موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
به خدا شوهر های همتون از خداشونه که کار شما زودتر درست بشه برین پیششون....شما نمیدونید تنهایی در غربت امریکا چقدر سخته...اونها حالشون از شما بی نهایت بد تره.ولی چون مرد هستن مثل ما هی نمیگن..از این فکر ها هم بیاین بیرون که الان شوهرتون دست تو دست یک خانوم بلوند داره راه میره...باور کنید این (خیلی ببخشید)دختر بازی ها در ایران خیلی راحت تره..اونقدر که کثافت ایران رو گرفته در امریکا نیست..همسران شما اونقدر فکرشون مشغول شما و کار و درس هست که به کارای دیگه نمیرسن....همشونم 10 شب خابن و مثل شما و من تا 4 صبح در اینترنت نیستن...اونا باید نگران باشن نه شما....اینقدر پشت شوهراتون حرف نزنید....شما اشک اونا رو نمیبینید..فقط مردا چون قوی هستن نمیزارن شما چیزی بفهمید....به نظر من دقیقا اونها با این ریلکس بودنشون میخان به خیال خودشون کاری کنن که اب توی دل شما تکون نخوره..گناه دارن به خدا.....گرررل مردم از خنده...اخه ما که مسایل رو کالبد شکافی کردیم چه کمکی به مهاجرتمون کرد,؟؟؟جز این که فقط غصه خوردیم و حرص خوردیم؟به خدا بی خیالی بهترین راهه....نمیدونید چه ارامشی دارم از وقتی بی خیالم...برای شما خیلی سخته بی خیالی ولی امتحان کنید..باور کنید تا چشم به هم میزنید 1 ماه میگذره...شما هم که پروندتون هرچی کم داشته تکمیل کردین..پس بگذارید زمان بگذره تا به رفتن نزدیکتر بشه.با دوستاتون برین شام بیرون...برین خونه دوستاتون...شاد باشید..ترتیب یک دوره همی شب یلدا رو بدین...سر خودتونو تا میتونید گرم کنید
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
کاملاااا من چفدر دلم میخواد مثل تو باشم. بهت حسودیم شد که اینقدر منطقی برخورد میکنی ولی من نمیتونم (((
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-19 ساعت 03:32)rs232 نوشته: من خودم این ده فرمان را اجرا کردم و همسر اولم از من طلاق گرفت ولی خوب حالا شاید شما نتیجه بهتری بگیرید.
البته آرش جان فکر نکنم شما این کارها رو برای همسر اول کرده باشی ها ..چون اصولا مردهائی که ایران زندگی میکنن به حدی خودشون مشکلات و گرفتاری دارن که بعید به نظر میرسه بتونن اینطوری که گفتی رفتار کنن ..مطمئنا الان برای خانم دومت هم به خاطر بالا رفتن سن هم کسب تجربه هم زندگی در آمریکا این کارها رو انجام میدی
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-19 ساعت 03:32)rs232 نوشته: من خودم این ده فرمان را اجرا کردم و همسر اولم از من طلاق گرفت ولی خوب حالا شاید شما نتیجه بهتری بگیرید.
آقا خوب اینو از اول میگفتی که نشینیم مثنوی هفتاد من بخونیم دیگه
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جون همون حرف من ارش عزیز با این بیان زیباش و کاملا ی عزیز راحت تر گفتن .... .. سخت نگیر دختر میگذره به خدا... تو حرص بخوری با نخوری واقعا هیچ فرقی تو نتیجه پیش نمیاد فقط روز و شب خودت رو کابوس میکنی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اخه شنیدن کی بود مانند دیدن.. ناراحت نشیدا ولی همسر منم موقع حرف زدن ایدهآلترین مرد روی زمین ولی تو عمل کوتاهی میکنن.. حالا خوش بحال عروس خانمای شما که همسراشون به فکر بهتر کردن روابطشون هستن.. امیدوارم همیشه خوشبخت باشید و همیشه همدیگرو درک کنید.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
آرش جان جسارتا فکر کنم بند دو ده فرمان براتون مشکل ایجاد کرده بوده ..........آقایون در حال انجام کاری باشن یا فوتبااااااااااااااال ببینن بعد دنبال راه حل هم باشن جندرالخالق خوب خیلی واضح معلومه الکیه دیگه
ولی بقیش عالیه
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-19 ساعت 19:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-19 ساعت 20:05 توسط mercedeh2011.)
بچه ها الان اسم من دراومد !!!!!!
من خوشحال بايد باشم يا ناراحت
من نميدونم چيكار بايد بكنم
الان تو مطب دكتر نشستم و اصلا باورم نميشه
بچه ها هفته ديگه كريسمسه و تعطيل؟
از كجا متوجه بشم كه اونجا تعطيلاتشون چجوريه ؟
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
مبارکههههههههههههههههههههههه. دیدی بالاخره درست شد. معلومه باید خوشحال باشی. چه شب یلدای قشنگیه. خیلی خوشحال شدم مرسده جون
سایت سفارت و نگاه کن و احتمالا نوشته چه روزهایی تعطیل هستن :*
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
مبارکههههه عزیزم.. دیدی گفتممم ایندفعه اسمتو میبینی.. معلومه که باید خوشحال باشی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-19 ساعت 19:58)mercedeh2011 نوشته: بچه ها الان اسم من دراومد !!!!!!
من خوشحال بايد باشم يا ناراحت
من نميدونم چيكار بايد بكنم
الان تو مطب دكتر نشستم و اصلا باورم نميشه
بچه ها هفته ديگه كريسمسه و تعطيل؟
از كجا متوجه بشم كه اونجا تعطيلاتشون چجوريه ؟
تبریک میگم مرسده جون.
فکر میکنم ۲۵ دسامبر، و ۱ ژانویه تعطیل باشن ولی تو سایت سفارت نوشته نگاه کن خیالت راحت بشه
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مرسده حان تبریک فراوان.خوشحال شدم خیلی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منو آقای نامزد داریم میریم دوبی یه هوایی بخوریم ) مردیم از این دوری دیگه به خدا...
ولی جفتمون آخرین باری که رفتیم دوبی حدود ۱۰ سال پیش بوده. بنابرین هر پیشنهادی برای بهتر گذراندن این هواخوری و معرفی جاهای خوب دوبی با کامل میل پذیرفته میشود
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-19 ساعت 23:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-19 ساعت 23:50 توسط mercedeh2011.)
ممنون دوستای گلم ...
مطمئنا امروز یکی از استثنایی ترین روزهای عمرم بوده
علاوه بر این سایت
چند تا اتفاقهای دیگه که البته همه شون به این خوبی نبودن ولی خاص بودن
برای همه تون آرزوی موفقیت دارم ... البته که من هنوز اینجام و انگار خوابم
واقعا فکر می کنم خوابم
بازم مرسی عزیزانم ....
باورتون میشه قبل از اینکه حتی به خونه زنگ بزنم یا به دوستم زنگ بزنم گفتم باید اول اینجا بنویسم ... شماها بهترین دوستای من تو این راه بودین
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره