کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
دوستان شماره من حدود هفت هزاره، اگر بخوام برای اصلاح فرم 122 یه اصلاحیه به کی سی سی بفرستم ممکنه باعث ایجاد تأخیر در زمان مصاحبم بشه و بهتر اینه که بذارم روز مصاحبه اصلاح کنم مشکلو، یا چون هنوز کارنت نشدم مشکلی برام پیش نمیاد؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: محبت
(2013-11-17 ساعت 12:28)manamilad نوشته:  دوستان شماره من حدود هفت هزاره، اگر بخوام برای اصلاح فرم 122 یه اصلاحیه به کی سی سی بفرستم ممکنه باعث ایجاد تأخیر در زمان مصاحبم بشه و بهتر اینه که بذارم روز مصاحبه اصلاح کنم مشکلو، یا چون هنوز کارنت نشدم مشکلی برام پیش نمیاد؟

چون کیس نامبرتون بالا هست خیلی در روند دعوت به مصاحبتون تاثیر نمی ذاره؛ اما اگر تغییرتون در فرم موردی خیلی خاصی نیست بهتره که بذارید روز مصاحبه فرمتون رو عوض کنید. ( البته این نظر شخصی من هست و باز بستگی به شرایط کیستون و اون تغییری که می خواید بدید داره )
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: manamilad ، محبت ، EKAM
(2013-11-17 ساعت 11:21)massi63 نوشته:  سلام
اگر در ترجمه شناسنامه و عقد نامه فاميلي با پسوند فاصله دار از هم خورده باشه ولی در پاسپورت سرهم نوشته باشه مشکلي پيش مياره ؟

حتماً قبل از قسم خوردن این اشتباهات را به افسر بگید. من چند تا اشتباه تاریخی و نگارشی داشتم که عنوان کردم. البته افسر گفت که خودشون اشتباهات نگارشی را با پاسپورت منطبق می کنند
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: ghafari88 ، Natasha9 ، محبت ، massi63 ، EKAM
(2013-11-17 ساعت 12:43)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 12:28)manamilad نوشته:  دوستان شماره من حدود هفت هزاره، اگر بخوام برای اصلاح فرم 122 یه اصلاحیه به کی سی سی بفرستم ممکنه باعث ایجاد تأخیر در زمان مصاحبم بشه و بهتر اینه که بذارم روز مصاحبه اصلاح کنم مشکلو، یا چون هنوز کارنت نشدم مشکلی برام پیش نمیاد؟

چون کیس نامبرتون بالا هست خیلی در روند دعوت به مصاحبتون تاثیر نمی ذاره؛ اما اگر تغییرتون در فرم موردی خیلی خاصی نیست بهتره که بذارید روز مصاحبه فرمتون رو عوض کنید. ( البته این نظر شخصی من هست و باز بستگی به شرایط کیستون و اون تغییری که می خواید بدید داره )
اصلاحیه در ارتباط با همون مسئله شغلمه که قبلاً بتون گفتم و توصیه کردید اصلاحش کنم، به نظرتون مشکلی پیش نمیاد روز مصاحبه اصلاحش کنم؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: محبت
(2013-11-17 ساعت 12:52)manamilad نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 12:43)ghafari88 نوشته:  

اصلاحیه در ارتباط با همون مسئله شغلمه که قبلاً بتون گفتم و توصیه کردید اصلاحش کنم، به نظرتون مشکلی پیش نمیاد روز مصاحبه اصلاحش کنم؟

آهان. به نظر من از همین الان بفرستید. چون به نظر من کیس ها قبل از ارسال به سفارت هم بررسی می شن، ممکنه روی پروسه کلیرنستون و زمان کلیر شدن تاثیر بذاره. پس بهتره که الان براشون ایمیل کنید و به روز مصاحبه موکول نکنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: manamilad ، محبت ، Sam2014 ، EKAM
سلام دوستان عزيز من هنوز شناسنامه و كارت ملي جديد نگرفتم اگه الان مدارك رو ترجمه كنم و بعد اونا رو جديد بگيرم مشكلي داره در مورد كارت سربازيم همينطور
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
تشکر کنندگان:
Question 
(2013-11-17 ساعت 14:21)payman115 نوشته:  سلام دوستان عزيز من هنوز شناسنامه و كارت ملي جديد نگرفتم اگه الان مدارك رو ترجمه كنم و بعد اونا رو جديد بگيرم مشكلي داره در مورد كارت سربازيم همينطور

من فکر میکنم ترجمه یا کپی مدارک باید
با اصل یکی باشه وگرنه ارزشی نداره
دوباره ترجمه کنید مدارک تعویض شده رو.اگر سفارت خواست می دید بهشون.
فقط کارتتون رو که صادر می کنن باید اطلاعاتش تغییری نکنه مثلا محل تولد و....
(کپی بر ابر اصل)
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: payman115 ، EKAM
(2013-11-17 ساعت 14:23)majid7 نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 14:21)payman115 نوشته:  سلام دوستان عزيز من هنوز شناسنامه و كارت ملي جديد نگرفتم اگه الان مدارك رو ترجمه كنم و بعد اونا رو جديد بگيرم مشكلي داره در مورد كارت سربازيم همينطور

من فکر میکنم ترجمه یا کپی مدارک باید
با اصل یکی باشه وگرنه ارزشی نداره
(کپی بر ابر اصل)
در تکمیل فرمایشات آقا مجید به عرضتون برسونم اگر با توجه به کیس نامبرتون وقت کافی برای تعویض و ترجمه ندارید ریسک نکنید و اگه واجب نیست به بعداز مصاحبتون موکولش کنید.
مدرک اصلی شناسایی بین المللی همانا پ ا س پ و ر ت است .
تعویض شناسنامه رو نمی دونم ولی من کارت ملی خودم رو در شهریور که دادم تعویض در اواسط آبان گرفتم(البته چون وقت داشتم صبر کردم وگرنه مثل عمو احسان می رفتم قبلی رو با هر مشقتی پس می گرفتم)
الان زمان انتظار برای تعویض کارت پایان خدمت ، شناسنامه و کارت ملی به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست و جواب درست هم نمی دهند. پس اگه مجبور نیستی خودت رو درگیر نکن.
ضمناً امضاتون رو هم درست کنید تا بهتر بشه راهنمایتون کرد.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: majid7 ، Tabassomshojaat
باسلام
برنده اصلی خودم هستم که هم دیپلم وهم لیسانس دارم می خواستم بدونم همسرم فوق لیسانسه مدرک دیپلمش رو نداره فقط لیسانس و فوق لیسانش هست برای ایشون هم دیپلم لازمه یا خیر
ممنون
تشکر کنندگان:
از دوستای خوبم کسی میتونه بگه که سر جمع ترجمه کل مدارک (البته بدون مهر دادگستری) برای هر نفر چقدر آب میخوره؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 21:01)shlahni نوشته:  باسلام
برنده اصلی خودم هستم که هم دیپلم وهم لیسانس دارم می خواستم بدونم همسرم فوق لیسانسه مدرک دیپلمش رو نداره فقط لیسانس و فوق لیسانش هست برای ایشون هم دیپلم لازمه یا خیر
ممنون

دوست عزیز تجربه دوستانی که مصاحبه شدند انقدر متفاوت بوده که کسی نمی دونه دقیقا چه مدرکی رو ممکنه ازتون بخوان! از بعضی دوستان نخواستن از بعضی دوستان ریزنمرات رو هم خواستن!
تنها پیشنهادی که می تونم بهتون بدم اینه که سعی کنید تا جایی که می تونید مدارکتون رو کامل کنید هر چند اگه فکر می کنید مورد نیازتون نیست. این به خودتون آرامش می ده. گرفتن دیپلم هم که کار سختی نیست. به مدرسه مراجعه می کنین ( و یا احتمالا در دانشگاهی که درس خوندن موجوده) و بعدش به تایید آموزش و پرورش کل می رسونید. اصلا پروسه وقتگیری نیست.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: shlahni ، ghafari88
(2013-11-17 ساعت 21:09)hamid_fs3 نوشته:  از دوستای خوبم کسی میتونه بگه که سر جمع ترجمه کل مدارک (البته بدون مهر دادگستری) برای هر نفر چقدر آب میخوره؟

بستگی به دارالترجمه ای داره که تشریف می برید. معمولاً دارالترجمه های میدان انقلاب قیمتشان به نسبت جاهای دیگه مناسب تر هست.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، hamid_fs3
(2013-11-17 ساعت 21:01)shlahni نوشته:  باسلام
ممنون

در مورد کیس ما چون من برنده اصلی بودم هیچ مدرک تحصیلی از شوهرم نخواستند حتی دیپلم.
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: shlahni ، amohammadiazar ، ffrfar ، ghafari88 ، ghasoo ، قصه گو
سلام به همه دوستان
من لیسانس حسابداری از دانشگاه آزاد تهران دارم و قصد ادامه تحصیل در امریکا ، شنیدم باید مدرک فارغ التحصیلی در سایت دانشگاه ثبت شده باشه ، چه جوری میشه اینو چک کرد؟ کسی میتونه کمک کنه ؟
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
تشکر کنندگان: ghasoo
(2013-11-19 ساعت 15:28)imanbaraty نوشته:  سلام به همه دوستان
من لیسانس حسابداری از دانشگاه آزاد تهران دارم و قصد ادامه تحصیل در آمریکا ، شنیدم باید مدرک فارغ التحصیلی در سایت دانشگاه ثبت شده باشه ، چه جوری میشه اینو چک کرد؟ کسی میتونه کمک کنه ؟

این پســــــت روبخونید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، Sam2014 ، ghasoo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان