کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
اره کاملا جونم واقعا این از هر چیزی مهمتره... ایشالا هممون همیشه زندگی همراه با عشق داشته باشیم..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، kamela
جودی جونم خوشحالم که میبینم با انگیزه داری دنبال لباس و بساط عروسی میری. الانو با 2 هفته پیش مقایسه کن. حال اون موقعتو با الان مقایسه کن. وای خدا رو شکر
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، girl ، mhy_1985 ، kamela
به به چه حرفای قشنگی اینجا زده میشه. امیدوارم هر چی اتفاق خوبه برای همه پیش بیاد. زندگی همه همراه با آرامش و سلامتی باشه.
بچه ها سال دیگه به امیدخدا همه اونجا هستیم و دور هم از خوشی ها میگیم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، negi ، girl ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، kamela
خونه ما هم بیاین، خوشحال می شیم!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، mhy_1985
وای الهه راست میگی.. اخراش دیگه خیلی اوضاعم بهم ریخته بود. خدارو شکر.
از پروندتون خبری نشد؟ چند روز گذشته از ارسال مدارکتون؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، kamela
به به تبریک به تمامی عروس خانم ها ... همیشه شاد و خوش باشید.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، negi ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، فردا ، kamela
ممنونم Acaro جان.. شما هم همیشه شاد و موفق باشی Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، Acaro ، mhy_1985
نه جودی جونم خبری نیست. الان تازه 1 هفتس که مدارکو فرستادیم. فکر کنم 3 تا 5 هفته دیگه جواب بدن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، mhy_1985 ، kamela
(2012-11-21 ساعت 03:54)girl نوشته:  اره کاملا جونم واقعا این از هر چیزی مهمتره... ایشالا هممون همیشه زندگی همراه با عشق داشته باشیم..

تبریک میگم و میدونم همیشه در کنار همسر خوبت زندگی شادی خواهی داشت.

عروس بعدی کیه؟Big Grin بچه های نامزدی لطفا لو بدن کی عروسی دارن؟

یادش بخیر عروسی خودم تو ایران، یادش بخیر. Smile چقدر خوشحال بودم. واقعا روز خاطره انگیزیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela
ممنونم عزیزم...
ولی هنوز مونده تا عروس بشم.. اخرشم روزی که نوبت بدن از خوشحالی سکته میکنم میشم جوون ناکام Sad
مگه الان ایران نیستی؟

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
(2012-11-23 ساعت 16:55)girl نوشته:  ممنونم عزیزم...
ولی هنوز مونده تا عروس بشم.. اخرشم روزی که نوبت بدن از خوشحالی سکته میکنم میشم جوون ناکام Sad
مگه الان ایران نیستی؟
هاها ... خدا نکنه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011
بچه‌ها من اصلا حال خوشی‌ ندارم. اومدن گرین کارت خیلی‌ طول کشیده . دیگه خسته شدم از انتظار. دلم می‌خواد برگردم . نظرتون چهٔ ؟ اوضاع تو ایران چطوره الان ؟ حس یه زندانی را دارم، نه کار گیر آوردم نه گرین کارت .
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، mhy_1985 ، girl ، kamela
(2012-11-24 ساعت 06:44)mazlom khanom نوشته:  بچه‌ها من اصلا حال خوشی‌ ندارم. اومدن گرین کارت خیلی‌ طول کشیده . دیگه خسته شدم از انتظار. دلم می‌خواد برگردم . نظرتون چهٔ ؟ اوضاع تو ایران چطوره الان ؟ حس یه زندانی را دارم، نه کار گیر آوردم نه گرین کارت .
ای بابا، چی شده آخه؟ تروخدا تصمیم آنی نگیر ... یه آب خنکی، نفس عمیقی ... بعد دوباره فکر کن لطفا! همه چی درست می شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Omid-Aria ، mercedeh2011 ، الهه سابق
(2012-11-21 ساعت 02:49)girl نوشته:  از همین الان میگم همتون دعوتینااااااااااااا Wink Smile

حالا من چي بپوشم Big Grin اونم تو اين سرما Smile
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، girl ، negi
گرل جااااان من نتونستم دقیقن بفهمم چی شد؟ویزا شدی و داری عروسی می گیری؟چه خبر اینجا؟
به هر حال هر چی هست خبر شادی و خوشحالی . عزیزم خوشبختیت آرزومِ.مبارک ک ک ک
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان