موضوعها: 0
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
سلام بچه ها
من الان از میدان انقلاب میام . بیشتر دارالترجمه ها رو رفتم قیمت گرفتم از همه ارزونتر یه جاست که قیمتاش به شرح زیره. هرکی خواست پیام خصوص بده تلفن و ادرس بدم بهش. تازه به من گفت عصری آماده میشه ولی من چون نمیتونم برم گفتم شنبه میام.
دانشنامه و دیپلم و پیش و شناسنامه و کارت ملی 6000 تومن میگیره
ریزنمرات هر ترم 3000 ولی چونه بزنید 2500 هم میگیره
سند ماشین 8000
نسخه دوم 50%
موفق باشید
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان اىن دارالترجمه اى که گفتم کارشون خىلى درسته.صبح مدارکمو گرفت عصرى ترجمه هاشو واسم اىمىل کرد چک کنم که همه درست بودند.فردا هم تحوىل مىده بهم.ىعنى ىه روزه تموم شد..
پىشنهاد مىکنم برىد حتما
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال بسیار مهم داشتم . .
من مدارکم رو دادم دارالترجمه گفتم که همه رو هم مهر دادگستری بزنند . . بعد ترجمه اصل دیپلم و اصل پیش رو هر کدوم رو با ترجمه ریزنمراتشون متصل کردند در واقع با این دایره های فلزی به هم منگنه کرده اند جوری که جدا هم نمیشوند . . اینکه این مدارک با ریزنمرات متصل اند مشکلی نیست؟؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 01:00)nedafarsi نوشته: (2013-10-10 ساعت 12:24)KIMIA2005 نوشته: (2013-10-10 ساعت 10:04)EKAM نوشته: با ترجمه گواهينامه ميتونيد براحتي بدون كلاس در امتحان شركت كنيد
در ضمن شنيدم حتي سوابق بيمه ماشينتون هم در گرفتن گواهينامه تاثير داره...
دوستانی که سوابق تخفیف بیمه ماشین رو دارند میتونند از شرکت بیمه گذار نامه بگیرند و ترجمه کنند ببرند اونجا بدردشون میخوره ...
یعنی من که گواهینامه ندارم باید برای گرفتن داریونگ لایسنس حتماً کلاس برم؟؟؟؟
سلام
بله ندا جان هم پول میدی هم سر کلاس میری و هم امتحان میدی و اگر به امید پروردگار قبول شدی تئوری و عملی رو میری برای نابودی یه ماشین اقدام کنی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 01:04)pooyan1920 نوشته: دوستان یه سوال بسیار مهم داشتم . .
من مدارکم رو دادم دارالترجمه گفتم که همه رو هم مهر دادگستری بزنند . . بعد ترجمه اصل دیپلم و اصل پیش رو هر کدوم رو با ترجمه ریزنمراتشون متصل کردند در واقع با این دایره های فلزی به هم منگنه کرده اند جوری که جدا هم نمیشوند . . اینکه این مدارک با ریزنمرات متصل اند مشکلی نیست؟؟؟
سلام
خیر نیازی نیست جداشون کنید و همونطور ارائه بدید اگر لازم ندونستن خودشون جدا میکنن برمیگردونن بهتون در زمان دزیافت مدارک
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-11 ساعت 11:18
دوستان عزیز حتما ترجمه رزومه و نامه های جاهایی که کار کردین رو انجام بدین و همراه ببرین و تاریخ های ترجمه شده رو هم دقت کنین که اشتباه نباشه
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 12:19)basi2014 نوشته: (2013-10-11 ساعت 11:18)quasimodo نوشته: دوستان عزیز حتما ترجمه رزومه و نامه های جاهایی که کار کردین رو انجام بدین و همراه ببرین و تاریخ های ترجمه شده رو هم دقت کنین که اشتباه نباشه
دوست عزىز اىنى که مىگى براى کسى صادقه که تحصىلات نداره و از طرىق کار مىخاد اقدام کنه.درسته؟
سلام
بله منظور ایشون همینه وگرنه هیچ نیازی به ارائه این مدارک نیست
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان! حدودا ترجمه مدارک برای یک نفر چه قدر طول می کشه؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب
Hold fast to dreams
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید باز سوال تکراری می پرسم..نمی دونم باید چکار کرد
دوستان دانشگاه عزیز مدرک پیش دانشگاهی و ریزنمراتی که دستشون بود رو گم کردن..یعنی میگن هرچی میگردیم نیست و جواب سربالا میدن..
1. آموزش و پرورش در رابطه با پیش دانشگاهی هم تائیدیه صادر می کنه و این برای آفیسر قابل قبوله؟
2. برای ادامه تحصیلم دانشگاه اونور ریز نمرات رسمی پیش دانشگاهی هم میخواد اونها رو چه طوری بگیرم؟
3. ریزنمرات رسمی دیپلم همونهایی هستن که وقتی دبیرستانمون تموم شد همراه با مدرک بهمون دادن و مهر آموزش پرورش و تمبر داره؟
ممنون
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر