موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم مونا جان
جمعه 17 مه ایمیل دادن که براتون پست کردیم،
منتظریم.... خدا کنه دوشنبه نامه به دستمون برسه
لطف کردی عزیزم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی یلدای عزیزم، قربونت برم اینقد خوش قلب و ماهی، تو که کلیر بشی من فک کنم واقعن گریم بگیره از خوشحالی، دیگه چیزی نمونده هممونو شاد کنیییی عزیزم
فرشو باید به ایرلاینای بلیطم زنگ بزنم، به زودی می زنم بهت خبر میدم، از یه طرف مامانمینا میگن حالا ریسک نکنم و چیزای دیگه واسه سوغاتی ببرم، واسه همین شاید فرش نخرم اصلن، ولی مال تو واقعن حیفه چون داریشون، میدونم چقد سخته اگه مجبور شی بذاریشون بری، حتمن بهت خبر میدم وقتی پرسیدم.
فدات مونا جون، چشم بهم بذاری وقت وداع و چمدون بستنه عزیزم، خییییلی زود میگذره قول میدم، دیگه چیزی نمونده ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
راز جان خیلی خوبه که ازشون یه خبر گرفتی، نگران نباش بعدش خیلی نباید طول بکشه زود اپرووتون میاد
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-19 ساعت 00:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-19 ساعت 00:34 توسط shabnam.84.)
یلدا جان ببخش عزیزم. پیغامت رو دیدم اما فرصت نکردم جواب بدم.این چند روز خیلی خسته بودم.
دیروز هم یه پرواز طولانی داشتم دیگه ساعت 2:30 صبح رسیدم خونه و بیهوش شدم.
همه تون و دوست دارم و برای تک تکتون آرزوی خوشبختی و آرامش میکنم.
من هیچ جا رو چک نکنم اینجا رو حتما چک میکنم و میخونم. همیشه هم خواهم اومد اینجا
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جونم واقعا ازت ممنونم..اخه چقدرررر تو مهربونی.مرسی که اینهمه به فکر منی....خیلی خیلی از سایتهایی که بهم میدی استفاده میکنم..اینا رو از کجا پیدا میکنی؟من هرچقدر توی مهاجرسرامیگشتم نمیدیدم...عزیزم هرچقدر از اینا دیدی بهم بده لطفا سایتش رو من خیلی استفاده میکنم...واقعا ازت یک دنیا ممنونم و ارزوم اینه که یک روز بیام ببینم خوشحالی از کلیر شدن..قربون قلب مهربونت برم..
سیمی جون اینترنت که داغونه کلا و بدتر هم میشه.. ف ی س ب و ک هم خیلی خلوت شده چون تقریبا کسی به نت دسترسی نداره.
ارین رفتی که رفتی؟؟؟؟همه میرسن امریکا بی وفا میشن تو از الان؟؟حالا رفتی امریکا بیا یک سری به ما بزن ببین در چه حالیم اقا داماد .خوشبخت بشین زوج جوان.
شیما ی عزیز..همین که توی این اوضاعت میای اینجا خیلی هست....همیشه به شادی و مهمانی باشی...خوشبخت بشی عزیزم...راستی من شنیدم خیلی به فرش و این چیزا گیر میدن ها..تا میتونید از این کارا نکنید...شیما جون چند روز دیگه میری؟
مونا جون انشاالاه که یک ضرب بگیری..برای ما همون موقع که ویزا گرفتی دعا کن که میگن دعا اون موقع میگیره.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون اینکه تو خیلی با محبتی که شکی درش نیست..ولی واقعا کاش همه به یک نحوی حتی اگه فکر میکنن کمکشون کوچک هست کمک کنن این کمک هایی که ادم خودش فکر میکنه کوچیک هست وقتی روی هم جمع میشه میه که باهاش کارای بزرگی رو انجام داد..واقعا درست میگی..کار من هم بتونم روزی به کسی که میخاد بیاد امریکا کمک کنم....غربت به اندازه کافی سخت هست و وقتی بخاد چیزای دیگه هم بهش اضافه بشه افتضاح میشه...گاش همه دست توی دست هم به همه کمک کنیم همیشه..بازم ممنونم ازت دوست خوش قلب من.....خیلی دوست دارم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام . من امروز رفتم مدارکم رو از دانشگاه گرفتم . فردا بدم ترجمه کنن .
یه 200 -300 تا عکس هم تو دوربینم هست باید ببرم بدم برای چاپ .
دیگه هم سر کار نمیرم . راحت به کارهام میرسم .
تازه سیمی جون مگه نمیدونی
ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺩﺭ ا ی ر ا ن ﺍﺯ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪﯼ
ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﭼﻮﻥ ﺷﺒﻬﺎ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﻫﻮﺍ ﺍﺑﺮﯼ ﺑﺎﺷﻪ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﺑﺮﻓﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﺑﺎﺭﻭﻧﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﻣﻮﺩﻣﺖ ﺗﻮ ﺳﺎﯾﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﺧﻮﺩﺕ ﺗﻮ ﺳﺎﯾﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﻋﯿﻨﮏ ﺁﻓﺘﺎﺑﯽ ﺑﺰﻧﯽ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﺳﺎﯾﻪ ﭼﺸﻢ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﺎﺯ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ
ﺣﺎﻻ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺩﺍﺭﻩ ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﻫﻢ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﺁﻓﺘﺎﺑﯽ ﺑﺎﺷﻪ
ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻗﻄﻊ ﺑﺸﻪ ، ﺧﻮﺏ ﻃﺒﯿﻌﯿﻪ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﻫﺮ
ﺳﯿﺴﺘﻤﯽ ﺷﺎﯾﺪ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﻣﺸﮑﻞ ﻓﻨﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ
ﺑﺎﺷﻪ ﺩﯾﮕﻪ !!!
ﻧﺨﻨﺪ !!! ﺑﺨﻨﺪﯼ ﻫﻢ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ .. :|
کاملا جون راستی دعام میگیره ؟ به خدا همونجا که ویزا بگیرم میشینم واسه همه دعا میکنم .
دیدی بعضیارو جو میگیره ؟
CR1
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
مونا جون مگه مدرک تحصیلی باید یا خودمون ببریم؟؟؟؟؟من هنوز نرفتم مدرکم رو از دانشگاه بگیرم....عکسای من کلا با عکسای سفرهامون و عقدمون 60 تا شد یه آلبوم 10 برگی از عکسای نامزدی هم داریم یعنی کلا 70 تا یعنی کمه؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه