کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها چقدر خوب شد که از روزمرگی درومدیم وداریم با هم هدفهامونو چک می کنیم .امیدوار شدم.
فردا جان آخه من شنیدم که برای اینکه بخوام تو رشته حسابداری که رشته خودم هست کار کنم باید CPAداشته باشم .که این مستلزم داشتن فوق از ایرانه که من لیسانس دارم .برای همین که بتونم امتحان CPAبدم باید حدود 68 واحدو در کالج بگذرونم وبرام معادل سازی کنن وبهم مدرک فوق بدن بد باید حدود 1 سال درس بخونم تا اون مدرک خیلی سخت و معتبر رو بگیرم.منم از زبان خیلی می ترسم.چون اینجا هر چی کلاس زبان بری با سیستم اونجا فرق می کنه .
پوران جان من الان نمی رسم به امتحان تافل فکر کنم باید برم امریکا ودوباره بیام ایران امتحان بدم .چون اماده نیستم الان .دارم می خونم ولی تازه شروع کردم .باید ببینم تا موقع رفتن اماده می شم یا نه.

(2013-05-18 ساعت 08:57)Sarahmuffin نوشته:  بچه ها درسته كه جى اى دى طولانى تره، ولى وقتى كارفرما يا مديريت دانشگاه ببينن كه شما وقت و هزينه گذاشتين و از بيخ و بن خودتون رو صرف دانشگاه و سيستم امريكا كردين خيلى تصوير بهترى رو الغا ميكنه. كلا امريكاييها طورين كه شما اگر مهاجر باشين و فرهنگشون رو قبول كنين و بهش احترام بذارين هيچ مشكلى براتون پيش نمياد كه هيچ، أونا هم كمكتون ميكنن. ترس اكثر امريكاييا از اينه كه روزى برسه كه تعداد مهاجرا تو امريكا به حدى بالا بره كه ديگه فرهنگ خودشون گم بشه. درك كردن اين مساله به زندگى تو جامعه امريكايى خيلى كمك ميكنه

سلام سارا جان میشه امضا بذاری تا بیشتر آشنا بشیم وبدنیم در کی و با چه ویزایی رفتی؟

(2013-05-18 ساعت 03:32)kamela نوشته:  ادم از تمام دنیا که خسته باشه و در روز کلی کار هم کرده باشه و داغون داغون که باشه وقتی میره 1 ساعت پیش مادر یا خواهرش تمام خستگیش در میره...هرچی غم داره یادش میره و انرژی میگیره...در آمریکا کجان اون مادر و خواهر....ادما با هم فرق دارن فردا جان....یکی اصلا این چیزا براش مفهومی نداره و کلا ادمی نیست که دل بسته باشه ..اره اون ادم فرقی براش نمیکنه....ولی من بعد از یک مدت از اینکه تکه وجودم رو نمیتونم ببینم داغون شدم...نمیدونم چکار کنم..بزرگترین و بزرگترین مسیله ای که منو در آمریکا نگه نمیداره همینه

کاملیا جونم منم خیلی خیلی وابسته هستم چون یه دونه دختر هم هستم و هر وقت فکر رفتن رو می کنم نمی دونم چی کار می خوام بکنم .همش با مامان اینا شرط می کنم که سال اول خودم می یام .به محض اینکه سیتی زن بشم براشون اقدام می کنم و باید بیان.همش در خال قول گرفتن از مامانم هستم .می دونم خیلی سخته .ولی 2-3 ساله اولو باید تحمل کنیم .راستی کاملیا جون اینو می دونی من شنیدم اگه بچه دار بشی به وابسته بچه 1 سال بعد سیتی زن میشی درسته؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، فردا ، mercedeh2011 ، shadzad ، kamela ، Tomas ، سانازی ، girl
دوستان عزیز ممنونم که به یادم بودید در این مدت،، خسته اام ،،،
خیلی زیاد خسته شدم ،،،
احساس می‌کنم توی این ۱۱ روز به اندازهٔ ۱۰ سال پیر شدم،،، خیلی فشار عصبی و استرس داشتم...
فقط دلم می‌خواد برگردم خونمون ،،،
این مدت اصلا حال حوصلهٔ هیچ کسیو هیچ چیزیو نداشتم،،،
به خاطره یه بی‌ دقتی خودم،،، خیلی عذاب کشیدم
؟.....
خلاصه دیروز دیگه واسم ایشیود زده حالا منتظر پستم تا به چشمم نبینم باور نمیکنم که دیگه مشکلی‌ نیست،،،،
اینقدررر اذیت شدم که دیگه ذوقش از بین رفت،،،
برای همتون آرزوی موفقیت دارم، بازم ممنون و سپاسگزارم از همه که به یادم بودید....
حالم از این آنکارا داره بهم میخوره دیگه...
لطفا مثل من بی‌ دقتی‌ نکنید که بتونید از همین سفر هم لذت ببرید ....
می‌شه هم از تنهأییی لذت برد هم از همینجا ....
ولی‌ من ماجرا زیاد داشتم....
به امید دیدار،،،، بای
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، shadzad ، poram ، kamela ، shinna ، Tomas ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، battosai ، yalda91 ، mercedeh2011 ، MONA FB ، سانازی ، girl
دینا جونم بازم تبریککککک، دیگه تموم شد و راحت شدی، فدای سرت واسه هر کسی ممکنه پیش بیاد مهم اینه که با همین یه سفر ویزارو گرفتیو داری میای به سلامتی، امروزو برو حسابی بگرد، مقبره آتاتورک رفتی یا نه بالاخره؟ بروهااا حیفه!

بچه هااا من خیلییی سرم شلوغه امیدوارم همه خوب باشین و با انرژی، حالا سر فرصت میام می خونم همه پیجارو، من این آخر هفته هر دو شبشو مهمونی داشتم، از دوستام هر کی بود و نبودو دعوت کردم و خدافظی کردم، چون بعدش بعید می دونستم وقت کنم کسی رو ببینم، اینقد که با نامزدم که بیاد فامیل بازی داریم این هفته آخری که هستیم که دیگه بعید میدونم بشه یه مهمونی دیگه بگیرم, واسه همین قرار شد دیگه خدافظیام نمونه روزای آخر، همه فامیل از الان دعوتمون کردن پشششششت هم، چمدونارم دارم میبندم که فقط دم دستیا بیرون باشه روزای آخر. یه وضعیه اتاقم که خودم توش گم میشم Big Grin

فردا جون چه خوبببب که اومدی، خیلی پستاتو دوست داریم، زیاد بنویس Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، kamela ، Tomas ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، battosai ، yalda91 ، سانازی ، girl
والا یلدا جون من واقعا اینو نشنیدم...شاید واقعا اینطور باشه..من چون خودم سیتیزن بودم دنبالش نبودم که اطلاعات بدست بیارم...ولی کسایی که امریکان حتما میدونن...توکه بالاخره سیتیزن میشی دوستم....حالا به واسطه بچه هم نباشه میشی بالاخره.اااااااخ جون نی نی میاررررررررررری

دینا جون خدارو شکر عوضش با خیال راحت بر میگردی....بابا خواهرت که پیشته برووووو بگرد...انکارا جاهای گردش زیاد داره..نشستی توی هتل همش؟؟؟خوب معلومه اونجوری خیلی بده..برو توی مرکز خریدا...جاهای دیدنی.رستوران که غذاهای ترکی حررررف نداره..وااااای بخور بخور راه بنداز
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، battosai ، yalda91 ، ارکیده ، سانازی ، girl
سلام به همه. خوبین؟ چه خبرا؟ یه وفت نپرسین شبنم کجاستتتتتت؟

دینا جان تبریک میگم که بالاخره درست شد . همه ی این ناراحتی ها که کشیدی یادت میره زود. برای هرکسی ممکنه پیش بیاد

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، battosai ، tondar ، yalda91 ، سانازی ، Tomas ، فردا ، shadzad ، mercedeh2011 ، girl ، NedaE
(2013-05-17 ساعت 22:22)yalda91 نوشته:  [quote='tondar' pid='339417' dateline='1368812485']
سلام بچه ها من برگشتم همه خوبن صفحه ها انقد زياد شده وقت نميشه همه شو خوند

سلام .خوش اومدید مگه کجا رفته بودید؟بله همه خوبن آرین جان ویزاشو گرفته داره آماده رفتن میشه.شیما جون همسرش داره می یاد که بره.دینا جان آنکاراس برای مصاحبه که خبر نداد ه چی شده. ارکیده ومونا جون وقت مصاحبه گرفتن .سیمی جون اپرو شده.من وکاملیا جان منتطر کلیر شدن هستیم .این کوتاه ترین خبر از همه بچه ها

بچه ها 78 روز شد.دیگه کم کم دارم صبرمو از دست می دم .همسر که خیلی عصبی شده.همش دعا می کنم که تا 90 روز کلیر بشم.امروز آنکارا که آپدیت شد خیلی از بچه های پیشکسوت لاتاری بیش از 100 روز از مصاحبشون می گذشت کلیر شدن خیلی خوشحال شدم.خدا کنه برای من به 100 روز نرسه واقعا دیونه می شم.برام دعا کنید لطفا
خدا رو شكر ايشااله كار همه بزودي درست ميشه من تركيه بودم خانومم اومده بود اونجا ديداري تازه كنيم
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، battosai ، kamela ، yalda91 ، سانازی ، Tomas ، shadzad ، mercedeh2011 ، girl
دینا جونم مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک.هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بچه ها چقدر بی ذوق شدید دینا با این همه سحتی ویزا رو گرفته براش هورا نمی کشید .واقعا که دوستای بی حالی شدید.من با این همه استرس واین که هنوز کلیر نشدم.هر کی ویزا می گیره یا کلیر میشه از ته دلم خوشحال می شم وتا چند ساعت خودمو یادم می ره .بابا خوشحالی کنید.

کاملیا جان من تو همین مهاجر سرا فهمیدم که بچه ها گفتن اگه باشه که خوب میشه .چون برنامه هام خیلی جلو می افته.خدا کنه.

شیما جون خوش به حالت واقعا .به ناکردت خیلی سلام برسون واقعا همسرخوبی داری.خوشبخت بشی دوستم .امیدوارم یه زندگی خوبی داشته باشیم وبتونیم همه اون طرف دور هم جمع بشیم.بازم از کارای که داری می کنی برامون بگو .اگه از فرش هم خبر جدیدی گرفتی به من بگو لطفا که خیلی غصم گرفته.

شبنم جون من چند بار پرسیدم اما حتی جواب ندادی.خوبی دوستم .کجا بودی عزیزم .ان شاءالله خوش باشی همیشه.

تندر جان چه عالی بهتون خوش بگذره .با بچه قرار گذاشیم که درباره برنامه های آیندمون باهم صحبت کنیم وتبادل نظر کنیم.شما هما هم بگید ونظر بدید.

آرین جان آقا داماد چه کارا می کنی .دیگه کلا رفتی .به سلامتی داری چمدونهارو می بندی دیگه ؟

سیمی ،سانازی ،ارکیده ،مونا جون شما ها کجا رفتید.بچه ها هنوز نرفته بی وفا نشید دیگه .:-(((((((
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Saeedv13 ، Tomas ، shadzad ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، battosai ، girl ، فردا
سلام
من میام پست هاتونو میخونم .
هستم همین گوشه کنارا با دوستام .
کم کم باید واسه انکارا رفتن اماده بشم .
=======================
دینای عزیز تبریک میگم . ایشالا ویزارو میگیری خستگیه این مدت رفع میشه .
شیما جون ایشللا همیشه به شادی و پارتی .
این حالیکه تو داری آرزوی خیلی از ماهاستا . حسابی قدرشو بدون .
آرین جان اگه بلیط گرفتی یه اطلاعاتی بده بدونیم . چون من هم بعد ویزا ( ایشالا اگه یه ضرب باشه ) بدون معطلی میخوام بلیط بگیرم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shadzad ، poram ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، girl
کاملیا جون اینجا رو هم ببین سایتهای مفید برای پیدا کردن خونه واین چیزهاست.

http://mohajersara.com/thread-544-page-5.html
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، Tomas ، MONA FB ، shadzad ، poram ، kamela ، girl
(2013-05-18 ساعت 10:38)yalda91 نوشته:  بچه ها چقدر خوب شد که از روزمرگی درومدیم وداریم با هم هدفهامونو چک می کنیم .امیدوار شدم.
فردا جان آخه من شنیدم که برای اینکه بخوام تو رشته حسابداری که رشته خودم هست کار کنم باید CPAداشته باشم .که این مستلزم داشتن فوق از ایرانه که من لیسانس دارم .برای همین که بتونم امتحان CPAبدم باید حدود 68 واحدو در کالج بگذرونم وبرام معادل سازی کنن وبهم مدرک فوق بدن بد باید حدود 1 سال درس بخونم تا اون مدرک خیلی سخت و معتبر رو بگیرم.منم از زبان خیلی می ترسم.چون اینجا هر چی کلاس زبان بری با سیستم اونجا فرق می کنه .
پوران جان من الان نمی رسم به امتحان تافل فکر کنم باید برم آمریکا ودوباره بیام ایران امتحان بدم .چون اماده نیستم الان .دارم می خونم ولی تازه شروع کردم .باید ببینم تا موقع رفتن اماده می شم یا نه.

(2013-05-18 ساعت 08:57)Sarahmuffin نوشته:  بچه ها درسته كه جى اى دى طولانى تره، ولى وقتى كارفرما يا مديريت دانشگاه ببينن كه شما وقت و هزينه گذاشتين و از بيخ و بن خودتون رو صرف دانشگاه و سيستم امريكا كردين خيلى تصوير بهترى رو الغا ميكنه. كلا امريكاييها طورين كه شما اگر مهاجر باشين و فرهنگشون رو قبول كنين و بهش احترام بذارين هيچ مشكلى براتون پيش نمياد كه هيچ، أونا هم كمكتون ميكنن. ترس اكثر امريكاييا از اينه كه روزى برسه كه تعداد مهاجرا تو امريكا به حدى بالا بره كه ديگه فرهنگ خودشون گم بشه. درك كردن اين مساله به زندگى تو جامعه امريكايى خيلى كمك ميكنه

سلام سارا جان میشه امضا بذاری تا بیشتر آشنا بشیم وبدنیم در کی و با چه ویزایی رفتی؟

(2013-05-18 ساعت 03:32)kamela نوشته:  ادم از تمام دنیا که خسته باشه و در روز کلی کار هم کرده باشه و داغون داغون که باشه وقتی میره 1 ساعت پیش مادر یا خواهرش تمام خستگیش در میره...هرچی غم داره یادش میره و انرژی میگیره...در آمریکا کجان اون مادر و خواهر....ادما با هم فرق دارن فردا جان....یکی اصلا این چیزا براش مفهومی نداره و کلا ادمی نیست که دل بسته باشه ..اره اون ادم فرقی براش نمیکنه....ولی من بعد از یک مدت از اینکه تکه وجودم رو نمیتونم ببینم داغون شدم...نمیدونم چکار کنم..بزرگترین و بزرگترین مسیله ای که منو در آمریکا نگه نمیداره همینه

کاملیا جونم منم خیلی خیلی وابسته هستم چون یه دونه دختر هم هستم و هر وقت فکر رفتن رو می کنم نمی دونم چی کار می خوام بکنم .همش با مامان اینا شرط می کنم که سال اول خودم می یام .به محض اینکه سیتی زن بشم براشون اقدام می کنم و باید بیان.همش در خال قول گرفتن از مامانم هستم .می دونم خیلی سخته .ولی 2-3 ساله اولو باید تحمل کنیم .راستی کاملیا جون اینو می دونی من شنیدم اگه بچه دار بشی به وابسته بچه 1 سال بعد سیتی زن میشی درسته؟
والله يلدا جون من حدود سه سالى هست كه با ويزاى نامزدى اومدم امريكا و يه يك سال و نيم، دو سالى گرين كارت نگرفتم چون سرم به درس و اينا گرم بود.من رم تو يه دانشگاه امريكايى مرمت آثار باستانى ميخوندم و تونستم واحدامو منتقل كنم، به خاطر همين نياز زيادى به گرين كارت نداشتم.خلاصه منظور اينكه من كارامو خيلى وقت پيش كردمو چيز زيادى از تاريخشو اينا يادم نمياد
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas ، shadzad ، poram ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، girl
چه عالی .موفق باشید.الان کجا هستی؟خوشبخالتون .کاش این زمانها برای ما هم زودی بگذره.
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، سانازی ، Tomas ، MONA FB ، shadzad ، poram ، shabnam.84 ، girl
بالاخره برا ما هم خبری شد
نقص مدارک داریم Sad
ایمیل دادن، منتظر نامه ای که ارسال کردن هستیم
چه مدت پروسه مونو عقب میندازه؟؟؟؟؟؟
کسی تجربه اش کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، Tomas ، MONA FB ، shadzad ، poram ، mercedeh2011 ، girl
(2013-05-18 ساعت 21:11)Sarahmuffin نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 10:38)yalda91 نوشته:  بچه ها چقدر خوب شد که از روزمرگی درومدیم وداریم با هم هدفهامونو چک می کنیم .امیدوار شدم.
پوران جان من الان نمی رسم به امتحان تافل فکر کنم باید برم آمریکا ودوباره بیام ایران امتحان بدم .چون اماده نیستم الان .دارم می خونم ولی تازه شروع کردم .باید ببینم تا موقع رفتن اماده می شم یا نه.

والله يلدا جون من حدود سه سالى هست كه با ويزاى نامزدى اومدم امريكا و يه يك سال و نيم، دو سالى گرين كارت نگرفتم چون سرم به درس و اينا گرم بود.من رم تو يه دانشگاه امريكايى مرمت آثار باستانى ميخوندم و تونستم واحدامو منتقل كنم، به خاطر همين نياز زيادى به گرين كارت نداشتم.خلاصه منظور اينكه من كارامو خيلى وقت پيش كردمو چيز زيادى از تاريخشو اينا يادم نمياد
چه خوب رشته منم مرمت بناهای تاریخی هست یعنی تو امریکا رشته من هست که بخوام معادل سازی بکنم برای فوق لیسانس؟؟؟من عاشق رشتم هستم ولی فکر نمی کردم آمریکا باشه همش غصه داشتم که باید رشتمو عوض کنم....
بچه ها منم هستم میام پست هارو می خونم آخه این روزا همش درگیر پرینت تلفن و چاپ عکس و واکسن و این کارا هستم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، Tomas ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، shadzad ، poram ، mercedeh2011 ، kamela ، girl
(2013-05-18 ساعت 21:27)rrrraaaazzzz نوشته:  بالاخره برا ما هم خبری شد
نقص مدارک داریم Sad
ایمیل دادن، منتظر نامه ای که ارسال کردن هستیم
چه مدت پروسه مونو عقب میندازه؟؟؟؟؟؟
کسی تجربه اش کرده؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم تقریبا همه نقص مدارک رو داشتن . نگران نباش . فقط هر چیز که خواستن رو اماده کنید و بفرستید
یکی از پستهایی که من ازش استفاده کردم تی ان تی بود تو تمام ادارات پست یه کانتر داره .
3 روزه میرسید امریکا Wink
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، shadzad ، poram ، yalda91 ، girl ، Tomas
ديناي عزيز بهت تبريك ميگم دست راستت رو سرِما كه يضربويزا بگيريم هوراااااااااااا ايشالا يلدا كلير بشه ايشالا :-)))) كاملا اسپانسر پيدا كنه ، بچه دعا نميخواين دعاتون كنم ؟
بچه ها اينترنت من داغوووون شده مهاجرسرا رو هم باز نميكنه :-(((((( نميدونم چش شده :-((( با بدبختي پستارو ميخونم چه برسه پست بزارم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، shadzad ، MONA FB ، poram ، mercedeh2011 ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان