موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
آرین واقعن ارادتو واسه وجترین شدن تحسین می کنم، منم اگه همسرم عاشق گوشت نبود به راحتی می تونستم گوشتو حذف کنم ولی تقریبن غیر ممکنه که یکی از پارتنرا فقط وجترین یا وگن باشه. خیلی تصمیم خوبی گرفتی تبریک می گم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
من هم به نوبه خودم تسلیت میگم شبنم عزیز . امیروارم هرگز در زندگیت غم نبینی دوست مهربونم .
CR1
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
شیما جون خیلی با وفایی عزیزم .خوبی ؟جابه جا شدی عزیزم ؟بگو چیکارا می کنی ؟
علی جان خیلی سخته که من از تو تاپیک مهاجرت خانوادگی پیدا کنم داستانتو .اگه دوست داشتی خودت می گی.پس ازدواجی نیستی .من فکر کردم همسرتون اونجاست .بازم سخته ولی مثل من زندگیت رو هوا نیست .من هز کاری می خوام بکنم نمی تونم .ادم وقتی ازدواج می کنه دوست داره بره سر خونه زندگی خودش .بااینکه پدر مادرم تو این 2 سال سنگ صبورم بودن و خیلی کمکم کردم هر ناراحتی داشتم بروم نمی یاوردن تا بدتر از این نشم .به خاطر من کلی حرف شنیدن . از این داستانها .منم خیلی وابسطشون هستم اما دوست دارم برم خونه خودم سرو سامون بگیرم اونا رو دعوت کنم خودم مثل مهمون بیام خونشون.البته بچه های ازدواجی یا نامزدی که همسراشون اونجان کاملا منو درک می کنن.اونایی که اینجاهستن دارن زندگی می کنن در کنارش منتظر این پروسه هم هستن .
منم نی نی خیلی دوست دارم اما نمی خوام تو اون دوران تنها باشم وحسرت زمانهایی که می گذره در تنهایی رو بخورم .امشب یکی از دوستام میگفت برای خودت زمان تعیین کنن .همه کاراتو برای اون زمان انجام بده .بااینکه تاحالا چند بار این کارو کردم اما می خوام امتحان کنم و حتما این دفعه باید تا اون موقع کلیر بشم .یه سری کاراهایی که مونده رو اجام بدم .
امیدوارم انکارا هم مثل سفارت ایروان این هفته غوغا کنه .به امید خدا
مونا جون خوش امدی دوباره عزیزم .خوبی ؟من پکهای English today ro خریدم .کیفیتش عالی هست شروع کردم روزی 1 ساعت گوش می کنم .خیلی خوبه .تو کجایی ؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جون. شیما. مونا .ساناز و بقیه عزیزای من از همه تون بازهم ممنونم برای همدردی
ایشالا کار همه زودتر درست بشه و سروسامان بگیریم
اندکی صبر سحر نزدیک است......
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون کیس علی مهاجرت خانوادگی هستش. همه ی خانواده ش اونجا هستن و علی منتظر تا کارش درست بشه و به اونها ملحق بشه
علی ازدواج نکرده. حالا خیلی جا داره برای ازدواج
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون با تمام وجود درکت می کنم عزیزم. همیشه به یادتم و برات آرزو می کنم هرچه زودتر بری سر خونه و زندگیت در کنار همسرت روزای بسیـــــــــــــــار خوشی رو سپری کنی. بعد خبر خوش نی نی دار شدنتونو بشنــــــــــــوم. قربونش بـــــــــــــــــرم.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کجایین چقدر اینجا سوت و کور شده 
راز عزیز وقت مصاحبه ت مشخص نشده؟
pibooجون چی شد؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
امروز چه اینجا خلوت ِ. البته همه بچه ها از شب تا صبح هستن :d
صبح تا ظهرم مخصوصه خوابیدن ِ
)
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همكي .راز جون ممنونم اميدوارم توهم زودتر وقت مصاحبه بكيري البته بعضي وقتها ميكم كاش ديرتر مي رفتم مصاحبه اما يك ضرب مي كرفتم اين انتظار......هيجي نمي كم كه انرزي منفي ندم اما جدي براي خودم ددلاين كذاشتم و كفتم تو شهريور كلير مي شم
البته ١٦ روز ديكه مديكالم باطل ميشه تو هفته ديكه مي رم انيستيتيو باستور دوباره كارت بكيرم جون از قبلي كبي نكرفتم بجه هاي لاناري ميكن اكه دوباره بكيريد واكسن نمي زنن .من تازه ٦ ماه بيش واكسن زدم نمي خوام دوباره بزنم بسه ديكه .
يسري كاري بانكي رو هم دارم انجام مي دم .يسري chekapo ازمايش هم انجام مي دم تا به اميد خدا تا شهريور اماده باشم .
بجه ها برام دعا كنيد لطفا فراموشم نكنيد
راستي من كفتم قرار بذاريم غير جند نفر كسي ديكه خبري نداد ما قرار كذاشتيم دوباره نكيد جرا به ما نكفتيد !!!از ما كفتن بود
به اميد خبرهاي خوش براي هممون
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین