کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-09-25 ساعت 12:48)pepe نوشته:  
(2012-09-23 ساعت 20:39)girl نوشته:  سلام. ببخشید که دیر جواب میدم. واقعا خوشحالم واستون که این مشکل ندارید با همسرتون چون این مساله واقعا فاصله رو بیشتر می‌کنه.. من تلاشمو ...

سلام گرل . ممنون از اینکه خیلی‌ آروم جواب دادی....
دوست من ، نوشته‌های تو رو خوندم، ببین آمریکا با ایران خیلی‌ فرق میکنه. ایران هم دیگه الان اون نیست که اگر ناز کنی‌، مردها بیان دنبالت، میدونی‌ این کارها پنجاه سال پیش یا سی‌ سال پیش جواب ....
...
همیشه اینو بدون که مرد‌ها بی‌ سر صدا می‌شکنن و وقتی‌ همه چیز را رها می‌کنن ما زنها صداشون رو اون موقع می‌شنویم، رابطه تو اصلا علامت‌های خوبی‌ نداره، علت را پیدا کن اما بی‌ سر صدا.
...

کلا طرف سوتی بوده ها!
تو پروفایلش گفته مذکره بعد میگه: ما زنها....
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، gulu ، girl ، kamela ، sara mas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، sayeh_m
(2012-10-02 ساعت 07:09)pepe نوشته:  در ضمن الهه خانوم من همجنس شما نیستم که بخوام عقده گشایی کنم و خودم رو خالی‌ کنم، من یک مرد هستم

نخیر هم ایشون اینجا گفتن که "یک مرد هستن " Smile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: gulu ، girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، sayeh_m ، r_ent
Please wait!!!

who is the mehman??? Big Grin
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، gulu ، girl ، الهه سابق ، sayeh_m ، arian307
(2012-10-07 ساعت 12:44)sadra_sepehr نوشته:  Please wait!!!

who is the mehman??? Big Grin

She is a man from Iran
Smile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، gulu ، girl ، الهه سابق ، sayeh_m ، shabnam.84 ، kamela ، arian307
Smile))))))))) من یادم بود این صوتی رو ولی‌ نگفتم چون حوصله نداشتم برم دنبالش بگردم. خیلی‌ خوشم میاد که اینجا همه حواسشون هست .. از مدیران تشکر می‌کنم که رسیدگی کردن به این موضوع...

سربازی شده ۱۸ ماه کلی‌ هم تبصره داره که میتونی‌ بپیچونی نری اگه رفتی‌ هر روز بهت مرخصی میدن... ما که الان ۲۴ ماهه داریم خدمت می‌کنیم هیچ تبصره‌ای هم نداریم مرخصی هم نمیدن بهمون. می‌خوام سرباز فراری شم Wink
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، shani ، mercedeh2011 ، Ali Sepehr ، r_ent
(2012-10-07 ساعت 11:41)r_ent نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 12:48)pepe نوشته:  
(2012-09-23 ساعت 20:39)girl نوشته:  سلام. ببخشید که دیر جواب میدم. واقعا خوشحالم واستون که این مشکل ندارید با همسرتون چون این مساله واقعا فاصله رو بیشتر می‌کنه.. من تلاشمو ...

سلام گرل . ممنون از اینکه خیلی‌ آروم جواب دادی....
دوست من ، نوشته‌های تو رو خوندم، ببین آمریکا با ایران خیلی‌ فرق میکنه. ایران هم دیگه الان اون نیست که اگر ناز کنی‌، مردها بیان دنبالت، میدونی‌ این کارها پنجاه سال پیش یا سی‌ سال پیش جواب ....
...
همیشه اینو بدون که مرد‌ها بی‌ سر صدا می‌شکنن و وقتی‌ همه چیز را رها می‌کنن ما زنها صداشون رو اون موقع می‌شنویم، رابطه تو اصلا علامت‌های خوبی‌ نداره، علت را پیدا کن اما بی‌ سر صدا.
...

کلا طرف سوتی بوده ها!
تو پروفایلش گفته مذکره بعد میگه: ما زنها....

افرین.....چه نکته سنجی.....چطور از اول حدث نزدیم...البته اولین کسی که گفت این زنه و مرد نیست چون مرد اینقدر خاله زنک نمیشه من بودم برین ببینین هاهاهااا...........وای این خانم ول کن من نیست...هییییی بهم ایمیل میده...هی میخاد توضیح بده بیگناه بوده و من بیام به همه بگم....من اصلا دیگه نوشته هاشوهم حتی نمیخونم و سریع قبل از خوندن پاک میکنم اونقدر که ازش ترسیدم....ولی گناه داره طفلک.......به هر حال دایم در حال ایمیل دادن به من هست و من هم در حال پاک کردن!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، frozen mind ، girl ، r_ent
(2012-10-07 ساعت 14:35)girl نوشته:  Smile))))))))) من یادم بود این صوتی رو ولی‌ نگفتم چون حوصله نداشتم برم دنبالش بگردم. خیلی‌ خوشم میاد که اینجا همه حواسشون هست .. از مدیران تشکر می‌کنم که رسیدگی کردن به این موضوع...

سربازی شده ۱۸ ماه کلی‌ هم تبصره داره که میتونی‌ بپیچونی نری اگه رفتی‌ هر روز بهت مرخصی میدن... ما که الان ۲۴ ماهه داریم خدمت می‌کنیم هیچ تبصره‌ای هم نداریم مرخصی هم نمیدن بهمون. می‌خوام سرباز فراری شم Wink

یک جور مرخصی که میتونستن بدن بهمون این بود که توی مدت زمان انتظار ویزای توریستی میدادن اما همین هم قدغنه! اونا هم که کار دارن کی این همه هزینه زمانی میکنه بیاد ترکیه یا دبی (بر فرض که یک هفته هم اومد زود این یک هفته تموم میشه میره).
گرل جان من هم اسمشه که الان توی جولای مدارک فرستادیم و چند ماهه دارم انتظار میکشم اما یک بار توی 2010 مدارک دادیم اما وکیلی که گرفتیم خیلی بیخیال بود آدرس رو اشتباه نوشتیم اصلا به دست USCIS نرسید! (تاریخ عضویت من توی این سایت آگوست 2010 هست!) یعنی ماها کارمون اسمش از سربازی هم گذشته!
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
ای بابا! شنیدم قبلان ویزای k3 میدادن. همسرم پرسید یبار گفتن دیگه قانونش نیست
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2012-07-28 ساعت 16:42)elahenadafy2 نوشته:  مرسی از فردای عزیز
راستش این قضیه آمریکا رفتن بدترین بخش زندگی منه. از شما چه پنهون از روزی که ازدواج کردم سرکوفت این پاسپورت لعنتی شوهرم از طرف خانوادش رو سر من بوده و هست و تهمتهای ناروا که من بخاطر گرین کارت ازدواج کردمو از این قبیل مزخرفات.
چی بگم دوستان؟ خیییلی زور داره که یه موی تنت هم راضی به رفتن نباشه ولی بعد از 6 سال هنوز تمام مدت تهمت این قضیه روت باشه که تو واسه گرین کارت ازدواج کردی!!
خلاصه روزای بدیه. همه فامیل همش به آدم نیش و کنایه میزنن، دائم میپرسن پس کی میری، پس کی میری؟ شوهرت اونجا فلان میکنه، چنان میکنه. اه اه اه از این اخلاق ما ایرانیا....

وا خوب بعد از 6 سال یعنی هنوز بهشون ثابت نشده؟ توام اصلا به روی خودت نیار هر کی چیزی گفت جوابشو بده یعنی چی آخه منم شوهرم سیتیزن امریکاست ولی اصلا همچین چیزی تا حالا از خونوادش نشنیدم.منم دقیقا شرایطم مثل تو هست خودم اینجام هنوز کارام درست نشده ولی شوهرم اونجاست ولی فامیلاش اصلا نمی گن شوهرت اونجا داره عشق و حال می کنه ودوستامم هر کی میگه شوهرت اونجا فلان بهمان می گم من شوهرم آزاد گذاشتم خودم بهش گفتم برو عشق و حال تا من می یام اوناام ضایع می شن.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
بچه ها واقعا دوره ی انتظار چقدر سخته؛ آخه چرا باید ما اینقدر سختی بکشیم.
کلا گفتم ها ...
گاهی فکر می کنم ما ایرانیا هستیم که همه چیز رو اینقدر به خودمون سخت می گیریم؛ خارجیها اصلا اینجوری نیستن
همه کاراشون واضح و روشنه
همدیگه رو هم اینقدر اذیت نمی کنن

همین ماجرای حرف و حدیث شنیدنها ...
من خودم از ترس همین حرفها به هیچ کدوم از اقواممون نگفتم ...
این خیلی بچه بازیه ... خب هرکسی زندگی خودش رو داره و به خودش مربوطه؛ حالا دیر و زود داره ولی همینه دیگه
برادر من داره یه رشته درسی خیلی سخت می خونه منتها تو دانشگاه اذیتشون می کنن و بهشون نمره نمیدن؛ فامیل پدر این بچه رو درآوردن از بس بهش می گن تموم نشد این درست؛ کی تموم میشه ؛ چند واحد مونده ؛ انگار رو سر اونا داره درس می خونه
به اون یکی گیر می دن می گن تو چرا ازدواج نمی کنی
به من می گن تو چرا بیخیال شدی؛ اصلا دیگه نمیخوای ازدواج کنی ؟

پدرتون خوب ؛ مادرتون خوب ؛ سرتون به زندگی خودتون باشه
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، amir82 ، shani
(2012-08-08 ساعت 14:03)manoun نوشته:  از این فکرای بد تو سر منم هست. البته من سعی میکنم زیاد به این فکر نکنم که اگه زلزله یا جنگ یا قحطی یا تصادف بشه چی میشه. راستش تا امروز هم بهشون فکر نکرده بودم. البته به این فکر کردم که مثلا اگه مامان و بابام به هر دلیلی کارشون به بیمارستان و عمل و زبونم لال ... بکشه اون موقع چه حالی میشم. بیشتر اما نگران وقتی هستم که همه سالم هستیم اما شکر گذار نیستیم و از دوری مینالیم. از وقتی که مثلا من بچه دار میشم و مامانم و بابام از اینکه نمی تونن تنها نوه شون رو بغل کنن، بوش کنن و ازش مواظبت کنن، ببرنش پارک و باهاش بازی کنن از غصه دق کنن. البته من تا 5 سال آینده بچه نمیخوام و اینجوری شاید بشه وقتی بچم دو سالشه ائنا رو هم ببرم اونجا و همه چی به خیر و خوشی تموم بشه.
تازه گاهی هم به این فکر میکنم اگه چیزی که الان دو ساله ازش می ترسم بعد رفتنم پیش بیاد چه حالی میشم و اون مشکل مسئله ی اینترنت حلال هست و بستن اینترنت به روی ایرانیا.
همیشه هم بهم ثابت شده که خدا همه چیز رو خودش رو به راه میکنه ها اما راستش من یکی که آدم نمیشم و باز هم دفعه ی بعد یادم میره که خدا هم هست و نمیذاره ما اذیت بشیم.
فردا ی عریز ازت ممنونم به خاطر این تاپیک چون به نظر من حتی وقتی میایم و میگیم از چی نگرانیم و با هم درد دل می کنیم و مهم تر از همه می بینیم که ما تنها کسی نیستیم که این احساسات رو داریم حالمون بهتر میشه. و آروم تر میشیم.
راستی بچه ها من یه نگرانی هم دارم اونم اینکه حالا گیریم سیتیزن شدیم اگه نتونیم پدر و مادرمون رو ساپورت مالی کنیم چی میشه؟ مطمئن نیستم اون موقع باید توانایی ساپورت دو نفر رو داشته باشیم یا مثلا 5 نفر (خودم. شوهرم. مادرم. پدرم و بچه ام.) در این صورت هزینه خیلی میره بالا.
girl عزیز من هم این نگرانی رو دارم. میترسم ترس از دوری آخر سر باعث میشه که جا بزنم! البته دلم واسه نامزدم میسوزه و اون طفلک در اون صورت حق داره بگه چرا دو ساله منو سر کار گذاشتی مگه نمیدیدی من آمریکام!

وای منم دقیقا همین فکرارو می کنم همیشه فکر می کردم فقط خودم اینجوریم و خودمو آدم مشکل داری می دونستم.....منم همش فک می کنم اگه خدایی نکرده زبونم لال خبر مرگ کسی رو بهم بدن من تا برسم ایران چی سرم میاد....Sad
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
(2012-10-07 ساعت 17:04)mercedeh2011 نوشته:  بچه ها واقعا دوره ی انتظار چقدر سخته؛ آخه چرا باید ما اینقدر سختی بکشیم.
کلا گفتم ها ...
گاهی فکر می کنم ما ایرانیا هستیم که همه چیز رو اینقدر به خودمون سخت می گیریم؛ خارجیها اصلا اینجوری نیستن
همه کاراشون واضح و روشنه
همدیگه رو هم اینقدر اذیت نمی کنن

همین ماجرای حرف و حدیث شنیدنها ...

آره واقعا... حالا یه جشن دعوتم بعد از ۱ سال می‌خوام ببینم همرو. خدا میدونه چه سوالایی ازم می‌پرسن..

پاسخ
دقیقا ارکیده جون. این قسمت دور از جون فوت نزدیکان بدترین قسمتشه.
حالا جدیدا یه فکر مسخره زده به سرم!! اگه من اونجا بمیرم، خانوادم چکار میکنن؟ چقدر طول میکشه تا بتونن دور از جون جنازه رو به ایران منتقل کنن؟ توی این فاصله چه بلایی سر خانوادم میاد.
دیوونه ام نه؟
ببخشید که انقدر فاز منفی میدم بچه ها. آخه خیلی میترسم Sad
هر وقتم که موفق میشم خودمو جمع و جور کنمو به این چیزا کمتر فکر کنم یه بلای آسمانی سرمون نازل میشه. اون از پارسال که جلوی چشمم پسر عمو و دختر خالم جون دادند. این هم از هفته پیش که پسر عمم فوت کرد.
فکر کنم باید برم روانپزشک.
بی خیال. بیاید از چیزای خوب حرف بزنیم بچه ها Smile. از اینکه ان شااله هر کدوممون وقتی رفتیم چه برنامه هایی داریم و کنار شوهرهای عزیزمون چه زندگی شیرینی خواهیم داشت Smile.
شوهرهای عزیزمون. دوستتون دارییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم :X

جودی بهشون بگو همش با اسکایپ با شوهرم حرف میزنم. بگو خیلی دوسش دارم و اونم خیلی بی قرار شده. بگو تعداد متقاضیا خیلی زیاده واسه همین روند رسیدگی به پرونده ها کند شده. بگو گفتن اصلا معلوم نیست کی کارم درست بشه. بگو گفتن ممکنه تا 1 سال دیگه هم طول بکشه. اینجوری دیگه تا 1 سال دیگه ولت میکنن.
آخه من خودم به همه گفتم تا 1 سال دیگه کارم درست میشه Big Grin
بعدشم واقعا همش با شوهرت در ارتباط باش، نه اینکه فقط به فامیل بگی.
راستی صدرا بهت رتبه داده. کامنتی که همراه با رتبه واست گذاشته رو بخون و بدون که بهترین توصیه رو بهت کرده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela
آره عزیزم. رتبرو دیدم.. حتما به کار میگیرم ؛) الاهه جان خدارو شکر همه چیز خیلی‌ بهتر شده و مشکلاتی که پیش اومده بینمون حل شدن Smile فهمیدم چقدر کوتاهی‌ کرده بودم ولی‌ الان دارم سعی‌ می‌کنم جبران کنم

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela
آفرین جودی جونم. من یه 7 سالی ازت بزرگترم. به قول شهرزاد: ننه تجربه من دنیا دیده رو بکار بگیر Smile
راستی دوباره دوران تحمل دوری من از حدود 2 ماه دیگه شروع میشه Sad. بیشتر دلم واسه شوهرم میسوزه که دوباره دچار غم غربت میشه و اونجا تنهاست. طفلکی Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، shahrzad_a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان