کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
خدمت دوستان گرامی عرض کنم که :

هم اکنون 10 فرمان اجرا شد و نتیجه 100 % مثبت داد ! من نمونه یک تجربه ام الان ! داشتم فرار می کردم به پناهگاه استالین و آماده غنی سازی با درصد بالا بودم که 10 فرمان صادر شد و امشبِ ما رو نجات داد ! حالا تا فردا باز خدا بزرگه ...

برام جالبه خانوم ها فقط فکر می کنن خودشون نگرانن و آقایون بیخیال ! من یکی از بس فکر و خیال و نگرانی دارم وقت بهم بدن میرم بستری میشم یه استراحت مغزی بکنم !

خلاصه بند اول تیر کاری بود و بند دوم تیر خلاص !

آرش جان متشکریم !!!

امیدوارم 10 فرمان بعدی زندگیت منجر به دوام و پایندگی و خوشبختی با امورات مقتضی باشه !!!

======

در ضمن، مرسده خانوم تبریک عرض می کنم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، sara mas ، kamela ، Acaro ، omnia
عزیزم امیدوارم همیشه اتفاق های خوب برای تو وبقیه بچه ها بیفته. تو هم دوست خوب و عزیز همه ی مایی Smile :*

(2012-12-19 ساعت 23:35)sara mas نوشته:  دوستان منو آقای نامزد داریم میریم دوبی‌ یه هوایی‌ بخوریم Smile) مردیم از این دوری دیگه به خدا...

ولی‌ جفتمون آخرین باری که رفتیم دوبی‌ حدود ۱۰ سال پیش بوده. بنابرین هر پیشنهادی برای بهتر گذراندن این هواخوری و معرفی‌ جاهای خوب دوبی‌ با کامل میل پذیرفته میشود

سارا جان خوش بگذره بهتون. کار خوبی میکنی میری سفر Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق ، sara mas
مررررسده، مبارکه عزیزم. فکر کنم زنگی که زدی کار خودشو کرد. البته شاید اگه زنگ هم نمیزدی اسمت امروز درمیومد ولی به هر حال همیشه پیگیری کردن بهتر از پیگیری نکردنه

blaze استالینو خیلی خوب اومدی Big Grin
سارا جان پارک آبی یادت نره، پارک آبی وایلدوادی خییلییییی عالیه. یه جای دیگه هم که حتما باید بری شهربازی فراریه. تمام ماشینهای این شهربازی ساخت کارخونه فراری اند و ترن هواییش تندترین ترن دنیاست. فکر کنم 240 کیلومتر در ساعت سرعتشه!!!
پیست اسکی اش هم اگه تونستی برو. یادم نیست اسمش چی بود ولی میدونم ایستگاه مترو هم داره پیست اسکیش.
خوش بگذره عزیزم Smile خوش بحالت من که خییییلیییییی هوس دبی کردم. عاشق دبی هستم من. بعد از ایران، دبی رو به همه جای دنیا ترجیح میدم. واقعا کاش بجای اقامت آمریکای بدردنخور، اقامت دبی رو داشتم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، Blaze ، kamela ، Acaro
مرسي الهه جوووووووووووووونم، اميدوارم تو هم دركمال ناباوري و بهترين شرايط اين مراحل كذايي رو طي كني
ممنون عزيزم بابت همه چيز، فعلا كه اينجام و تازه كلي سوال دارم راجع به رفتن :-)))))
منم موافقم كه بايد در همه شرايط خودتو نشون بدي و پيگيري كرد ولي چه كنم كه دارم ميرم قاطي ترسوها

مثلا سال ديگه منم ميام مينويسم بچه ها ملايم و كاملا رسمي باهم سلام عليك كنيد يه وقت بهتون مشكوك نشن :-)
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، Acaro
وای خیلی با مزه بود مرسده جان Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، Acaro
بچه ها من دارم از خستگي غش ميكنم
ووووووووولي خوابم نميبره
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84
آنکارا قبول نمیکنه، پاسپورت هر فرد رو خودش شخص باید بیاره و ویزاشو بگیره
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011
(2012-12-20 ساعت 01:14)شرقي نوشته:  
(2012-12-19 ساعت 21:11)sara mas نوشته:  [quote='mercedeh2011' pid='252613' dateline='1355930931']
بچه ها الان اسم من دراومد !!!!!!
من خوشحال بايد باشم يا ناراحت
من نميدونم چيكار بايد بكنم
اونجا دو هفته تعطيل هست ، مثل امريكا ، بعد از اول ژانويه شروع بكار ميكنند ، در ضمن چرا pickup visa نميكني و اينقدر به خودت استرس ميدي؟ من برگه آبي را بهمراه پاسپورتم دادم يك آژانس در تهران و هفته بعد از همون آژانس در تهران ويزام و پاكت همراهشو تحويل گرفتم ، الان حدود دويست هزار تومان ميگيرن ازت ، خيلي بهتره از اينكه بري كلي هزينه كني ، يك هفته تا ده روز مجبور بشي چون پاسپورتت را تحويل سفارت دادي و نميتوني برگردي ايران، اونجا بموني و كلي پول هتل بدي و برگردي، اگه خواستي من آژانسي كه برام پيك آپ كرد. را بهت معرفي كنم
تا مرداد که من ویزا گرفتم ، می دونم که سفارت آمریکا در انکارا ویزا رو فقط به شخص میده و تمام.حالا نمی دونم الان هم این قانون هست یا نه.

(2012-12-19 ساعت 19:58)mercedeh2011 نوشته:  بچه ها الان اسم من دراومد !!!!!!
من خوشحال بايد باشم يا ناراحت
من نميدونم چيكار بايد بكنم

الان تو مطب دكتر نشستم و اصلا باورم نميشه
بچه ها هفته ديگه كريسمسه و تعطيل؟
از كجا متوجه بشم كه اونجا تعطيلاتشون چجوريه ؟

مرسده خیلی خبر خوبی بود.خیلی ....
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Acaro
عزیزم مرسده چقدر خوشحالم که کارت درست شده.. چه حس خوبیه که ادم از خوشحالی زیاد خوابش نبره Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Acaro
(2012-12-18 ساعت 23:12)girl نوشته:  نه بابا.. هیچ فرقی نمیکنن باهم.. اون قدیمیا چه گلی به سر مادرامون زدن که اینا به سر ما بزنن؟!! تا بوده همین بوده که زنا از دست شوهراشون حرص میخوردن و دم نمیزدن که زندگیشون از هم نپاشه و بعد احساس کنن چه کار بزرگی کردن که حرف نزدن! Sad
ماجرای ما بر عکس . بنده بی خیال و ریلکس تشریف دارم و معتقدم عجله و این شاخه اون شاخه پریدن جز دو چندان کردن کارها نتیجه ای نداره ولی آقای شوهر همش نگرانه و حرص می خوره.آخه چی کار کنم خب؟

من می گم سیب که برسه خودش میفته.حالا گیرم من زودتر از بقیه سیب رو چیدم... با سیب کال چی کار کنم؟ Big Grin
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Acaro
عزیزم سیب کال ترش تر و خوش مزه تره Wink
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: فردا ، kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، omnia
(2012-12-14 ساعت 03:29)Acaro نوشته:  دوستان عزیزم من دیشب رسیدم ٫ خواستم از همه شما عزیزان که تا به امروز یار و همراه من بودید تشکر ویژه کنم و از صمیم قلب برای همه شما آرزو می کنم که هرچه سریعتر در کنار عزیزانتون زندگی عادی را پیش بگیرید.

خوش اومدی.اینجا فقط کافیه خوش بین باشی.به قول خودشون
اِوری تینگ ایز اُکی Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011
مدیران سلام.
یک اسمی ، صفتی هم به بنده عنایت فرمایید کمی ذوق کنم خب

(2012-12-20 ساعت 01:37)girl نوشته:  عزیزم سیب کال ترش تر و خوش مزه تره Wink
Big Grin Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Blaze
فردا جان القاب رو من به بچه ها دادم، 2-3 روز بیشتر مدیر نبودم، استعفا دادم Big Grin
دیگه دسترسی هام باز نیست وگرنه یه لقب خوشکل هم به شما میدادم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، فردا ، mercedeh2011 ، Acaro ، Blaze
مرسده جون خیلی بهت تبریک میگم...انشالاه خبرای خوب رو پشت هم بهمون بدی...هر روز اینجا نوبت یکی میشه....نفر بدی کی یعنی؟؟؟؟؟پشت سر هم ویزامونو میگیریم و مشت محکمی به دهن امریکا میزنیم و امریکا هیییییچ غلطی نمیتواند بکند....همینه که هست
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Acaro ، Blaze ، battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان