کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2014-03-06 ساعت 23:29)بازگشت نوشته:  
(2014-03-06 ساعت 23:23)baba manam sanaz نوشته:  
(2014-03-06 ساعت 23:12)بازگشت نوشته:  
(2014-03-06 ساعت 23:02)baba manam sanaz نوشته:  Big Grin اره والا كافيه يه حرف بشنوه !
خودتو چي ميگي نرفته بازگشت ى!!Tongue

اهان پريسا ديدمت اون پايين كجايي دختر چيكار ميكني؟

این بازگشت با اون بازگشت فرق می کنه.

خب چون دو پهلو بود اسمتون اينجا بايد با اون معني به كار ميرفت!Big Grin
بازگشت جان شما اخه مذكري يا مونث!؟
romantic چرا كجايي شما چه خبر؟

ساناز با عرض شرمندگی آقا هستم ولی از فرط بیکاری حتی اینجا هم سرک می کشم .اگر مزاحم هستم بروم؟

اوا خواهرررر خدا مرگم بده يه اهم اوهومي ميكردين اقا چادر سر ميكرديم!
بابا اين چه حرفيه!كي گفته اينجا مجلس زنونه است!ما ديگه روم به ديوار ميريم بلاد كفر اين چيزا حاليمون نيست!!! البته به غير اين اقاي ما كه يه دونه در اومده!!!Big Grin
ما خيلي اقا داشتيم و داريم.ارين،على،هومن،امين اقا خيلي هم خوبو گرم بودن .ارين نميدونم چرا ديگه نمياد.
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: بازگشت ، romantic ، romance33 ، lighter
Big Grin
Big Grin
Big Grin
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-03-06 ساعت 23:42)بازگشت نوشته:  Big Grin
Big Grin
Big Grin

راستي شماااا؟؟!!!
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-03-06 ساعت 23:46)baba manam sanaz نوشته:  
Big Grin
Big Grin

راستي شماااا؟؟!!!

بازگشت هستم.خوشوقتم
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، romance33
سلام دوستای خوبم. ممنون از صحبتهای قشنگتون. دوست دارم بدونید که این حرفها فقط جنبه درددل داره. اصلا شرایط منو با خودتون مقایسه نکنید که بعدش بترسید. شرایط آدمها با هم یک عالمه متفاوته. مثلا همونطور که آرش عزیز گفت، خانم ایشون با خونه مون مشکلی نداره اما من دارم... یا مثلا خونه ما کوچیکه و اگه یه محوطه باز کوچیک کنارش بود یا مثلا باغچه کوچیکی داشت شاید تحمل آسونتر می شد.

نامزد من تا اخر امسال اینجا رو اجاره کرده و اینجا از مرکز شهر دوره... الان همش میگه که اشتباه کردم، اگر مرکز شهر بود، میتونستی بری کتابخونه دانشگاه و سرگرم بشی. اگر خونه ندارید از همسر یا نامزدتون بخواهید که در انتخاب منطقه سکونت به وضعیت شما هم دقت کنن... ممکنه مرکز یک شهر شلوغ باشه اما سال اول رو ترجیحا در یک جای پر رفت و آمد و با دسترسی بهتر بگذرونید...

در مورد اتوبوس متاسفانه به نظر میرسه که این دور و بر اون هم چندان در دسترس نیست. البته اتفاقات ناخوشایندی هم در این اتوبوس ها افتاده که من فقط تعریفش رو شنیدم اما خب باعث میشه سمتش نرم...

در مورد نامزدم، بیچاره اون همه تلاشش رو میکنه ولی خیلی کارش زیاده... اونی که باید بتونه کنترل زندگیش رو دستش بگیره منم... من باید برنامه بریزم و ازش بخوام که در اجراش کمکم کنه... اینجا نمیشه به کسی آویزون شد هرچقدر هم که اون آدم به شما نزدیک باشه...

در مورد زبان، اصلا نمیدونم چی شده یا چرا اینطوری شدم. تو این دو هفته یک آقایی شام ما رو خونه ش مهمون کرد. خانمش یک خانم 60 ساله آمریکایی بود. خیلی مهربون و نازنین... نامزدم گفت سی سی میفهمه هر چی که میگین فقط خوب نمیتونه صحبت کنه. خانومه ازم پرسید که چرا تا حالا نرفتی ازدواج کنی، منم یهو زبونم باز شد و نشتستم از دلتنگی و تفاوت فرهنگی و مشکلات زبان و تنهایی و اینها براش گفتم و اینکه شاید ازدواج نکنم و برگردم... اونقدر دلم میخواست صحبت کنم که نفهمیدم چطوری کلمات خودشون اومدن، یهو خانمه گفت "oh my God! your English is so much better than his and his" اون دو تا his آخر منظورش شوهرش و نامزد من بود. حالا نمیدونم تعارف کرد یا نه ولی بعدش گفت اصلا به زبان فکر نکن، اکثر ایرانیهایی که من دیدم مشکل اصلیشون اینه که خجالتی هستن درحالیکه زبانشون بد نیست...

در مورد کار، اگر بتونید از قبل از اومدنتون به فکرش باشید خیلی عالیه... برای مثال یک خانم مهندس جدیدالورود، هفته اول اومدنش به آمریکا، فامیلشون به بهانه این که میخواد ایشون با کارمندای ایرانی شرکتشون آشنا بشه که حس تنهایی نداشته باشه یه همایشی بین ایرانی های شرکت ترتیب داد. خلاصه بهش همونجا قول دادن که کار براش ردیف میکنن، مدت کوتاهی بعد هم ایشون رفتن سر کار! برای پیدا کردن کار در امریکا در بسیاری موارد رابطه نقش موثری رو میتونه ایفا کنه و این نقش گاهی حتی از نقش رابطه در ایران هم پررنگ تره....

مدارک تحصیلی و اینها رو همه رو آماده داشته باشید. فکر نکنید میرم حالا یه استراحتی میکنم تا بعد... من خودم اینطوری بودم. اونقدر خسته بودم از کار که فکر میکردم، آخ جون بخور و بخواب ازین لحظه شروع میشه، اما میبینید که حسابی تو دو هفته دارم داغون میشم. مشکل من اینه که آشناهای نامزدم همه مهندس هستن و من فیزیوتراپیستم. من فوق لیسانسم اما فیزیوتراپیستهای اینجا دکترای حرفه ای هستن... خلاصه امید به اینکه به این زودی بتونم کاری که دوست داشتم رو انجام بدم ندارم. این یه خورده ناراحتم میکنه...

یه چیز دیگه در مورد ایرانیهای اینجا، من تو لس آنجلس اشناهایی دارم و به واسطه همین آشنایی تصمیم داشتم وقتی اومدم اینجا از همه هموطنان عزیزم فاصله بگیرم! اما تا به نظر میرسه ایرانیهایی که اینجا یعنی جای که من زندگی میکنم هستن خیلی هم شباهتی با اونهایی که من میشناختم ندارن. شاید اونهایی که اوننجا هستن هم همه مثل اونایی که من میشناختم نباشن. مثلا یه خانم ایرانی که البته سنشون همسن مادر منه تا به حال دوبار به من زنگ زده که هرکاری داشتی بگو و اصلا رودربایستی نکن... خب اینکه کسی که 40 ساله داره اینجا زندگی میکنه و همه فامیلش هم اینجان و هیچ نیازی به معاشرت با یکی مثل من نداره اینطوری پشتیبانی میکنه برام خیلی ارزشمند بود... در مجموع میشه باهاشون معاشرت داشت... البته اونقدر روابطم با آدمها زیاد نشده که بتونم نظر بدم ولی بر خلاف قبل فکر میکنم نباید کلی نتیجه گیری کرد. خوبه که ادم محتاطانه و با حفظ فاصله جلو بره و شرایط رو بسنجه...

درنهایت این کل تجربیات این دو هفته بود. گفتم که یک کمی سرتون گرم بشه و لمسش کنید و برای خودتون برنامه بریزید... منم هر قدم مثبتی بردارم میام میگم. اگر غرغر کردم تو رو خدا نترسید، نرنجید، بلاخره آدمیه دیگه... من الان نزدیک ترین ادمها بهم که بتونن شرایطم درک کنن شما هایید... وقتی مینویسم براتون احساس بهتری دارم... امیدوارم ببخشید...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
(2014-03-06 ساعت 23:12)kamela نوشته:  سی سی جون واقعا همینه....تازه اینجایی که من هستم دی سی هست....پر از اتوبوس و مترو که همه جا میبره ادم رو...عین تهران دور و برم پر از فروشگاه و سوپر....مدرسه پر هست اطرافمون...تمام کوچه پر از کافی شاپ و رستورانه....ولی منم دوس ندارم....اخه اینا هم یک هفته جذابیت داره...ادم احساس میکنه همیشه یک چیزی گم کرده...وطن ادم یک چیز دیگس...ماکه میگیم همه عالم و ادم میان دعوا که وااااااای چرا مارو نا امید کردی!!!!امیدوارم با تو کسی دعوا نکنه...به قول تو فکر کنین ما از همه بدبخت تریم و بقیه خوبن....ولی باور کنین خوش گذرونی فقط توی ایرانه..با همون وضعیتش بهترین جای دنیاست
میفهمم چی میگی عزیزم. نباید کسی ناراحت بشه از حرفهای شما... من خودم دوست دارم همه توی این تاپیک تجربه شون رو بگن. چیزی نیست که بخوایم براش تبلیغ کنیم که حرف کسی ضد تبلیغ محسوب بشه. آدمها شرایط و روحیه شون با هم فرق داره و به همون نسبت تجربه و احساس متفاوتی از زندگی در آم. ریکا یا ایران خواهند داشت. خلاصه باید هوای همو داشته باشیم Rolleyes
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: بازگشت ، romantic ، alitab ، valencia ، baba manam sanaz ، romance33 ، denag ، sepideh jan ، shabnam.84
سلام
6 ساله نامزیدم و 6 ساله از هم دوریم فقط 3 بار همو دیدیم که کلا روی هم میشه 160 روز!!!!!! 6 ساله صبح و عصر با هم تلفنی صحبت میکنیم
واسه نامزدم اونجا خیلی سختر میگذره
این کلیرنس لعنتی هم که تمومی نداره
اندکی پیش تو گفتم سخن دل ***** ترسیدم دل آزرده شوی***** ور نه سخن بسیار است
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: بازگشت ، سی سی ، valencia ، baba manam sanaz ، shandiz ، romance33 ، denag ، sepideh jan ، jojo_hami
(2014-03-06 ساعت 14:46)rs232 نوشته:  سی سی جان, ببخشید من دوباره وراجی می کنم ولی لااقل چند ماه صبر کن شاید وضعیتت بهتر بشود.
این حرف رو نزنید آقا آرش. ممنونم که با صحبت هاتون راهنمایی میکنیدShy

پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، rs232 ، romance33 ، sepideh jan
(2014-03-07 ساعت 00:11)romantic نوشته:  سلام
6 ساله نامزیدم و 6 ساله از هم دوریم فقط 3 بار همو دیدیم که کلا روی هم میشه 160 روز!!!!!! 6 ساله صبح و عصر با هم تلفنی صحبت میکنیم

دوست عزیز
دوری خیلی سخته. امیدوارم که خیلی خیلی زود "همین جمعه" خبر کلیر شدنت را بشنیم. آمین
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، سی سی ، baba manam sanaz ، shandiz ، romance33 ، denag ، sepideh jan
(2014-03-07 ساعت 00:11)romantic نوشته:  سلام

من هم كم كم داره ميشه ٦ سال كه نامزد هستم، ديگه واقعا بريدم . امشب خيلي دلم گرفته نميدونم چرا هر چي خدا رو صدا ميزنم جواب نميده دارم فكر ميكنم كه حتما فراموشم كرده ، دوستان برام دعا كنيد خيلي خيلي داغونم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، romantic ، سی سی ، shandiz ، romance33 ، denag ، sepideh jan ، zahraj
(2014-03-06 ساعت 23:48)بازگشت نوشته:  
(2014-03-06 ساعت 23:46)baba manam sanaz نوشته:  
Big Grin
Big Grin

راستي شماااا؟؟!!!

بازگشت هستم.خوشوقتم
نه بابا منظورم از شما، كتوگوريتون! بود Big Grin يعني شما چيكاره ايد !؟از چه نوعش!!Cool منظورم ويزاس ها!!
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sepideh jan
ممنون سي سي جون كه مياي مينويسي اينجا خونمونه پس راحت هر چي ميخوايين بياين بنويسين حالا هر كي يه نظري داره يكي موافق يكي مخالف نبايد كه قهر كرد. افرين بهت پس زبانت خيلي خوبه افرين شما مطمعنم تا چند ماه يه كاري دست پا كردي واسه خودت.والا. خيلي ممنون از نوشته قشنگت كه عمو سعيدم كشوندي اينجا و لايك كردBig Grin !نورانى شديم عمو.
كاملا جون برگرد به صفحه هاى گذشته يادت بيار كه چقدر منتظر ويزا بودي يادمه ميگفتي ميخوام بچم ايران نوه مدرسه يا مهد ميخوام لااقل برم تركيه يه مدت تا ويزا،خب الان اخر كارى بزار لااقل شوهرتونم بياد ١سال حداقل بمون دخترتون اونجا فول انگليش ميشه حيف نيست اين زبون بين الملي رو مثل زبون مادري ياد بگيره تا اينكه اينجا مثل ما جونش در بياد تا ياد بگيره.البته من كوچيك شما هستما فقط خواستم اون زمونا يادت بياد.
romantic جان ميگذره ايشالا ديگه حل شدس اخرشي.
پيپو جونم نگا كن من و شما تقريبا با هم اقدام كرديم حالا به غير اقدام قبلي مون ،نگا كن شما يا سي سي رفتين مصاحبه و برگشتين حالا سي سي هم رفته من هنوز nvc هستم!خب منو ببين بشين سر جات!!Cool والا پارسال سيني٧ماهه رفت شيما هم همچنين اون موقع ديگه من بايد با توجه به تجربه تلخ گذشته خودم بكشم.قسمت هر موقع خدا مصلحت دونست ميريم. ايشالا به زودي امييييييييين.
CR1 ازدواجى
سفارت انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، romance33 ، بازگشت ، denag ، sepideh jan
(2014-03-06 ساعت 23:58)سی سی نوشته:  سلام دوستای خوبم. ممنون از صحبتهای قشنگتون. دوست دارم بدونید که این حرفها فقط جنبه درددل داره. ....اگر غرغر کردم تو رو خدا نترسید، نرنجید، بلاخره آدمیه دیگه... من الان نزدیک ترین ادمها بهم که بتونن شرایطم درک کنن شما هایید... وقتی مینویسم براتون احساس بهتری دارم... امیدوارم ببخشید...
سی سی جان اینهمه کار توی خونه هم میتونی انجام بدی و همونطور که گفتی مهمونی هم دعوت شدی که خوبه!ویکندها هم با نامزد محترم برو بگرد!اون خونرو میتونی گلستان کنی یکطرفش آشپزی و کیک پزی. یکطرفش فیلم و سریال مورد علاقت ،یکطرفش کتاب ، کامپیوتر هم که هست، یکطرفش لوازم آرایش برای بهتر شدن روحیه!کارهای هنری و....هر آدمی اول باید خودش برای خوشحال شدن خودش بتونه کاری کنه!بقیه هم میتونونن کمک باشن...تا خودتو پیدا کنی خودتو سرگرم کن.شما هم که فیزیو تراپیستی و حتی میتونی ادامه تحصیل بدی.تازه اول راهی...میتونی که بری اطراف خون قدم بزنی نمیتونی؟تازه باهمون لباس که تنته نه اینکه مثل اینجا بخوای پتو دور سرت بپیچی!البته من نمیدونم شما حجاب داری یا نه و این نظر شخصی منه توهین نباشه!!
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، shandiz ، romance33 ، بازگشت ، denag ، baba manam sanaz ، lighthouse
(2014-03-06 ساعت 23:40)baba manam sanaz نوشته:  ...ما خيلي اقا داشتيم و داريم.ارين،على،هومن،امين اقا خيلي هم خوبو گرم بودن . ...
ما هم که این وسط هویجیمTongue.
(2014-03-06 ساعت 23:58)سی سی نوشته:  ...اگر غرغر کردم تو رو خدا نترسید، نرنجید، بلاخره آدمیه دیگه...
(2014-03-07 ساعت 02:12)baba manam sanaz نوشته:  ...خيلي ممنون از نوشته قشنگت كه عمو سعيدم كشوندي اينجا و لايك كردBig Grin !نورانى شديم عمو. ...
شما لطف دارین سرکار خانم. من همیشه تو این تاپیک هستم. البته بیشتر موارد با چراغ خاموش. سعی می کنم در بحث های دوستان مخصوصاً بحث های خانمانه دخالت نکنم. پست سی سی رو لایک کردم که همه بدونن هر چقدر دلشون می خواد می تونن آزادانه "غر غر" کنند. تا وقتی کسی به کس دیگه توهین نکرده همیشه شنوای "غر غرهای" دوستان هستیم. هر چقدر دلتون می خواد از خوبی ها و مخصوصاً از بدی های آمریکا بنویسین. هر کسی بخواد مانع شما بشه با من طرفهTongue. خدا آخر و عاقبت این "هر کسی" و ایضاً آخر و عاقبت همه ما رو به خیر بگذرونهRolleyes.
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، rs232 ، romance33 ، بازگشت ، denag ، baba manam sanaz ، sepideh jan ، shabnam.84 ، lighthouse
(2014-03-07 ساعت 01:19)piboo نوشته:  من هم كم كم داره ميشه ٦ سال كه نامزد هستم، ديگه واقعا بريدم . امشب خيلي دلم گرفته نميدونم چرا هر چي خدا رو صدا ميزنم جواب نميده دارم فكر ميكنم كه حتما فراموشم كرده ، دوستان برام دعا كنيد خيلي خيلي داغونم
عزیزم، ایشالله به زودی دوری تموم میشه. مطمئنم که هنوزم اگر خوب نگاه کنی یک عالمه کار داری که وقت انجامش قبل از اومدنت به اینجاست. شروعشون کن. مطمئن باش اونجوری زمان خیلی سریع تر از الان میگذره.

من خیلی بعد از اقدامهام با این سایت و بچه های خوبش آشنا شدم. علتش این بود که وقت نداشتم... منم از 5 سال پیش با نامزدم اشنا شدم، 2011 اقدام کردم و دو هفته پیشم اومدم اینجا... خودت میدونی دیگه... ولی هیچی از این مدت نفهمیدم. میدونی همون پایان نامه لعنتی چقدر با بدبختی تموم شد درحالیکه هم دوره ای هام یکسال مونده تا تموم بشه درسشون...

مطمئنن خیلی زود میای اینجا ولی خودتو مشغول کن. هی خودتو واسه اینجا اومدن آماده نکن.زندگیت الان همونجاست. زبان بخون البته هاااا اما همونجا زندگیت رو بکن، یه جوری که وقتی دو سه ماه دیگه ویزات اوم دبه خودت بگی حالا چجوری شش ماهه آماده بشم...

من یکی که خیلی منتظر ویزای تو هستم به خصوص که یک جورایی همسایه هم هستی و وقتی بیای اگر من هنور اینجا باشم با دسته گل میاییم پیشت و دعوتت میکنیم بیای اینجا... اگر زودتر بیای که میتونیم در اکتشافاتمون راجع به دنیای جدید با هم همپا بشیم... چقدر تو این مدت گفتم ای کاش piboo هم با من اومده بود....

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، baba manam sanaz ، shadoow ، sepideh jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان