موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
روز مصاحبه درایروان برای من یک سوالی پیش اومد که خواستم به سایردوستان هم منتقل کنم اما خودداری کردم که مبادا برای دوستان مشگلی پیش نیاد واین بود که همسرم برنده اصلی بودند ومن تمام مدارک تحصیلی ایشون ترجمه کرده بودم ومن زیرگروه بودم اما مدارک تحصیلی خودم تماما ترجمه کرده بودم ونوشته بودم اما درروز مصاحبه مدرک تحصیلی همسرم فقط پیش دانشگاهی درخواست شد از من هیچ مدرکی نخواستند حتی دیپلم وپیش دانشگاهی هم ازمن نخواستند فقط کارت پایان خدمت از من گرفتند وتمام .حالا این سوال برای من پیش اومده که آیا لازم بوده که من مدارک تحصیلی خودم ترجمه کنم جدا ازبحث هزینه زیادی که برای ترجمه انجام دادم وقت زیادی گذاشتم واین مدارک ازاداره های مختلف گرفتم .دوستان راهنمایی کنند تا سایر دوستان 2014 اگرلازم نیست که این کارانجام بدند بی جهت استرس ونگرانی نداشته باشند ووقت وپول خودشون هدرازدست ندند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-11 ساعت 14:26)elima1980 نوشته: روز مصاحبه درایروان برای من یک سوالی پیش اومد که خواستم به سایردوستان هم منتقل کنم اما خودداری کردم که مبادا برای دوستان مشگلی پیش نیاد واین بود که همسرم برنده اصلی بودند ومن تمام مدارک تحصیلی ایشون ترجمه کرده بودم ومن زیرگروه بودم اما مدارک تحصیلی خودم تماما ترجمه کرده بودم ونوشته بودم اما درروز مصاحبه مدرک تحصیلی همسرم فقط پیش دانشگاهی درخواست شد از من هیچ مدرکی نخواستند حتی دیپلم وپیش دانشگاهی هم ازمن نخواستند فقط کارت پایان خدمت از من گرفتند وتمام .حالا این سوال برای من پیش اومده که آیا لازم بوده که من مدارک تحصیلی خودم ترجمه کنم جدا ازبحث هزینه زیادی که برای ترجمه انجام دادم وقت زیادی گذاشتم واین مدارک ازاداره های مختلف گرفتم .دوستان راهنمایی کنند تا سایر دوستان 2014 اگرلازم نیست که این کارانجام بدند بی جهت استرس ونگرانی نداشته باشند ووقت وپول خودشون هدرازدست ندند
ما هم همه مدارک رو بردیم.حتی همسرم که برنده اصلی نبود تمام مدارکش رو از روسی به فارسی و از فارسی به انگلیسی ترجمه کردیم.درسته که مدارکش رو اصلا ازمون نخواستن و پول و وقتمون هم هدر دادیم ولی میدونم اگه بخواد ادامه تحصیل بده به این مدارک احتیاج داره.به نظر من کار از محکم کاری عیب نمیکنه.اگه ببرن خیالشون راحتتره.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2013-06-11 ساعت 14:29)KIMIA2005 نوشته: (2013-06-11 ساعت 14:26)elima1980 نوشته: روز مصاحبه درایروان برای من یک سوالی پیش اومد که خواستم به سایردوستان هم منتقل کنم اما خودداری کردم که مبادا برای دوستان مشگلی پیش نیاد واین بود که همسرم برنده اصلی بودند ومن تمام مدارک تحصیلی ایشون ترجمه کرده بودم ومن زیرگروه بودم اما مدارک تحصیلی خودم تماما ترجمه کرده بودم ونوشته بودم اما درروز مصاحبه مدرک تحصیلی همسرم فقط پیش دانشگاهی درخواست شد از من هیچ مدرکی نخواستند حتی دیپلم وپیش دانشگاهی هم ازمن نخواستند فقط کارت پایان خدمت از من گرفتند وتمام .حالا این سوال برای من پیش اومده که آیا لازم بوده که من مدارک تحصیلی خودم ترجمه کنم جدا ازبحث هزینه زیادی که برای ترجمه انجام دادم وقت زیادی گذاشتم واین مدارک ازاداره های مختلف گرفتم .دوستان راهنمایی کنند تا سایر دوستان 2014 اگرلازم نیست که این کارانجام بدند بی جهت استرس ونگرانی نداشته باشند ووقت وپول خودشون هدرازدست ندند
طبق صحبت دوستان در سالهای قبل فقط مدارک فرد برنده نیاز هستش با این وجود بنده به شخصه ترجیح میدم مدارک همسرم رو هم ترجمه کنم و بهمراه اصل مدارک ببرم اینجوری خیالم راحتتره ..
من اینو نوشتم برای دوستانی که برنده اصلی نیستند ومدرک تحصیلی دردسترس ندارند ویا امکان گرفتن مدرک نیست یا گمشده یا هراتفاقی افتاده اینو با اطمینان خاطر میگم لااقل برای سفارت ارمنستان مدرک لازم نیست .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
پدرم برنده اصلی است مادر و 2 خواهرم زیر مجموعه ایشان هستن. ترجمه اخرین مدرک تحصیلی همشون لازمه؟
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2013-06-12 ساعت 14:07)love_everlife نوشته: (2013-06-12 ساعت 13:56)sonnnna نوشته: پدرم برنده اصلی است مادر و 2 خواهرم زیر مجموعه ایشان هستن. ترجمه اخرین مدرک تحصیلی همشون لازمه؟
همراهتون باشه ضرر نمیکنید.
ولی برنده اصلی حتما باید همراهش باشه
مدرک برنده اصلی که پدرشماست کافیه