کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-10-18 ساعت 18:10)amir-fazli نوشته:  سلام
ببخشید اگر سوالم تکراریه ، فرصت نداشتم همه صفحات رو مطالعه کنم و دارم می رم پیش مترجم
من ریز نمرات مدرک لیسانسم رو دارم . دیپلم و پیش دانشگاهی مدرکشو دارم ولی ریز نمراتشون نیست . حتما لازمه ؟

خیر، بایدی در این مورد وجود نداره....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: EKAM ، ffrfar ، nedaba ، behfaza ، ali1220
(2013-10-17 ساعت 00:25)ffrfar نوشته:  
(2013-10-16 ساعت 16:29)sasa6557 نوشته:  دوستان سلام:
میخاستم بدونم واسه ترجمه مدارک دیپلم وپیش دانشگاهی و لیسانس، ریز نمرات هم لازم هست یا نه؟
بله حتما" عزیز جان ,لطفا" تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان که تو امضای بنده است را دقیق بخونید.

دوست عزیز من که مصاحبه رفتم اصلا ریز نمرات از من نخواست و حتی کارت ملی هم نخواست !!!!!!!!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، vidi ، محبت ، ali1220 ، EKAM ، sasa6557 ، artam2 ، زری وحدتی
دوستان لطفآ یه دارالترجمه که کارش خوب باشه و قیمتش مناسب معرفی کنید.
کیس نامبریر:----------------->> 2014AS000026XX
ارسال فرمها:----------------->> 06/06/2013
دریافت نامه دوم:------------->>23 اکتبر
سفارت محل مصاحبه:------->> ایروان 18 دسامبر2013
مقصد: ----------------------->> کالیفرنیا
تعداد نفرات:----------------->> 1 نفر
تشکر کنندگان: farshadm999 ، محبت ، behfaza
(2013-10-19 ساعت 00:48)sam.pey نوشته:  دوستان لطفآ یه دارالترجمه که کارش خوب باشه و قیمتش مناسب معرفی کنید.

دوستان اگه تبلیغ حساب نشه تو میدون انقلاب ،دالترجمه سعدیان هست که من یادم وقتی اونجاهارو گشتم از همه قیمتش پایین تر بود و اونجا ترجمه کردم و مشکلی هم نداشتم ،خیلی هم آن تایم میداد
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ali1220 ، behfaza ، ffrfar ، azadeh2014 ، vidi ، amin arefi ، EKAM ، محبت
دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید
لیسانس حسابداری دارم و فوق دیپلم شیمی متاسفانه به مدرک دیپلمم دسترسی ندارم و میخوام مدارکمو پست کنم دیگه وقت ندارم چکارکنم؟ آیا لیسانس و فوق دیپلمم کافیه؟Sad
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-19 ساعت 17:27)MA_ES نوشته:  دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید
لیسانس حسابداری دارم و فوق دیپلم شیمی متاسفانه به مدرک دیپلمم دسترسی ندارم و میخوام مدارکمو پست کنم دیگه وقت ندارم چکارکنم؟ آیا لیسانس و فوق دیپلمم کافیه؟Sad

البته که کافیه ! تو سایت زده که آخرین مدرک تحصیلی که برای شما با این اوصاف دیپلم نمیشه که ، پس یکیشو بفرست و دیگه با همون برو جلو شاید لیسانس بهتر باشه بفرستی . بهرحال من خودم لیسانس بودم و دیپیلمم برده بودم که اصلا نخواست و نه نیگاه کرد و فقط لیسانسمو برای مصاحبه دید و قبلا هم فقط همونو براشون ایمیل کرده بودم !
راستی نمیدونم منظورت از فزستادن چه نوعشه ولی ایمیل کن بهتره و خودتو درگیر پست و.. رسید نرسید نکن چون با ایمیل بهت تایدیده میدن و هزینه ای هم نمیکنی دیگه !!
تشکر کنندگان: ffrfar ، masuodrh ، محبت ، amin arefi
(2013-10-19 ساعت 17:27)MA_ES نوشته:  دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید

بله همون ترجمه لیسانس تون کافیه دوست عزیز و اگر سفارت آنکارا هستید باید پست کنید و نمیتونید ایمیل کنید... بقیه مدارک تحصیلی رو روز مصاحبه همراه ببرید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: amin arefi ، زری وحدتی
(2013-10-19 ساعت 11:06)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 00:48)sam.pey نوشته:  دوستان لطفآ یه دارالترجمه که کارش خوب باشه و قیمتش مناسب معرفی کنید.

دوستان اگه تبلیغ حساب نشه تو میدون انقلاب ،دالترجمه سعدیان هست که من یادم وقتی اونجاهارو گشتم از همه قیمتش پایین تر بود و اونجا ترجمه کردم و مشکلی هم نداشتم ،خیلی هم آن تایم میداد
ممنون از اطلاع رسانی شما..آیا این دارالترجمه مدرک موقت هم ترجمه میکنه؟
دوستان اگر لطفا دارالترجمه ای میشناسین که مدرک موقت رو ترجمه میکنه..لطف کنید به بنده یک پیام خصوصی بدین
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی
(2013-10-19 ساعت 19:30)masuodrh نوشته:  

دوستان اگر لطفا دارالترجمه ای میشناسین که مدرک موقت رو ترجمه میکنه..لطف کنید به بنده یک پیام خصوصی بدین

بیشتر دارالترجمه ها ترجمه میکنن...منع قانونی برای ترجمه نیست...فقط نوشته از نظر ایران ارزش ترجمه ندارد...من ترجمه کردم...روی سربرگ دادگستری و با مهر ..چند تا عبارت که پایین گواهی موقت هست..منجمله این که این گواهی ارزش ترجمه ندارد رو برداشت....
مهر دادگستری هم واسه یک سری زده بودن که من نگفتم .خودشون کردن..واسه شیرینی....Big Grin
فقط مقادیری زیر میزی گرفتن....Big Grin
تشکر کنندگان: masuodrh ، amin arefi
(2013-10-19 ساعت 23:05)mahdibashoma نوشته:  

بیشتر دارالترجمه ها ترجمه میکنن...منع قانونی برای ترجمه نیست...فقط نوشته از نظر ایران ارزش ترجمه ندارد...من ترجمه کردم...روی سربرگ دادگستری و با مهر ..چند تا عبارت که پایین گواهی موقت هست..منجمله این که این گواهی ارزش ترجمه ندارد رو برداشت....
مهر دادگستری هم واسه یک سری زده بودن که من نگفتم .خودشون کردن..واسه شیرینی....Big Grin
دوست عزیز لطفا شماره و آدرس دارلترجمه رو برام تو پیام خصوصی بفرستید..براتون پیام هم فرستادم..ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان:
(2013-10-20 ساعت 01:07)masuodrh نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 23:05)mahdibashoma نوشته:  

دوست عزیز لطفا شماره و آدرس دارلترجمه رو برام تو پیام خصوصی بفرستید..براتون پیام هم فرستادم..ممنون
برام پیام بدید روش میفرستم من چیزی نگرفتم !
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ... من مدارکم رو دادم ترجمه و همشونرو هم تاییدیه وزارت خارجه و دادگستری دارن.....ولی اشتباه کردم و گفتم فقط یک نسخه میخوام و الان فقط یه نسخه ترجمه از همشون دارم.... حالا زمانی که نامه دوم میاد من باید اصل ترجمه ها رو بفرستم یا کپی ی اونارو ... واگه فکر میکنید ممکنه به مشکل بخورم برم دارالترجمه بدم یک سری دیگه از همشون برام صادر کنه .... اساتید لطفا راهنمایی کنید
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها ريز نمرات نيازي هست ؟
مقطع ليسانس
تشکر کنندگان:
(2013-10-20 ساعت 15:12)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان ... من مدارکم رو دادم ترجمه و همشونرو هم تاییدیه وزارت خارجه و دادگستری دارن.....ولی اشتباه کردم و گفتم فقط یک نسخه میخوام و الان فقط یه نسخه ترجمه از همشون دارم.... حالا زمانی که نامه دوم میاد من باید اصل ترجمه ها رو بفرستم یا کپی ی اونارو ... واگه فکر میکنید ممکنه به مشکل بخورم برم دارالترجمه بدم یک سری دیگه از همشون برام صادر کنه .... اساتید لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز، بگین یک سری دیگه براتون ترجمه کنند بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه، فقط مهر دارالترجمه رو داشته باشن کافیه و ترجمه های قبلی رو برای خودتون نگه دارید و سری دوم رو بفرستید برای سفارت...
تشکر کنندگان: amin arefi ، زری وحدتی
(2013-10-20 ساعت 15:15)tb.sh66 نوشته:  سلام بچه ها ريز نمرات نيازي هست ؟
مقطع ليسانس

سلام دوست عزیز، جزو مدارک درخواستی سفارت نیست ولی گاها از بعضی از دوستان سال های گذشته خواستن، پس در واقع برای محکم کری دوستان ریزنمرات آخرین مقطع تحصیلی شون رو با خودشون میبرن ولی تا آفیسر ازتون نخواسته نیازی به تحویل دادن ریزنمرات نیست...
تشکر کنندگان: Natasha9 ، mohammad19911991 ، amin arefi ، artam2 ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان