بدبختی های منی....برات از ته دل دعا میکنم ایندفعه خبر کلیر تو بیاد.......مرررررررسی دوست گلم
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
خدا نکنه کاملیا جون بدبخت باشی بهترین هدیه خدا رو دستت داری .دختر جیگرتو می گم همه چی حل میشه مطمئن باش
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
فدات بشم عزیزم.لطف داری واقعا..ولی واقعا اگه دخترم نبود مرده بودم تاحالا..همه سرگرمیم و دلخوشی و ذوق زندگیم به دخترمه...خدا همه رو کمک کنه و برای همه بهترین رو بخاد انشاالاه
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
ااااااااااااااا من نفهمیدم که عضو باسابقه شدم .هوراااااااا یه خبر خوب بود
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
علی آقای عزیز! سؤال خوبی رو مطرح کردی
وقتی تو زندگی (اینجا) با مسئله و مشکلی روبرو می شدیم چطور برخورد می کردیم !؟!؟!؟
اونجا هم ادامه مسیر زندگیمونه که سختیهاش سخت تر و نگرانی هاش بیشتر......
دیگه نمی دونم. اگه دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون می شم
علی عزیز خودتون هم بگین
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
بچهها من ۲ هفته پیش کالج ثبت نام کردم فقط برای یادگیری انگلیسی بدون مدرک چون من مدرک تحصیلیمو نیوردم گفتن نمیشه بهت مدرک بدیم ۱۰ روز دیگه هم کلاسم شروع میشه برای ۲ ماه شد ۴۰۰$
این یه مرحلش هستش مرحلهٔ بعدشم همین هزینس که اونم ۲ ماهه.. ولی اینطور نیست که ۱ سال باید گذشته باشه از ورودتون تا بتونید ثبت نام کنید به من گفت هرموقع مدرک تحصیلیت رسید دستت بهت مدرک میدیم و id که با اون id میتونم ثبت نام کنم واسه رشتهٔ دلخواهم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-18 ساعت 01:10)girl نوشته: بچهها من ۲ هفته پیش کالج ثبت نام کردم فقط برای یادگیری انگلیسی بدون مدرک چون من مدرک تحصیلیمو نیوردم گفتن نمیشه بهت مدرک بدیم ۱۰ روز دیگه هم کلاسم شروع میشه برای ۲ ماه شد ۴۰۰$
این یه مرحلش هستش مرحلهٔ بعدشم همین هزینس که اونم ۲ ماهه.. ولی اینطور نیست که ۱ سال باید گذشته باشه از ورودتون تا بتونید ثبت نام کنید به من گفت هرموقع مدرک تحصیلیت رسید دستت بهت مدرک میدیم و id که با اون id میتونم ثبت نام کنم واسه رشتهٔ دلخواهم
این که خیلی خبر خوبیه..... ممنون عزیزم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب