کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آرین جان نگران نباش. مطمئن باش که حق به حقدار می رسه. بچه ها آرین مشکلش رو با من در میون گذاشته. تا حدودی بهش حق می دم که ناراحت باشه و استرس داشته باشه. من تا جایی که تونستم راهنماییش کردم ولی ظاهرا هنوز هم نگرانه و من سرزنشش نمی کنم.
آرین جان همونطور که گفتی اینجا یه محیط مجازیه، اگه دوست داری (و من بهت پیشنهاد می کنم) یا توی فروم بنویس یا اینکه با یکی از مدیران مسئله رو مطرح کن، مطمئن باش که بهت کمک می شه و از این حالت در می یای. می دونم که خیلی نگرانی ولی همه چی درست می شه.
بازم می گم حقیقت رو بگی هیچ مشکلی نخواهی داشت.
موفق باشی!
پاسخ
تشکر کنندگان: rs232 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84
ارين جان، اينجا جايي نيست كه نااميد برگردي ... اينقدرم سخت نگير، همه چيز درست ميشه
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، rs232
arian 307 عزیز متاسفانه به خاطر قوانین انجمن مجبور شدم پست شما رو عدم تائید کنم ...منم فکر میکنم نظر الهه درست باشه ..شما کاری نکردید که برخلاف قوانین آمریکا باشه .لطفا اگه در این مورد سوالی دارید به طور خصوصی با دوستان در میون بذارید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، rs232 ، Ali Sepehr ، bayat_r
بچه ها برای انتقال پول از امریکا به ایران و بالعکس چه راهی وجود داره؟ صرافی گفت اینکار رو میکنه اما 50 دلار فی میگیره! بنظرم زیاده. هیچ جای دیگه ای پیدا نکردم که این سوال رو بپرسم اینجا نوشتمش.
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-11-28 ساعت 11:57)laili نوشته:  arian 307 عزیز متاسفانه به خاطر قوانین انجمن مجبور شدم پست شما رو عدم تائید کنم ...منم فکر میکنم نظر الهه درست باشه ..شما کاری نکردید که برخلاف قوانین آمریکا باشه .لطفا اگه در این مورد سوالی دارید به طور خصوصی با دوستان در میون بذارید .

ممنون
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان:
shani عزیز....اگر فقط 50$ کم میکنن حتما این کارو بکن....چون خیلی بیشتر از این حرفا کم میکنن....در ضمن ادرس اون صرافی رو به من بده....ببین اگر میخای هیچی کم نشه بده پول رو به کسی که داره میره دبی از اونجا برات بفرسته...من همیشه این کار رو میکنم و هیچی کم نمیشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، shani
بچه ها سایت رو 19 Nov آپدیت کردن تا حالا Sad((((((

اینا حتما خودشون میدونن یکی از روشهای کشتن آدمها همینه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
(2012-11-28 ساعت 15:23)kamela نوشته:  shani عزیز....اگر فقط 50$ کم میکنن حتما این کارو بکن....چون خیلی بیشتر از این حرفا کم میکنن....در ضمن ادرس اون صرافی رو به من بده....ببین اگر میخای هیچی کم نشه بده پول رو به کسی که داره میره دبی از اونجا برات بفرسته...من همیشه این کار رو میکنم و هیچی کم نمیشه.
مگه میشه چیزی کم نشه؟!
از کانادا که همین بغله آمریکاس واسه من پول وایر میکنن نزدیک 50 دلار هزینه داره! + 12 دلار که از حساب من کم میشه!!
البته آنلاین واسه وایر کردن هزینش کمتره که بین کانادا-آمریکا نیست ولی دوبی فک میکنم باشه.

صرافی اگه 50 دلار میگیره خیلی خوبه
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، negi ، laili
منظور کاملا حواله نبوده. منظورش این بوده که دست مسافر بفرستن پول رو.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela
(2012-11-29 ساعت 04:19)girl نوشته:  منظور کاملا حواله نبوده. منظورش این بوده که دست مسافر بفرستن پول رو.
من بارها این قضیه رو امتحان کردم، معمولا مسافرا اولش قبول میکنن ولی بعدش یا یهویی پیش میاد میرن! یا کلا یه قضیه‌ای پیش میاد واسشون که نمیشه!
آخرین تجربه من یک هفته پیش از کانادا به آمریکا بود که نشد! (دوستم میگفت چون دوستش میاد میتونه بیاره تا هزینه وایر اینترنشنال نخوره بهش) اما در نهایت دوست این رفیقمون واسش مشکلی پیش اومد و نشد.
خلاصه کنم، رو مسافر حساب نکنید که قضایای خودشو داره و رو کاغذ معمولا قشنگ و عملیه اما در دنیای واقعی مشکلات خودشو داره.Tongue
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl
بچه ها بلاخره انگار یکی بهشون گفت اگه خسته نمیشین این سایت رو آپدیت کنین
سایت آپدیت شده ولی شماره من هنوز نیست ؛ ولی نزدیک شده
الان 2 روزه وارد هفته ششم شدم Sad
میدونما وقتی هم اعلام بشه اونقدر همه چی هول هولی میشه که عین ... پشیمون میشم می گم کاشکی اینقدر زود نمیگذشت ...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، Acaro ، dreamer60
همیشه همه چی به موقع و به بهترین نحو انجام می شه مرسده جون. باور کن، ولی همیشه بعد از اینکه گذشت می فهیم که چه خوب شد که اینجوری شد!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، Acaro
اره نگی جون؛ میدونم ... به خودم میگم الان وقت استراحته
مطمئنم این موضوع رو
مرسی عزیزم Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، negi ، girl ، Acaro
بچه ها اگه ناخواسته آرزوی کسی رو برآورده کنیم؛ امکانش هست که آرزوی خودمون هم برآورده بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، kamela ، omnia ، Acaro ، shabnam.84
خواسته یا نا خواسته فرقی نمیکنه عزیزم. مهم اینه که دل کسیرو شاد کنی و خدا هم دل تورو شاد میکنه Wink
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، Acaro ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان