کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-11-10 ساعت 23:37)Hamid nezam نوشته:  دوستان تاریخ انقضای کارت ملی من که پشتش نوشته پارسال تموم شده(سال 91) ، پارسال رفته بودم واسه تمدید گفتن دیگه تمدید نمیکنن و میخوان کارتا رو عوض کنن، به نظرتون مشکلی پیش نمیاره؟ همینجوری بدم واسه ترجمه؟

دوست عزيز همينجوري كه دوست خوبمون گفت مشكلي نيست ، اما اگر وسواس دارين و به اندازه كافي زمان ، مي تونيد برين يكي از دفاتر خدمات پيشخوان دولتي ، اونجا كارت ملي تون رو به همراه يك عكس جديد، بابت انقضا تاريخ تحويل بدين و حداكثر تا يك ماه ديگه كارت ملي جديد رو تحويل بگيرين ، من خودمم همين كار رو انجام دادم .
موفق باشين
2014AS000019## : Case Number
تاريخ ارسال مدارك با ايميل : 16 jun
تاريخ دريافت تاييد مدارك : 21 jun
تاريخ كارنت شدن : October
تاريخ دريافت نامه دوم : 21 October
تاريخ و زمان مصاحبه : 04 December
تشکر کنندگان:
(2013-11-11 ساعت 00:21)ali1985ir نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 23:37)Hamid nezam نوشته:  دوستان تاریخ انقضای کارت ملی من که پشتش نوشته پارسال تموم شده(سال 91) ، پارسال رفته بودم واسه تمدید گفتن دیگه تمدید نمیکنن و میخوان کارتا رو عوض کنن، به نظرتون مشکلی پیش نمیاره؟ همینجوری بدم واسه ترجمه؟

دوست عزيز همينجوري كه دوست خوبمون گفت مشكلي نيست ، اما اگر وسواس دارين و به اندازه كافي زمان ، مي تونيد برين يكي از دفاتر خدمات پيشخوان دولتي ، اونجا كارت ملي تون رو به همراه يك عكس جديد، بابت انقضا تاريخ تحويل بدين و حداكثر تا يك ماه ديگه كارت ملي جديد رو تحويل بگيرين ، من خودمم همين كار رو انجام دادم .
موفق باشين
شما کی این کارو انجام دادین؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان:
(2013-11-11 ساعت 00:28)masuodrh نوشته:  

موفق باشين
قبل از اينكه بخوام مداركم رو براي ترجمه ببرم ، البته دوست عزيز من زمان رو در نظر گرفتم ، بعد اقدام به اينكار كردم .درست ٢ ماه پيش اين كار رو توي دفتر پيشخوان ، توي خيابان پاليزي انجام دادم .
تشکر کنندگان: masuodrh
(2013-11-11 ساعت 00:30)ali1985ir نوشته:  
(2013-11-11 ساعت 00:28)masuodrh نوشته:  

موفق باشين
قبل از اينكه بخوام مداركم رو براي ترجمه ببرم ، البته دوست عزيز من زمان رو در نظر گرفتم ، بعد اقدام به اينكار كردم .درست ٢ ماه پيش اين كار رو توي دفتر پيشخوان ، توي خيابان پاليزي انجام دادم .
من که مرداد دادم و گفتند زودتر از آذر به دستت نمیرسه..منم ناچار و به زحمت فراوان کارت ملی قدیمی رو از ثبت احوال پس گرفتم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: ali1985ir
دوستان تاریخ انقضای کارت ملی من که پشتش نوشته پارسال تموم شده(سال 91) ، پارسال رفته بودم واسه تمدید گفتن دیگه تمدید نمیکنن و میخوان کارتا رو عوض کنن، به نظرتون مشکلی پیش نمیاره؟ همینجوری بدم واسه ترجمه؟
[/quote]

موفق باشين

[/quote]
من که مرداد دادم و گفتند زودتر از آذر به دستت نمیرسه..منم ناچار و به زحمت فراوان کارت ملی قدیمی رو از ثبت احوال پس گرفتم
[/quote]

بريد دفتر پيشخوان دولت ، اينجور جاها چون خصوصي هستن و هزينه رو مي گيرن و واسطه محسوب مي شن ، كارتون رو زودتر انجام ميدن ، براي من درست بعد از تقريبا يكماه حاضر شد .
تشکر کنندگان:
(2013-11-11 ساعت 00:43)ali1985ir نوشته:  دوستان تاریخ انقضای کارت ملی من که پشتش نوشته پارسال تموم شده(سال 91) ، پارسال رفته بودم واسه تمدید گفتن دیگه تمدید نمیکنن و میخوان کارتا رو عوض کنن، به نظرتون مشکلی پیش نمیاره؟ همینجوری بدم واسه ترجمه؟

موفق باشين

[/quote]
[/quote]

بريد دفتر پيشخوان دولت ، اينجور جاها چون خصوصي هستن و هزينه رو مي گيرن و واسطه محسوب مي شن ، كارتون رو زودتر انجام ميدن ، براي من درست بعد از تقريبا يكماه حاضر شد .
[/quote]
مگه از جایی به جز دفتر پیشخوان هم میشه اقدام کرد!!!..بگذریم بحث در مورد کارت ملی و تعویض و عدم تعویض اون قبلا مفصل مطرح شده..خوشحالم که تعویض کارت شما سریع و بموقع انجام شد
تشکر کنندگان:
[/quote]
مگه از جایی به جز دفتر پیشخوان هم میشه اقدام کرد!!!..بگذریم بحث در مورد کارت ملی و تعویض و عدم تعویض اون قبلا مفصل مطرح شده..خوشحالم که تعویض کارت شما سریع و بموقع انجام شد
[/quote]
نه دوست من ، غير از دفتر خدماتي پيشخوان نمي شه جايي اقدام كرد ، ولي بحث من چيز ديگه اي هست ، اينكه اينجور دفاتر ، چون خصوصي هستند و واسطه به حساب ميان ، زودتر مي بايست كارتون رو انجام مي دادن ، حالا چرا نشده !!!؟، الله و اعلم ...
دوستان اگه ترجمه ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی و دانشگاه به ترجمه اصل این مدارک پانچ بشه مشکلیه؟ (یعنی دیپلم+ریزنمرات دیپلم ، دانشگاه+ریزنمرات دانشگاه و ..) یا اینکه همه از هم سوا باشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-11 ساعت 15:06)Hamid nezam نوشته:  دوستان اگه ترجمه ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی و دانشگاه به ترجمه اصل این مدارک پانچ بشه مشکلیه؟ (یعنی دیپلم+ریزنمرات دیپلم ، دانشگاه+ریزنمرات دانشگاه و ..) یا اینکه همه از هم سوا باشه؟
دوست عزیز به این صورت درست کن ترجمه دیپلم+ریزنمرات دیپلم و مدارک تر جمه دانشگاهی +ریزنمرات. یعنی مقطع دانشگاه رو از مقطع متوسطه جدا کن.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-11-11 ساعت 15:06)Hamid nezam نوشته:  دوستان اگه ترجمه ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی و دانشگاه به ترجمه اصل این مدارک پانچ بشه مشکلیه؟ (یعنی دیپلم+ریزنمرات دیپلم ، دانشگاه+ریزنمرات دانشگاه و ..) یا اینکه همه از هم سوا باشه؟

منم مدارکمو دادم واسه ترجمه خودشون ترجمه ریزنمرات و مدرکمو به هم پانچ کردن فکر نمی کنم مشکلی باشه من که همینجوری می برم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
(2013-11-11 ساعت 17:36)rtt نوشته:  

منم مدارکمو دادم واسه ترجمه خودشون ترجمه ریزنمرات و مدرکمو به هم پانچ کردن فکر نمی کنم مشکلی باشه من که همینجوری می برم

از ما ریز نمرات نخواستند.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: masuodrh ، storagemeter ، behfaza ، ghasoo
(2013-11-06 ساعت 23:12)Sam2014 نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 23:02)masuodrh نوشته:  نیاز هست کیس نامبر رو رو ترجمه ها هم بنویسیم؟
همه مدارکی که به س ف ا ر ت ارائه می شه از قبیل کپی مدارک ، اصل ترجمه ها و اصل تمکن مالی باید در بالای سمت راست ، کیس نامبر درج بشه .

با سپاس
الزام این مورد کجا ذکر شده است ؟
فقط یک کار احتیاطی هست ؟
تشکر کنندگان: ghasoo
(2013-11-13 ساعت 23:03)behfaza نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 23:02)masuodrh نوشته:  نیاز هست کیس نامبر رو رو ترجمه ها هم بنویسیم؟
همه مدارکی که به س ف ا ر ت ارائه می شه از قبیل کپی مدارک ، اصل ترجمه ها و اصل تمکن مالی باید در بالای سمت راست ، کیس نامبر درج بشه .

با سپاس
فقط یک کار احتیاطی هست ؟

نگران این چیزها نباشید. روز مصاحبه مدارک رو که ازتون می گیرن صاف می ذارن لای پوشه پروندتون. ما که ننوشتیم و مشکلی هم خدا رو شکر پیش نیومد.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، قصه گو
(2013-11-13 ساعت 23:08)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-13 ساعت 23:03)behfaza نوشته:  

با سپاس
فقط یک کار احتیاطی هست ؟

نگران این چیزها نباشید. روز مصاحبه مدارک رو که ازتون می گیرن صاف می ذارن لای پوشه پروندتون. ما که ننوشتیم و مشکلی هم خدا رو شکر پیش نیومد.
آفرین . من هم دقیقا همینو میخواستم عرض کنم!!! Wink
این ها در واقع مسایل مهمی نیستند و حتی انجامشان لزومی ندارد
اما میبینیم گاهی اوقات دغدغه شده اند.
ممنون از آب پاکی که روی دست ما ریختید عمو احسان گل.Smile
تشکر کنندگان: ghafari88 ، قصه گو ، pooyan1920 ، ghasoo
من چون چپ دستم با دست چپ نوشتم طبق عادتم ... فکر میکنید گیر بده یا مشکلی پیش بیاد؟؟؟؟؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: ghasoo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان