کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-06-08 ساعت 10:32)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 10:11)pooya.n نوشته:  نکته:
سفارت آمریکا به هیچ وجه مهر دادگستری یا مهر وزارت امور خارجه رو قبول نمیکنه و اصلا براش ارزشی نداره ...

از نظر اعتباری وقتی دادگستری تایید کنه از نظر فرمت و ولید بودن میتونه مدرکت قابل قبول باشه نه اینکه اونا دادگستریو قبول داشته باشند از نظر اینکه مدرک ، مدرک معتبری بوده که امور خارجه تاییدش کرده !!!!
ضمنا برای کار و خیلی موارد دیگه در آمریکا تاییدیه دادگستری اجباریه و اگه کلا قبول نداشت اینو الزام نمیکرد!!!

کاملا درسته
برای کار و اینا درسته
تائیدیه لازمه
ولی سفارت اصل مدرک رو میخواد
بهترین حالت اینه که دوستمون اقدام کنن و مدرک المثنی رو به هر زوری شده تهیه کنن که خدای نکرده نقص مدرک نخورن تو مصاحبه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Saeedv13
سلام دوستان
من هنرستان خوندم
بعدش هم فوق ديپلم گرفتم
توي فرم باشد چي بنويسم؟
و اينكه باشد اون نامه رو از آموزش پروش بگيرم و چه معنايي ميده؟
تشکر کنندگان: pooya.n
دوستان من یه چیزی متوجه شدم امروز بهتره شما هم بدونید.
موقع ترجمه مدارک حتما یه کپی از پاستون به دارالترجمه بدید و بگید حتما حتما مثل همون باشه ... تاریخ تولد و اسم و حتی کوچک و بزرگ بودن حروف و همچنین توی پر کردن فرمها هم به این مطالب دقت کنید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، maziar irani ، زری وحدتی ، noobnoobi ، zepehr
(2013-06-08 ساعت 10:48)arezoosharifi نوشته:  سلام دوستان
من هنرستان خوندم
بعدش هم فوق ديپلم گرفتم
توي فرم باشد چي بنويسم؟
و اينكه باشد اون نامه رو از آموزش پروش بگيرم و چه معنايي ميده؟

دیپلم هنرستان و فوق دیپلم
کدوم نامه رو!؟؟؟
تشکر کنندگان: zepehr
(2013-06-08 ساعت 10:47)pooya.n نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 10:32)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 10:11)pooya.n نوشته:  نکته:
سفارت آمریکا به هیچ وجه مهر دادگستری یا مهر وزارت امور خارجه رو قبول نمیکنه و اصلا براش ارزشی نداره ...

از نظر اعتباری وقتی دادگستری تایید کنه از نظر فرمت و ولید بودن میتونه مدرکت قابل قبول باشه نه اینکه اونا دادگستریو قبول داشته باشند از نظر اینکه مدرک ، مدرک معتبری بوده که امور خارجه تاییدش کرده !!!!
ضمنا برای کار و خیلی موارد دیگه در آمریکا تاییدیه دادگستری اجباریه و اگه کلا قبول نداشت اینو الزام نمیکرد!!!

کاملا درسته
برای کار و اینا درسته
تائیدیه لازمه
ولی سفارت اصل مدرک رو میخواد
بهترین حالت اینه که دوستمون اقدام کنن و مدرک المثنی رو به هر زوری شده تهیه کنن که خدای نکرده نقص مدرک نخورن تو مصاحبه

دوست عزیزداخل خودگواهی دیپلم نوشته المثنی صادر نمیشه...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، zepehr
خب پس اگه المثنی در کار نیست با همون برابر اصله که ترجمه شده و تائیدیه گرفته برن مصاحبه به امید اینکه مشکلی پیش نیاد
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-06-08 ساعت 11:49)pooya.n نوشته:  خب پس اگه المثنی در کار نیست با همون برابر اصله که ترجمه شده و تائیدیه گرفته برن مصاحبه به امید اینکه مشکلی پیش نیاد

متاسفانه با کپی برابر اصل کار راه نمی افته Sad و حتما اصل مدرک باید باشه !
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Saeedv13
(2013-06-08 ساعت 12:29)love_everlife نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 11:49)pooya.n نوشته:  خب پس اگه المثنی در کار نیست با همون برابر اصله که ترجمه شده و تائیدیه گرفته برن مصاحبه به امید اینکه مشکلی پیش نیاد

اگه مطمئنا کپی برابر اصل قابل قبول نباشه بنابراین راهکار این دوستمون برا گذر از این معضل چیه ؟

بنظر بنده ایشون برا اینکه مطمئن بشه بایستی ایمیل بزنه و مشکلش رو باز گو کنه ببینه چه جوابی میدن حتما راهی هست ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: love_everlife ، noobnoobi ، zepehr
(2013-06-08 ساعت 12:41)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 12:29)love_everlife نوشته:  

اگه مطمئنا کپی برابر اصل قابل قبول نباشه بنابراین راهکار این دوستمون برا گذر از این معضل چیه ؟

بنظر بنده ایشون برا اینکه مطمئن بشه بایستی ایمیل بزنه و مشکلش رو باز گو کنه ببینه چه جوابی میدن حتما راهی هست ..
بله 100% راهی باید وجود داشته باشه. من با اطلاعاتی که همین الان به دست آوردم و از دارالترجمه پرسیدم این مطلب رو گفتم. حتی کپی برابر اصل نت اونجایی که من فهمیدم قابل ترجمه هم نیست ! بهترین راه همینه که با تماس تلفنی یا ایمیل با لینک مرجع مشورت کنن. اگه عجله دارن تلفنی زود تر به نتیجه میرسن تا ایمیل
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، noobnoobi
(2013-06-08 ساعت 09:38)ali3875 نوشته:  با سلام من دیپلم 12 ساله سال 1364 دارم متاسفانه اصل مدرک دیپلمم گم شده ولی فتوکپی اونو بردم آموزش و پرورش برابر اصل کردم با این کپی برابر اصل به نظرتون ترجمه میشه؟ چون اصلشو ندارم سفارت قبول میکنه؟ ممنون میشم راهنمائیم کنید

نقل قول:
The applicant and each family member who will accompany the applicant to the United States will need to submit original documents or certified copies of the documents from an appropriate office (authority, or issuing entity) in your country.

http://www.travel.state.gov/visa/visa_4760.html

برنده باید یا اصل مدارک را ارائه کند، یا کپی برابر اصل.
این دوستمون هیچ مشکلی ندارن و میتونن کپی برابر اصل رو نشون بدن.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، زری وحدتی ، آلیس-1980 ، noobnoobi
(2013-06-08 ساعت 21:10)violeta نوشته:  سلام برای تاریخ هر مقطع تحصیلی چی باید بزنیم؟اخه هیچ کدوم ماه نداره.همه به صورت مثلا 85-86 ولی تو فرم ماه هم میخواد.

دوست جان تاریخاتون باید میلادی باشه :دی
معمولا هم ماه 9 میلادی آغاز شروع مدارس ماست.
از اینجا : http://www.zibasho.com/convert-date/ تاریخاتونو تبدیل کنید
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-06-08 ساعت 22:20)masuodrh نوشته:  باور میکنین که آموزش و پرورش شهر ما مدرک دیپلم نمیده بهمون؟ میگه 14 سال گذشته و اون سیستم مشکل داشته و حالا کسی پاسخ گو نیست
البته من همسرم برنده اصلی است
حالا من تأییدیه تحصیلی بگیرم یا لازم نیست؟ مدرک پیش دانشگاهی و لیسانس و فوق و phd رو دارم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

ای بابا شما اگر پی اچ دی دارین که دیگه دیپلم نمیخوان ازتون. تازه شاید اصلا مدرک شما رو هم نگاه نکنن، مدرک برنده اصلی مهمه. البته نه این که شما مدارکتون رو نبرین منظورم اینه که مدارک فرد برنده در ارجحیت قرار داره.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، noobnoobi
(2013-06-08 ساعت 22:20)masuodrh نوشته:  باور میکنین که آموزش و پرورش شهر ما مدرک دیپلم نمیده بهمون؟ میگه 14 سال گذشته و اون سیستم مشکل داشته و حالا کسی پاسخ گو نیست
البته من همسرم برنده اصلی است
حالا من تأییدیه تحصیلی بگیرم یا لازم نیست؟ مدرک پیش دانشگاهی و لیسانس و فوق و phd رو دارم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست من شهرتون کجاس ؟ مگر میشود همچین چیزی !!!!
به آموزش و پرورش شهر مراجعه کنید.
یکی از اقوام ما بعد 35 سال رفت از همون مدرسه هم پروندشو گرفت هم یه برگه معرفی نامه که رفت آموزش پرورش منطقه گرفت !!!
این چیزی که میگید ، کار از سر بازکردنشونه... حتما به مراجع بالاتر مراجعه کنید حل میشه مشکلتون به امید خدا !
تشکر کنندگان: noobnoobi
دارالترجمه رسمی دانشجو ، میدان انقلاب، سر خیابان منیری جاوید، ساختمان 253، طبقه دوم، تلفن : 66403393، 66405645
دارالترجمه خیلی خوب و حرفه اییه. حالا برید توش می فهمین. من کل مدارکم رو بدون تائید دادگستری دادم اینجا شد 30 تومن. یه روزه هم اماده می کنه ترجمه هاتونو
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، love_everlife ، عراقی ، ojee ، artam2
سلام
دوستان من می خوام اطلاع رسانی کنم.
من یکی از برندگان 2014 هستم و بر اساس رسم قدیمی که در مهاجر سرا هست دارم جدول مشخصات برندگان 2014 رو اماده میکنم.این جدول واقعا در اینده نزدیک هم به درد خود ما ( برندگان 2014) خواهد خورد و هم به درد ایندگان.( نمونه جدول با تعداد کمی از مشخصات دوستان در امضای من موجود است)
من از شما خواهش میکنم که جدول رو دانلود کنید ( حتی میتونید نمونه جدول 2013 ها رو هم دانلود کنید که اطلاعات جالبی به دست بیارید.) و دقیقا همون مشخصات رو برای من با پیام خصوصی ارسال کنید تا جدول رو زودتر کامل کنم.
ممنونم.
از مدیران سایت هم بایت همکاری در این اطلاع رسانی تشکر میکنم.
موفق و شاد باشید.Big Grin
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: aghaghia ، philter ، ojee ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان