کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-12-15 ساعت 16:20)hossien_501 نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 21:42)aghaghia نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 20:16)inforfang نوشته:  سلام دوستان

برای مصاحبه مدرک پیش دانشگاهی مهمه یا دیپلم ؟ آخه بعضی جاها تو انجمن دیدم می گین باید دیپلم باشه و بعضی جاها دیدم که تو انجمن گفته شده پیش دانشگاهی.

سلام دوست عزیز، دیپلم 12 ساله نظام قدیم یا دیپلم و پیش دانشگاهی نظام جدید که سرجمع بشه 12 سال، دیپلم 11 ساله بدون پیش رو قبول نمی کنند حتما باید 12 سال باشه...

چرا الکی جو میدید؟یعنی کسی که دیپلم فنی داره و بعدشم تا لیسانس رفته قابل قبول نیست؟

دوست عزیز شما کجای سوال ایشون خوندید که ایشون لیسانس دارند؟!!!!!!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، Natasha9 ، NEURON
(2013-12-13 ساعت 19:24)Ramin geologist نوشته:  دوستان عزیز وقت بخیر
عزیزانی که مدارک رو ترجمه کردن می تونن حدود قیمتی که برای ترجمه پرداخت کردن رو بگن؟
من چند روز پیش شناسنامه-کارت ملی-مدرک دیپلم -پیش دانشگاهی- یه کارت دیگه و نامه شروع به طرحم به صورت ترجمه بدون مهر دارالترجمه
همگی رو دو نسخه ترجمه کردم 110 تومانی دادم
در ضمن نامه شروع به طرحم که بالاش زده بود غیر قابل ترجمه چند جا رفتم قبول نکردند با مهر دارالترجمه ترجمه کنند
حالا من موندم دوستان چه جوری مدرک موقتشون رو ترجمه کردند؟
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: amin arefi ، hamedmas ، محبت ، hamid_fs3
سلام یاران همیشگی ...ازونجایی که تو فرمی که ارسال کردم نوشتم دانشجو هستم ....بنظرتون گواهی اشتغال به تحصیل رو ترجمه بکنم کفایت میکنه...؟؟(گواهی رو برا وزارت امور خارجه بگیرم ؟؟؟) همچنین دانشنامه لیسانس،ریز نمرات و گواهی های پیش دانشگاهی و دیپلم هم ترجمه کردم، نیاز هست ریزنمرات دبیرستان هم ترجمه بشه ... ؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان:
(2013-12-19 ساعت 15:32)andishe نوشته:  سلام یاران همیشگی ...ازونجایی که تو فرمی که ارسال کردم نوشتم دانشجو هستم ....بنظرتون گواهی اشتغال به تحصیل رو ترجمه بکنم کفایت میکنه...؟؟(گواهی رو برا وزارت امور خارجه بگیرم ؟؟؟) همچنین دانشنامه لیسانس،ریز نمرات و گواهی های پیش دانشگاهی و دیپلم هم ترجمه کردم، نیاز هست ریزنمرات دبیرستان هم ترجمه بشه ... ؟؟؟

سلام . منم مثله شما دانشجو هستم . من خودم کارت دانشجویی . ریز نمرات غیر رسمی تا حالا و گواهی اشتغال رو گرفتم. کافیه دیگه . فقط فک کنم گواهی اشتغال قابل ترجمه فرق می کنه

تشکر کنندگان: andishe ، محبت
من لیسانس دارم و برای گرفتن دیپلم به دانشگاه مراجعه کردم و دیپلم من رو گم کرده اند و هیچگونه مسئولیتی در قبال آن نمی پذیرند حال هم که میگن تو سفارت دیپلم رو هم می خواهند و تو سفرنامه ها دیدم از خیلی ها خواسته اند تکلیف من که ندارم چیست؟ چه کار میشه کرد؟
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت
(2013-12-15 ساعت 02:51)masoud z نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 20:53)arashS نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 20:18)SNSH نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 10:53)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 00:14)aghaghia نوشته:  سلام دوست عزیز، شما اگر پاسپورت دارای تاریخ اعتبار تا حدود فکر میکنم 6 تا 8 ماه بعد از مصاحبه تون دارین نیازی فعلا به تعویض کارت پایان خدمت ندارین، ولی دوستانی که تازه میخوان پاسپورت بگیرن ظاهرا باید کارت پایان خدمت هوشمند داشته باشند پس باید به دنبال تعویض کارتشون باشند، شما اگر پاسپورت دارای اعتبار دارین بذارین بعد از مصاحبه کارت رو عوض کنید، موفق باشید.

سلام دوست خوبم. ممنونم از راهنمایی موثر و مفیدتون. خواستم به عرض تون برسونم که خوشبختانه پاسپورت و گواهینامه ام رو امسال تعویض کردم و چند سال دیگه اعتبار دارن. بنابراین مشکلی با تعویض پایان خدمت ندارم. بچه هایی که مشکل مشابه دارن میتونن از این پست کمک بگیرن. موفق و سلامت باشید.

(2013-12-07 ساعت 21:25)aghaghia نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 20:15)arashS نوشته:  با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا.
عزیزان من کارت پایان خدمتم را برای دیجیتالی شدن از طریق پلیس +10 به نظام وظیفه فرستاده‌ام . و البته رسید خیلی مفصلی از پلیس +10 گرفته‌ام. اما اگر کارت اصلی من تا زمان مصاحبه آماده نشه من باید چه کار کنم؟ آیا می‌تونم زمان مصاحبه‌رو تغییر بدم؟ یا نیازی نیست و این مورد یک مورد رایجه است.

سلام دوست عزیز، شما حتما باید روز مصاحبه اصل کارت پایان خدمتتون رو با ترجمه اش ارائه کنید وگرنه نقص مدرک میخورید... 2 راه دارید یا کارت قدیمی رو پس بگیرید و یا زمان مصاحبه رو عقب بندازید... موفق باشید.

اصل مدرک میازی نیست.من یک ماه پیش مصاحبه داشتم

SNSH عزیز شما کارت پایان خدمتت همراهت نبود؟ من الان یه رسید از پلیس +10 دارم که تمامی مشخصات کارت پایان خدمتم رو نوشته. خوب اگه اینو به همراه فتوگپی کارت قدیمی ترجمه کنم کافی نیست؟ البته توی سایتی که kcc معرفی کرده قید کرده مدرک اورژینال باید باشه. اما شاید برای این مورد خاص که همه باهاش مواجه هستند ( تاخیر در صدور کارت هوشمند پیان خدمت) تخفیفهایی قائل بشوند؟
سلام

من امروز دفتر پلیس+10 مراجعه کردم برای تعویض کارت پایان خدمت گفتند حدود 3 ماه شاید هم بیشترطول ولی به نظر من رو قولشان نمیشه حساب کرد چون مدارکو باید بفرستند محل خدمت که ارتش هم بروکراسی خاص خودشو و احتمالا پروسه طولانی داره.از قدیم گفته اند کار ارتش دیر و زود داره. اول تصمصم گرفته بودم کارت پایان خدمت قدیمی رو ترجمه رسمی کنم و بعد کپی برابر اصل کنم و بعد کارت قدیمی رو برای تعویض بدم تا اگر هم تا زمان مصاحبه کارت جدید حاضر نشد ترجمه برابر اصل کارت قدیم رو داشته باشم ولی حالا فکر میکنم به هر حال ریسک داره که اصل کارتو سفارت بخاد و تا زمان مصاحبه حاضر نشه بنابراین تصمیم گرفتم تعویض کارتو موکول کنم به بعد از مصاحبه .
البته در این فرصت شناسنامه ها رو میشه تعویض کرد که زمان کمتری میبره البته برای اوناییکه کیس نامبر بالا دارند.
موفق باشید دوستان
راه حلش خیلی ساده هست اعلام مفقودی کنید و کارت رو تحویل ندید تنها تفاوتش یک کم مبلغ بیشتر هست ورفتن به محضر جهت تعهد دادن که هر وقت کارت رو پیدا کردید پس میدید حتی روی کارت جدید کلمه المثنی هم درج نمیشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت ، taleghani
سلام
خسته نباشید
دوستان لطفا به من کمک کنید میخوام ترجمه مدارک را کامل کنم
امکان داره یک چک لیست باشه ما از روی اون مدارک را ترجمه یا آماده ترحمه کنیم؟
ممنون میشم
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: atial
(2013-12-20 ساعت 21:46)miladfr12 نوشته:  سلام
خسته نباشید
دوستان لطفا به من کمک کنید میخوام ترجمه مدارک را کامل کنم
امکان داره یک چک لیست باشه ما از روی اون مدارک را ترجمه یا آماده ترحمه کنیم؟
ممنون میشم

اینجــــــــا
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، azadeh2014 ، EKAM ، Natasha9 ، hamid_fs3 ، khder ، NEURON ، amin arefi
(2013-12-19 ساعت 17:25)chaymon نوشته:  من لیسانس دارم و برای گرفتن دیپلم به دانشگاه مراجعه کردم و دیپلم من رو گم کرده اند و هیچگونه مسئولیتی در قبال آن نمی پذیرند حال هم که میگن تو سفارت دیپلم رو هم می خواهند و تو سفرنامه ها دیدم از خیلی ها خواسته اند تکلیف من که ندارم چیست؟ چه کار میشه کرد؟

ساده از این مسئله عبور نکنید. به نظرم بهتره اول به آموزش و پرورش یه سر بزنین و ببینید اونها چه راهی پیش پاتون میذارند.
ولی به هر صورت دانشگاه در برابر مفقودی مدرک شما مسئوله. من جاتون بودم حتما پیگیری می کردم. حتی اگر کار به مکاتبه یا ملاقات با ریاست دانشگاه برسه.
این موضوع تو سرنوشت لاتاری شما تاثیرگذاره و احتمال نقص مدرکتون رو افزایش میده...
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: ffrfar ، taleghani
برا ادامه تحصیل فقط بایستی مدارک تحصیلی به تایید وزارت خارجه و دادگستری برسه یا همه مدارک ... /؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان: محبت
(2013-05-02 ساعت 12:27)payam62 نوشته:  دوستان عزیزی که مدارک لازم رو جهت ترجمه به دارالترجمه ها میدین به این نکته مهم توجه داشته باشین :
اگر قصد ادامه تحصیل در ایالات متحده را دارید، مدارک لازم ترجمه شده باید به تایید دادگستری و وزارت خارجه برسه .
گر صرفاً مهاجرت و کار تو برنامتون هست مهر مترجم کافی هست.هزینه اضافی برای تایید دادگستری و وزارت خارجه نپردازین لطفاً به این جمله هم فکر نکنین : کار از محکم کاری عیبی نمیکنه !
دوستان عزیزم توجه داشته باشین که به هنگام مصاحبه و ارائه مدارک، آفیسر صداقت شما رو ملاک قرار داده نه تعداد مهر ها !
در ضمن مدارک موقت هم ترجمه میشن، ولی توسط دادگستری و وزارت امورخارجه تایید نخواهند شد.
توجه: هنگام مراجعه به دارالترجمه کپی پاسپورت خود را نیز ارائه دهید تا از اختلاف احتمالی در بین نحوه نوشته شدن اسم تان و همین طور تاریخ تولدتان در پاسپورت و مدارک ترجمه شده تان جلوگیری کنید
(2013-05-14 ساعت 13:40)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 12:57)a.rahaa نوشته:  دوستان سلام
ممنون ميشم يه دار الترجمه خوب و مطمئن و يه عكاسي خوب كه عكس مخصوص پروسه گرين كارت رو بگيره و به قوانينش آشنا باشه رو بهم معرفي كنين. بنده ساكن تهران هستم.
دارالترجمه ها خیلی با هم فرق نمی کنن فقط باید باهاشون باهوش رفتار کنی
1- قیمت ها رو طی کنید
2-تا تمام اصلاحات و ترجمه ها رو اوکی تحویل ندادن بهشون پول ندید.
معرفی عمومیش تبلیغ محصوب می شه خواستی یک پیام خصوصی به من بده من بهت معرفی کنم هر جفتش رو Cool
سلام
ممنون ميشم اگه اطلاعات يه دارالترجمه خوب رو حوالي ميدون انقلاب بهم بدين
با تشكر ودر
انتظار
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز
كسي يك دارالترجمه خوب حوالي خيابان عباس آباد يا مطهري سراغ داره؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-12-23 ساعت 03:53)ريرا نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 12:27)payam62 نوشته:  دوستان عزیزی که مدارک لازم رو جهت ترجمه به دارالترجمه ها میدین به این نکته مهم توجه داشته باشین :
اگر قصد ادامه تحصیل در ایالات متحده را دارید، مدارک لازم ترجمه شده باید به تایید دادگستری و وزارت خارجه برسه .
گر صرفاً مهاجرت و کار تو برنامتون هست مهر مترجم کافی هست.هزینه اضافی برای تایید دادگستری و وزارت خارجه نپردازین لطفاً به این جمله هم فکر نکنین : کار از محکم کاری عیبی نمیکنه !
دوستان عزیزم توجه داشته باشین که به هنگام مصاحبه و ارائه مدارک، آفیسر صداقت شما رو ملاک قرار داده نه تعداد مهر ها !
در ضمن مدارک موقت هم ترجمه میشن، ولی توسط دادگستری و وزارت امورخارجه تایید نخواهند شد.
توجه: هنگام مراجعه به دارالترجمه کپی پاسپورت خود را نیز ارائه دهید تا از اختلاف احتمالی در بین نحوه نوشته شدن اسم تان و همین طور تاریخ تولدتان در پاسپورت و مدارک ترجمه شده تان جلوگیری کنید
(2013-05-14 ساعت 13:40)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 12:57)a.rahaa نوشته:  دوستان سلام
ممنون ميشم يه دار الترجمه خوب و مطمئن و يه عكاسي خوب كه عكس مخصوص پروسه گرين كارت رو بگيره و به قوانينش آشنا باشه رو بهم معرفي كنين. بنده ساكن تهران هستم.
دارالترجمه ها خیلی با هم فرق نمی کنن فقط باید باهاشون باهوش رفتار کنی
1- قیمت ها رو طی کنید
2-تا تمام اصلاحات و ترجمه ها رو اوکی تحویل ندادن بهشون پول ندید.
معرفی عمومیش تبلیغ محصوب می شه خواستی یک پیام خصوصی به من بده من بهت معرفی کنم هر جفتش رو Cool
سلام
ممنون ميشم اگه اطلاعات يه دارالترجمه خوب رو حوالي ميدون انقلاب بهم بدين
با تشكر ودر
انتظار

دارالترجمه دانشجو
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، amin arefi
دوستان گلم من تاریخ ترجمه هایم 1July 2013 هست تاریخ مصاحبه ام هم هفته سوم فوریه است هیچ مدرکی هم تغییر نداشته آیا لازم هست تاریخ ها رو بدم دوباره دار الترجمه عوض کنه یا مهم نیست؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان ریز نمرات هم باید ترجمه بشه یا فقط مدرک کافیه؟
مدرک دبستان و راهنمایی چی؟ یا از دیپلم به بالا باشه کافیه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان