موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-02 ساعت 07:09)pepe نوشته: در ضمن الهه خانوم من همجنس شما نیستم که بخوام عقده گشایی کنم و خودم رو خالی کنم، من یک مرد هستم
نخیر هم ایشون اینجا گفتن که "یک مرد هستن "
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-07 ساعت 12:44)sadra_sepehr نوشته: Please wait!!!
who is the mehman???
She is a man from Iran
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
))))))))) من یادم بود این صوتی رو ولی نگفتم چون حوصله نداشتم برم دنبالش بگردم. خیلی خوشم میاد که اینجا همه حواسشون هست .. از مدیران تشکر میکنم که رسیدگی کردن به این موضوع...
سربازی شده ۱۸ ماه کلی هم تبصره داره که میتونی بپیچونی نری اگه رفتی هر روز بهت مرخصی میدن... ما که الان ۲۴ ماهه داریم خدمت میکنیم هیچ تبصرهای هم نداریم مرخصی هم نمیدن بهمون. میخوام سرباز فراری شم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-07 ساعت 14:35)girl نوشته: ))))))))) من یادم بود این صوتی رو ولی نگفتم چون حوصله نداشتم برم دنبالش بگردم. خیلی خوشم میاد که اینجا همه حواسشون هست .. از مدیران تشکر میکنم که رسیدگی کردن به این موضوع...
سربازی شده ۱۸ ماه کلی هم تبصره داره که میتونی بپیچونی نری اگه رفتی هر روز بهت مرخصی میدن... ما که الان ۲۴ ماهه داریم خدمت میکنیم هیچ تبصرهای هم نداریم مرخصی هم نمیدن بهمون. میخوام سرباز فراری شم
یک جور مرخصی که میتونستن بدن بهمون این بود که توی مدت زمان انتظار ویزای توریستی میدادن اما همین هم قدغنه! اونا هم که کار دارن کی این همه هزینه زمانی میکنه بیاد ترکیه یا دبی (بر فرض که یک هفته هم اومد زود این یک هفته تموم میشه میره).
گرل جان من هم اسمشه که الان توی جولای مدارک فرستادیم و چند ماهه دارم انتظار میکشم اما یک بار توی 2010 مدارک دادیم اما وکیلی که گرفتیم خیلی بیخیال بود آدرس رو اشتباه نوشتیم اصلا به دست USCIS نرسید! (تاریخ عضویت من توی این سایت آگوست 2010 هست!) یعنی ماها کارمون اسمش از سربازی هم گذشته!
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا! شنیدم قبلان ویزای k3 میدادن. همسرم پرسید یبار گفتن دیگه قانونش نیست
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها واقعا دوره ی انتظار چقدر سخته؛ آخه چرا باید ما اینقدر سختی بکشیم.
کلا گفتم ها ...
گاهی فکر می کنم ما ایرانیا هستیم که همه چیز رو اینقدر به خودمون سخت می گیریم؛ خارجیها اصلا اینجوری نیستن
همه کاراشون واضح و روشنه
همدیگه رو هم اینقدر اذیت نمی کنن
همین ماجرای حرف و حدیث شنیدنها ...
من خودم از ترس همین حرفها به هیچ کدوم از اقواممون نگفتم ...
این خیلی بچه بازیه ... خب هرکسی زندگی خودش رو داره و به خودش مربوطه؛ حالا دیر و زود داره ولی همینه دیگه
برادر من داره یه رشته درسی خیلی سخت می خونه منتها تو دانشگاه اذیتشون می کنن و بهشون نمره نمیدن؛ فامیل پدر این بچه رو درآوردن از بس بهش می گن تموم نشد این درست؛ کی تموم میشه ؛ چند واحد مونده ؛ انگار رو سر اونا داره درس می خونه
به اون یکی گیر می دن می گن تو چرا ازدواج نمی کنی
به من می گن تو چرا بیخیال شدی؛ اصلا دیگه نمیخوای ازدواج کنی ؟
پدرتون خوب ؛ مادرتون خوب ؛ سرتون به زندگی خودتون باشه
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-07 ساعت 17:04)mercedeh2011 نوشته: بچه ها واقعا دوره ی انتظار چقدر سخته؛ آخه چرا باید ما اینقدر سختی بکشیم.
کلا گفتم ها ...
گاهی فکر می کنم ما ایرانیا هستیم که همه چیز رو اینقدر به خودمون سخت می گیریم؛ خارجیها اصلا اینجوری نیستن
همه کاراشون واضح و روشنه
همدیگه رو هم اینقدر اذیت نمی کنن
همین ماجرای حرف و حدیث شنیدنها ...
آره واقعا... حالا یه جشن دعوتم بعد از ۱ سال میخوام ببینم همرو. خدا میدونه چه سوالایی ازم میپرسن..
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
آره عزیزم. رتبرو دیدم.. حتما به کار میگیرم ؛) الاهه جان خدارو شکر همه چیز خیلی بهتر شده و مشکلاتی که پیش اومده بینمون حل شدن فهمیدم چقدر کوتاهی کرده بودم ولی الان دارم سعی میکنم جبران کنم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-07 ساعت 17:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-07 ساعت 17:56 توسط الهه سابق.)
آفرین جودی جونم. من یه 7 سالی ازت بزرگترم. به قول شهرزاد: ننه تجربه من دنیا دیده رو بکار بگیر
راستی دوباره دوران تحمل دوری من از حدود 2 ماه دیگه شروع میشه . بیشتر دلم واسه شوهرم میسوزه که دوباره دچار غم غربت میشه و اونجا تنهاست. طفلکی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی