موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درود
مدارکی که نیاز هست ترجمه شود چیاست ؟ لطفا راهنمایبی کنید
مهر دارالترجمه روی هر برگه ترجمه ضروریست ؟ حتما باید مدارک رو بدیم دارالترجمه برامون ترجمه کنند یا نیازی نیست ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-24 ساعت 14:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-24 ساعت 14:40 توسط bikhab.)
دوستان عزيزم شما ميتونيد از ترجمه ناجيت هم استفاده كنيد معتبر تر و البته بيست تا سي درصد هم گران تر است. در ترجمه ناجيت نيازي به مهر دادگستري نيست.
(2013-05-24 ساعت 12:13)Szsanazsz نوشته: (2013-05-24 ساعت 10:56)morteza-dm نوشته: درود
مدارکی که نیاز هست ترجمه شود چیاست ؟ لطفا راهنمایبی کنید
مهر دارالترجمه روی هر برگه ترجمه ضروریست ؟ حتما باید مدارک رو بدیم دارالترجمه برامون ترجمه کنند یا نیازی نیست ؟
جواب خودتون رو توي همين تاپيك ميتونيد پيدا كنيد. در مورد سوال دومتون هم با كمي فكر
دوستان عزيزم شما ميتونيد از ترجمه ناجيت هم استفاده كنيد معتبر تر و البته بيست تا سي درصد هم گران تر است. در ترجمه ناجيت نيازي به مهر دادگستري نيست.
شماره کیس:2013AS00001XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اواخر فوريه
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
روياي دارم و آن هم آزاديست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دو تا سوال دارم:
1-من مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشدم موقت هستش، آیا نیازی هست که مدرک اصل رو از دانشگاه بگیرم یا نه؟
2- برای گرفتن مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی به کجا باید مراجعه کنم؟ دانشگاه کارشناسی ارشد یا دبیرستان ؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-24 ساعت 20:03)hossien_501 نوشته: سلام دوستان عزیز
چند تا سوال دارم
1:همونطور که میدونید تو کارت پایان خدمت های جدید که به قول خودشون هوشمنده اسمی از ارگانی که توش خدمت کردیم برده نشده"چه جوری به سفارت ثابت کنیم که همونجایی خدمت کردیم که تو فرم براشون فرستادیم؟
2:افرادی که دیپلم هنرستان گرفتن و بعدش فوق دیپلم و پس از اون لیسانس گرفتن ایا نیازی هست که نامه ای بگیرن مبنی بر اینکه تو ایران کسی که فوق دیپلم داره میتونه بدون نیاز به پیش دانشگاهی در کنکور سراسری شرکت کنه؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون
این تاپیک مربوط به ترجمه ی مدارک است و ربطی به سوال شما نداره لطفا سوالتون رو در تاپیک مربوط به خودش بیان کنید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . مرسی از راهنمایی همه دوستان میخواستم بدونم برای همراهانم یعنی همسرم و دخترم چه مدارکی باید ترجمه و ارسال بشه ؟
برای شوهرم کارت پایان خدمت و اشتغال بکار و .... همه لازمه ؟