کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام به همه دوستاي گل مهاجر،
ميخواستم بدونم ترجمه كل مدارك چقدر زمان ميبره و هزينه تقريبيش چقدر ميشه و آيا براي ترجمه جاي بهتر يا بدتر وجود داره يا همه دارالترجمه ها مثل همن و آيا ترجمه ها تاريخ اعتبار دارن؟ به خدا همه اينا يك سوال بودا.;-)
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: hamid_fs3
(2013-12-09 ساعت 12:05)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 11:05)arashS نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 10:53)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 00:14)aghaghia نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 19:15)hamid_fs3 نوشته:  ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت یکایک دوستان خوبم و خانم aghaghia عزیز. دقیقا مشکل من هم همینه. که تصمیم گرفتم تا روز مصاحبه کارت پایان قدیمی رو عوض نکنم و این موضوع رو موکول کنم برای روزهای بعد مصاحبه. اگه در این مورد نظر خاصی دارین لطفا راهنمایی بفرمایید. بامید موفقیت و شنیدن خبرهای خوب برای همه هم قطاران غافله مهاجرت.
سلام دوست عزیز، شما اگر پاسپورت دارای تاریخ اعتبار تا حدود فکر میکنم 6 تا 8 ماه بعد از مصاحبه تون دارین نیازی فعلا به تعویض کارت پایان خدمت ندارین، ولی دوستانی که تازه میخوان پاسپورت بگیرن ظاهرا باید کارت پایان خدمت هوشمند داشته باشند پس باید به دنبال تعویض کارتشون باشند، شما اگر پاسپورت دارای اعتبار دارین بذارین بعد از مصاحبه کارت رو عوض کنید، موفق باشید.

سلام دوست خوبم. ممنونم از راهنمایی موثر و مفیدتون. خواستم به عرض تون برسونم که خوشبختانه پاسپورت و گواهینامه ام رو امسال تعویض کردم و چند سال دیگه اعتبار دارن. بنابراین مشکلی با تعویض پایان خدمت ندارم. بچه هایی که مشکل مشابه دارن میتونن از این پست کمک بگیرن. موفق و سلامت باشید.

ببخشید که یه کم زیادی وسواس به خرج می‌دم اما می‌خواستم بپرسم که طبق قانون کشور باید کارتهای پایان خدمت تعویض بشوند. خوب اگر من پاسپورت دارم هنگام خروج از کشور برای مصاحبه کارت پایان خدمتم رو چک نمی‌کنند؟ نکنه بریم فرودگاه بعد به دلیل اینکه کارت ما هوشمند نشده نذران خارج بشیم؟

سوال دیگه که داشتم این کارت هوشمند در هنگام ترجمه و درروز مصاحبه مشکل ساز نیست ؟ چون شنیدم که مشخصات محل خدمت و ارگان خدمت در آن بطور دقیق مشخص نشده.

داشتن پاسپورت به معنی اینه که شما دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت هستید و به نظر من زمان خروج کارت پایان خدمت چک نمیشه. اگه اشتباه به عرض رسوندم دوستان با تجربه لطفا تصحیح بفرمایند. اگه پاسپورتتون هنوز اعتبار داره به نظر من عجله نکنید و نگه دارید برای بعد مصاحبه. موفق باشید.

من از گوشه‌و کنار شایعاتی شنیدم که بعضا افرادی که کارت پایان خدمت تقلبی ( بدون پشتوانه ) داشته‌اند را در سفرهای خارجی گیر انداخته‌اند. و البته در این موضوع مطمئن نیستم.
تشکر کنندگان:
(2013-12-09 ساعت 13:38)arashS نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 12:05)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 11:05)arashS نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 00:14)aghaghia نوشته:  سلام دوست عزیز، شما اگر پاسپورت دارای تاریخ اعتبار تا حدود فکر میکنم 6 تا 8 ماه بعد از مصاحبه تون دارین نیازی فعلا به تعویض کارت پایان خدمت ندارین، ولی دوستانی که تازه میخوان پاسپورت بگیرن ظاهرا باید کارت پایان خدمت هوشمند داشته باشند پس باید به دنبال تعویض کارتشون باشند، شما اگر پاسپورت دارای اعتبار دارین بذارین بعد از مصاحبه کارت رو عوض کنید، موفق باشید.

سلام دوست خوبم. ممنونم از راهنمایی موثر و مفیدتون. خواستم به عرض تون برسونم که خوشبختانه پاسپورت و گواهینامه ام رو امسال تعویض کردم و چند سال دیگه اعتبار دارن. بنابراین مشکلی با تعویض پایان خدمت ندارم. بچه هایی که مشکل مشابه دارن میتونن از این پست کمک بگیرن. موفق و سلامت باشید.

ببخشید که یه کم زیادی وسواس به خرج می‌دم اما می‌خواستم بپرسم که طبق قانون کشور باید کارتهای پایان خدمت تعویض بشوند. خوب اگر من پاسپورت دارم هنگام خروج از کشور برای مصاحبه کارت پایان خدمتم رو چک نمی‌کنند؟ نکنه بریم فرودگاه بعد به دلیل اینکه کارت ما هوشمند نشده نذران خارج بشیم؟

سوال دیگه که داشتم این کارت هوشمند در هنگام ترجمه و درروز مصاحبه مشکل ساز نیست ؟ چون شنیدم که مشخصات محل خدمت و ارگان خدمت در آن بطور دقیق مشخص نشده.

داشتن پاسپورت به معنی اینه که شما دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت هستید و به نظر من زمان خروج کارت پایان خدمت چک نمیشه. اگه اشتباه به عرض رسوندم دوستان با تجربه لطفا تصحیح بفرمایند. اگه پاسپورتتون هنوز اعتبار داره به نظر من عجله نکنید و نگه دارید برای بعد مصاحبه. موفق باشید.

من از گوشه‌و کنار شایعاتی شنیدم که بعضا افرادی که کارت پایان خدمت تقلبی ( بدون پشتوانه ) داشته‌اند را در سفرهای خارجی گیر انداخته‌اند. و البته در این موضوع مطمئن نیستم.
وقتی پایان خدمت ما اصل هستش از چی باید بترسیم آرش جان؟ بنظر من اگه پاسپورت دستته نگه دار برا بعد مصاحبه تعویضس کنی. من امروز از پلیس 10+ پرسیدم تعویض چقدر وقت میبره؟ بهم در جواب گفتن 6 ماه تا یک سال. روز مصاحبه اگه اصل کارت پایان خدمت دستت نباشه نقص مدرک میخوریم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان:
(2013-12-09 ساعت 13:38)arashS نوشته:  من از گوشه‌و کنار شایعاتی شنیدم که بعضا افرادی که کارت پایان خدمت تقلبی ( بدون پشتوانه ) داشته‌اند را در سفرهای خارجی گیر انداخته‌اند. و البته در این موضوع مطمئن نیستم.
سلام
خیر دوست خوبم در سفر خارج از کشور به غیر از پاسپورتتون هیچ مدرک دیگه ای از تون خواسته نمیشه و البته ویزا و برای بعضی کشورها مثل ارمنستان و ترکیه به اونم نیاز نیست و در مرز یا فرودگاه همون لحظه براتون صادر میکننSmile پس اصلا نگران این موضوع و شایعات اینچنینی نباش. و در صورت داشتن کارت پایان خدمت تقلبی در همون مرحله صدور پاسپورت همه چیز مشخص خواهد شدWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، taleghani
(2013-12-09 ساعت 12:26)peymanpakd نوشته:  سلام به همه دوستاي گل مهاجر،
ميخواستم بدونم ترجمه كل مدارك چقدر زمان ميبره و هزينه تقريبيش چقدر ميشه و آيا براي ترجمه جاي بهتر يا بدتر وجود داره يا همه دارالترجمه ها مثل همن و آيا ترجمه ها تاريخ اعتبار دارن؟ به خدا همه اينا يك سوال بودا.;-)
سلام
1-دو تا سه روز زمان میبره.
2-هزینه ترجمه ها متفاوته که لیستش قبلا اائه شده و از 5000 تومان کارت ملی بوده به بالا.
3-بله در ایران برای تمام خدمات جای بهتر و بدتر وجود داره و دارالترجمه ها از این قانون مستثنی نیستن چه به لحاظ کیفیت و چه قیمت.
4-عموما خیر اما تاریخ 6 ماهه براشون تعریف شده ولی در صورت تغییر باید جدید باشن.
5-وقتی کلمه ب ه خ د ا رو از دهان کسی شنیدی به صحت گفته ش شک کنWink

تشکر کنندگان: pv-n ، NEURON ، peymanpakd ، amin arefi
سلام دوستان

برای مصاحبه مدرک پیش دانشگاهی مهمه یا دیپلم ؟ آخه بعضی جاها تو انجمن دیدم می گین باید دیپلم باشه و بعضی جاها دیدم که تو انجمن گفته شده پیش دانشگاهی.
تشکر کنندگان:
(2013-12-08 ساعت 19:15)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 21:25)aghaghia نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 20:15)arashS نوشته:  با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا.
عزیزان من کارت پایان خدمتم را برای دیجیتالی شدن از طریق پلیس +10 به نظام وظیفه فرستاده‌ام . و البته رسید خیلی مفصلی از پلیس +10 گرفته‌ام. اما اگر کارت اصلی من تا زمان مصاحبه آماده نشه من باید چه کار کنم؟ آیا می‌تونم زمان مصاحبه‌رو تغییر بدم؟ یا نیازی نیست و این مورد یک مورد رایجه است.

سلام دوست عزیز، شما حتما باید روز مصاحبه اصل کارت پایان خدمتتون رو با ترجمه اش ارائه کنید وگرنه نقص مدرک میخورید... 2 راه دارید یا کارت قدیمی رو پس بگیرید و یا زمان مصاحبه رو عقب بندازید... موفق باشید.
nدوست عزیز از ما که هیچ اصل مدرکی نخواستندو فقط ترجمه ها رو دادم

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت یکایک دوستان خوبم و خانم aghaghia عزیز. دقیقا مشکل من هم همینه. که تصمیم گرفتم تا روز مصاحبه کارت پایان قدیمی رو عوض نکنم و این موضوع رو موکول کنم برای روزهای بعد مصاحبه. اگه در این مورد نظر خاصی دارین لطفا راهنمایی بفرمایید. بامید موفقیت و شنیدن خبرهای خوب برای همه هم قطاران غافله مهاجرت.
سلام دوست عزیز، شما اگر پاسپورت دارای تاریخ اعتبار تا حدود فکر میکنم 6 تا 8 ماه بعد از مصاحبه تون دارین نیازی فعلا به تعویض کارت پایان خدمت ندارین، ولی دوستانی که تازه میخوان پاسپورت بگیرن ظاهرا باید کارت پایان خدمت هوشمند داشته باشند پس باید به دنبال تعویض کارتشون باشند، شما اگر پاسپورت دارای اعتبار دارین بذارین بعد از مصاحبه کارت رو عوض کنید، موفق باشید.

عزیزان من کارت پایان خدمتم را برای دیجیتالی شدن از طریق پلیس +10 به نظام وظیفه فرستاده‌ام . و البته رسید خیلی مفصلی از پلیس +10 گرفته‌ام. اما اگر کارت اصلی من تا زمان مصاحبه آماده نشه من باید چه کار کنم؟ آیا می‌تونم زمان مصاحبه‌رو تغییر بدم؟ یا نیازی نیست و این مورد یک مورد رایجه است.

سلام دوست عزیز، شما حتما باید روز مصاحبه اصل کارت پایان خدمتتون رو با ترجمه اش ارائه کنید وگرنه نقص مدرک میخورید... 2 راه دارید یا کارت قدیمی رو پس بگیرید و یا زمان مصاحبه رو عقب بندازید... موفق باشید.

اصل مدرک میازی نیست.من یک ماه پیش مصاحبه داشتم
تشکر کنندگان:
(2013-12-09 ساعت 20:18)SNSH نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 19:15)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 21:25)aghaghia نوشته:  سلام دوست عزیز، شما حتما باید روز مصاحبه اصل کارت پایان خدمتتون رو با ترجمه اش ارائه کنید وگرنه نقص مدرک میخورید... 2 راه دارید یا کارت قدیمی رو پس بگیرید و یا زمان مصاحبه رو عقب بندازید... موفق باشید.
nدوست عزیز از ما که هیچ اصل مدرکی نخواستندو فقط ترجمه ها رو دادم

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت یکایک دوستان خوبم و خانم aghaghia عزیز. دقیقا مشکل من هم همینه. که تصمیم گرفتم تا روز مصاحبه کارت پایان قدیمی رو عوض نکنم و این موضوع رو موکول کنم برای روزهای بعد مصاحبه. اگه در این مورد نظر خاصی دارین لطفا راهنمایی بفرمایید. بامید موفقیت و شنیدن خبرهای خوب برای همه هم قطاران غافله مهاجرت.

اصل مدرک میازی نیست.من یک ماه پیش مصاحبه داشتم

SNSH عزیز شما کارت پایان خدمتت همراهت نبود؟ من الان یه رسید از پلیس +10 دارم که تمامی مشخصات کارت پایان خدمتم رو نوشته. خوب اگه اینو به همراه فتوگپی کارت قدیمی ترجمه کنم کافی نیست؟ البته توی سایتی که kcc معرفی کرده قید کرده مدرک اورژینال باید باشه. اما شاید برای این مورد خاص که همه باهاش مواجه هستند ( تاخیر در صدور کارت هوشمند پیان خدمت) تخفیفهایی قائل بشوند؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-09 ساعت 20:16)inforfang نوشته:  سلام دوستان

برای مصاحبه مدرک پیش دانشگاهی مهمه یا دیپلم ؟ آخه بعضی جاها تو انجمن دیدم می گین باید دیپلم باشه و بعضی جاها دیدم که تو انجمن گفته شده پیش دانشگاهی.

سلام دوست عزیز، دیپلم 12 ساله نظام قدیم یا دیپلم و پیش دانشگاهی نظام جدید که سرجمع بشه 12 سال، دیپلم 11 ساله بدون پیش رو قبول نمی کنند حتما باید 12 سال باشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، inforfang
(2013-12-09 ساعت 20:53)arashS نوشته:  SNSH عزیز شما کارت پایان خدمتت همراهت نبود؟ من الان یه رسید از پلیس +10 دارم که تمامی مشخصات کارت پایان خدمتم رو نوشته. خوب اگه اینو به همراه فتوگپی کارت قدیمی ترجمه کنم کافی نیست؟ البته توی سایتی که kcc معرفی کرده قید کرده مدرک اورژینال باید باشه. اما شاید برای این مورد خاص که همه باهاش مواجه هستند ( تاخیر در صدور کارت هوشمند پیان خدمت) تخفیفهایی قائل بشوند؟
سلام
خیر دوست خوبم معمولا اگر اصل مدرک همراهتون نباشه نقص مدرک میزنن Winkو برای قوانینشون تخفیفی قائل نیستن.

تشکر کنندگان: hamid_fs3
(2013-12-09 ساعت 21:42)aghaghia نوشته:  

سلام دوست عزیز، دیپلم 12 ساله نظام قدیم یا دیپلم و پیش دانشگاهی نظام جدید که سرجمع بشه 12 سال، دیپلم 11 ساله بدون پیش رو قبول نمی کنند حتما باید 12 سال باشه...

ممنون از پاسختون . البته من اینو توی پست های قبلی دیده بودم. منظور من نظام جدید بود. یعنی کسی که مدرک پیش دانشگاهی نظام جدید داره، آیا باید دیپلم نظام جدیدش هم ببره یا همون پیش دانشگاهی کافیه ؟ یا برعکسه . دیپلم نظام جدید کفایت می کنه ؟

نمی دونم چرا اینقدر نسبت به مدارک حساس شدم ؟!
تشکر کنندگان: محبت
(2013-12-10 ساعت 03:28)inforfang نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 21:42)aghaghia نوشته:  

ممنون از پاسختون . البته من اینو توی پست های قبلی دیده بودم. منظور من نظام جدید بود. یعنی کسی که مدرک پیش دانشگاهی نظام جدید داره، آیا باید دیپلم نظام جدیدش هم ببره یا همون پیش دانشگاهی کافیه ؟ یا برعکسه . دیپلم نظام جدید کفایت می کنه ؟

نمی دونم چرا اینقدر نسبت به مدارک حساس شدم ؟!

دوست خوبمون جوابتون رو کامل دادن. مدرک 12 ساله. وقی نظام جدید خوندید یعنی هم دیپلم هم پیش دانشگاهی!
ارائه دیپلم یعنی 11 سال تحصیلی
ارائه پیش دانشگاهی هم فقط یک سال تحصیلی رو نشون می ده
بنابراین باید با هم ارائه کنین که مدرکتون کامل باشه.

حساس نباشین همه چی خوب و عالی پیش می ره Smile
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، inforfang ، محبت

مدرک 12 سال رو میخواهند البته از من فقط مدارک دانشگاه رو گرفتن
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان:
(2013-12-09 ساعت 18:11)محبت نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 12:26)peymanpakd نوشته:  سلام به همه دوستاي گل مهاجر،
سلام
1-دو تا سه روز زمان میبره.
2-هزینه ترجمه ها متفاوته که لیستش قبلا اائه شده و از 5000 تومان کارت ملی بوده به بالا.
3-بله در ایران برای تمام خدمات جای بهتر و بدتر وجود داره و دارالترجمه ها از این قانون مستثنی نیستن چه به لحاظ کیفیت و چه قیمت.
4-عموما خیر اما تاریخ 6 ماهه براشون تعریف شده ولی در صورت تغییر باید جدید باشن.
5-وقتی کلمه ب ه خ د ا رو از دهان کسی شنیدی به صحت گفته ش شک کنWink

همونطور که دوستمون گفتند 3-4 روز بیشتر طول نمیکشه مهر دادگستری و وزارت خارجه را هم نمیخواهد فقط مهر دارترجمه کفایت میکنه الکی پول تمبر دادگستری و هزنه های جانبی شو ندید
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، EKAM ، قصه گو
دوستان این ترجمه هایی که میکنیم 6 ماه اعتبار دارن یا مادام العمر هستن؟
NO امضاءTongue
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان