موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2013-12-03 ساعت 14:09)ara.y نوشته: چه مدارکی برای مصاجبه نیاز به ترجمه داره؟
خواهش مي كنم.....التماس مي كنم.....قبل از اين كه سوالي مطرح كنيد به پست هاي اول تاپيك يه سري بزنيد،جسارت كردم منو ببخشيد.ولي اين جوري تاپيك شلوغ شده و جواب ها گم مي شوند.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-03 ساعت 13:36)ara.y نوشته: سلام
کسی میدونه تاریخ ترجمه مدارک تا چند ماه قبل از مصاحبه اعتبار دارد؟ گواهی تمکین مالی چند ماه قبل از مصاحبه مورد قبول است؟
مدارك مهم نيست أما تمكن مالي هرچه به مصاحبه نزديك تر باشه بهتره
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-03 ساعت 23:09)Vahid2014 نوشته: (2013-12-03 ساعت 13:36)ara.y نوشته: سلام
کسی میدونه تاریخ ترجمه مدارک تا چند ماه قبل از مصاحبه اعتبار دارد؟ گواهی تمکین مالی چند ماه قبل از مصاحبه مورد قبول است؟
مدارك مهم نيست أما تمكن مالي هرچه به مصاحبه نزديك تر باشه بهتره
تا جایی که می دونم اعتبار ترجمه مدارک یکساله است. زیاد نگرانش نباشین.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من کارنامه فراق التحصیلی دورهٔ دبیرستان(ریز نمرات) ، دیپلم دبیرستان ، رو همراه با عکس دارم
ولی ریز نمرات دورهٔ پیش دانشگاهیم عکس نداره ، و همچنین اصل پیش دانشگاهیم هم پیش دانشگاست
فعلا همینارو در دست دارم میتونم همینارو ترجمه کنم ؟
ممنون میشم به سوالام پاسخ بدید؟؟؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-05 ساعت 00:34)kaiko نوشته: سلام دوستان
من کارنامه فراق التحصیلی دورهٔ دبیرستان(ریز نمرات) ، دیپلم دبیرستان ، رو همراه با عکس دارم
ولی ریز نمرات دورهٔ پیش دانشگاهیم عکس نداره ، و همچنین اصل پیش دانشگاهیم هم پیش دانشگاست
فعلا همینارو در دست دارم میتونم همینارو ترجمه کنم ؟
ممنون میشم به سوالام پاسخ بدید؟؟؟
سلام
بله دوست خوبم چرا نمیتونید ترجمه کنید ، اما حتما میبایست در اسرع وقت داستان پیش دانشگاهیت رو حل کنی چون از واجباته برای مصاحبه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من اصل مدرک پیشم گم شده فقط از دبیرستان موقت گرفتم و ترجمه کردم کافی هست؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-06 ساعت 14:00)reza.sa نوشته: سلام من اصل مدرک پیشم گم شده فقط از دبیرستان موقت گرفتم و ترجمه کردم کافی هست؟
دوست عزیز شما باید اصل مدارکی رو که ثابت می کنه 12 سال تحصیلی رو تموم کردین ارائه بدین. اصل دیپلم و اصل پیش دانشگاهی. روی تمامی گواهی های موقت درج شده که فاقد ارزش ترجمه هستند. تا فرصت هست برای گرفتن اصل مدارکتون اقدام کنید. ( برای پیش دانشگاهی تون دوباره به اداره آموزش پرورش مراجعه کنید، شاید چاره ای براش پیدا شد)
مسلما تنها مدارک دبیرستان و آن هم مدرک موقت کافی نیست.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام می خواستم بپرسم من اصل مدرک دیپلم وپیش دانشگاهی را گم کردم ولی اصل مدر ک لیسانس وریزنمرات 12 ساله را دارم ایا با کپی مدارک گم شده می توانم انها را ترجمه کنم برای مصاحبه هم کپی ببرم ومشکلی برای من پیش می اید یا نه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-06 ساعت 23:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-06 ساعت 23:10 توسط morteza-dm.)
درود
بنده تمامی مدارکم رو اعم از کارت ملی ، شناسنامه ، آخرین مدرک تحصیلی ، کارت پایان خدمت دادم ترجمه کردند. غیر از اینا چیز دیگری هم باید برا ترجمه بدیم ؟ لازم بذکر است فقط قصد مهاجرت رو دارم .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من چند ده صفحه خوندم ولی مطلبی راجع به این قضیه پیدا نکردم.
من باید ۱۵ روز قبل مدارک رو بفرستم سفارت انکارا. میشه لطفا بهم بگین که ایا باید کپی ترجمه ها رو بفرستم و اصل ترجمه رو روز مصاحبه با خودم ببرم یا اینکه اصلشو با پست بفرستم
مرسی
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful