موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-02 ساعت 07:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-02 ساعت 10:00 توسط blueskysam.)
سلام دوستان گلم،
خانم من برندهٔ اصلی هستن و دیپلمه کار و دانش و پیشدانشگاهی هنر را دارن،سوالم اینه که برای ترجمهٔ مدرک باید ترجمهٔ کل مقاطع تحصیلی را ببریم یعنی پیش دانش گاهی ،دیپلم،مدرک راهنمایی و مدرک ابتدایی؟یا اینکه فقط دیپلمو پیش دانشگاهی کافیه؟البته من رفتم و همهٔ مدارکش را آزاد کردم.
سوال دوم اینکه من خودم فوق لیسانس دارم آیا دیپلم را هم ترجمه کنم؟
سوال سوم اینکه مهره دادگستری و وزارت خارج نیازه؟؟
ممنون از اینکه وقت میذارین جواب میدین.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
اگرمدرک موقت دارین و نمیتونین اصلشو به هر صورتی آزاد کنید نگران نباشین همون موقتو با مهر دارالترجمه ارائه بدین روز مصاحبه و برای اطمینان ریزنمرات و ترجمه انرا هم ببرین.. مشکلی نخواهد بود.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-03 ساعت 22:00)kian kian نوشته: سلام من مدرک کارشناسی ارشد دارم مدارک دیپلم و پیشدنشگاهیم رو نمیتونم پیدا کنم آیا فقط مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد رو ترجمه کنم کافیه
خواهش میکنم اگه اطلاعاتتون دقیقه جواب بدید ممون.
دوست عزيز، ما هم مشكل شما را داريم به KCC زنگ زديم و گفتند اخرين مدرك تحصيلي فقط لازمه كه گوياي داشتن ديپلم ١٢ ساله باشد. شما مدرك فوق ليسانس را ترجمه كن كافيه.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-06 ساعت 13:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-06 ساعت 13:04 توسط hossien_501.)
(2013-06-02 ساعت 07:11)blueskysam نوشته: سلام دوستان گلم،
خانم من برندهٔ اصلی هستن و دیپلمه کار و دانش و پیشدانشگاهی هنر را دارن،سوالم اینه که برای ترجمهٔ مدرک باید ترجمهٔ کل مقاطع تحصیلی را ببریم یعنی پیش دانش گاهی ،دیپلم،مدرک راهنمایی و مدرک ابتدایی؟یا اینکه فقط دیپلمو پیش دانشگاهی کافیه؟البته من رفتم و همهٔ مدارکش را آزاد کردم.
سوال دوم اینکه من خودم فوق لیسانس دارم آیا دیپلم را هم ترجمه کنم؟
سوال سوم اینکه مهره دادگستری و وزارت خارج نیازه؟؟
ممنون از اینکه وقت میذارین جواب میدین.
درود بر دوست عزیز
در مورد مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نیازی نیست,تو سایت خود لاتاری که میخوندم نوشته مهره مترجمی که معتبر باشه کافیه.
(2013-05-25 ساعت 22:36)KIMIA2005 نوشته: (2013-05-25 ساعت 22:31)n51 نوشته: (2013-05-25 ساعت 16:07)sadeghi897 نوشته: [quote='n51' pid='345201' dateline='1369424830']
سلام . مرسی از راهنمایی همه دوستان میخواستم بدونم برای همراهانم یعنی همسرم و دخترم چه مدارکی باید ترجمه و ارسال بشه ؟
برای شوهرم کارت پایان خدمت و اشتغال بکار و .... همه لازمه ؟
یک سری از مدارک رسمی که دارید ترجمه کنید حالا دو تا ش هم اینجا استفاده نشه آمریکا استفاده می شه
برای دخترتون اگر سنش کمه فقط مدارک شناسایی لازمه ، برای مدرک ...موردی لازم نیست.
دخترم تازه 15 ساله شده ،کارت ملی نداره حتما باید تقاضا بدم یا لازم نیست؟
اگه ترجمه عنوان شغلی ام با آنچه که من در فرمهام نوشتم فرق کنه باید آچدیت کنم و تغییر بدم؟
اسم مدرسه دخترم استعدادهای درخشان .....هستش که من فقط بخش اسم اصلی را بدون پیشوند استعدادهای درخشان نوشتم آیا باید حتما فرم اصلاحیه ببرم؟
واسه دخترتون همون شتاسنامه کفایت میکنه ...
بایستی با ترجمه یکی باشه
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشد ولی اگه نام کامل رو بنویسید بهتر هستش
در مورد مدرک شناسایی تو سایت لاتاری که میخوندم نوشته مدرکی باشه که اسم و فامیل برنده ,تاریخ تولد,محل تولد,به همراهه نام پدر و مادر فرد برنده رو شامل بشه و تو ایران مدرکی که این شرایط رو داشته باشه شناسنامس.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دیپلم دارم الان دانشجو هستم برگه اشتغال به تحصیل باید ترجمه کنم ببرم؟
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
اکسیژن عزیز:
1) استعلام از حساب انگلیسی و بصورت ارزی ارائه میشه
2) به درد میخوره. ولی تمکن مالی با حساب داخل ایران خیلی بهتره
3) همه ی مدارک رو ترجمه کن. مهر دادگستری فقط واسه ادامه تحصیل
4) نیاز نیست. اونجا گواهینامه بگیری بهتره. سفارت هم نیازی به گواهینامه ی شما نداره!!!!
5) در مورد آنکارا بله
6) ترجمه مدارک
7) اصل مدارک رو ببرین و حله
8) لازم نیست واسه مصاحبه. ولی اگه میخوای ببری رزومه با تائیدیه شرکت و سابقه ی بیمه ای همش به درد میخوره
9) جواب دادیم دیگه
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
نکته:
سفارت آمریکا به هیچ وجه مهر دادگستری یا مهر وزارت امور خارجه رو قبول نمیکنه و اصلا براش ارزشی نداره ...