کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
جودي جونم به نظر من از اينكه اونا اسپنيش حرف ميزنن سخت نگير ، وقتي تو شهر شما اسپنيش زياده ميتوني بدردت ميخوره ، كم كم انگليسي ات هم راه ميوفته ، ٢/٣ ترم كه بري كالج جا ميوفتي و كار خوب پيدا ميكني دوست پيدا ميكني و تو اين مدت قطعا مياي ايران خونواده ي ماهتو ميبيني دل تنگيت كمتر ميشه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، سانازی ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
ویزای یک ضرب یعنی چی
یعنی همون روز ویزا میدن یا بازهم مراحل داره؟
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، girl ، Tomas
(2013-07-07 ساعت 13:30)shadoow نوشته:  ویزای یک ضرب یعنی چی

ویزای یک ضرب یعنی روز مصاحبه بهتون می گن دو سه روز دیگه برید اداره پست و ویزاتون را دریافت کنید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، سانازی ، Tomas
(2013-07-07 ساعت 13:33)kamalir36 نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 13:30)shadoow نوشته:  ویزای یک ضرب یعنی چی

ویزای یک ضرب یعنی روز مصاحبه بهتون می گن دو سه روز دیگه برید اداره پست و ویزاتون را دریافت کنید.

پس اون که میگن همون موقع میدنپس چطوریه
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، Tomas
همون موقع ویزا نمی دن. فکر کنم یک سری مراحل داره که یکی دو روز طول می کشه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، سانازی ، Tomas
دوستان مرسی برای اطلاعات چمدون ها . کاملا ست میگیرم . چون سایز بزرگ و متوسط رو هر کدوم 23 تا میشه پر کرد فرستاد تو بار. اون کوچیکه هم 8 کیلو میشه برد تو هواپیما . بعلاوه کیف دستی یا کوله پشتی.
ولی از همه دوستان ممنون برای پیشنهادات . همون بازار بزرگ میرم .
بچه ها منم پایم واسه بیرون .

ارین این واسه فلوریداست ؟
همسرم گفته باید کمتر از 10 روز که رفتم گواهینامه بگیرم . کتابشم فرستاده بخونم اما من هنوز نخوندم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، tondar ، yalda91 ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-07-07 ساعت 10:23)simi نوشته:  يلدا جونم ، مونا جونم ، كاملا جونم و دوستاني كه موافقن بريم بيرون به من پيغام خصوصي بدن
آرين ، اركيده بچه ام كه اونروز اصلا حال نداشت بيچاره هيچي نخورد :-)))

اره واقعا تفلکی هیچی نخورد

منم موافق بیرون رفتنم بهم جاشو بگید .حتما میام .دلم می خواد همتونو دوباره ببینیم.بچه ها برام خیلی دعا کنید لطفا چیزی نمی گم اما خیلی بهم ریختم .دیگه دارم خرافاتی میشیم .چه میدونم می گم شاید کسی برام دعایی کرده از این چرتو چرها بعد می گم خدا به این چیزها کار نداره بعد از خودم می پرسم پس حکمتش چیه که جوابمو نمی ده؟خلاصه که بگم دیونه شدم همش با خودم حرف می زنمو به این چیزها فکر می کنم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، Tomas
این حرفا چیه دوستم . درست میشه حتما همین روزا
من میدونم واقعا سخته من خودم 1 ماه شده نگرانم اما مگه میشه غیر از صبر کردن کاری کرد .

فقط لطفا یه جایی قرار نزارید نیم ساعته بگن خوش اومدید .lol
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، ارکیده ، Tomas
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، ارکیده ، Tomas
بچه ها منم اتفاقا دلم می خواد بریم بیرون.....راستی من می خوام بای بای پارتی بگیرم هر کی میاد دستش بالا.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، سانازی ، MONA FB ، yalda91 ، Tomas
باشه يلدا جون تو پيغام خصوصي جاشو هماهنگ ميكنيم منم دلم براتون تنگ شده
نه عزيززززم دعات نكردت اون كارمنداي گيج دارن كم كاري ميكنن ايشالا بزودي خبراي خوب ميشنويييي
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، MONA FB ، yalda91 ، Tomas
سلام دوستای گلم من باز گشتم!این چند هفته همش اروم تبریز کار کردمBig Grin ازتون بی خبر نیستما به دوستام هنوز زنگ نتونستم بزنم تبریک بگم.
انگار منو فراموش کردینا عیب نداره!!Sad
اصلا از من خبری نگیرید!
وای مرسی از ریتا جان گل ممنونم از محبتت از ایمیل فقط شما جواب سوالمو تو تایپک دادی.تازه دیدم والا.بله ریتا جان چک میکنم از سایت uscisولی هنوز مرحله اولمSad
سیمی خانوم ویزا گرفتی با ارکیده منو تحویل نمیگیری دیگهSad اخه من از الان دلم واستون تنگ شده حتی الان چشامم پر...
بچه ها باز انگار من نمیرسم واسه دور هم جمع شدن تا کی هستین سیمی ؟
میحرفم باهاتون.بچه ها شما هم تنبل تلفن شدین من خیلیییی.اکثرا با پیام خبر میگیرم تنبلی میکنم واسه زنگ دوست دارما بحرفم ولی نمیدونم وقت نمیکنم یا از بس چند سال کارم شده تلفنی حرف زدن با همسرم ،اصلا با خواهرمم هم وقت نمیکنم همش لم میدم به تخت پیام می فرستم اونا زنگ میزنن.
کسی اپروو یا ویزا گرفته جدید که نداشتیم؟
جودی جان گل وای که هرچی میگی انگار خودمم دارم میگم .2تا مونم متولد تیر هستیم مثل هم.بچه ها اره ما وقتی احساس خوب نکنیم خودمونو خیلی ناراحت میکنیم به ما انرژی بدیم و ممنون از راهنمایی های همه ارین جان و اناهیتا جان.بچه ها من همین جوری بیکار روزام میگذره این ترمم نرفتم زبان.شرایط زیاد نشتن پای comهم ندارم که از اینترنت زبان بخونم.کتابم تنبلی میکنم الان که جودی میگه ناراحت میشم منم برم اونجا اینجوری میشم نه خوب حرف میتونم بزنم نه رانندگی...
اااا منم دلم میخواد بیااااااااااااام ارکیده البته اگه من یادت باشم
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
اركيده جون من نميام شرمنده :-)))))))))))))))))
( فك كن نيام ) :-))))))
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، Tomas
خیلی با حال بود واقعا فک کن نیایی باید بیایی شام درست کنی.... Smile))
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، سانازی ، yalda91 ، Tomas
ساناز جون من از دوبي برگشتم تا ٤/٥ روز موبايل نداشتم ، مگه ميشه دوست نازمونو تحويل نگيريم ؟؟؟!!!
كي مياي تهران ؟ ميخوايم برنامه بيرون بزاريم

(2013-07-08 ساعت 00:09)ارکیده نوشته:  خیلی با حال بود واقعا فک کن نیایی باید بیایی شام درست کنی.... Smile))

مثل آش امروز !؟ :-) ٢تايي درست كنيم آخرشم نمك يادمون برهBig Grin
بچه ها جاتون خالي ما امروز خونه اركيده اينا آش درست كرديم كلي جنگيديم و خنديديم آخرشم نمك يادمون رفت بريزيمBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، yalda91 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان