موضوعها: 0
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
آرین جان نگران نباش. مطمئن باش که حق به حقدار می رسه. بچه ها آرین مشکلش رو با من در میون گذاشته. تا حدودی بهش حق می دم که ناراحت باشه و استرس داشته باشه. من تا جایی که تونستم راهنماییش کردم ولی ظاهرا هنوز هم نگرانه و من سرزنشش نمی کنم.
آرین جان همونطور که گفتی اینجا یه محیط مجازیه، اگه دوست داری (و من بهت پیشنهاد می کنم) یا توی فروم بنویس یا اینکه با یکی از مدیران مسئله رو مطرح کن، مطمئن باش که بهت کمک می شه و از این حالت در می یای. می دونم که خیلی نگرانی ولی همه چی درست می شه.
بازم می گم حقیقت رو بگی هیچ مشکلی نخواهی داشت.
موفق باشی!
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
ارين جان، اينجا جايي نيست كه نااميد برگردي ... اينقدرم سخت نگير، همه چيز درست ميشه
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
arian 307 عزیز متاسفانه به خاطر قوانین انجمن مجبور شدم پست شما رو عدم تائید کنم ...منم فکر میکنم نظر الهه درست باشه ..شما کاری نکردید که برخلاف قوانین آمریکا باشه .لطفا اگه در این مورد سوالی دارید به طور خصوصی با دوستان در میون بذارید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها برای انتقال پول از امریکا به ایران و بالعکس چه راهی وجود داره؟ صرافی گفت اینکار رو میکنه اما 50 دلار فی میگیره! بنظرم زیاده. هیچ جای دیگه ای پیدا نکردم که این سوال رو بپرسم اینجا نوشتمش.
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
shani عزیز....اگر فقط 50$ کم میکنن حتما این کارو بکن....چون خیلی بیشتر از این حرفا کم میکنن....در ضمن ادرس اون صرافی رو به من بده....ببین اگر میخای هیچی کم نشه بده پول رو به کسی که داره میره دبی از اونجا برات بفرسته...من همیشه این کار رو میکنم و هیچی کم نمیشه.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
منظور کاملا حواله نبوده. منظورش این بوده که دست مسافر بفرستن پول رو.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
همیشه همه چی به موقع و به بهترین نحو انجام می شه مرسده جون. باور کن، ولی همیشه بعد از اینکه گذشت می فهیم که چه خوب شد که اینجوری شد!
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اگه ناخواسته آرزوی کسی رو برآورده کنیم؛ امکانش هست که آرزوی خودمون هم برآورده بشه؟
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
خواسته یا نا خواسته فرقی نمیکنه عزیزم. مهم اینه که دل کسیرو شاد کنی و خدا هم دل تورو شاد میکنه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!