2013-05-18 ساعت 01:55
فردا جان میشه یه اطلاعاتی بدی؟اگه کالجو بگذرونیم نمی خواد تافلو جی مت بدیم.؟رشته من حسابداریه می خوام cpa بگیرم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2013-05-18 ساعت 01:55
فردا جان میشه یه اطلاعاتی بدی؟اگه کالجو بگذرونیم نمی خواد تافلو جی مت بدیم.؟رشته من حسابداریه می خوام cpa بگیرم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
![]() تشکر کنندگان: kamela ، girl ، battosai ، rrrraaaazzzz
2013-05-18 ساعت 01:57
دوستان من هم اومدم ،كاملا جونم ببخشيد جواب پست ديشبو ندادم از خستگي غش كردم :-))) كلي خنده ام گرفت به حرف داداشت:-)))) اركيده جونم شما نور چشم مايي :-)))
بچه ها خواهرم ميگه ماها چون مهاجرتمون از طريق همسرامون بوده بهمون وام دانشجويي بلند مدت تعلق نميگيره پس تا ميرسيد امريكا زبان خوندنو كالج رفتن رو شروع كنيد ، همسرم بهم ميگه مياي اينجا بايد بايد و بايد درس بخووني اگر نخووني كلات پس معركه اس و من كلا درس خوندن باهدف رو خيلي دوس دارم ، به نظر من اونايي كه ميگن امريكا خوب نيست فكر كردن امريكا يعني هرشب كلاب و ديسكو و ديرينك و خوش گذروني ، بعد ميبينن اين خبرا نيست برميگردن ايران ، درسته وقتي از ايران ميريم بقول كاملا جون دلمون واسه بقال محل تنگ ميشه اما وقتي با هدفميريم و به اهدافمون ميرسيم ٢سال ١بار ميايم ايران اون وقته ميبينيم امريكا بد نيست و جاي خوبيه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![]() ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي تشکر کنندگان: Saeedv13 ، kamela ، girl ، battosai ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، سانازی ، ارکیده
2013-05-18 ساعت 01:58
بچه ها فقط با كالج و كلاس زبان رفتن انگليسيتون خوب نميشه .... بهترين كار اينه كه شاغل بشين .... هر شغلي كه مجلور باشين با مشتري سرو كله بزنين .... اين بهترين راهه .... اولش واسطون سخت ميشه و شايد كلي هم اشتباه حرف بزنين اما ياد ميگيرين
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
![]()
2013-05-18 ساعت 02:11
فردا جان راه سوم راه خيليييي كوتاه و موثري هستش ، همسر و خواهرم راه سوم رو انتخاب كرده بودند و به پيشنهاد اونا من هم قرار همين كارو انجام بدم
من ميخوام علاوه بر كالج مديكال اسكول برم و داكتر اسيستنت بشم و نرسينگ رو ادامه بدم ، تو كالج درسايي كه مرتبط با نرسينگ رو ميخونم بعد حدود ١٠ماه مديكال اسكولم تموم شد ميتونم تو كلينك ، مطب و يا بيمارستان كار پيدا كنم همزمان درس بخونم و سركار برم كه برام سابقه كار محسوب بشه وقتي ترسفر كردم دانشگاه بچلر بگيرم و يه نرس با سابقه ميشم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![]() ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
2013-05-18 ساعت 02:22
At this time USCIS cannot provide you with information for your case. Please contact the NCSC 1 (800) 375-5283 for additional information
آخه این چه معنی میده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه استاتوسمون رو هم نشون نمیده (2013-05-17 ساعت 22:50)yalda91 نوشته: بچه ها از برنامه هاتون بگید دیگه قرار شد به خاطر هدف تاپیک درباره برنامه زندگیمون تو آمریکا باهم تبادل نظر کنیم . ولی منو مونا جون وپورام راز صحبت کردیم پس بقیه چی درباره برنامه های ما هم نظر بدید دیگه .راستی من شنیدم که اگه بخوایم تافل آمریکا امتحان بدیم خیلی سطح بالایی می خواد وممکنه نمره مورد نظر مونو کسب نکنیم به خاطر همین فکنم اماده شدم باید برم دبی تا ترکیه امتحان بدم .ایلتس دادم اما تاریخش تمام شده واونجا همه دانشگاهها قبول نمی کننخوب عزیزم همین تهرون خودمون امتحان تافل بده ، من امتحانم 14 آگست بود . خیابون قائم مقام فراهانی ، نبش سپهبد قرنی ، سازمان سنجش برو 161 دلاز هم پزداخت کن ثبت نام کن . البته شما تا قبل آزمون اینشالا رفتی . ولی من تاریخ آزمون امسال رو نمیدونم شاید زودتر هم آزمون باشه مثلا تو خرداد . تلفنشو اگه داشتم بهت می دادم . آزمونش کشک بود . فقط listening هاش یکم زیاد بود . آخراش دیگه مغز آدم انقدر خسته میشه از یه جایی به بعد دیگه نمی فهمیدم چی میگن .
2013-05-18 ساعت 03:23
(2013-05-17 ساعت 22:50)alisarvareharchiabi نوشته: [alisarvareharchiabi' یه سوال از همه دوستان دارم فرض رو بر این میذاریم که رفتین و همه چی خوبه بعدش چی اگر یهو اوضاع اونجوری که خودتون میخواستین نشد سختیها و... اونموقع چی کار میکنید ؟ تو این دو هفته اخیر هرکی رو که میشناختم داره بر میگرده ! یه سریشون اصلن میگفتن کشور ما آمریکاست اما الان میگه دلم برای خیابون های تهران تنگ شده ( اااااااااااااااااااااااا ) . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- علی جان سوالت خیلی خوب بود. من از قسمت دومش پاسخ می دم. اینکه بعد از یه مدتی جذابیت های محیط جدید از بین می ره از بدیهیات ِ. ازین به بعد ِ که معلوم میشه کشور کی کجاست! وقتی جذابیت های اولیه از بین بره ، آدم می مونه و اهدافی که ای کاش از قبل معلوم کرده باشه و انگیزه ادامه مسیرش بشه وگرنه به طور طبیعی ذهن بر می گرده به خاطراتی که احساسات خوشایندی بهش می ده و خب به دنبالش دلتنگی هم به وجود میاد. این حرف که «اصلن کشور ما آمریکاست» به نظر نمیاد از دهن آدم های عاقل و واقع بین در بیاد پس به واکنش ها و قصه های این آدم ها توجه نکن. این ها احتمالن از آمریکا یک مدینه فاضله ساختن . برای اینکه آدم بفهمه توی کشوری جاش هست یا نه باید دست کم ۲سال توی اون کشور زندگی کنه اون هم به طور کامل.منظورم اینه که باید در همه شئونات و روابط اجتماعیش دخلیل بشه بعد بتونه نظر بده. وقتی کسی هنوز این تجربه رو نداشته چطور می تونه بگه «اصلن کشور من آمریکاست ؟؟ !!!!» در مورد قسمت اول سوالت ، بدون شک اینجا ، اوضاع اونجوری نیست که ما می خوایم.ولی این دلیل خوبی نیست که از قبل تصمیم نگیریم که می خوایم چی کار کنیم. وقتی وارد اینجا می شیم صدتا چیز جدید پیش میاد که روی تصمیم های قبلی ما تاثیر میذاره که به هیچ عنوان از قبل برای ما قابل پیش بینی نبودن و حتی شاید باعث بشن تصمیمات قبلی مون رو کاملن عوض کنیم . سختی ها که همیشه هست.توی آمریکا واسه ما ها که مهاجر هستیم ، نسبت به ایران صد برابر. اما جنس سختی های اینجا فرق داره.اگر کسی زندگی ِ ایده ال رو زندگی ِ بدون مشکلات و سختی ها تصور می کنه اصلن جاش آمریکا نیست، هر چند شک دارم آدمی با چنین نگرشی هیچ جای دنیا احساس خوش بختی کنه. پس واقعیت اینه که اوضاع اونجوری که ما می خوایم پیش نمی ره. ازین به بعدش بستگی به این داره که خودمون چه جور ادمی هستیم. « راز » نوشته : «وقتی تو زندگی (اینجا) با مسئله و مشکلی روبرو می شدیم چطور برخورد می کردیم !؟!؟!؟ اونجا هم ادامه مسیر زندگیمونه که سختیهاش سخت تر و نگرانی هاش بیشتر...... » دقیقن همینه. هر جوری که بودید اینجا ( آمریکا) هم ادامه همون خواهید بود.فرق اصلی ِ امریکا با ایران اینه که ، شرایط محیطی از ثبات بیشتری برخورد داره و این اجازه رو به آدم میده که از پس ِ سختی ها امیدوار باشه که زحماتش به ثمر می رسه. حالا اینکه در طول پشت سر گذاشتن این مسیر و سختی هاش خوشحال باشیم که فرصت بر اومدن از پس مشکلات بهمون داده شده یا عذاب بکشیم که ا َه این چه زندگی ایه با این همه .... و خودمون رو آزار بدیم بستگی به خودمون داره ! ![]()
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست
![]()
2013-05-18 ساعت 03:32
ادم از تمام دنیا که خسته باشه و در روز کلی کار هم کرده باشه و داغون داغون که باشه وقتی میره 1 ساعت پیش مادر یا خواهرش تمام خستگیش در میره...هرچی غم داره یادش میره و انرژی میگیره...در امریکا کجان اون مادر و خواهر....ادما با هم فرق دارن فردا جان....یکی اصلا این چیزا براش مفهومی نداره و کلا ادمی نیست که دل بسته باشه ..اره اون ادم فرقی براش نمیکنه....ولی من بعد از یک مدت از اینکه تکه وجودم رو نمیتونم ببینم داغون شدم...نمیدونم چکار کنم..بزرگترین و بزرگترین مسیله ای که منو در امریکا نگه نمیداره همینه
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، battosai ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shadzad ، سانازی ، Tomas
2013-05-18 ساعت 03:45
(2013-05-18 ساعت 01:55)yalda91 نوشته: فردا جان میشه یه اطلاعاتی بدی؟اگه کالجو بگذرونیم نمی خواد تافلو جی مت بدیم.؟رشته من حسابداریه می خوام cpa بگیرم یلدا جان این هایی که من می گم قوانین کالیفرنیاست و ممکن در تکزاس اینجوری نباشه. در اینجا اگه واحد های کالج رو به طور کامل بگذرونی ،که به طور فول تایم حدود دو سال میشه یا( جی ای دی -دیپلم امریکا-)بگیری دیگه برای دانشگاه رفتن نیازی به تافل نیست .کلن اگه در آمریکایک مدرک تحصیلی بگیری،دیپلم یا کالج ،دیگه تافل احتیاج نداری و این ربطی به نمرات( جی مت )یا (جی آر ای نداره. ) داشتن این مدارک ، مستقیمن به قوانین خود دانشگاه ها برمی گرده. ممکن بعضی هاشون بخوان و بعضی نخوان.البته اگه دانشگاه معتبر می خوای بری همشون می خوان.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست
![]() تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، battosai ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shadzad ، Tomas ، سانازی
دوستای خوبم اگه در مورد ادامه تحصیل سوال دارید برام پیغام بدید. چون ممکن هفته ای یکبار وقت کنم بیام و اونوقت نرسم همه صفحات رو بخونم و سوال تون رو نبینم و شرمند تون بشم. در اولین فرصت پاسخ می دم. در ضمن برای دوستان خیلی جدید می گم که اگه سوال های بی جواب توی ذهنتون دارید ، تاپیک ها ی مربوط به اون سوالات رو بخونید،بیشتر از اونی که فکر کنید موثر خواهد بود.
اگر هم بتونم بیشتر میام اینجا.مثل این هفته. ممنون از همتون. (2013-05-18 ساعت 02:35)poram نوشته:آخ یه روزی بشه این انگلیسی زبونا مجبور بشن فارسی امتحان بدن، چی میشه! متون ، نگارش ، صنایع ادبی ... به به(2013-05-17 ساعت 22:50)yalda91 نوشته: بچه ها از برنامه هاتون بگید دیگه قرار شد به خاطر هدف تاپیک درباره برنامه زندگیمون تو آمریکا باهم تبادل نظر کنیم . ولی منو مونا جون وپورام راز صحبت کردیم پس بقیه چی درباره برنامه های ما هم نظر بدید دیگه .راستی من شنیدم که اگه بخوایم تافل آمریکا امتحان بدیم خیلی سطح بالایی می خواد وممکنه نمره مورد نظر مونو کسب نکنیم به خاطر همین فکنم اماده شدم باید برم دبی تا ترکیه امتحان بدم .ایلتس دادم اما تاریخش تمام شده واونجا همه دانشگاهها قبول نمی کنن ![]() ![]() البته واقعن شوخی کردم.از اینکه مجبورم یه زبان دیگه رو به خوبی یاد بگیرم واقعن خوشحالم و همه سختی هاش رو هم به جون می خرم با کمال میییییل ![]()
![]() تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shadzad ، Tomas ، سانازی
2013-05-18 ساعت 04:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-18 ساعت 05:32 توسط mercedeh2011.)
سلام فردا جان
اینجا رو با اومدنت نورانی کردی "فردای روشن" جای الهه هم خالی - در مورد رزیدنت شدن ؛ من پرسیدم میگن از زمان ورودت به کالیفرنیا حساب میشه نه از زمان گرفتن گرین کارت (برای مایی که نامزدی اومدیم) - منم الان کلاسهای بزرگسالها دارم میرم؛ معلمهای خیلی خوبی دارن؛ حتی بچه های کالج میان اشکالهای زبانشون رو از اینا میپرسن چون تو کالج میگه معلمه اصلا درس نمیده ؛ سرتیتر مطالب رو میده میگه راجع بهش تحقیق کنید و بنویسید وقتی هم میاری فقط غلطهات رو میگیره و میگه برو درست کن بیار ؛ نمیگه حالا اینایی که غلطه درستش چی میشه ... کلا یه کم متفاوته - بعد از خوندن زبان فعلا در حد حرف گفتم که دلم میخواد یه رشته کامپیوتری بخونم؛ هنوز تصمیم نگرفتم؛ انیمیشن؛ وب دیزاینر یا نمی دونم ؛ بستگی داره که بتونم از پسش بربیام - همه اینجا از نرسینگ صحبت می کنن چون بازار کار خوبی داره البته که با روحیه من خیلی سازگار نیست
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ![]() تشکر کنندگان: girl ، فردا ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، shadzad ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-05-18 ساعت 04:37)mercedeh2011 نوشته: سلام فردا جان مرسده جون خوشحالم که مشغولی و البته که از پس خوندن این رشته بر میای.ممنون از تعریفت.امیدوارم الهه هم هر جا هست خوب و راضی باشه. خب شاید چون من به محض اومدنم گرین کارت گرفتم ، این رو گفتن. خب ویزای من ازدواجی بود. دوستان عزیز مرسده درست میگه. بهتره یکسال اول رو در مدرسه، زبان بخونید که بهش می گن « Adult school » و قیمتش خیلی از کالج منتر هست. حتی برای غیر رزیدنت ها. نزدیک ترینش رو به محل زندگی تون پیدا کنید و برید برای کلاس های « ESL» ثبت نام کنید.اول ازتون یک امتحان تعیین سطح خیلی آسون (کتبی ) می گیرن و بعد ثبت نام تون می کنن. این راه خوبیه تا یکسال تون بگذره و در ضمن محیط رو بیشتر بشناسید و تصمیمات تون رو به واقعیت و دلخواه تون نزدیک تر کنید. (2013-05-18 ساعت 03:32)kamela نوشته: ادم از تمام دنیا که خسته باشه و در روز کلی کار هم کرده باشه و داغون داغون که باشه وقتی میره 1 ساعت پیش مادر یا خواهرش تمام خستگیش در میره...هرچی غم داره یادش میره و انرژی میگیره...در آمریکا کجان اون مادر و خواهر....ادما با هم فرق دارن فردا جان....یکی اصلا این چیزا براش مفهومی نداره و کلا ادمی نیست که دل بسته باشه ..اره اون ادم فرقی براش نمیکنه....ولی من بعد از یک مدت از اینکه تکه وجودم رو نمیتونم ببینم داغون شدم...نمیدونم چکار کنم..بزرگترین و بزرگترین مسیله ای که منو در آمریکا نگه نمیداره همینه بله کاملن حق داری.من شخصن آدم وابسته ای نیستم ،هر چند گاهی دلم خیلی تنگ می شه ولی در کل سعی می کنم برام آزار دهنده نشه.
![]() تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، yalda91 ، shadzad ، kamela ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی ، girl
2013-05-18 ساعت 06:54
فردا جون درسته که مشغولم ولی گاهی اونقدر دلتنگی زیاد میشه که بی طاقت میشم ... این بچه هایی که ایران هستن باید تمرین کنن به دوری از خانواده
خیلی سخته ولی چاره ای نیست
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ![]() تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، فردا ، shadzad ، kamela ، Tomas ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، girl
(2013-05-18 ساعت 00:32)rrrraaaazzzz نوشته: علی آقای عزیز! سؤال خوبی رو مطرح کردی درود . مرسی از شما راز ... سوال سختیه به خاطر همین گفتم دوستان عزیزم هم جواب بدن ... به نظر من آدم باید بیخیال باشه مشکلات خود به خود برطرف میشه یعنی جو نده اگر پر و بال بده به مشکلات سخت میشه . این نظر من بود اما از فردا و مامان کاملا و یلدا خانوم بسیار بسیار با شخصیت هم ممنونم تایید میشه ![]() تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، yalda91 ، فردا ، shadzad ، kamela ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی ، girl
2013-05-18 ساعت 08:57
بچه ها درسته كه جى اى دى طولانى تره، ولى وقتى كارفرما يا مديريت دانشگاه ببينن كه شما وقت و هزينه گذاشتين و از بيخ و بن خودتون رو صرف دانشگاه و سيستم امريكا كردين خيلى تصوير بهترى رو الغا ميكنه. كلا امريكاييها طورين كه شما اگر مهاجر باشين و فرهنگشون رو قبول كنين و بهش احترام بذارين هيچ مشكلى براتون پيش نمياد كه هيچ، أونا هم كمكتون ميكنن. ترس اكثر امريكاييا از اينه كه روزى برسه كه تعداد مهاجرا تو امريكا به حدى بالا بره كه ديگه فرهنگ خودشون گم بشه. درك كردن اين مساله به زندگى تو جامعه امريكايى خيلى كمك ميكنه
|