کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-10-20 ساعت 15:15)tb.sh66 نوشته:  سلام بچه ها ريز نمرات نيازي هست ؟
مقطع ليسانس
دوست عزیز منکه داشتم با خودم و اصلا ازم نخواست
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: محبت ، artam2
ببخشيد اگه سؤال تکراريه. اما خيلی مهمه
اعتبار مدارک ترجمه شده چند ماهه؟
همه مدارک اعتبار زمانی دارن يا فقط بعضياشون؟
ممنون اگه زود جواب بدين
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
تشکر کنندگان:
(2013-10-20 ساعت 17:00)aghaghia نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 15:12)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان ... من مدارکم رو دادم ترجمه و همشونرو هم تاییدیه وزارت خارجه و دادگستری دارن.....ولی اشتباه کردم و گفتم فقط یک نسخه میخوام و الان فقط یه نسخه ترجمه از همشون دارم.... حالا زمانی که نامه دوم میاد من باید اصل ترجمه ها رو بفرستم یا کپی ی اونارو ... واگه فکر میکنید ممکنه به مشکل بخورم برم دارالترجمه بدم یک سری دیگه از همشون برام صادر کنه .... اساتید لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز، بگین یک سری دیگه براتون ترجمه کنند بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه، فقط مهر دارالترجمه رو داشته باشن کافیه و ترجمه های قبلی رو برای خودتون نگه دارید و سری دوم رو بفرستید برای سفارت...

مگه به چند نسخه نیاز هست؟ من هم یک سری ترجمه با تایید دادگستری و وزرات خارجه دارم! Sad

(2013-10-20 ساعت 19:21)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 15:15)tb.sh66 نوشته:  سلام بچه ها ريز نمرات نيازي هست ؟
مقطع ليسانس
دوست عزیز منکه داشتم با خودم و اصلا ازم نخواست

هم برای محکم کاری خوبه هم اگر قصد ادامه تحصیل داشته باشین احیانا به کارتون میاد
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-10-20 ساعت 22:04)Natasha9 نوشته:  مگه به چند نسخه نیاز هست؟ من هم یک سری ترجمه با تایید دادگستری و وزرات خارجه دارم! Sad
بهتره که 2 نسخه داشته باشید، به خصوص اگر قصد ادامه تحصیل دارید یک سری که تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه رو داره برای بعدا نگه دارید و از همون دارالترجمه یک سری دیگه فقط با مهر دارالترجمه بگیرید برای روز مصاحبه داشته باشید جون ترجمه هایی رو که میگیرن ازتون دیگه بهتون بر نمی گردونند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Natasha9 ، azadeh2014 ، amin arefi ، زری وحدتی
سلام به همه دوستان. اگه مدرک موقت لیسانس رو داشته باشیم آیا برای فرستادن به آنکارا همین ترجمه مدرک موقت همراه ریز نمرات کافیه یا باید ترجمه پیش و دیپلم را هم بفرستیم. یا اینکه پیش و دیپلم را فقط روز مصاحبه باید همراهمون باشه.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-10-21 ساعت 00:56)علی1369 نوشته:  سلام به همه دوستان. اگه مدرک موقت لیسانس رو داشته باشیم آیا برای فرستادن به آنکارا همین ترجمه مدرک موقت همراه ریز نمرات کافیه یا باید ترجمه پیش و دیپلم را هم بفرستیم. یا اینکه پیش و دیپلم را فقط روز مصاحبه باید همراهمون باشه.

طبق اطلاعات باید اخرین مدرک رو بفرستی همون ترجمه موقت رو بفرست.. خواستی مثل من دیپلم و پیش هم بفرست..ضرری نداره.اصل همه رو هم که روز مصاحبه میبری.
تشکر کنندگان: علی1369 ، محبت
(2013-10-21 ساعت 00:56)علی1369 نوشته:  سلام به همه دوستان. اگه مدرک موقت لیسانس رو داشته باشیم آیا برای فرستادن به آنکارا همین ترجمه مدرک موقت همراه ریز نمرات کافیه یا باید ترجمه پیش و دیپلم را هم بفرستیم. یا اینکه پیش و دیپلم را فقط روز مصاحبه باید همراهمون باشه.

سلام دوست عزیز، همون ترجمه مدرک موقت تون رو بفرستید و بقیه مدارکی رو که گفتید منجمله ریز نمرات رو همراه خودتون ببرید و اگر آفیسر خواست ارائه بدین...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: علی1369 ، amin arefi
(2013-10-21 ساعت 01:12)sejz نوشته:  

طبق اطلاعات باید اخرین مدرک رو بفرستی همون ترجمه موقت رو بفرست.. خواستی مثل من دیپلم و پیش هم بفرست..ضرری نداره.اصل همه رو هم که روز مصاحبه میبری.

دیپلم و پیش را هم که فقط با مهر دارالترجمه کافیه دیگه
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان: sejz ، amin arefi
(2013-10-21 ساعت 01:21)علی1369 نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 01:12)sejz نوشته:  

دیپلم و پیش را هم که فقط با مهر دارالترجمه کافیه دیگه
سلام
بله دیپلم و پیش هم برای مصاحبه با مهر دارالترجمه کفایت میکنه و فقط در صورتیکه قصد ادامه تحصیل دارید و بعد از دریافت ویزا هم میتونید بدید با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه مزین کنن براتون Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، sejz ، علی1369 ، زری وحدتی
دوستان نامه اشتغال به تحصیل از دانشگاه رو برای سفارت باید ترجمه کنیم دیگه؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ترجمه هارو بعد از مصاحبه میدن به خودمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
می خواستم ببینم لازمه دو سری ترجمه داشته باشیم یا نه؟؟؟ ما ارمنستان ، واسه مصاحبه قراره بریم . لطفا راهنمایی کنید ممنون
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
میشه بگید گواهی اشتغال به کار هم نیاز نیست ترجمه رسمی بشه و فقط با مهر مترجم کفایت میکنه یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-21 ساعت 12:05)shiva.sh نوشته:  سلام دوستان
میشه بگید گواهی اشتغال به کار هم نیاز نیست ترجمه رسمی بشه و فقط با مهر مترجم کفایت میکنه یا نه؟

http://mohajersara.com/thread-6813-post-...#pid434873
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: shiva.sh
(2013-10-21 ساعت 13:52)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان برای ترجمه سند ازدواج که دونسخه باید باشه اگه افراد کیس بیشتر باشن بازم همین دو سری ترجمه کافیه یا برا اونا هم می خواد؟

نه همین دو سری بسه... پدر و مادر خانواده. افراد دیگر کیس نیازی ندارند.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، amin arefi ، زری وحدتی
(2013-10-21 ساعت 11:08)shiraz_neda نوشته:  سلام دوستان ترجمه هارو بعد از مصاحبه میدن به خودمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
می خواستم ببینم لازمه دو سری ترجمه داشته باشیم یا نه؟؟؟ ما ارمنستان ، واسه مصاحبه قراره بریم . لطفا راهنمایی کنید ممنون

خیر دوست عزیز، من از یکی از دوستان 2013 پرسیدم گفتند ترجمه هایی رو که بگیرند دیگه پس نمیدند، مثلا ترجمه آخرین مدرک، شناسنامه و گواهی تمکن مالی و غیره رو که ازتون بگیرند دیگه پس نمیدند... اگر بعدا در آم ریکا ترجمه مدارک رو نیاز دارین، بهتره 2 سری داشته باشید... در ضمن برای روز مصاحبه اگر متاهل هستید از سند ازواج تون باید 2 نسخه داشته باشید ولی بقیه موارد همون 1 نسخه برای مصاحبه کافیه...
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، محبت ، azadeh2014 ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان