کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-11-29 ساعت 23:28)علی1369 نوشته:  دوستان این که میگن پاسپورت باید ترجمه بشه درسته؟

دوست عزيز لطفا يه مقدار به سئوال خودتون فكر كنيد ،يعني چي ؟؟؟ پاسپورتي كه انگليسي هست رو به چه زبوني ميخوايد ترجمه كنيد؟؟؟
کیس نامبر :2014AS26xx
کنسولگری : ایروان
نفرات کیس : 2
مصاحبه : 11 دسامبر
دریافت ویزا: 13 دسامبر
California DMV - Driver License
California DMV - Rules of the Road
California DMV - Top 10 Reasons for Failing the Driving Test
تشکر کنندگان: ffrfar ، قصه گو ، ghafari88 ، manamilad
(2013-11-29 ساعت 23:28)علی1369 نوشته:  دوستان این که میگن پاسپورت باید ترجمه بشه درسته؟

پاسپورت یک مدرک بین المللی هست و نیازی به ترجمه نداره. هر کسی هم گفته اشتباه گفته دوست عزیز.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: علی1369 ، majid7 ، Natasha9 ، Sam2014 ، قصه گو ، manamilad
درود
اموال منقول و غیر منقول نیازه برای ترجمه ؟ ضمنا برای تمکین مالی سند ملک باید حتما ارزش گذاری شده باشه یا نیازی نیست ؟ کلا برای تمکین مالی همون استعلام حساب بانکی کفایت میکنه ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2013-11-30 ساعت 11:39)morteza-dm نوشته:  درود
اموال منقول و غیر منقول نیازه برای ترجمه ؟ ضمنا برای تمکین مالی سند ملک باید حتما ارزش گذاری شده باشه یا نیازی نیست ؟ کلا برای تمکین مالی همون استعلام حساب بانکی کفایت میکنه ؟

همون گواهی تمکین مالی بدون گردش حساب که بانک صادر میکنه کافیه
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: morteza-dm ، ghafari88 ، ffrfar ، Sam2014 ، majid7 ، قصه گو ، mahdibashoma ، Natasha9 ، storagemeter ، NEURON
با سلام خدمت تك تك دوستاي خوبم
اگه از دوستان كسي آدرس دارالترجمه مناسب از نظر قيمت و كيفيت سراغ داره پيغام خصوصي بهم بگه ممنون ميشم ...
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان:
درود
بنده تمام مدارک رو ترجمه کردم با مهر دارلاترجمه دیگه نیازی به تاییدیه دادگستری نیست ؟ قصد ادامه تحصیل ندارم فقط برای مهاجرت میرم .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: kaiko
(2013-12-01 ساعت 18:46)morteza-dm نوشته:  درود
بنده تمام مدارک رو ترجمه کردم با مهر دارلاترجمه دیگه نیازی به تاییدیه دادگستری نیست ؟ قصد ادامه تحصیل ندارم فقط برای مهاجرت میرم .

نه نیازی نیست دوست من..
تشکر کنندگان: ffrfar ، morteza-dm ، Natasha9
سلام دوستان
لازمه حتماً همسرم کارت معاف از خدمتش رو هوشمند کنه برای ترجمه یا با همون کارت قدیمی هم کارمون راه میوفته؟ در ضمن اگر کارت معافیش تأثیری در مدارک مورد نیاز برای تمدید پاسپورت داره باید بگم تاریخ انقضاء پاسپورتش نزدیکه و قبل از رفتن برای مصاحبه باید پاسشو تمدید کنیم!!!
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان:
(2013-12-02 ساعت 16:25)manamilad نوشته:  سلام دوستان
لازمه حتماً همسرم کارت معاف از خدمتش رو هوشمند کنه برای ترجمه یا با همون کارت قدیمی هم کارمون راه میوفته؟ در ضمن اگر کارت معافیش تأثیری در مدارک مورد نیاز برای تمدید پاسپورت داره باید بگم تاریخ انقضاء پاسپورتش نزدیکه و قبل از رفتن برای مصاحبه باید پاسشو تمدید کنیم!!!

سلام
در صورتی که بخوان پاسپورتشون رو تعویض کنند باید کارتشون رو هم تعویض کنند و بدون کارت هوشمند کارهای پاسپورت رو انجام نمی دن. اگر فرصت دارید زودتر برای تعویض کارت اقدام کنید چون بین 1 تا 2 ماه طول می کشه تا به دستتون برسه. ضمناً اگر کمتر از یک سال از زمان اعتبار پاسپورتشون باقی مونده می تونن برای تعویض اقدام کنند.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ffrfar ، storagemeter ، قصه گو ، aghaghia ، manamilad ، majid7 ، Natasha9
درودميخواستم بپرسم من مدرك ديپلم وپيش دانشگاهيموباهم ترجمه كردم البته خوددارالترجمه اين كاروكردودادمهردادگستري زداساتيداشكالي نداره؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-02 ساعت 22:13)Masood51 نوشته:  درودميخواستم بپرسم من مدرك ديپلم وپيش دانشگاهيموباهم ترجمه كردم البته خوددارالترجمه اين كاروكردودادمهردادگستري زداساتيداشكالي نداره؟

نگران نباشید،اونجا تنها چیزی که براشون مهمه داشتن مدرک تحصیلی هست که نشون بده شما حداقل 12سال تحصیلات دارید اگر سفرنامه های دوستان رو بخونید متوجه می شید خیلی درگیر جزییات نیستند Wink
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان:
دوستان سلام من دانشجو هستم میخواستم بدونم باید گواهی اشتغال به نحصیل بگیرم یا کارت دانشجویی کافی هست؟
تشکر کنندگان:
سلام
کسی میدونه تاریخ ترجمه مدارک تا چند ماه قبل از مصاحبه اعتبار دارد؟ گواهی تمکین مالی چند ماه قبل از مصاحبه مورد قبول است؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-03 ساعت 13:36)ara.y نوشته:  سلام
کسی میدونه تاریخ ترجمه مدارک تا چند ماه قبل از مصاحبه اعتبار دارد؟ گواهی تمکین مالی چند ماه قبل از مصاحبه مورد قبول است؟

فکر نکنم مشکلی برای تاریخ ترجمه باشه
نه خراب شدنی نه تموم شدنی مدرک ترجمه شده با مهر
چه الان چه 2سال دیگه نمره ها که فاسد یا از ارزششون کم نمیشه کهBig Grin
تمکن مالی تقریبا 30روز قبل از مصاحبه بگیرید بهتره ــ هرچه نزدیک به مصاحبه بهتر
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت
چه مدارکی برای مصاجبه نیاز به ترجمه داره؟
تشکر کنندگان: قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان