کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
درود به همه دوستان ... یه مشکلی واسم پیش اومده که نمیدونم حل شدنی هست یا نه Sad !!!!! راستش چون سالهاست که همسرم دیپلم گرفته و مدرکش مدتها بدون استفاده بوده , بعد از کلی گشتن بالاخره پیداش کردیم اما عکسش افتاده !!!!! حالا موندیم چیکار کنیم ؟ Sad ایا بدون عکس فاقد اعتبار تلقی میشه ؟ Sad راه حلی وجود داره ؟!!!!!!
تشکر کنندگان: exxedus
(2013-06-10 ساعت 23:59)sonnnna نوشته:  خواهرم خرداد 92 اول دبیرستانش تموم میشه. در فرم ds-230 مدرک خواهرم رو اول دبیرستان نوشتم ولی انگار در پایان سال برای اول دبیرستان فقط کارنامه میدن همونو بدم برای ترجمه درسته؟

اره. شما آخرین ریز نمره به همراه ترجمه و خوبه که مدرک سیکل یا سوم راهنمایی هم همراهتون باشه. چون کارنامه مدرک به حساب نمیاد

(2013-06-11 ساعت 00:20)HodHod Golestani نوشته:  درود به همه دوستان ... یه مشکلی واسم پیش اومده که نمیدونم حل شدنی هست یا نه Sad !!!!! راستش چون سالهاست که همسرم دیپلم گرفته و مدرکش مدتها بدون استفاده بوده , بعد از کلی گشتن بالاخره پیداش کردیم اما عکسش افتاده !!!!! حالا موندیم چیکار کنیم ؟ Sad ایا بدون عکس فاقد اعتبار تلقی میشه ؟ Sad راه حلی وجود داره ؟!!!!!!

دوست عزیز عکسش کجا افتاده ؟ الان موجوده یا نه ؟
تشکر کنندگان: sonnnna
(2013-06-10 ساعت 23:59)sonnnna نوشته:  خواهرم خرداد 92 اول دبیرستانش تموم میشه. در فرم ds-230 مدرک خواهرم رو اول دبیرستان نوشتم ولی انگار در پایان سال برای اول دبیرستان فقط کارنامه میدن همونو بدم برای ترجمه درسته؟

نمی تونید از مدرسه یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرین؟ اگرنه همون رو بدین ترجمه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: sonnnna ، ojee
(2013-06-11 ساعت 01:42)love_everlife نوشته:  

اره. شما آخرین ریز نمره به همراه ترجمه و خوبه که مدرک سیکل یا سوم راهنمایی هم همراهتون باشه. چون کارنامه مدرک به حساب نمیاد

(2013-06-11 ساعت 00:20)HodHod Golestani نوشته:  درود به همه دوستان ... یه مشکلی واسم پیش اومده که نمیدونم حل شدنی هست یا نه Sad !!!!! راستش چون سالهاست که همسرم دیپلم گرفته و مدرکش مدتها بدون استفاده بوده , بعد از کلی گشتن بالاخره پیداش کردیم اما عکسش افتاده !!!!! حالا موندیم چیکار کنیم ؟ Sad ایا بدون عکس فاقد اعتبار تلقی میشه ؟ Sad راه حلی وجود داره ؟!!!!!!

دوست عزیز عکسش کجا افتاده ؟ الان موجوده یا نه ؟

منظورم این بود که عکسش افتاده و گم شده , خیلی جستجو کردم اما نیافتمش Sad حتی هیچ عکس مشابه هم نداریم .
تشکر کنندگان: love_everlife ، sonnnna

دوست عزیزاولا که خواهرتون همراه شما هستند و احتمالا اگر هم افیسر مدرک ایشون رو بخواد اخرین مدرکشون که گواهی پایان دوره راهنمایی هست نیاز هست نهایتا برامحکم کاری میتونید کارنامه رو ترجمه و با خود داشته باشید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: love_everlife ، sonnnna ، ojee ، Beowulf II ، noobnoobi
روز مصاحبه درایروان برای من یک سوالی پیش اومد که خواستم به سایردوستان هم منتقل کنم اما خودداری کردم که مبادا برای دوستان مشگلی پیش نیاد واین بود که همسرم برنده اصلی بودند ومن تمام مدارک تحصیلی ایشون ترجمه کرده بودم ومن زیرگروه بودم اما مدارک تحصیلی خودم تماما ترجمه کرده بودم ونوشته بودم اما درروز مصاحبه مدرک تحصیلی همسرم فقط پیش دانشگاهی درخواست شد از من هیچ مدرکی نخواستند حتی دیپلم وپیش دانشگاهی هم ازمن نخواستند فقط کارت پایان خدمت از من گرفتند وتمام .حالا این سوال برای من پیش اومده که آیا لازم بوده که من مدارک تحصیلی خودم ترجمه کنم جدا ازبحث هزینه زیادی که برای ترجمه انجام دادم وقت زیادی گذاشتم واین مدارک ازاداره های مختلف گرفتم .دوستان راهنمایی کنند تا سایر دوستان 2014 اگرلازم نیست که این کارانجام بدند بی جهت استرس ونگرانی نداشته باشند ووقت وپول خودشون هدرازدست ندند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، nina22 ، mehdieb ، ojee ، Beowulf II ، noobnoobi
(2013-06-11 ساعت 14:26)elima1980 نوشته:  روز مصاحبه درایروان برای من یک سوالی پیش اومد که خواستم به سایردوستان هم منتقل کنم اما خودداری کردم که مبادا برای دوستان مشگلی پیش نیاد واین بود که همسرم برنده اصلی بودند ومن تمام مدارک تحصیلی ایشون ترجمه کرده بودم ومن زیرگروه بودم اما مدارک تحصیلی خودم تماما ترجمه کرده بودم ونوشته بودم اما درروز مصاحبه مدرک تحصیلی همسرم فقط پیش دانشگاهی درخواست شد از من هیچ مدرکی نخواستند حتی دیپلم وپیش دانشگاهی هم ازمن نخواستند فقط کارت پایان خدمت از من گرفتند وتمام .حالا این سوال برای من پیش اومده که آیا لازم بوده که من مدارک تحصیلی خودم ترجمه کنم جدا ازبحث هزینه زیادی که برای ترجمه انجام دادم وقت زیادی گذاشتم واین مدارک ازاداره های مختلف گرفتم .دوستان راهنمایی کنند تا سایر دوستان 2014 اگرلازم نیست که این کارانجام بدند بی جهت استرس ونگرانی نداشته باشند ووقت وپول خودشون هدرازدست ندند

طبق صحبت دوستان در سالهای قبل فقط مدارک فرد برنده نیاز هستش با این وجود بنده به شخصه ترجیح میدم مدارک همسرم رو هم ترجمه کنم و بهمراه اصل مدارک ببرم اینجوری خیالم راحتتره ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: sinamn ، nina22 ، mehdieb ، Beowulf II ، noobnoobi
(2013-06-11 ساعت 14:26)elima1980 نوشته:  روز مصاحبه درایروان برای من یک سوالی پیش اومد که خواستم به سایردوستان هم منتقل کنم اما خودداری کردم که مبادا برای دوستان مشگلی پیش نیاد واین بود که همسرم برنده اصلی بودند ومن تمام مدارک تحصیلی ایشون ترجمه کرده بودم ومن زیرگروه بودم اما مدارک تحصیلی خودم تماما ترجمه کرده بودم ونوشته بودم اما درروز مصاحبه مدرک تحصیلی همسرم فقط پیش دانشگاهی درخواست شد از من هیچ مدرکی نخواستند حتی دیپلم وپیش دانشگاهی هم ازمن نخواستند فقط کارت پایان خدمت از من گرفتند وتمام .حالا این سوال برای من پیش اومده که آیا لازم بوده که من مدارک تحصیلی خودم ترجمه کنم جدا ازبحث هزینه زیادی که برای ترجمه انجام دادم وقت زیادی گذاشتم واین مدارک ازاداره های مختلف گرفتم .دوستان راهنمایی کنند تا سایر دوستان 2014 اگرلازم نیست که این کارانجام بدند بی جهت استرس ونگرانی نداشته باشند ووقت وپول خودشون هدرازدست ندند
ما هم همه مدارک رو بردیم.حتی همسرم که برنده اصلی نبود تمام مدارکش رو از روسی به فارسی و از فارسی به انگلیسی ترجمه کردیم.درسته که مدارکش رو اصلا ازمون نخواستن و پول و وقتمون هم هدر دادیم ولی میدونم اگه بخواد ادامه تحصیل بده به این مدارک احتیاج داره.به نظر من کار از محکم کاری عیب نمیکنه.اگه ببرن خیالشون راحتتره.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، love_everlife ، mehdieb ، ojee ، زری وحدتی ، Beowulf II ، noobnoobi
(2013-06-11 ساعت 14:29)KIMIA2005 نوشته:  

طبق صحبت دوستان در سالهای قبل فقط مدارک فرد برنده نیاز هستش با این وجود بنده به شخصه ترجیح میدم مدارک همسرم رو هم ترجمه کنم و بهمراه اصل مدارک ببرم اینجوری خیالم راحتتره ..
من اینو نوشتم برای دوستانی که برنده اصلی نیستند ومدرک تحصیلی دردسترس ندارند ویا امکان گرفتن مدرک نیست یا گمشده یا هراتفاقی افتاده اینو با اطمینان خاطر میگم لااقل برای سفارت ارمنستان مدرک لازم نیست .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: mehdieb ، noobnoobi
(2013-06-08 ساعت 10:11)pooya.n نوشته:  نکته:
سفارت آمریکا به هیچ وجه مهر دادگستری یا مهر وزارت امور خارجه رو قبول نمیکنه و اصلا براش ارزشی نداره ...

از دوستان گل کسی‌ می‌تونه من رو راهنمایی‌ کنه ؟

برای ترجمه مدارک آیا نیاز به تائیدیه وزارت امور خارجه هست ؟

نه صرفاً برای سفارت ، کلا برای ادامه تحصیل یا هرچیز دیگه ، در چه صورتی‌ نیاز به تأیید وزارت امور خارجه هست ؟

ممنون
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، noobnoobi
(2013-06-12 ساعت 13:16)OXyGeNziX نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 10:11)pooya.n نوشته:  نکته:
سفارت آمریکا به هیچ وجه مهر دادگستری یا مهر وزارت امور خارجه رو قبول نمیکنه و اصلا براش ارزشی نداره ...

از دوستان گل کسی‌ می‌تونه من رو راهنمایی‌ کنه ؟

برای ترجمه مدارک آیا نیاز به تائیدیه وزارت امور خارجه هست ؟

نه صرفاً برای سفارت ، کلا برای ادامه تحصیل یا هرچیز دیگه ، در چه صورتی‌ نیاز به تأیید وزارت امور خارجه هست ؟

ممنون

برای ادامه تحصیل بله حتما مهر میخواهد ولی برای سفارت نه.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: HodHod Golestani ، OXyGeNziX ، ojee ، Beowulf II ، noobnoobi
(2013-06-11 ساعت 01:53)aghaghia نوشته:  

نمی تونید از مدرسه یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرین؟ اگرنه همون رو بدین ترجمه!
گواهی اشتغال به تحصیل میدن. چون تو تابستون مدارس تعطیله میخوام الان بگیرم تاریخش میشه 6 یا 7 ماه قبل از مصاحبه اشکالی نداره تاریخش اینطوری باشه؟

تشکر کنندگان: noobnoobi
پدرم برنده اصلی است مادر و 2 خواهرم زیر مجموعه ایشان هستن. ترجمه اخرین مدرک تحصیلی همشون لازمه؟

تشکر کنندگان: Beowulf II ، ojee
(2013-06-12 ساعت 13:56)sonnnna نوشته:  پدرم برنده اصلی است مادر و 2 خواهرم زیر مجموعه ایشان هستن. ترجمه اخرین مدرک تحصیلی همشون لازمه؟

همراهتون باشه ضرر نمیکنید.
ولی برنده اصلی حتما باید همراهش باشه
تشکر کنندگان: sonnnna ، Beowulf II ، lonelyman ، noobnoobi
(2013-06-12 ساعت 14:07)love_everlife نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 13:56)sonnnna نوشته:  پدرم برنده اصلی است مادر و 2 خواهرم زیر مجموعه ایشان هستن. ترجمه اخرین مدرک تحصیلی همشون لازمه؟

همراهتون باشه ضرر نمیکنید.
ولی برنده اصلی حتما باید همراهش باشه

مدرک برنده اصلی که پدرشماست کافیه
تشکر کنندگان: Beowulf II ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان