کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ممنونم مونا جان
جمعه 17 مه ایمیل دادن که براتون پست کردیم،
منتظریم.... خدا کنه دوشنبه نامه به دستمون برسه
لطف کردی عزیزم Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، MONA FB ، poram ، mercedeh2011 ، yalda91 ، girl ، Tomas ، tondar
مرسی یلدای عزیزم، قربونت برم اینقد خوش قلب و ماهی، تو که کلیر بشی من فک کنم واقعن گریم بگیره از خوشحالی، دیگه چیزی نمونده هممونو شاد کنیییی عزیزم Smile فرشو باید به ایرلاینای بلیطم زنگ بزنم، به زودی می زنم بهت خبر میدم، از یه طرف مامانمینا میگن حالا ریسک نکنم و چیزای دیگه واسه سوغاتی ببرم، واسه همین شاید فرش نخرم اصلن، ولی مال تو واقعن حیفه چون داریشون، میدونم چقد سخته اگه مجبور شی بذاریشون بری، حتمن بهت خبر میدم وقتی پرسیدم.
فدات مونا جون، چشم بهم بذاری وقت وداع و چمدون بستنه عزیزم، خییییلی زود میگذره قول میدم، دیگه چیزی نمونده Smile
راز جان خیلی خوبه که ازشون یه خبر گرفتی، نگران نباش بعدش خیلی نباید طول بکشه زود اپرووتون میاد Smile
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-18 ساعت 21:27)rrrraaaazzzz نوشته:  بالاخره برا ما هم خبری شد
نقص مدارک داریم Sad
ایمیل دادن، منتظر نامه ای که ارسال کردن هستیم
چه مدت پروسه مونو عقب میندازه؟؟؟؟؟؟
کسی تجربه اش کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
راست میگی ؟؟؟ نمیدونی چیا خواستن؟؟؟؟؟؟ مگه تو روزاای آخر هفتشونم کار می کنن و ایمیل میدن؟؟
سریعا براشون بفرستین بعدش سریع اپرووتون میاد . باز خیالتون راحت شد که حداقل پروندتون گم نشده!!
نگران نباش از یک هفته تا 30 روز بعد اینکه بفرستین مدارکو اپروو میشین Smile

بچه ها شما از اینجا با مبایل خط ثابت یا ایرانسل یا اپراتورهای دیگه میتونین text message بدین به امریکا ؟ میشه به منم بگین چجوری؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-05-18 ساعت 23:23)shadzad نوشته:  مرسی یلدای عزیزم، قربونت برم اینقد خوش قلب و ماهی، تو که کلیر بشی من فک کنم واقعن گریم بگیره از خوشحالی، دیگه چیزی نمونده هممونو شاد کنیییی عزیزم Smile فرشو باید به ایرلاینای بلیطم زنگ بزنم، به زودی می زنم بهت خبر میدم، از یه طرف مامانمینا میگن حالا ریسک نکنم و چیزای دیگه واسه سوغاتی ببرم، واسه همین شاید فرش نخرم اصلن، ولی مال تو واقعن حیفه چون داریشون، میدونم چقد سخته اگه مجبور شی بذاریشون بری، حتمن بهت خبر میدم وقتی پرسیدم.
فدات مونا جون، چشم بهم بذاری وقت وداع و چمدون بستنه عزیزم، خییییلی زود میگذره قول میدم، دیگه چیزی نمونده Smile
راز جان خیلی خوبه که ازشون یه خبر گرفتی، نگران نباش بعدش خیلی نباید طول بکشه زود اپرووتون میاد Smile

دوستم خوبی از خودته عزیزم .خیلی برات خوشحالم امیدوارم همه چی خوب پیش بره.مرسی خبر گرفتی به منم بگو دوستم .امیدوارم اما فعلا که خبری نیست امیدوارم اینقدر دیر کلیر نشم که دیگه ذوق وشوق نداشته باشم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas
یلدا جان ببخش عزیزم. پیغامت رو دیدم اما فرصت نکردم جواب بدم.این چند روز خیلی خسته بودم.

دیروز هم یه پرواز طولانی داشتم دیگه ساعت 2:30 صبح رسیدم خونه و بیهوش شدم.

همه تون و دوست دارم و برای تک تکتون آرزوی خوشبختی و آرامش میکنم.

من هیچ جا رو چک نکنم اینجا رو حتما چک میکنم و میخونم. همیشه هم خواهم اومد اینجا Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، battosai ، girl ، فردا ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، MONA FB ، tondar
(2013-05-18 ساعت 21:17)yalda91 نوشته:  چه عالی .موفق باشید.الان کجا هستی؟خوشبخالتون .کاش این زمانها برای ما هم زودی بگذره.

يلدا جون من الان ويرجينيا هستم.البته هم خودم هم شوهرم كار دولتى داريم و جا به جا زياد ميشيم.من قرارداديم اون ثابت.اصلا نگران نباش عزيزم.اين پروسه تا وقتى توش هستى سخته . امريكاييها به اون بد دلى كه همه فكر ميكنن نيستن. مثلا اگر كار ويزاهاى نامزدى و ازدواجى رو كش ميدن براى اينه كه اون خورده شيشه ايهاشون كه نظر به گرين كارت و اينا دارن از بقيه جداً بشن. دولت امريكا موظفه تا موقعى كه خلاف حسن نيت شما ثابت نشده ويزا رو صادر كنه. تنها رآه حل تو امريكا سريع جا به جا شدن هم اينه كه تا مياين ، خودتون رو درگير زندگى روزانه كنين كه زود بگذره. من اون اوايل توى پناهگاه حيوانات رفتم داوطلب شدم چون كارهاى داوطلبى نيازى به اجازه كار و گيرين كارت ندارن، نيازى به زبان عالى هم نداره

(2013-05-18 ساعت 21:29)ارکیده نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 21:11)Sarahmuffin نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 10:38)yalda91 نوشته:  بچه ها چقدر خوب شد که از روزمرگی درومدیم وداریم با هم هدفهامونو چک می کنیم .امیدوار شدم.
فردا جان آخه من شنیدم که برای اینکه بخوام تو رشته حسابداری که رشته خودم هست کار کنم باید CPAداشته باشم .که این مستلزم داشتن فوق از ایرانه که من لیسانس دارم .برای همین که بتونم امتحان CPAبدم باید حدود 68 واحدو در کالج بگذرونم وبرام معادل سازی کنن وبهم مدرک فوق بدن بد باید حدود 1 سال درس بخونم تا اون مدرک خیلی سخت و معتبر رو بگیرم.منم از زبان خیلی می ترسم.چون اینجا هر چی کلاس زبان بری با سیستم اونجا فرق می کنه .
پوران جان من الان نمی رسم به امتحان تافل فکر کنم باید برم آمریکا ودوباره بیام ایران امتحان بدم .چون اماده نیستم الان .دارم می خونم ولی تازه شروع کردم .باید ببینم تا موقع رفتن اماده می شم یا نه.

(2013-05-18 ساعت 08:57)Sarahmuffin نوشته:  بچه ها درسته كه جى اى دى طولانى تره، ولى وقتى كارفرما يا مديريت دانشگاه ببينن كه شما وقت و هزينه گذاشتين و از بيخ و بن خودتون رو صرف دانشگاه و سيستم امريكا كردين خيلى تصوير بهترى رو الغا ميكنه. كلا امريكاييها طورين كه شما اگر مهاجر باشين و فرهنگشون رو قبول كنين و بهش احترام بذارين هيچ مشكلى براتون پيش نمياد كه هيچ، أونا هم كمكتون ميكنن. ترس اكثر امريكاييا از اينه كه روزى برسه كه تعداد مهاجرا تو امريكا به حدى بالا بره كه ديگه فرهنگ خودشون گم بشه. درك كردن اين مساله به زندگى تو جامعه امريكايى خيلى كمك ميكنه

سلام سارا جان میشه امضا بذاری تا بیشتر آشنا بشیم وبدنیم در کی و با چه ویزایی رفتی؟

(2013-05-18 ساعت 03:32)kamela نوشته:  ادم از تمام دنیا که خسته باشه و در روز کلی کار هم کرده باشه و داغون داغون که باشه وقتی میره 1 ساعت پیش مادر یا خواهرش تمام خستگیش در میره...هرچی غم داره یادش میره و انرژی میگیره...در آمریکا کجان اون مادر و خواهر....ادما با هم فرق دارن فردا جان....یکی اصلا این چیزا براش مفهومی نداره و کلا ادمی نیست که دل بسته باشه ..اره اون ادم فرقی براش نمیکنه....ولی من بعد از یک مدت از اینکه تکه وجودم رو نمیتونم ببینم داغون شدم...نمیدونم چکار کنم..بزرگترین و بزرگترین مسیله ای که منو در آمریکا نگه نمیداره همینه

کاملیا جونم منم خیلی خیلی وابسته هستم چون یه دونه دختر هم هستم و هر وقت فکر رفتن رو می کنم نمی دونم چی کار می خوام بکنم .همش با مامان اینا شرط می کنم که سال اول خودم می یام .به محض اینکه سیتی زن بشم براشون اقدام می کنم و باید بیان.همش در خال قول گرفتن از مامانم هستم .می دونم خیلی سخته .ولی 2-3 ساله اولو باید تحمل کنیم .راستی کاملیا جون اینو می دونی من شنیدم اگه بچه دار بشی به وابسته بچه 1 سال بعد سیتی زن میشی درسته؟
والله يلدا جون من حدود سه سالى هست كه با ويزاى نامزدى اومدم امريكا و يه يك سال و نيم، دو سالى گرين كارت نگرفتم چون سرم به درس و اينا گرم بود.من رم تو يه دانشگاه امريكايى مرمت آثار باستانى ميخوندم و تونستم واحدامو منتقل كنم، به خاطر همين نياز زيادى به گرين كارت نداشتم.خلاصه منظور اينكه من كارامو خيلى وقت پيش كردمو چيز زيادى از تاريخشو اينا يادم نمياد
چه خوب رشته منم مرمت بناهای تاریخی هست یعنی تو آمریکا رشته من هست که بخوام معادل سازی بکنم برای فوق لیسانس؟؟؟من عاشق رشتم هستم ولی فکر نمی کردم آمریکا باشه همش غصه داشتم که باید رشتمو عوض کنم....
بچه ها منم هستم میام پست هارو می خونم آخه این روزا همش درگیر پرینت تلفن و چاپ عکس و واکسن و این کارا هستم....

اينجا بازار كارش محدوده، يعنى فقط يا بايد با موزه ها كار گرفت، پى اچ دى گرفت و استاد شد، يا با قسمت فرهنگى دولت كار كرد ، ولى كار تو اون شاخه هست، اگر هم كار خارج از شاخه تحصيليتون هم بخواين كه اوه، زياده
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، girl ، mercedeh2011 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shabnam.84 ، MONA FB ، tondar
یلدا جونم واقعا ازت ممنونم..اخه چقدرررر تو مهربونی.مرسی که اینهمه به فکر منی....خیلی خیلی از سایتهایی که بهم میدی استفاده میکنم..اینا رو از کجا پیدا میکنی؟من هرچقدر توی مهاجرسرامیگشتم نمیدیدم...عزیزم هرچقدر از اینا دیدی بهم بده لطفا سایتش رو من خیلی استفاده میکنم...واقعا ازت یک دنیا ممنونم و ارزوم اینه که یک روز بیام ببینم خوشحالی از کلیر شدن..قربون قلب مهربونت برم..
سیمی جون اینترنت که داغونه کلا و بدتر هم میشه.. ف ی س ب و ک هم خیلی خلوت شده چون تقریبا کسی به نت دسترسی نداره.
ارین رفتی که رفتی؟؟؟؟همه میرسن امریکا بی وفا میشن تو از الان؟؟حالا رفتی امریکا بیا یک سری به ما بزن ببین در چه حالیم اقا داماد .خوشبخت بشین زوج جوان.
شیما ی عزیز..همین که توی این اوضاعت میای اینجا خیلی هست....همیشه به شادی و مهمانی باشی...خوشبخت بشی عزیزم...راستی من شنیدم خیلی به فرش و این چیزا گیر میدن ها..تا میتونید از این کارا نکنید...شیما جون چند روز دیگه میری؟
مونا جون انشاالاه که یک ضرب بگیری..برای ما همون موقع که ویزا گرفتی دعا کن که میگن دعا اون موقع میگیره.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، girl ، mercedeh2011 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، shabnam.84 ، MONA FB ، tondar
(2013-05-19 ساعت 01:55)kamela نوشته:  یلدا جونم واقعا ازت ممنونم..اخه چقدرررر تو مهربونی.مرسی که اینهمه به فکر منی....خیلی خیلی از سایتهایی که بهم میدی استفاده میکنم..اینا رو از کجا پیدا میکنی؟من هرچقدر توی مهاجرسرامیگشتم نمیدیدم...عزیزم هرچقدر از اینا دیدی بهم بده لطفا سایتش رو من خیلی استفاده میکنم...واقعا ازت یک دنیا ممنونم و ارزوم اینه که یک روز بیام ببینم خوشحالی از کلیر شدن..قربون قلب مهربونت برم..
سیمی جون اینترنت که داغونه کلا و بدتر هم میشه.. ف ی س ب و ک هم خیلی خلوت شده چون تقریبا کسی به نت دسترسی نداره.
ارین رفتی که رفتی؟؟؟؟همه میرسن آمریکا بی وفا میشن تو از الان؟؟حالا رفتی آمریکا بیا یک سری به ما بزن ببین در چه حالیم اقا داماد .خوشبخت بشین زوج جوان.
شیما ی عزیز..همین که توی این اوضاعت میای اینجا خیلی هست....همیشه به شادی و مهمانی باشی...خوشبخت بشی عزیزم...راستی من شنیدم خیلی به فرش و این چیزا گیر میدن ها..تا میتونید از این کارا نکنید...شیما جون چند روز دیگه میری؟
مونا جون انشاالاه که یک ضرب بگیری..برای ما همون موقع که ویزا گرفتی دعا کن که میگن دعا اون موقع میگیره.

دوستم کاری نکردم .امیدوارم که بتونه کمکت کنه و به نتیجه برسی.خیلی دوست دارم که بیشتر از این کمک کنم .اگه رفته بودم خیلی خوب می شد.
من تقریبا همه پست ها رو می خونم اینا رو از پستهایی که دوستای مهاجر سرایی جاهای مختلف می ذارن پیدا می کنم برات می فرستم .گفتم با جیگری که داری شاید وقت نکنی پیدا کنی .Wink
دوستم من برادرم 2 ساله پیش برای ادامه تحصیل رفت اروپا با اینکه کلی فامیل تو اون کشور داشتیم رفت شهری که هیچ کسو نداشت ویه دوسته کلاس زبانش مثل یه برادر کمکش کرد.من از اون به بعد به خودم قول دادم که هر کمکی که از دستم بر بیاد به دوستایی که می خوان برم بکنم.اگه هر کسی یه کمک کوچولو هم که انجام بده دیگه کسی اون ور غریب نمی مونه.این طوری کم کم ذهنیت ادمها که می گن ایرانی جماعت به هموطنش کمک نمی کنه رو نقض می کنن.Big Grin
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، kamela ، tondar ، shabnam.84 ، battosai ، MONA FB ، NedaE
(2013-05-18 ساعت 21:27)rrrraaaazzzz نوشته:  بالاخره برا ما هم خبری شد
نقص مدارک داریم Sad
ایمیل دادن، منتظر نامه ای که ارسال کردن هستیم
چه مدت پروسه مونو عقب میندازه؟؟؟؟؟؟
کسی تجربه اش کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه ، یه خبری بشه بهتر از بی خبریه.نگران نباش واسه همه بوده.این پروسه کم کم ۷-۸ ماه و داره ، ازدواجی باشی که دست کم ۱۱ ماه.پس زیاد خودت رو نگران نکن و آزار نده .Shy
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، Tomas ، kamela ، battosai ، tondar ، shabnam.84 ، MONA FB ، mercedeh2011
مرسی دوستای خوبم
آرزو می کنم همگیمون به آرزوهای قشنگمون برسیییمم !!!!
Smile Smile Smile Smile
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، kamela ، battosai ، tondar ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، yalda91 ، girl
یلدا جون اینکه تو خیلی با محبتی که شکی درش نیست..ولی واقعا کاش همه به یک نحوی حتی اگه فکر میکنن کمکشون کوچک هست کمک کنن این کمک هایی که ادم خودش فکر میکنه کوچیک هست وقتی روی هم جمع میشه میه که باهاش کارای بزرگی رو انجام داد..واقعا درست میگی..کار من هم بتونم روزی به کسی که میخاد بیاد امریکا کمک کنم....غربت به اندازه کافی سخت هست و وقتی بخاد چیزای دیگه هم بهش اضافه بشه افتضاح میشه...گاش همه دست توی دست هم به همه کمک کنیم همیشه..بازم ممنونم ازت دوست خوش قلب من.....خیلی دوست دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، tondar ، MONA FB ، mercedeh2011 ، Tomas ، yalda91 ، girl
(2013-05-18 ساعت 22:28)rrrraaaazzzz نوشته:  ممنونم مونا جان
جمعه 17 مه ایمیل دادن که براتون پست کردیم،
منتظریم.... خدا کنه دوشنبه نامه به دستمون برسه
لطف کردی عزیزم Smile

سلام
اميدوارم بزودي اپروو بشي نگران نباش لطفا بگو چه مدراكي و ازتون خواستن
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Tomas ، shabnam.84 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، girl
بچه ها سلام . من امروز رفتم مدارکم رو از دانشگاه گرفتم . فردا بدم ترجمه کنن .
یه 200 -300 تا عکس هم تو دوربینم هست باید ببرم بدم برای چاپ .
دیگه هم سر کار نمیرم . راحت به کارهام میرسم .
تازه سیمی جون مگه نمیدونی
ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺩﺭ ا ی ر ا ن ﺍﺯ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪﯼ
ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﭼﻮﻥ ﺷﺒﻬﺎ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﻫﻮﺍ ﺍﺑﺮﯼ ﺑﺎﺷﻪ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﺑﺮﻓﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﺑﺎﺭﻭﻧﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﻣﻮﺩﻣﺖ ﺗﻮ ﺳﺎﯾﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﺧﻮﺩﺕ ﺗﻮ ﺳﺎﯾﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﻋﯿﻨﮏ ﺁﻓﺘﺎﺑﯽ ﺑﺰﻧﯽ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﺳﺎﯾﻪ ﭼﺸﻢ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﺎﺯ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﺣﺎﻻ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺩﺍﺭﻩ ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﻫﻢ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﺁﻓﺘﺎﺑﯽ ﺑﺎﺷﻪ
ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻗﻄﻊ ﺑﺸﻪ ، ﺧﻮﺏ ﻃﺒﯿﻌﯿﻪ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﻫﺮ
ﺳﯿﺴﺘﻤﯽ ﺷﺎﯾﺪ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﻣﺸﮑﻞ ﻓﻨﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ
ﺑﺎﺷﻪ ﺩﯾﮕﻪ !!!
ﻧﺨﻨﺪ !!! ﺑﺨﻨﺪﯼ ﻫﻢ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ .. :|

کاملا جون راستی دعام میگیره ؟ به خدا همونجا که ویزا بگیرم میشینم واسه همه دعا میکنم .
دیدی بعضیارو جو میگیره ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، tondar ، shabnam.84 ، yalda91 ، simi ، rrrraaaazzzz ، kamela ، girl
مونا جون مگه مدرک تحصیلی باید یا خودمون ببریم؟؟؟؟؟من هنوز نرفتم مدرکم رو از دانشگاه بگیرم....عکسای من کلا با عکسای سفرهامون و عقدمون 60 تا شد یه آلبوم 10 برگی از عکسای نامزدی هم داریم یعنی کلا 70 تا یعنی کمه؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، tondar ، shabnam.84 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، girl
نه عزیزم کم چیه ؟ من خورهء عکسم . Tongue
من مدرکم رو از دانشگاه رفتم گرفتم چون آماده شده بود و از خرداد امتحانا و انتخابات و بعد ماه رمضون و ....
اگه نمیگرفتم میرفت تا اخر تابستون . Cool
مدرکمو واسه مصاحبه نمیخوام میخوام با خودم ببرم همرام باشه چون ویزا بگیرم سریع میخوام برم و چند سالی شاید نتونم برگردم . Wink
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، tondar ، ارکیده ، shabnam.84 ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان