موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-07 ساعت 02:47)majid7 نوشته: (2013-12-07 ساعت 02:28)Doogh نوشته: من چند ده صفحه خوندم ولی مطلبی راجع به این قضیه پیدا نکردم.
من باید ۱۵ روز قبل مدارک رو بفرستم سفارت انکارا. میشه لطفا بهم بگین که ایا باید کپی ترجمه ها رو بفرستم و اصل ترجمه رو روز مصاحبه با خودم ببرم یا اینکه اصلشو با پست بفرستم
مرسی
میتونید اصل رو بفرستید و همچنین
میتونید کپی رو بفرستی و اصل رو نگه داری
و روز مصاحبه ببرید.
به نظر من کپی رو بفرستی بهتره و مطمعن تره
دوست عزیز باید کپی مدارک رو بفرستید و اصل رو در روز مصاحبه ارائه بدید. در امضای بسیاری از دوستان مدارک لازم برای سفارت آنکار هست. یه فرم پی دی اف هست به نام INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS که می تونید از اینترنت هم دانلود کنید. دستور العملها به صورت شفاف در این فرم هست که به نظرم عمل به اون مطمئن تره.
عملا گفته شده که فرستادن کپی مدارکتون لازمه و تاکیدی بر اصل مدارک نیست. یه حساب سر انگشتی هم بکنین متوجه می شین که بردن اصل مدارک توسط خودتون ایمن تره و امکان گم شدن مدارک و نرسیدن با پست و ... وجود نداره.
موفق باشید.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-06 ساعت 23:10)morteza-dm نوشته: درود
بنده تمامی مدارکم رو اعم از کارت ملی ، شناسنامه ، آخرین مدرک تحصیلی ، کارت پایان خدمت دادم ترجمه کردند. غیر از اینا چیز دیگری هم باید برا ترجمه بدیم ؟ لازم بذکر است فقط قصد مهاجرت رو دارم .
اگر در فرمهای اولیه چیزی در مورد کار هم ذکر کردید مدارک اون ( نامه اشتغال به کار از جایی که کار می کردید یا سابقه ی بیمه محض احتیاط همراهتون باشه.
علاوه بر اینها این رو صرفا جهت اطمینان خاطرتون و احتیاط عرض می کنم مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیتون رو هم در اختیار داشته باشین. بعضا دیده شده از عده ای خواسته شده! صرفا و تنها آخرین مدرک تحصیلی رو نبرید.
موفق باشین
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-07 ساعت 20:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-07 ساعت 20:17 توسط arashS.)
با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا.
عزیزان من کارت پایان خدمتم را برای دیجیتالی شدن از طریق پلیس +10 به نظام وظیفه فرستادهام . و البته رسید خیلی مفصلی از پلیس +10 گرفتهام. اما اگر کارت اصلی من تا زمان مصاحبه آماده نشه من باید چه کار کنم؟ آیا میتونم زمان مصاحبهرو تغییر بدم؟ یا نیازی نیست و این مورد یک مورد رایجه است.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-07 ساعت 16:51)aghaghia نوشته: (2013-12-07 ساعت 06:04)Natasha9 نوشته: (2013-12-07 ساعت 02:47)majid7 نوشته: (2013-12-07 ساعت 02:28)Doogh نوشته: من چند ده صفحه خوندم ولی مطلبی راجع به این قضیه پیدا نکردم.
من باید ۱۵ روز قبل مدارک رو بفرستم سفارت انکارا. میشه لطفا بهم بگین که ایا باید کپی ترجمه ها رو بفرستم و اصل ترجمه رو روز مصاحبه با خودم ببرم یا اینکه اصلشو با پست بفرستم
مرسی
میتونید اصل رو بفرستید و همچنین
میتونید کپی رو بفرستی و اصل رو نگه داری
و روز مصاحبه ببرید.
به نظر من کپی رو بفرستی بهتره و مطمعن تره
دوست عزیز باید کپی مدارک رو بفرستید و اصل رو در روز مصاحبه ارائه بدید. در امضای بسیاری از دوستان مدارک لازم برای سفارت آنکار هست. یه فرم پی دی اف هست به نام INSTRUCTIONS FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS که می تونید از اینترنت هم دانلود کنید. دستور العملها به صورت شفاف در این فرم هست که به نظرم عمل به اون مطمئن تره.
عملا گفته شده که فرستادن کپی مدارکتون لازمه و تاکیدی بر اصل مدارک نیست. یه حساب سر انگشتی هم بکنین متوجه می شین که بردن اصل مدارک توسط خودتون ایمن تره و امکان گم شدن مدارک و نرسیدن با پست و ... وجود نداره.
موفق باشید.
ناتاشا جان منظورشون اصل ترجمه هاست نه اصل مدارک...
oOops! I got it now
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از جدولی که در اختیار ما گذاشتین ، بسیار عالی و واضح فقط ۲ نکته واسم سؤاله ؟ جناب امین مهاجر ، پس نیازی نیست من ریزه نمراتو ترجمه کنم ؟ و دیگر این که تمامی صفحات شناسنامه باید ترجمه شه؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درود
برای ترجمه شناسنامه باید تمامی صفحات ترجمه شوند یا نیازی نیست؟ برای بنده در صفحات بعدی چیزی نیست که بخواد ترجمه بشه .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-08 ساعت 18:34)morteza-dm نوشته: درود
برای ترجمه شناسنامه باید تمامی صفحات ترجمه شوند یا نیازی نیست؟ برای بنده در صفحات بعدی چیزی نیست که بخواد ترجمه بشه .
شما بدین به مترجم رسمی معتبر..خودش میدونه کجا رو ترجمه کنه..چون تو ترجمه صفحه قید نمیشه فقط اطلاعات موجود رو ترجمه میکنن
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
من مدرک موقت لیسانسم از دانشگاه پیام نور هستش و میخوام از سایت وزارت علوم تاییدیه بگیرم چون دارترجمه گفته بدون تاییدیه ترجمه نمی کنه حالا تو سایت وزارت علوم اطلاعاتمو وارد کردم و یه کد رهگیری دادن و الان 2 ماه گذشته و هنوز هیچ جوابی نیومده من باید چی کار کنم میخوام حضوری برم چون شهرستان هستم برام سخته ایا کسی هست که حضوری رفته و تاییدیه گرفته؟
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین