موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چه جوری میشه ترجمه رو کپی برابر اصل کرد؟ من هرجا میرم واسه ترجمه میگن کپی برابر اصل ترجمه معنی نداره و باید دو نسخه ترجمه کنی که البته قیمت ترجمه نسخه دوم نصفه ؟ میخوام بدونم درست میگن یا یه نوع تلکه کردنه؟
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-14 ساعت 10:50)Hamid nezam نوشته: دوستان چه جوری میشه ترجمه رو کپی برابر اصل کرد؟ من هرجا میرم واسه ترجمه میگن کپی برابر اصل ترجمه معنی نداره و باید دو نسخه ترجمه کنی که البته قیمت ترجمه نسخه دوم نصفه ؟ میخوام بدونم درست میگن یا یه نوع تلکه کردنه؟
کاملا درست میگن..کپی برابر اصل برای ترجمه ارزشی نداره..شما از ترجمه نسخه دوم تهیه کن و قیمتش هم اگر تو همون دارالترجمه انجام بدی ممکنه از نصف هم کمتر بشه بستگی به قوانین داخلی دارالترجمه داره
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، اورژانسی جواب بدین
ما فردا عازم دبی هستیم دارالترجمه مدرک تحصیلی من را به اینصورت پلمپ کرده ابتدا ترجمه ریزنمرات دیپلم بعد ترجمه دیپلم و بعد ترجمه ریزنمرات پیش دانشگاهی و بعد ترجمه پیش دانشگاهی و بعد کپی این مدارک به همین ترتیب، و همه را باهم به این ترتیب پلمپ کرد آیا این کار مشکلی نداره؟
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
درود.
بچه ها دیپلم اصلیم دست دانشگاه هستش ، ولی ریزنمرات اصلی دبیرستان رو ترجمه کردم و میشه مهر امورخارجه و دادگستری زدش.
دیپلم رو از قبل کپی رنگی گرفتم ، دارالترجمه گفتش که میتونی ترجمه کنی ، انشاالله در صورت قبولی همون ترجمه رو قبول میکنن یا مدرک اصلی هم باید براشون ببریم؟
برای پیش دانشگاهی هم که مدرک کاردانی رو ترجمه میکنم + ترجمه ریز نمرات کاردانی پرینت شده ( چون روزانه هستم ، نمیشه اصلیش رو بگیرم)
NO امضاء
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من فوق لیسانس دارم، لیسانس و فوق لیسانسمو ترجمه کردم، مونده دیپلم ک فقط مدرک پیش دانشگاهیو ترجمه کردم، آیا لازمه حتما مدرک دیپلم متوسطه رو ترجمه کنم یا خیر؟ مرسی
Category : F2B
Receipt Number : WAC1790XXXXXX
Priority Date :2016 Nov
Approve Date:June 2020
Welcome Letter Date :?
Case number:ABD 2020.........
Interview Date : Coming Soon
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[b][size=x-large][font=Arial][size=large][size=large]سلام به همه
لطف میکنید کل مدارک مورد نیاز برای مصاحبه را بگید
سک سری مدارک سو سابقه هست در سایت اصلی که اصلا نمیدونم از کجا باید تهییه کنم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
کسی می دونه در صورت فوت والدین آیا ارائه گواهی فوت به سفارت لازم هست یا نه؟؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبی
ورود به امریکا:اواخر دسامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال من تمامی مدارکم را ترجمه کردم ولی دیروز از کسی شنیدم که اگه کارت پایان خدمتت قدیمی باشه یعنی هوشمند نباشه ممنوع الخروج میشی آیا واقعیت داره زمان بزارم واسه تعویضش یا نه ؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.