کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام دوستان گلم،

خانم من برندهٔ اصلی‌ هستن و دیپلمه کار و دانش و پیشدانشگاهی هنر را دارن،سوالم اینه که برای ترجمهٔ مدرک باید ترجمهٔ کل مقاطع تحصیلی‌ را ببریم یعنی‌ پیش دانش گاهی ،دیپلم،مدرک راهنمایی و مدرک ابتدایی؟یا اینکه فقط دیپلمو پیش دانشگاهی کافیه؟البته من رفتم و همهٔ مدارکش را آزاد کردم.

سوال دوم اینکه من خودم فوق لیسانس دارم آیا دیپلم را هم ترجمه کنم؟

سوال سوم اینکه مهره دادگستری و وزارت خارج نیازه؟؟

ممنون از اینکه وقت میذارین جواب میدین.
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 14:12)spv نوشته:  با سلام ایا دیپلم فنی حرفه ای کافی یا باید پیش دانشگاهی هم باش حتما؟
ببینید اونا یه دیپلم دارند و بعد مدرک دانشگاهه !
تا اونجا که من میدونم در واقع ماونا چیزی معادل پیش دانشگاههی ما ندارند !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 14:58)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 14:12)spv نوشته:  با سلام ایا دیپلم فنی حرفه ای کافی یا باید پیش دانشگاهی هم باش حتما؟

سلام،

ببینید اونها معادله ۱۲ سال تحصیل را از ما میخوان پس شما حتما باید پیشدانشگاهی را ارائه بدین تا از طرف اونها اوکی باشه.
تشکر کنندگان: sinamn ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، sadeghi897 ، noobnoobi
اگرمدرک موقت دارین و نمیتونین اصلشو به هر صورتی آزاد کنید نگران نباشین همون موقتو با مهر دارالترجمه ارائه بدین روز مصاحبه و برای اطمینان ریزنمرات و ترجمه انرا هم ببرین.. مشکلی نخواهد بود.
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، mahdibashoma ، noobnoobi
(2013-06-03 ساعت 22:00)kian kian نوشته:  سلام من مدرک کارشناسی ارشد دارم مدارک دیپلم و پیشدنشگاهیم رو نمیتونم پیدا کنم آیا فقط مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد رو ترجمه کنم کافیه
خواهش میکنم اگه اطلاعاتتون دقیقه جواب بدید ممون.

دوست عزيز، ما هم مشكل شما را داريم به KCC زنگ زديم و گفتند اخرين مدرك تحصيلي فقط لازمه كه گوياي داشتن ديپلم ١٢ ساله باشد. شما مدرك فوق ليسانس را ترجمه كن كافيه.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: hiva_obs ، noobnoobi
(2013-06-02 ساعت 07:11)blueskysam نوشته:  سلام دوستان گلم،

خانم من برندهٔ اصلی‌ هستن و دیپلمه کار و دانش و پیشدانشگاهی هنر را دارن،سوالم اینه که برای ترجمهٔ مدرک باید ترجمهٔ کل مقاطع تحصیلی‌ را ببریم یعنی‌ پیش دانش گاهی ،دیپلم،مدرک راهنمایی و مدرک ابتدایی؟یا اینکه فقط دیپلمو پیش دانشگاهی کافیه؟البته من رفتم و همهٔ مدارکش را آزاد کردم.

سوال دوم اینکه من خودم فوق لیسانس دارم آیا دیپلم را هم ترجمه کنم؟

سوال سوم اینکه مهره دادگستری و وزارت خارج نیازه؟؟

ممنون از اینکه وقت میذارین جواب میدین.

درود بر دوست عزیز
در مورد مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نیازی نیست,تو سایت خود لاتاری که میخوندم نوشته مهره مترجمی که معتبر باشه کافیه.

(2013-05-25 ساعت 22:36)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 22:31)n51 نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 16:07)sadeghi897 نوشته:  [quote='n51' pid='345201' dateline='1369424830']
سلام . مرسی از راهنمایی همه دوستان میخواستم بدونم برای همراهانم یعنی همسرم و دخترم چه مدارکی باید ترجمه و ارسال بشه ؟
برای شوهرم کارت پایان خدمت و اشتغال بکار و .... همه لازمه ؟
یک سری از مدارک رسمی که دارید ترجمه کنید حالا دو تا ش هم اینجا استفاده نشه آمریکا استفاده می شه
برای دخترتون اگر سنش کمه فقط مدارک شناسایی لازمه ، برای مدرک ...موردی لازم نیست.

دخترم تازه 15 ساله شده ،کارت ملی نداره حتما باید تقاضا بدم یا لازم نیست؟
اگه ترجمه عنوان شغلی ام با آنچه که من در فرمهام نوشتم فرق کنه باید آچدیت کنم و تغییر بدم؟
اسم مدرسه دخترم استعدادهای درخشان .....هستش که من فقط بخش اسم اصلی را بدون پیشوند استعدادهای درخشان نوشتم آیا باید حتما فرم اصلاحیه ببرم؟

واسه دخترتون همون شتاسنامه کفایت میکنه ...
بایستی با ترجمه یکی باشه
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشد ولی اگه نام کامل رو بنویسید بهتر هستش

در مورد مدرک شناسایی تو سایت لاتاری که میخوندم نوشته مدرکی باشه که اسم و فامیل برنده ,تاریخ تولد,محل تولد,به همراهه نام پدر و مادر فرد برنده رو شامل بشه و تو ایران مدرکی که این شرایط رو داشته باشه شناسنامس.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان:
(2013-06-03 ساعت 22:06)Tabassomshojaat نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 22:00)kian kian نوشته:  سلام من مدرک کارشناسی ارشد دارم مدارک دیپلم و پیشدنشگاهیم رو نمیتونم پیدا کنم آیا فقط مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد رو ترجمه کنم کافیه
خواهش میکنم اگه اطلاعاتتون دقیقه جواب بدید ممون.

دوست عزيز، ما هم مشكل شما را داريم به KCC زنگ زديم و گفتند اخرين مدرك تحصيلي فقط لازمه كه گوياي داشتن ديپلم ١٢ ساله باشد. شما مدرك فوق ليسانس را ترجمه كن كافيه.

به نظر من هم لیسانس و هم فوق لیسانس رو ترجمه کنید کافیه .
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان:
سلام من دیپلم دارم الان دانشجو هستم برگه اشتغال به تحصیل باید ترجمه کنم ببرم؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 16:58)reza.sa نوشته:  سلام من دیپلم دارم الان دانشجو هستم برگه اشتغال به تحصیل باید ترجمه کنم ببرم؟

نه دوست عزیز.
لازم نیست.ولی من خودم هرچی دم دستم بود ترجمه کردم.Big Grin
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، noobnoobi
(2013-06-03 ساعت 19:26)sejz نوشته:  اگرمدرک موقت دارین و نمیتونین اصلشو به هر صورتی آزاد کنید نگران نباشین همون موقتو با مهر دارالترجمه ارائه بدین روز مصاحبه و برای اطمینان ریزنمرات و ترجمه انرا هم ببرین.. مشکلی نخواهد بود.

نه دوست من ... تو سفر نامه دوستان خوندم که قبول نکردن ازشون و بهش گفتن که مدرک پیش دانشگاهی رو بده !

(2013-06-06 ساعت 16:58)reza.sa نوشته:  سلام من دیپلم دارم الان دانشجو هستم برگه اشتغال به تحصیل باید ترجمه کنم ببرم؟

نه اصلا احتیاجی نیست !
تشکر کنندگان: noobnoobi
سلام دوستان خسته نباشید ممنون از راهنمایی‌‌های خوبتون
چند تا سوال دارم:
۱. کسانی‌ که بجای ساپورت از موجودی حساب بانکی‌ میخوان استفاده کنن باید از حسابشون استعلام بگیرن و اون رو ترجمه کنن درسته ؟

۲. اگر سندی مثلا مثل سند خونه به نامشون باشه باید سند رو کلا ترجمه کنن ؟ وجود چنین مدرکی‌ به درد میخوره ؟ سند ملک داخل ایران قابل قبول هست ؟

۳. همهٔ مدارک دانشگاهی و پیش دانشگاهی و متوسطه رو دارم، میبینم دوستان گفتن فقط آخرین مدرک تحصیلی‌ کافی‌ هست یعنی‌ بقیه رو نمیخواد ؟ برای اطمینان ؟ مهره دادگستری برای اینکه اگر زمانی‌ بخوام ادامه تحصیل بدم لازم هست درسته ؟

۴. با ترجمهٔ گواهینامهٔ ایران و ارائه کردنش اونجا گواهینامهٔ بین‌المللی می‌شه گرفت ؟ احتمالا یک دورهٔ کوچیک برای آشنایی با قوانین اونجا داره درسته ؟ ترجمه گواهینامه که برای سفارت نیاز نیست هست ؟

۵. مدارک ترجمه شده باید ۱۵ روز قبل از زمان مصاحبه دست سفارت داخل آنکارا باشد ؟

۶. اصل مدارک ترجمه شده باید فرستاده شود یا کپی مدارک ترجمه شده ؟

۷. اگر در سوال قبلم باید کپی مدارک ترجمه شده رو بفرستیم در روز مصاحبه اصل مدارک ایرانی‌ و ترجمه همه با هم باید برده شود یا اصل ترجمه شدهٔ مدارک با مهر و تأیید مترجم کفایت می‌کند ؟

۸. برای مدرک شغلی‌ گواهی از مدیریت واحد با مهره شرکت که گواهی کند که بنده چه مدت در چه سمتی در این واحد مشغول به کار هستم کافی‌ هست یا باید سوابقی که برام بیمه پرداخت شده یا پرینت حقوقی رو تهیه کنم و ترجمه کنم ؟

۹.در مجموع مدارکی که باید با خودم ببرم :
ترجمهٔ اصل آخرین مدرک دانشگاهی
ترجمهٔ اصل مدرک متوسطه و پیشدانشگاهی
ترجمهٔ شناسنامه
ترجمهٔ گواهینامه
ترجمهٔ تائیدیه موجودی حساب بانکی‌
اگر سندی موجود باشه ترجمهٔ سند ملکی‌
کارت واکسیناسیون که از انستیتو پاستور تهران گرفته شده
ترجمه مدرک مربوط به واحدی که در آن‌ مشغول به کار هستم
همین‌ها است درسته ؟

با تشکر از شما Smile
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 16:22)blueskysam نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 14:58)mechanicalengineer نوشته:  

سلام،

ببینید اونها معادله ۱۲ سال تحصیل را از ما میخوان پس شما حتما باید پیشدانشگاهی را ارائه بدین تا از طرف اونها اوکی باشه.

ضمن عذرخواهی
این پاسخ غلطه
از شما دیپلم خواسته میشه و نه مدرک پیش دانشگاهی
اصلن شاید مدرک پیش دانشگاهیتون رو ازتون نگیرن
بنابراین دیپلم به هر شکلی قابل قبوله
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-06-08 ساعت 09:38)ali3875 نوشته:  با سلام من دیپلم 12 ساله سال 1364 دارم متاسفانه اصل مدرک دیپلمم گم شده ولی فتوکپی اونو بردم آموزش و پرورش برابر اصل کردم با این کپی برابر اصل به نظرتون ترجمه میشه؟ چون اصلشو ندارم سفارت قبول میکنه؟ ممنون میشم راهنمائیم کنید

ترجمه میشه برا سفارت اصل مدارک نیز مورد نیاز هستش ولی ممکن هم هست قبول کنندولی با این وجود شما برا اطمینان کامل این مشکلتون رو تلفنی یا با ایمیل اطلاع بدید ببینید چه جوابی به شما خواهند دادسپس اعلام کنید ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
اکسیژن عزیز:

1) استعلام از حساب انگلیسی و بصورت ارزی ارائه میشه
2) به درد میخوره. ولی تمکن مالی با حساب داخل ایران خیلی بهتره
3) همه ی مدارک رو ترجمه کن. مهر دادگستری فقط واسه ادامه تحصیل
4) نیاز نیست. اونجا گواهینامه بگیری بهتره. سفارت هم نیازی به گواهینامه ی شما نداره!!!!
5) در مورد آنکارا بله
6) ترجمه مدارک
7) اصل مدارک رو ببرین و حله
8) لازم نیست واسه مصاحبه. ولی اگه میخوای ببری رزومه با تائیدیه شرکت و سابقه ی بیمه ای همش به درد میخوره
9) جواب دادیم دیگه
تشکر کنندگان: OXyGeNziX ، noobnoobi
نکته:
سفارت آمریکا به هیچ وجه مهر دادگستری یا مهر وزارت امور خارجه رو قبول نمیکنه و اصلا براش ارزشی نداره ...
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Beowulf II

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان