موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شماره من حدود هفت هزاره، اگر بخوام برای اصلاح فرم 122 یه اصلاحیه به کی سی سی بفرستم ممکنه باعث ایجاد تأخیر در زمان مصاحبم بشه و بهتر اینه که بذارم روز مصاحبه اصلاح کنم مشکلو، یا چون هنوز کارنت نشدم مشکلی برام پیش نمیاد؟
you never khnow how strong you are
until being strong is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز من هنوز شناسنامه و كارت ملي جديد نگرفتم اگه الان مدارك رو ترجمه كنم و بعد اونا رو جديد بگيرم مشكلي داره در مورد كارت سربازيم همينطور
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-17 ساعت 14:23)majid7 نوشته: (2013-11-17 ساعت 14:21)payman115 نوشته: سلام دوستان عزيز من هنوز شناسنامه و كارت ملي جديد نگرفتم اگه الان مدارك رو ترجمه كنم و بعد اونا رو جديد بگيرم مشكلي داره در مورد كارت سربازيم همينطور
من فکر میکنم ترجمه یا کپی مدارک باید
با اصل یکی باشه وگرنه ارزشی نداره
(کپی بر ابر اصل)
در تکمیل فرمایشات آقا مجید به عرضتون برسونم اگر با توجه به کیس نامبرتون وقت کافی برای تعویض و ترجمه ندارید ریسک نکنید و اگه واجب نیست به بعداز مصاحبتون موکولش کنید.
مدرک اصلی شناسایی بین المللی همانا پ ا س پ و ر ت است .
تعویض شناسنامه رو نمی دونم ولی من کارت ملی خودم رو در شهریور که دادم تعویض در اواسط آبان گرفتم(البته چون وقت داشتم صبر کردم وگرنه مثل عمو احسان می رفتم قبلی رو با هر مشقتی پس می گرفتم)
الان زمان انتظار برای تعویض کارت پایان خدمت ، شناسنامه و کارت ملی به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست و جواب درست هم نمی دهند. پس اگه مجبور نیستی خودت رو درگیر نکن.
ضمناً امضاتون رو هم درست کنید تا بهتر بشه راهنمایتون کرد.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
برنده اصلی خودم هستم که هم دیپلم وهم لیسانس دارم می خواستم بدونم همسرم فوق لیسانسه مدرک دیپلمش رو نداره فقط لیسانس و فوق لیسانش هست برای ایشون هم دیپلم لازمه یا خیر
ممنون
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستای خوبم کسی میتونه بگه که سر جمع ترجمه کل مدارک (البته بدون مهر دادگستری) برای هر نفر چقدر آب میخوره؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October
تاريخ پی دی:8 2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-17 ساعت 21:01)shlahni نوشته: باسلام
برنده اصلی خودم هستم که هم دیپلم وهم لیسانس دارم می خواستم بدونم همسرم فوق لیسانسه مدرک دیپلمش رو نداره فقط لیسانس و فوق لیسانش هست برای ایشون هم دیپلم لازمه یا خیر
ممنون
دوست عزیز تجربه دوستانی که مصاحبه شدند انقدر متفاوت بوده که کسی نمی دونه دقیقا چه مدرکی رو ممکنه ازتون بخوان! از بعضی دوستان نخواستن از بعضی دوستان ریزنمرات رو هم خواستن!
تنها پیشنهادی که می تونم بهتون بدم اینه که سعی کنید تا جایی که می تونید مدارکتون رو کامل کنید هر چند اگه فکر می کنید مورد نیازتون نیست. این به خودتون آرامش می ده. گرفتن دیپلم هم که کار سختی نیست. به مدرسه مراجعه می کنین ( و یا احتمالا در دانشگاهی که درس خوندن موجوده) و بعدش به تایید آموزش و پرورش کل می رسونید. اصلا پروسه وقتگیری نیست.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من لیسانس حسابداری از دانشگاه آزاد تهران دارم و قصد ادامه تحصیل در امریکا ، شنیدم باید مدرک فارغ التحصیلی در سایت دانشگاه ثبت شده باشه ، چه جوری میشه اینو چک کرد؟ کسی میتونه کمک کنه ؟
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم