کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
دوستان عزیز
اینجا خوندم که ترجمه گواهینامه رانندگی رو با خودمون ببریم!!!
من فقط میخوام گواهینامه بین المللی بگیرم و ماه دیگه دارم میرم. لطفا" یک نفر که اطلاع دقیقی داره جواب بده.
واقعا" ترجمه گواهینامه اونجا به درد میخوره یا همین گواهینامه بین المللی کافیه؟؟
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: H Pier ، farshadm999 ، محبت ، behfaza
گواهینامه بین المللی فقط در صورتی‌ اعتبار داره که اصل گواهینامه ایران هم کنارش باشه ، برای رانندگی‌ حتما باید گواهینامه ایران همراهت باشه. اینو حتی رویه گواهینامه بین المللیت هم توی اون دفتر چه نوشته.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: rose_2000 ، exxedus ، H Pier ، محبت ، behfaza
(2013-10-16 ساعت 01:20)farshadm999 نوشته:  گواهینامه بین المللی فقط در صورتی‌ اعتبار داره که اصل گواهینامه ایران هم کنارش باشه ، برای رانندگی‌ حتما باید گواهینامه ایران همراهت باشه. اینو حتی رویه گواهینامه بین المللیت هم توی اون دفتر چه نوشته.

پس باید خود گواهینامه هم ترجما کنم .
آیا نیاز به مهر دادگستری هم داره یا ترجما یاده کافیه؟
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، behfaza
نه اصلا ترجمه نمیخواد، شما فقط باید گواهینامه بین‌المللی همراه با اصل گواهینامه ایران همراهت باشه.

برای اطلاعات بیشتر میتونی‌ اینجارو چک کنید . واقعاً نمیدونم چرا یک سری میان تجربهٔ کاملا شخصی‌ رو به عنوانه مدرک و سند اینجا میذارن و مردم رو گمراه می‌کنن الان خدا میدون چند نفر رفتن برای تعویض کارت ملی‌ !!!

خواهشاً اگه از چیزی اطلاع ندارید بگید نمیدونم اطلاعات غلط ندید.

http://tac.org.ir/TacDetailsPage.asp?idn=7

قابل توجه متقاضیان دریافت گواهینامه بین‌المللی:
برای سفر به کشورهای آمریکایی و اتحادیه اروپا به همراه داشتن اصل گواهینامه ملی(ایرانی) در کنار گواهینامه بین‌المللی الزامی است.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: H Pier ، rose_2000 ، KIMIA2005 ، محبت ، Sam2014 ، behfaza
سلام دوستان

ترجمه مدارک ازدواج ( سند ازدواج) باید دو سری ترجمه بشند؟
ممنون از همگی
تشکر کنندگان:
(2013-10-16 ساعت 09:39)monthmehr نوشته:  سلام دوستان

ممنون از همگی

اره دوست عزیز بایستی دوسری ترجمه کنید ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: monthmehr ، محبت ، behfaza
(2013-10-16 ساعت 09:52)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-16 ساعت 09:39)monthmehr نوشته:  سلام دوستان

ممنون از همگی

اره دوست عزیز بایستی دوسری ترجمه کنید ..

دوست عزیز sisis0098 که در مورد دارالترجمه به من پیام خصوصی داده بوده می خواستم بگم که شما پیام خصوصیتو بستی و من نمی تونم جواب شمارو بدم لطف کنید پیام خصوصیتونو فعال کنید بعد به من پیام بدین
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar ، behfaza
دوستان سلام:
میخاستم بدونم واسه ترجمه مدارک دیپلم وپیش دانشگاهی و لیسانس، ریز نمرات هم لازم هست یا نه؟
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza
(2013-10-16 ساعت 16:29)sasa6557 نوشته:  دوستان سلام:
میخاستم بدونم واسه ترجمه مدارک دیپلم وپیش دانشگاهی و لیسانس، ریز نمرات هم لازم هست یا نه؟
بله حتما" عزیز جان ,لطفا" تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان که تو امضای بنده است را دقیق بخونید.
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، sasa6557 ، behfaza
در مورد کارت پایان خدمت، اگر گذرنامه ندارید یا اعتبار اش رو به اتمام هست برای انجام درخواست صدور جدید، کارت پایان خدمت حتما باید تعویض بشه

(2013-10-16 ساعت 00:15)farshadm999 نوشته:  اطلاع موثق :

تعویضِ کارت ملی‌ با کارت ملی هوشمند در حال حاضر حداقل ۱ ماه زمان میبره. کارت پایان خدمت و معافی حداقل ۶ ماه.

خواهش می‌کنم ملت رو نفرستید دنبال نخود سیاه ، اگه تاریکه مصاحبتون نزدیک به هیچ عنوان دنبال تعویض نباشید.
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، ffrfar ، Sam2014 ، behfaza
دوستان با تجربه گفتند که اگر قصد ادامه تحصیل در آمریکا رو نداریم مدارک تحصیلی نیاز به تأیید دادگستری نداره
یک سوال برام پیش اومده... آیا مدارک دیگه مثل شناسنامه و کارت ملی و معافیت و .. هم نیاز به تایید دادگستری نداره؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-17 ساعت 14:51)masuodrh نوشته:  دوستان با تجربه گفتند که اگر قصد ادامه تحصیل در آمریکا رو نداریم مدارک تحصیلی نیاز به تأیید دادگستری نداره
یک سوال برام پیش اومده... آیا مدارک دیگه مثل شناسنامه و کارت ملی و معافیت و .. هم نیاز به تایید دادگستری نداره؟

سایت رسمی و دولتی مهاجرت رسما اعلام کرده که مهر مترجم رسمی کافی است... اگه نیازه منبعش رو هم براتون بزارم. برای مصاحبه فقط مهر مترجم برای تمام مدارک.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: masuodrh ، EKAM ، ffrfar ، Sam2014 ، محبت ، sce ، amin arefi ، behfaza ، artam2 ، زری وحدتی
سلام
ببخشید اگر سوالم تکراریه ، فرصت نداشتم همه صفحات رو مطالعه کنم و دارم می رم پیش مترجم
من ریز نمرات مدرک لیسانسم رو دارم . دیپلم و پیش دانشگاهی مدرکشو دارم ولی ریز نمراتشون نیست . حتما لازمه ؟
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV Wink | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،یه سؤال داشتم
الان 7ماه از تاریخ صدور گواهی موقت لیسانسم میگذره ولی از اصلش خبری نیست. موضوع این که تقریبا 10 آبان باید مدارکمو پست کنم آنکارا حالا بنظرتون ترجمه گواهی موقتو بفرستم و اگه تا رفتن به مصاحبه اصلش اومد با اصلش برم یا اصلا مدرکی از لیسانس نفرستم تا ببینم اصلش میاد یا نه؟ Sad
تشکر کنندگان:
(2013-10-18 ساعت 18:36)vidi نوشته:  سلام دوستان،یه سؤال داشتم
الان 7ماه از تاریخ صدور گواهی موقت لیسانسم میگذره ولی از اصلش خبری نیست. موضوع این که تقریبا 10 آبان باید مدارکمو پست کنم آنکارا حالا بنظرتون ترجمه گواهی موقتو بفرستم و اگه تا رفتن به مصاحبه اصلش اومد با اصلش برم یا اصلا مدرکی از لیسانس نفرستم تا ببینم اصلش میاد یا نه؟ Sad

فعلا ترجمه موقتش رو بفرستید،اگر اصلش اماده شد با ترجمه اش روز مصاحبه تحویل بدید، دادن ترجمه موقت با بردن ترجمه اصل مدرک منافاتی نداره، اطلاعات هر 2شون یکیه....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، behfaza ، vidi ، ali1220 ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان