کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ساناز جون من هیچ وقت بچه های مهاجر سرا رو فراموش نمی کنم...شما دوستای خوبم تو بدترین روزهای زندگیم کنارم بودید هیچ وقت فراموش نمی کنم و به همه وفادار می مونم..
راستی بچه ها این دفعه توروخدا دیگه کافی شاپ قرار نذاریم هم انقدر تاریکه که من هیچی نمی بینم هم اصلا حال نمیده راحت نیستم...امروز سیمی یه پیشنهاد داد که من خیلی خوشم اومد کیا با برج میلاد موافقن؟؟؟؟؟
سیمی خانم کی میخوای سفر نامه بنویسی؟؟؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، kamalir36 ، MONA FB ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
اا چه خوووووب.خیلی خوشحالم براتون.
میگم سیمی ارکیده جون اخه میبینید جودی چی میگه سخته بی زبانی شما میگفتین اونجا میخونیم ! نکنه شما بلدین خوب؟تا کدوم کتاب خوندین؟من یه لحظه پانیک میشم بعد باز میشینم میدونم لحظه رفتن میگم ایوای کاش اون کارو میکردم هنوز اماده نیستم میگم بچه ها وقت میشه ادم اخر سر خصوصی بگیره فشرده !الانم خیلی بدو بدو این؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas
از سون از پاسيبل مينوسم بخدا من براحتي نميتونم بيام اما خيلي زووود مينويسم
بچه با برج ميلاد موافقين؟

من در حد كار راه انداختن با ١٠٠ تا غلط بلدم تكتيس فو ليسينينگ رو تمرين كن خوبه كلاس خصوصي فشرده بگير و واقعا بخوون حسابي راه ميوفتي
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، yalda91 ، ارکیده ، Tomas
(2013-07-08 ساعت 00:19)سانازی نوشته:  اا چه خوووووب.خیلی خوشحالم براتون.
میگم سیمی ارکیده جون اخه میبینید جودی چی میگه سخته بی زبانی شما میگفتین اونجا میخونیم ! نکنه شما بلدین خوب؟تا کدوم کتاب خوندین؟من یه لحظه پانیک میشم بعد باز میشینم میدونم لحظه رفتن میگم ایوای کاش اون کارو میکردم هنوز اماده نیستم میگم بچه ها وقت میشه ادم اخر سر خصوصی بگیره فشرده !الانم خیلی بدو بدو این؟

سانازی کجایی پس؟
خبری ازت نبود!!! چکار کردی؟ تو چه مرحله ای هستی؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، ارکیده ، Tomas
والا عزیزم گفتم مسافرت بودم الانم مامان بزرگمو با خودمون اوردیم اینجاست.هنوز همون مرحله اولم.ارکیده جون غصه تورو خوردم خودمم 7ماهه شدمSad
این جوری مشغولم ریتا جان هنوز وقت نکردم درست حسابی ایمیلتو بخونم بزنم 2ساعت پیش رسیدیم موهام خیس بود نشستم تا از اینجا خبر بگیرم!
فردا ایشالا وقت کنم میزنم اشکال داشته باشم میپرسم ازتون.مرسی
سیمی گرفتی معلم؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، ارکیده ، Tomas
هووووووووووووراااااااااا
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، آناهيتا ، ارکیده ، Tomas
(2013-07-08 ساعت 01:10)MONA FB نوشته:  هووووووووووووراااااااااا

چی شد مونا جون؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، ارکیده ، Tomas
سلام سانازی . خوبی؟ کی میای تهران . میخوایم بریم ددر .
هیچی 500 صفحه ای شدیم خواستم ذوووووق کنم .
بای بای پارتیت تو حلقم ارکیده .

بچه ها منم زبان نخوندم هنوز . تازه میخوام شروع کنم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، آناهيتا ، ارکیده ، سانازی ، Tomas
بچه ها وقت دارین بشینین زبان بخونین... چرا عاقل کند کاری که باز ارد فلان؟
اینجا بخواین درس بخونین . کار کنین . رستوران برین . اب بخرین . روم به دیوار دستشویی بخواین برین باید زبان بلد باشین... به اطرافیانتون تکیه نکنین .. اگر بلدین خجالت نکشین و حرف بزنین.. ته تهش اشتباه میگین و اصلاح میکنینش .. اما اگر هیچی بلد نباشین باید پانتومیم بازی کنین ... روزی ۲ ساعت زبان خوندن واقعا سخت نیست چه خودتون سلف استادی کنین چه کلاس برین .... اگر بلد نباشین واقعا از زمانی که تو هواپیما میشینین مشکل خواهید داشت... اینجا هم زبان خوندن فکر میکنم گرون باشه و همچنین چون هیچ کس فارسی کمکتون نمیکنه یه خورده سخت تره واستون اگر هیچی بلد نیستین... هم کلاس برین هم فیلم ببینین که با لهجه اشنا بشین ... نشینین فیلم با زیر نویس فارسی ببینین.. با زیر نویس انگلیسی ببینین که قشنگ متوجه شین
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، MONA FB ، kamalir36 ، tondar ، yalda91 ، ارکیده ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas
آخه من فقط با زیرنویس فارسی متوجه میشم .lol

فیلم تکراری هم دوست ندارم ببینم که یه بار دیگه با زیرنویس انگلیسی ببینم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، battosai ، Tomas
برج میلاد و من رفتم . ولی برام فرقی نداره سیمی .
قلیون هم دوست میدارم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، Tomas
(2013-07-07 ساعت 10:27)shadoow نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 01:39)girl نوشته:  آره عزیزم من با میامی ۳۰ دقیقه فاصله دارم.

آرین من اینجا میرم بیرون همینجوری گوشمو تیز می‌کنم ببینم کسی‌ فارسی حرف می‌زنه که یکم دلم و شه... آقای همسر هم دیدنو خوندن هر نوع فیلم. موزیک و متن فارسی‌رو قدغن کرده که انگلیسیم خوب شه الانم قاچاقی‌ اومدم اینجا ولی‌ اینجوری نمی‌شه یاد گرفت.. به نظر من بهترین راه انگلیسی‌ یاد گرفتن کار کردن من میرم کالج همه اسپانیش حرف میزنن حتا استاد!!!! بد به من میگه معذرت می‌خوام اسپانیش حرف زدم! کلا الان اگه روزی ۱۰۰۰۰۰$پول بدن بهم بازم میگم هرجا مامانم هست اونجا خوب Sad بسکه پروم
مثله اینکه همسایه دراومدیم آخه همسر منم 30 دقیقه تا میامی فاصله داره میشه بگید دقیقا کجایید چونکه وقتی اومدم اونجا میتونیم از تنهایی دربیاییم Big Grin

عزیزم ما fort lauderdale هستیم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، kamela ، battosai ، Tomas
نه بابا ساناز من کجا زبانم خوبه قبل از دانشگاه چند ترم کلاس رفتم هر چی بلدم از اون موقع است اونم دستو پا شکسته و غلط غلوط منظورمو می فهمونم...
بچه ها من نظرم اینه که این دفعه بریم آبشار تهران نزدیک خونه من و سیمی هم هست منم براتون قلیون میارم ( استاد قلیون درست کردنم) هواشم خیلی خوبه خیلی هم قشنگه هر چقدر هم دلمون بخواد می شینیم.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، yalda91 ، سانازی ، Tomas
سلام..................اقا............حسودیم شد الان منSad احیانا کسی اصفهان نیست ماهم باش بریم بیرون.Tongueیکی هم اینجا پیدا بشه برامن قلیون درست کنه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، عشق رفتن ، سانازی ، Tomas
عزیزم من آخر هفته دارم میام اصفهان.....ولی اونجا تو باید قلیون درست کنی چون من وسیله ندارمSmile))

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، yalda91 ، سانازی ، MONA FB ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان