کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بستگی داره اعتقادت چطور باشه. کلا آدم به هرچی اعتقاد داشته باشه بی برو برگرد واسش پیش میاد. به قول بابام اگه آدم به یه تیکه سنگ هم اعتقاد داشته باشه از همون یه تیکه سنگ معجزه میبینه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، negi ، mercedeh2011 ، Acaro ، sare ، shabnam.84
(2012-11-23 ساعت 16:55)girl نوشته:  ممنونم عزیزم...
ولی هنوز مونده تا عروس بشم.. اخرشم روزی که نوبت بدن از خوشحالی سکته میکنم میشم جوون ناکام Sad
مگه الان ایران نیستی؟

سلام ببخش دیر جواب دادم. پسوردم یادم رفته بود.نه اون موقع که اونو مینوشتم ایران نبودم.

امیدوارم شاد باشی همیشه.Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011
(2012-11-28 ساعت 15:23)kamela نوشته:  shani عزیز....اگر فقط 50$ کم میکنن حتما این کارو بکن....چون خیلی بیشتر از این حرفا کم میکنن....در ضمن ادرس اون صرافی رو به من بده....ببین اگر میخای هیچی کم نشه بده پول رو به کسی که داره میره دبی از اونجا برات بفرسته...من همیشه این کار رو میکنم و هیچی کم نمیشه.

صرافی توی کرج هستش. دقیقا اول خیابون آخر اتوبان تهران کرج (چی نوشتم!)
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، kamela ، girl
خداییش منم نفهمیدم چی نوشتی..ولی مهم نیست چون اگه تهران بود لازمم میشد..ممنونم گلم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011
بچه ها وكيلمون بهم ايميل زده كه زنگ بزنم انكارا Sad سه شنبه يعني امروز روز اخر هفته ششمه، البته سايت ٢٩ اپديت شده تا حالا
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، mhy_1985
عزیزم اصلا نگران نباش. من فکر میکنم سرشون خیلی شلوغ شده اخه سایت کسانی که باید برن مصاحبه رو این ماه اصلا اپدیت نکردن. اخرین بار 14 nov اپدیت شد. همیشه 2 هفته بعد اپدیت میشد!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011
(2012-12-04 ساعت 00:23)shani نوشته:  
(2012-11-28 ساعت 15:23)kamela نوشته:  shani عزیز....اگر فقط 50$ کم میکنن حتما این کارو بکن....چون خیلی بیشتر از این حرفا کم میکنن....در ضمن ادرس اون صرافی رو به من بده....ببین اگر میخای هیچی کم نشه بده پول رو به کسی که داره میره دبی از اونجا برات بفرسته...من همیشه این کار رو میکنم و هیچی کم نمیشه.

دوستان ارسال پول از دبی به امریکا هم تقریبا غیر ممکن شده من به بانکم تو دبی رفتم گفت ما واست میفرستیم ولی هیچ تضمینی نمیدیم برسه واسه چند نفر ایرانی فرستادیم تو امریکا بلوکش کردن به صرافی هم رفتم گفت اگه فرستنده یا گیرنده ایرانی باشن نمیتونن گفتم من گرین کارت دارم و به خساب خودم میفرستم امارات هم مقیمم بازم قبول نکرد
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011
بچه ها زنگ زدم گفت فردا زنگ بزن Sad

بچه ها الان کارد بزنن خون من در نمیاد
همکار هیچکاره مزخرف دیوانه جلوی جابجایی من تو اداره رو گرفته

این آدمهای عقده ای کی میخوان نتیچه کاراشون رو بگیرن
11 سال دندون رو جیگر گذاشتم
11 سال دم نزدم
11 سال مردم و زنده شدم
حالا هم الان اینجوری
آخه من چرا باید اینقدر بدبخت باشم که اسیر دست این دیو صفت باشم
خدایا تو کی میخوای نتیجه ظلمهای این رو بهش نشون بدی Sad(((((((((
دارم دق می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
الهه داغونم؛ از شدت ناراحتی وسط جمع بلند شدم اومدم تو اتاقم Sad((((

الان رئیسم زنگ زده میگه رفتم پیش مدیر و بهش گفته که چرا نامه این خانم رو امضا نمی کنید ؛ مدیره کلی از اون یارو مرتیکه گفته که ما به خاطر ایشون نمی تونیم حکم این خانم رو بزنیم؛ اون اقا تهدید کرده که اگه حکمش رو بزنید من استعفا میدم.
(به ولای علی قسم هیچکاره است؛ یه دیپلمه هیچکاره که نامه رسون بوده)

آخه این یعنی چی ؛ بعد از یه عمر کار Sad((((((
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84
عزیزم اینجا ایرانه ها، یادت رفته؟ تو که داری میری دیگه، با اینها چکار داری دیگه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:
ای بمیرن الهی همه شون که گند برداشته اینجا رو ....

همه چیز شده پارتی بازی
مدیرم یه احمق مثلا مومنه که نماز اول وقتش ترک نمیشه؛ خودشم با پارتی بازی اومد سرکار ... یه اخراجی از یه سازمان دیگه بوده اونوقت اوردنش اینجا مدیرش کردن
حالا هم اینجوری .... نمی گذرم ازشون
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، فردا
(2012-12-04 ساعت 21:52)mercedeh2011 نوشته:  ای بمیرن الهی همه شون که گند برداشته اینجا رو ....

همه چیز شده پارتی بازی
مدیرم یه احمق مثلا مومنه که نماز اول وقتش ترک نمیشه؛ خودشم با پارتی بازی اومد سرکار ... یه اخراجی از یه سازمان دیگه بوده اونوقت اوردنش اینجا مدیرش کردن
حالا هم اینجوری .... نمی گذرم ازشون

خوب من شخصا این مورد ناگواری که براتون پیش آمده را به فال نیک می گیرم علتش هم اینه که بعد از جلای وطن فقط به آینده نگاه خواهی کرد و هیچ وقت فکر گذشته را نخواهی کرد و به قولی فیلت یاد هندستون نمی کنه و بازگشت برای بی معنی خواهد بود.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: shahrzad_a ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، فردا ، kamela
مرسده جان, خوب مثل این که گیرنده من دچار اختلال شده بود و من اشتباهی گمان کردم که همکار شما خانم بوده است و سناریو را اشتباه نوشتم. خوب حالا که فهمیدم آن همکار حسود شما مرد است قضیه یک جور دیگری می شود. متاسفانه این مشکل شما در ایران بسیار رواج دارد.
یکی از مشکلات بزرگی که عموم مردان ایرانی دارند این است که خیال می کنند اگر یک خانم به آنها لبخند زد یعنی این که بله و برای همین خانم ها هم مجبور هستند در محیط کار و جامعه همیشه مثل برج زهرمار باشند تا کسی خیال برش ندارد. ولی موضوع به همین جا هم ختم نمی شود و بدتر از آن این است که مردان بر پایه خیالات خام خود نسبت به خانم مزبور احساس مالکیت می کنند و حق خودشان می دانند که برای او تصمیم بگیرند و یا در کار او دخالت کنند.
به نظر من آن آقا در طول این سالها به شما علاقه مند شده است و نمی دانسته است که شما فقط به عنوان یک دوست ساده با او حرف می زنید. احتمالا هم هرگز نتوانسته است این علاقه خودش را به طور مشخص به شما بگوید و شاید هم اگر می گفته است شما دوستی خودتان را با او قطع می کردید. ولی او ترجیح داد که به جای مواجهه با واقعیت خیال کند که شما هم او را زیاد دوست دارید و بر پایه این خیال برای خودش خوش باشد. از طرف دیگر آدم ها همیشه علاقه شان نسبت به کسانی که دارند از دسترشان خارج می شوند بیشتر می شود. مثلا ممکن است حتی خودش هم نمی دانسته است که به شما علاقه دارد و یا این که حتی در مورد انتخاب شما شک و تردید داشته است ولی به محض این که فهمید رفتن شما حتمی است به ناگهان علاقه اش چندین برابر شد و فکر اینکه شما دیگر در دسترس او نخواهید بود پریشانش کرده است.
سپس او نسبت به خیالات مبهم خودش در مورد شما قضاوت می کند و پیش خودش می گوید او که من را دوست داشته است حاضر شد به خاطر رفتن به امریکا عشق خودش را کنار بگذارد و با یک نفر دیگر ازدواج کند. سپس خودش را شکست خورده احساس می کند و از شما عصبانی می شود و سعی می کند با کارهایش شما را هم عصبانی کند و باعث آزار روانی شما شود.
از آنجایی که در موارد احساسی صحبت کردن منطقی چندان فایده ای ندارد به نظر من بهترین کار این است که شما اجازه دهید او با این مسئله کنار بیاید و سعی کنید کمتر در مقابل او آفتابی شوید تا به مرور فکر شما از سرش بیفتد. به قول الهه شما که دارید می روید و فقط مدت کوتاهی قرار است در آن اداره کار کنید بنابراین نیازی نیست که به او و کارهایش فکر کنید و فقط بر روی زندگی آینده خودتان که آن را انتخاب کرده اید تمرکز داشته باشید.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، shahrzad_a ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84
(2012-12-04 ساعت 00:23)shani نوشته:  

Big Grin منظورشون 45 متری گلشهر وسمت راست دومین خیابون (بلوار انوشیروان) بعد از داروخانه هست Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela
(2012-12-04 ساعت 22:14)rs232 نوشته:  مرسده جان, خوب مثل این که گیرنده من دچار اختلال شده بود و من اشتباهی گمان کردم که همکار شما خانم بوده است و سناریو را اشتباه نوشتم. خوب حالا که فهمیدم آن همکار حسود شما مرد است قضیه یک جور دیگری می شود. متاسفانه این مشکل شما در ایران بسیار رواج دارد.
یکی از مشکلات بزرگی که عموم مردان ایرانی دارند این است که خیال می کنند اگر یک خانم به آنها لبخند زد یعنی این که بله و برای همین خانم ها هم مجبور هستند در محیط کار و جامعه همیشه مثل برج زهرمار باشند تا کسی خیال برش ندارد. ولی موضوع به همین جا هم ختم نمی شود و بدتر از آن این است که مردان بر پایه خیالات خام خود نسبت به خانم مزبور احساس مالکیت می کنند و حق خودشان می دانند که برای او تصمیم بگیرند و یا در کار او دخالت کنند ...

عجب داستانی شد عزیزم
تا اینجای داستانت رو که نگهداشتم درست اومدی ولی ... اما ....
از اونجایی که اینجا جاییه که همدیگه رو نمیشناسیم خدمتتون عرض کنم که بنده بسیار رابطه دوستانه و همکارانه ای با تمامی همکارا دارم ولی همینکه پاشون رو از گلیم خودشون قد مورچه جلوتر بذارن سریع و مودبانه خدمتشون میرسم و طرف می فهمه که با من فقط می تونه در حد یه دوستی و یه همکار حساب باز کنه .... تا اینکه سالها از این ماجراها میگذره
ضمن اینکه این آقا؛ همسر و 3 تا بچه بزرگ داره که اصلا جای حرفی باقی نمیذاره
بعد از تمام این سالها؛ متوجه شدم که این آقا با خانمهایی که بهش راه میدن رابطه برقرار می کنه در همه شرایط کلی هواشون رو هم داره و اینجانب که همکارشون هستن زیراب میزنه
ضمن اینکه بگم این موضوع رو یه روز که بسیار سرخوش بود خودش بهم گفت که "فلان همکار که الان دیگه نیست و رفته خارج من باهاش بودم و خیلی هم دوستش داشتم و .... " (یکی از مطمئن ترین دوستام هم تایید کرد)
فکرش رو بکنید یه هیچکاره این حرف رو میزنه وای به کله گنده هاش
اصلا رتبه من بالاتره ... (چند سال پیش هم که داشتن حکم کارشناسی من رو میزدن ایشون کلی دق کرد - حالا که میخوان حکم جابجایی من رو بزنن داره این بازیها رو درمیاره)
متأسفم برای این نظام اداری

تمام این ماجراها فقط باعث میشه با کوله باری از تجربه برم اونطرف ...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، rs232 ، Acaro ، NedaE

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان