کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-11-14 ساعت 01:23)hamideftex2014 نوشته:  من چون چپ دستم با دست چپ نوشتم طبق عادتم ... فکر میکنید گیر بده یا مشکلی پیش بیاد؟؟؟؟؟

نه آقا چه مشکلی Big Grin
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: ghasoo
دوستان چه جوری میشه ترجمه رو کپی برابر اصل کرد؟ من هرجا میرم واسه ترجمه میگن کپی برابر اصل ترجمه معنی نداره و باید دو نسخه ترجمه کنی که البته قیمت ترجمه نسخه دوم نصفه ؟ میخوام بدونم درست میگن یا یه نوع تلکه کردنه؟
(2013-11-14 ساعت 10:50)Hamid nezam نوشته:  دوستان چه جوری میشه ترجمه رو کپی برابر اصل کرد؟ من هرجا میرم واسه ترجمه میگن کپی برابر اصل ترجمه معنی نداره و باید دو نسخه ترجمه کنی که البته قیمت ترجمه نسخه دوم نصفه ؟ میخوام بدونم درست میگن یا یه نوع تلکه کردنه؟
کاملا درست میگن..کپی برابر اصل برای ترجمه ارزشی نداره..شما از ترجمه نسخه دوم تهیه کن و قیمتش هم اگر تو همون دارالترجمه انجام بدی ممکنه از نصف هم کمتر بشه بستگی به قوانین داخلی دارالترجمه داره
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: behfaza ، ghasoo
(2013-05-02 ساعت 12:27)payam62 نوشته:  [font=Times New Roman]دوستان عزیزی که مدارک لازم رو جهت ترجمه به دارالترجمه ها میدین به این نکته مهم توجه داشته باشین :

اگر قصد ادامه تحصیل در ایالات متحده را دارید، مدارک لازم ترجمه شده باید به تایید دادگستری و وزارت خارجه برسه .

اگر صرفاً مهاجرت و کار تو برنامتون هست ، مهر مترجم کافی هست. هزینه اضافی برای تایید دادگستری و وزارت خارجه نپردازین. لطفاً به این جمله هم فکر نکنین : کار از محکم کاری عیبی نمیکنه !
دوستان عزیزم توجه داشته باشین که به هنگام مصاحبه و ارائه مدارک، آفیسر صداقت شما رو ملاک قرار داده نه تعداد مهر ها ![/font]

در ضمن مدارک موقت هم ترجمه میشن، ولی توسط دادگستری و وزارت امورخارجه تایید نخواهند شد.
توجه: هنگام مراجعه به دارالترجمه کپی پاسپورت خود را نیز ارائه دهید تا از اختلاف احتمالی در بین نحوه نوشته شدن اسم تان و همین طور تاریخ تولدتان در پاسپورت و مدارک ترجمه شده تان جلوگیری کنید

باسلام
ما می خواهیم ادامه تحصیل بدیم اما گواهی موقت داریم یعنی بعدا نمی تونیم مهر دادگستری بزنیم؟یا حتما باید مدارکی که میبریم سفارت مهر دادگستری و.. بخوره وگرنه بعد نمی تونیم ادامه تحصیل بدیم؟
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
دوستان، اورژانسی جواب بدین
ما فردا عازم دبی هستیم دارالترجمه مدرک تحصیلی من را به اینصورت پلمپ کرده ابتدا ترجمه ریزنمرات دیپلم بعد ترجمه دیپلم و بعد ترجمه ریزنمرات پیش دانشگاهی و بعد ترجمه پیش دانشگاهی و بعد کپی این مدارک به همین ترتیب، و همه را باهم به این ترتیب پلمپ کرد آیا این کار مشکلی نداره؟
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
(2013-11-14 ساعت 15:59)sauv نوشته:  دوستان، اورژانسی جواب بدین
ما فردا عازم دبی هستیم دارالترجمه مدرک تحصیلی من را به اینصورت پلمپ کرده ابتدا ترجمه ریزنمرات دیپلم بعد ترجمه دیپلم و بعد ترجمه ریزنمرات پیش دانشگاهی و بعد ترجمه پیش دانشگاهی و بعد کپی این مدارک به همین ترتیب، و همه را باهم به این ترتیب پلمپ کرد آیا این کار مشکلی نداره؟

خیر دوست عزیز مشکلی نیست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: masuodrh ، ghasoo
درود.

بچه ها دیپلم اصلیم دست دانشگاه هستش ، ولی ریزنمرات اصلی دبیرستان رو ترجمه کردم و میشه مهر امورخارجه و دادگستری زدش.

دیپلم رو از قبل کپی رنگی گرفتم ، دارالترجمه گفتش که میتونی ترجمه کنی ، انشاالله در صورت قبولی همون ترجمه رو قبول میکنن یا مدرک اصلی هم باید براشون ببریم؟

برای پیش دانشگاهی هم که مدرک کاردانی رو ترجمه میکنم + ترجمه ریز نمرات کاردانی پرینت شده ( چون روزانه هستم ، نمیشه اصلیش رو بگیرم)
NO امضاءTongue
سلام دوستان، من فوق لیسانس دارم، لیسانس و فوق لیسانسمو ترجمه کردم، مونده دیپلم ک فقط مدرک پیش دانشگاهیو ترجمه کردم، آیا لازمه حتما مدرک دیپلم متوسطه رو ترجمه کنم یا خیر؟ مرسی‌
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
[b][size=x-large][font=Arial][size=large][size=large]سلام به همه

لطف میکنید کل مدارک مورد نیاز برای مصاحبه را بگید

سک سری مدارک سو سابقه هست در سایت اصلی که اصلا نمیدونم از کجا باید تهییه کنم
کسی می دونه در صورت فوت والدین آیا ارائه گواهی فوت به سفارت لازم هست یا نه؟؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
(2013-11-16 ساعت 11:55)azadehjjaberi نوشته:  کسی می دونه در صورت فوت والدین آیا ارائه گواهی فوت به سفارت لازم هست یا نه؟؟

براي چه نوع ويزايي؟
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
(2013-11-14 ساعت 14:10)mohamad92 نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 12:27)payam62 نوشته:  [font=Times New Roman]دوستان عزیزی که مدارک لازم رو جهت ترجمه به دارالترجمه ها میدین به این نکته مهم توجه داشته باشین :

اگر قصد ادامه تحصیل در ایالات متحده را دارید، مدارک لازم ترجمه شده باید به تایید دادگستری و وزارت خارجه برسه .

اگر صرفاً مهاجرت و کار تو برنامتون هست ، مهر مترجم کافی هست. هزینه اضافی برای تایید دادگستری و وزارت خارجه نپردازین. لطفاً به این جمله هم فکر نکنین : کار از محکم کاری عیبی نمیکنه !
دوستان عزیزم توجه داشته باشین که به هنگام مصاحبه و ارائه مدارک، آفیسر صداقت شما رو ملاک قرار داده نه تعداد مهر ها ![/font]

در ضمن مدارک موقت هم ترجمه میشن، ولی توسط دادگستری و وزارت امورخارجه تایید نخواهند شد.
توجه: هنگام مراجعه به دارالترجمه کپی پاسپورت خود را نیز ارائه دهید تا از اختلاف احتمالی در بین نحوه نوشته شدن اسم تان و همین طور تاریخ تولدتان در پاسپورت و مدارک ترجمه شده تان جلوگیری کنید

باسلام
ما می خواهیم ادامه تحصیل بدیم اما گواهی موقت داریم یعنی بعدا نمی تونیم مهر دادگستری بزنیم؟یا حتما باید مدارکی که میبریم سفارت مهر دادگستری و.. بخوره وگرنه بعد نمی تونیم ادامه تحصیل بدیم؟

میشه خواهش کنم یک نفرجواب مارا بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
(2013-11-16 ساعت 13:17)Nazem نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 11:55)azadehjjaberi نوشته:  کسی می دونه در صورت فوت والدین آیا ارائه گواهی فوت به سفارت لازم هست یا نه؟؟

براي چه نوع ويزايي؟
برای همین لاتاری،فرد برنده یکی از والدینش فوت کرده و مجرد هم هست.
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
(2013-11-16 ساعت 15:34)azadehjjaberi نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 13:17)Nazem نوشته:  

براي چه نوع ويزايي؟
برای همین لاتاری،فرد برنده یکی از والدینش فوت کرده و مجرد هم هست.

! !
نیازی نیست
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: azadehjjaberi
دوستان یک سوال من تمامی مدارکم را ترجمه کردم ولی دیروز از کسی شنیدم که اگه کارت پایان خدمتت قدیمی باشه یعنی هوشمند نباشه ممنوع الخروج میشی آیا واقعیت داره زمان بزارم واسه تعویضش یا نه ؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان