کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-11-10 ساعت 14:24)smsk نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 16:21)smsk نوشته:  سلام دوستان. از اینکه سوال تکراری می پرسم واقعا معذرت می خوام. دقیقا چه مدارکی باید برای سفارت ارمنستان ترجمه و ارائه بشه و همچنین از هر کدوم چند نسخه باید آماده کرد؟ اطلاعات کلی رو تو پستهای گذشته دیدم ولی اگر لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.

لطفا یکی به سوال من هم جواب بده

برو صفحه اول
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان:
یه مطلبی هست من هر چی بیشتر میخونم بیشتر شک میکنم
تو مصاحبه کسی که مدرکش لیسانس هست باید دیپلم رو هم ترجمه کنه و ببره یا همون کارشناسی کافیه؟
بعد ریز نمرات رو هم میخوان ؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 15:25)adsa نوشته:  یه مطلبی هست من هر چی بیشتر میخونم بیشتر شک میکنم
تو مصاحبه کسی که مدرکش لیسانس هست باید دیپلم رو هم ترجمه کنه و ببره یا همون کارشناسی کافیه؟

همون آخرین مدرک کفایت میکنه . ریز نمرات رو هم ببر اگر خواست تحویل بده.معمولا نمیخوان
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 15:25)adsa نوشته:  یه مطلبی هست من هر چی بیشتر میخونم بیشتر شک میکنم

ترجمه دیپلم و ریز نمرات همراهتون باشه. هرچند ممکنه اصلا به کارتون نیاد اما پیش اومده که آفیسر از دوستانی که برای مصاحبه رفتن درخواست کرده و همین براتون نقص مدرک می شه. شما با آمادگی کامل تشریف ببرین مصاحبه.
موفق باشین
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 16:48)Natasha9 نوشته:  

ترجمه دیپلم و ریز نمرات همراهتون باشه. هرچند ممکنه اصلا به کارتون نیاد اما پیش اومده که آفیسر از دوستانی که برای مصاحبه رفتن درخواست کرده و همین براتون نقص مدرک می شه. شما با آمادگی کامل تشریف ببرین مصاحبه.
موفق باشین
مرسی از پاسختون
ببخشید منظورتون ریزنمرات دیپلم هست یا همون کارشناسی یا هر دو؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 17:08)adsa نوشته:  

موفق باشین
مرسی از پاسختون

من هر دو رو دادم ترجمه. البته اگر قصد ادامه تحصیل ندارین همون مهر مترجم کافیه. و هزینه اضافه بابت تاییدیه دادگستری ندین.

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ميخواستم آدرس يك دارالترجمه ارزان رو برام پيغام خصوصي بفرستيد ممنون ميشم ....
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 17:10)Natasha9 نوشته:  

موفق باشین
مرسی از پاسختون

من هر دو رو دادم ترجمه. البته اگر قصد ادامه تحصیل ندارین همون مهر مترجم کافیه. و هزینه اضافه بابت تاییدیه دادگستری ندین.

ریز نمرات؟؟؟ اکثر دوستانی که امسال سفارت ابوظبی رفتند اینو ازشون نخاستن......نمیدونم واقعن این همینه:کار از محکم کاری عیب نمیکنه...
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
تشکر کنندگان:
دوستان تاریخ انقضای کارت ملی من که پشتش نوشته پارسال تموم شده(سال 91) ، پارسال رفته بودم واسه تمدید گفتن دیگه تمدید نمیکنن و میخوان کارتا رو عوض کنن، به نظرتون مشکلی پیش نماره؟ همینجوری بدم واسه ترجمه؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 18:21)sasa6557 نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 17:10)Natasha9 نوشته:  

موفق باشین
مرسی از پاسختون

ریز نمرات؟؟؟ اکثر دوستانی که امسال سفارت ابوظبی رفتند اینو ازشون نخاستن......نمیدونم واقعن این همینه:کار از محکم کاری عیب نمیکنه...

دوست خوبم من هدفم محکم کاری نبوده و قصد ادامه تحصیل دارم و از مقطع دیپلم تافوق لیسانس، کلیه گواهی ها و ریزنمراتم رو ترجمه اون هم با تاییدیه دادگستری کردم.
اما اگر سری به سفرنامه ها بزنین می بینین که تک و توک پیش اومده که آفیسرها به صورت اتفاقی درخواست این مدارک رو کردن! من هم برای دوستمون نوشتم که ممکنه اصلا به کارشون نیاد و این هم به اختیار و تصمیم خود دوستانه که این هزینه اضافی رو انجام بدن یا خیر.
اگه فکر می کنین از اکثریت نخواستن و حتما از شما هم نمی خوان شما ترجمه نکنین Shy

تشکر کنندگان: sasa6557
دوستان عزيز سلامر
مي خواستم بدونم كارت واكسيناسيون هم نياز به ترجمه و مهر مترجم داره ؟؟، يا اينكه فقط كپي اون براي سفارت لازمه ؟
2014AS000019## : Case Number
تاريخ ارسال مدارك با ايميل : 16 jun
تاريخ دريافت تاييد مدارك : 21 jun
تاريخ كارنت شدن : October
تاريخ دريافت نامه دوم : 21 October
تاريخ و زمان مصاحبه : 04 December
تشکر کنندگان:
سلام، براي وقت سفارت در آنكارا چه مداركي بايستي پست بشه به سفارت؟
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 19:45)ali1985ir نوشته:  دوستان عزيز سلامر
مي خواستم بدونم كارت واكسيناسيون هم نياز به ترجمه و مهر مترجم داره ؟؟، يا اينكه فقط كپي اون براي سفارت لازمه ؟

خیر.همین کارت زرد رو تحویل دکتر سفارت بدهید
تشکر کنندگان: ali1985ir ، behfaza
دوستان تاریخ انقضای کارت ملی من که پشتش نوشته پارسال تموم شده(سال 91) ، پارسال رفته بودم واسه تمدید گفتن دیگه تمدید نمیکنن و میخوان کارتا رو عوض کنن، به نظرتون مشکلی پیش نمیاره؟ همینجوری بدم واسه ترجمه؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 23:37)Hamid nezam نوشته:  دوستان تاریخ انقضای کارت ملی من که پشتش نوشته پارسال تموم شده(سال 91) ، پارسال رفته بودم واسه تمدید گفتن دیگه تمدید نمیکنن و میخوان کارتا رو عوض کنن، به نظرتون مشکلی پیش نمیاره؟ همینجوری بدم واسه ترجمه؟
انشاله که مشکلی پیش نمیاد خیلی از دوستان با همون کارت های قدیمی تاریخ گذشته رفتند برای مصاحبه
بنده هم هفته بعد با کارت اکسپایر شده میرم..مشکلی نیست نگران نباشید
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: Natasha9 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان