کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
من بعد از خوندن همه این حرفا به یه نتیجه رسیدم, امروز روز تو نبوده عزیزم. 2 تا خبر بد داشتی Sad
ولی فردا یه روز دیگس و حتما امروز جبران میشه Wink

Acaro جان یه خواهش دارم ازتون لطفا وقتی که به سلامتی تشریف بردید آمریکا لطفا حتما خیلی زود به ما بگید که تو فرودگاه افیسر مهاجرت چه چیزایی میپرسه ازتون! من از موقعی که اینو خوندم دچار استرس شدم Sad(((
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، Acaro
مرسده جون اینجا همیشه اینطوریه. حالا اونایی که مثل ما جای دولتی کار میکنن یه مقدار شرایط محدودتره. تو روی طرف قربونت برم میگن تا اون آدم میره شروع میکنن به بد گفتن در موردش. من موندم تو کار این مردم. که چرا انقدر بیمارن و وجودشون سرشار از عقده ست. من کاملا متوجه میشم چی میگی. اما تا میتونی اهمیت نده و بزار این روزای آخری که سر کارت هستی به آرومی بگذره. اعصاب خودت و خرد نکن عزیزم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق
جودی جان کاملا فرمالیتست. اصلا نترس. تو که به احتمال زیاد با همسرت میری. یه سری سوالای معمولی مثل اینکه مثلا آدرستونو بنویسید و یه فرمی هم میدن که اطلاعات شخصیتو بنویسی و همین
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، Acaro ، shabnam.84
اها من فکر کردم باز مثل مصاحبه مراسم مچ گیریه!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
گرفتم مرسده جون, پس طرف می خواسته است که سوء استفاده های غیر اداری بکند و بعد که دیده است شما دارید می روید نقشه هایش نقش بر آب شده است. لابد فکر کرده است که هر کسی که قرار است به خارج برود باید عوارض و مالیات آن را به او بدهد. البته معمولا در این جور موارد مردهایی که اهداف پلید دارند بسیار مهربان می شوند و حتی در امورات روزانه هم کمک می کنند تا بتوانند راحت تر به قصد شوم خود برسند. حالا نمی دانم چرا همکار شما به محض اینکه شما گفتید که رفتن شما به خارج قطعی شده است اخلاقش برگشت و این از نظر آناتومی مغز مردانه کمی عجیب و نادر است. به هرحال خوشحال باشید که به زودی از یک چنین محیط کاری نجات پیدا می کنید و از شر همه آنها راحت می شوید.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Acaro ، shabnam.84
گرل جان من 2 روزه که وارد آمریکا شدم..خدا رو شکر همه چیز راحت بود...افیسر اصلا سوال خاصی نپرسید ..فقط یه برگه داد که من دوباره اطلاعاتم رو چک کنم..(مخصوصا آدرس رو..چون گرین کارت به همون آدرس میاد..). یه سری توضیحات هم راجع به گرین کارت و سوشال سکیوریتی بهم داد..اثر انگشت هم گرفت...پاکت عکس قفسه سینه هم اصلا لازم نبود(الکی تا آمریکا با خودم اوردمش)...

من با پرواز امارات اومدم. خیلییییییییییییییییییی مسیر طولانیه. برای من که با یه پسر 2 سال و نیمه سفر کردم خیلی خسته کننده بود. هواپیما پر از هندی بود انگار داشتم می رفتم هند...اما از اونجایی که هندیها خیلی مردم خوبی هستن خیلی هم به نفعم شد چون وقتی از دبی می خواستم پروازم رو عوض کنم پسرم خوابش برده بود من هم با کلی بار دستی و یه بچه خواب داشتم دیونه می شدم اما همسفرام به دادم رسیدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Acaro ، الهه سابق ، girl ، kamela ، mhy_1985 ، shabnam.84
(2012-12-05 ساعت 05:01)rs232 نوشته:  گرفتم مرسده جون, پس طرف می خواسته است که سوء استفاده های غیر اداری بکند و بعد که دیده است شما دارید می روید نقشه هایش نقش بر آب شده است. لابد فکر کرده است که هر کسی که قرار است به خارج برود باید عوارض و مالیات آن را به او بدهد. البته معمولا در این جور موارد مردهایی که اهداف پلید دارند بسیار مهربان می شوند و حتی در امورات روزانه هم کمک می کنند تا بتوانند راحت تر به قصد شوم خود برسند. حالا نمی دانم چرا همکار شما به محض اینکه شما گفتید که رفتن شما به خارج قطعی شده است اخلاقش برگشت و این از نظر آناتومی مغز مردانه کمی عجیب و نادر است. به هرحال خوشحال باشید که به زودی از یک چنین محیط کاری نجات پیدا می کنید و از شر همه آنها راحت می شوید.

ببخشید شرمنده جناب ، لطفا بفرمایید شما از کجا درآوردین که آناتومی مغز مردانه عجیب است؟

بنده پزشک هستم لطفا میشه منبع حرفتون رو ذکر کنید؟

داستانی که مرسده خانم مطرح کردند و من خیلی هم ناراحت شدم که چرا بعضی آقایون اینقدر سطحی رفتار میکنن یک مورد روانپزشکی هست و رفتار ناشایست این به ظاهر آقا ، یک مشکل روانی، اخلاقی و یا "خلقی" هستش ربطی به آناتومی مغز آقایون نداره. امیدوارم همینطور که ما آقایون احترام همه خانم ها رو تو محیط کار و منزل(همسر) نگه میداریم، خانم ها هم همینطور باشند. شما هم لطفا اگه فیزیولوژیست و یا آناتومیست نیستین آناتومی مغز مردها رو زیر سوال نبرین. جهان پره از مردان بد و خوب و زنان نیک و بد.

مودب تر باشیم.

(2012-12-05 ساعت 06:18)lotusss نوشته:  گرل جان من 2 روزه که وارد آمریکا شدم..خدا رو شکر همه چیز راحت بود...افیسر اصلا سوال خاصی نپرسید ..فقط یه برگه داد که من دوباره اطلاعاتم رو چک کنم..(مخصوصا آدرس رو..چون گرین کارت به همون آدرس میاد..). یه سری توضیحات هم راجع به گرین کارت و سوشال سکیوریتی بهم داد..اثر انگشت هم گرفت...پاکت عکس قفسه سینه هم اصلا لازم نبود(الکی تا آمریکا با خودم اوردمش)...

من با پرواز امارات اومدم. خیلییییییییییییییییییی مسیر طولانیه. برای من که با یه پسر 2 سال و نیمه سفر کردم خیلی خسته کننده بود. هواپیما پر از هندی بود انگار داشتم می رفتم هند...اما از اونجایی که هندیها خیلی مردم خوبی هستن خیلی هم به نفعم شد چون وقتی از دبی می خواستم پروازم رو عوض کنم پسرم خوابش برده بود من هم با کلی بار دستی و یه بچه خواب داشتم دیونه می شدم اما همسفرام به دادم رسیدن.

خانوم لوتوس کلی تبریک!

امیدوارم خیلی خیلی زود یه زندگی پر از شادی و سرشار از لحظات خوب رو کنار همسرتون آغاز کنین.

یعنی میشه ما هم بریم پیش همسرمون! دلمون تنگ شد!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، rs232
(2012-12-05 ساعت 16:18)mhy_1985 نوشته:  ببخشید شرمنده جناب ، لطفا بفرمایید شما از کجا درآوردین که آناتومی مغز مردانه عجیب است؟
...
شما هم لطفا اگه فیزیولوژیست و یا آناتومیست نیستین آناتومی مغز مردها رو زیر سوال نبرین. جهان پره از مردان بد و خوب و زنان نیک و بد.

مودب تر باشیم.

دوست من آرش خان یکی از اعضای باسابقه و بسیار مورد علاقه تک تک کاربران مهاجرسرا است ٫ ایشان قلم بسیار شیوایی دارد و در مطالبشون در عین جدیت ٫ نکات آموزشی و طنز آمیخته است.

کلا برای اینکه با شخصیت دوست داشتنی ایشون و نحوه زندگی در آمریکا آشنا بشید توصیه می کنم با دقت کل تاپیک ایشون را مطالعه کنید که پر از نکات آموزشی است که در آینده به درد همه ما خواهد خورد (هشدار: این تاپیک اعتیاد آور است و ممکنه چند روز کار و زندگی شما تعطیل بشه)

دیدگاههای آرش در مورد آمریکا : http://mohajersara.com/thread-2711.html
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، arian307 ، mercedeh2011 ، rs232 ، babakped
من کلا تو شناخت جنسیت افراد مشکل دارم!! تا امروز فکر میکردم lotusss عزیز آقا هستن Smile))))))))))
فکر کنم کم کم دارم دچار مشکلات جدی میشم!!!

پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، arian307 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، rs232
(2012-12-05 ساعت 16:39)girl نوشته:  من کلا تو شناخت جنسیت افراد مشکل دارم!! تا امروز فکر میکردم lotusss عزیز آقا هستن Smile))))))))))

منم همینطورررررر Smile))Big GrinBig Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
منم همینطور. لوتوس جان امضا میذاری لطفا؟
مرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84
(2012-12-05 ساعت 16:39)girl نوشته:  من کلا تو شناخت جنسیت افراد مشکل دارم!! تا امروز فکر میکردم lotusss عزیز آقا هستن Smile))))))))))

منم همین فکر رو میکردم Big GrinTongue

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق

منم همینطور
خبر جدید اینکه این آقای همکار اومد (رفته بود خیر سرش مرخصی) و منم خیلی عادی و معمولی باهاش رفتار کردم؛ ولی هرچی که داغون بود ...؛ معلوم نیست چی شنیده یا کی حالشو گرفته
به قول الهه هرکی خوبی کنه ؛ خوبی می بینه و هرکی بدی کنه بدی می بینه (من که بهش اعتقاد دارم)
فعلا همه چیز امن و امانه تا ببینیم بعدا چی پیش میاد
ولی خدایی من دیشب خیلی بد به هم ریختما Sad
ولی الان خوبم Cool
ببخشید دیگه Tongue دست خودم نبود
دیروز زنگ زدم سفارت آنکارا گفت فردا زنگ بزن
امروز زنگ زدم میگه ساعت 3 و نیم زنگ بزن
مچل کردنا
سایت رو هم که آپدیت نمی کنن Cool
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، negi
مرسده جون الان اعصابت خورده ولی وقتی ایشالا ویزاتو بگیری و بری پیش نامزدت به این روزا میخندی Smile
راستی خانومی من نگفتم هرکی خوبی ببینه خوبی میبینه و هر کی بدی ببینه بدی میبینه ها، بر عکس من که به چشم دارم توی زندگیم و دور و برم میبینم که قضیه کاملا برعکسه Sad بخدا برعکسه
ولی میگم اگه کسی از اعماق قلبش اعتقاد داشته باشه که در قبال عمل خوبش خوبی میبینه، اون اعتقادش باعث میشه که واقعا هم خوبی ببینه. ولی من که اعتقادی به این قضیه ندارم، همیشه هم واسم اینوطر پیش میاد که در قبال خوبی کردنم، بدی میبینم، اونم بدجور بدی میبینم.
شاید اگه منم از ته قلب اعتقاد داشتم، واسم خوبی پیش میومد. نمیدونم والا
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، rouzbehdarvishi ، shabnam.84
(2012-12-05 ساعت 20:13)elahenadafy2 نوشته:  مرسده جون الان اعصابت خورده ولی وقتی ایشالا ویزاتو بگیری و بری پیش نامزدت به این روزا میخندی Smile
راستی خانومی من نگفتم هرکی خوبی ببینه خوبی میبینه و هر کی بدی ببینه بدی میبینه ها، بر عکس من که به چشم دارم توی زندگیم و دور و برم میبینم که قضیه کاملا برعکسه Sad بخدا برعکسه
ولی میگم اگه کسی از اعماق قلبش اعتقاد داشته باشه که در قبال عمل خوبش خوبی میبینه، اون اعتقادش باعث میشه که واقعا هم خوبی ببینه. ولی من که اعتقادی به این قضیه ندارم، همیشه هم واسم اینوطر پیش میاد که در قبال خوبی کردنم، بدی میبینم، اونم بدجور بدی میبینم.
شاید اگه منم از ته قلب اعتقاد داشتم، واسم خوبی پیش میومد. نمیدونم والا

درمورد اعصاب خردی که آره ؛ چون اعصابم خرده زود جوش میارم
ولی اینجوری نیست الهه جون
ماها در کوتاه مدت سختی می بینیم
در قبال خوبی بدی می بینیم
ولی من بارها و بارها و بارها و در مورد افراد مختلف دیدم کسایی رو که ظلم کردن بعدها چطور بدتر از آنچه که کردن , دیدن
من اعتقاد دارم عزیزم ...
چه بسیار مردا و زنایی رو دیدم که به خیال خودشون هرکاری دلشون بخواد میتونن انجام بدن ولی اون موقع انجام میدن ؛ اگر کارشون صحیح نباشه این دنیا بد بهشون نشون میده
و من بهت بگم که تو در قبال تمام این محبت و لطفی به بچه های اینجا داری درهای خوبی و رحمت به روت بازه
و کــــــــــــــــلــــــــــــــی هم از دیدن اون پــیــشــکـسـوت امـیــدوار کیف می کنم
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، rouzbehdarvishi ، shabnam.84 ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان