موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یاران همیشگی ...ازونجایی که تو فرمی که ارسال کردم نوشتم دانشجو هستم ....بنظرتون گواهی اشتغال به تحصیل رو ترجمه بکنم کفایت میکنه...؟؟(گواهی رو برا وزارت امور خارجه بگیرم ؟؟؟) همچنین دانشنامه لیسانس،ریز نمرات و گواهی های پیش دانشگاهی و دیپلم هم ترجمه کردم، نیاز هست ریزنمرات دبیرستان هم ترجمه بشه ... ؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من لیسانس دارم و برای گرفتن دیپلم به دانشگاه مراجعه کردم و دیپلم من رو گم کرده اند و هیچگونه مسئولیتی در قبال آن نمی پذیرند حال هم که میگن تو سفارت دیپلم رو هم می خواهند و تو سفرنامه ها دیدم از خیلی ها خواسته اند تکلیف من که ندارم چیست؟ چه کار میشه کرد؟
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظار
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-15 ساعت 02:51)masoud z نوشته: (2013-12-09 ساعت 20:53)arashS نوشته: (2013-12-09 ساعت 20:18)SNSH نوشته: (2013-12-09 ساعت 10:53)hamid_fs3 نوشته: (2013-12-09 ساعت 00:14)aghaghia نوشته: سلام دوست عزیز، شما اگر پاسپورت دارای تاریخ اعتبار تا حدود فکر میکنم 6 تا 8 ماه بعد از مصاحبه تون دارین نیازی فعلا به تعویض کارت پایان خدمت ندارین، ولی دوستانی که تازه میخوان پاسپورت بگیرن ظاهرا باید کارت پایان خدمت هوشمند داشته باشند پس باید به دنبال تعویض کارتشون باشند، شما اگر پاسپورت دارای اعتبار دارین بذارین بعد از مصاحبه کارت رو عوض کنید، موفق باشید.
سلام دوست خوبم. ممنونم از راهنمایی موثر و مفیدتون. خواستم به عرض تون برسونم که خوشبختانه پاسپورت و گواهینامه ام رو امسال تعویض کردم و چند سال دیگه اعتبار دارن. بنابراین مشکلی با تعویض پایان خدمت ندارم. بچه هایی که مشکل مشابه دارن میتونن از این پست کمک بگیرن. موفق و سلامت باشید.
(2013-12-07 ساعت 21:25)aghaghia نوشته: (2013-12-07 ساعت 20:15)arashS نوشته: با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا.
عزیزان من کارت پایان خدمتم را برای دیجیتالی شدن از طریق پلیس +10 به نظام وظیفه فرستادهام . و البته رسید خیلی مفصلی از پلیس +10 گرفتهام. اما اگر کارت اصلی من تا زمان مصاحبه آماده نشه من باید چه کار کنم؟ آیا میتونم زمان مصاحبهرو تغییر بدم؟ یا نیازی نیست و این مورد یک مورد رایجه است.
سلام دوست عزیز، شما حتما باید روز مصاحبه اصل کارت پایان خدمتتون رو با ترجمه اش ارائه کنید وگرنه نقص مدرک میخورید... 2 راه دارید یا کارت قدیمی رو پس بگیرید و یا زمان مصاحبه رو عقب بندازید... موفق باشید.
اصل مدرک میازی نیست.من یک ماه پیش مصاحبه داشتم
SNSH عزیز شما کارت پایان خدمتت همراهت نبود؟ من الان یه رسید از پلیس +10 دارم که تمامی مشخصات کارت پایان خدمتم رو نوشته. خوب اگه اینو به همراه فتوگپی کارت قدیمی ترجمه کنم کافی نیست؟ البته توی سایتی که kcc معرفی کرده قید کرده مدرک اورژینال باید باشه. اما شاید برای این مورد خاص که همه باهاش مواجه هستند ( تاخیر در صدور کارت هوشمند پیان خدمت) تخفیفهایی قائل بشوند؟
سلام
من امروز دفتر پلیس+10 مراجعه کردم برای تعویض کارت پایان خدمت گفتند حدود 3 ماه شاید هم بیشترطول ولی به نظر من رو قولشان نمیشه حساب کرد چون مدارکو باید بفرستند محل خدمت که ارتش هم بروکراسی خاص خودشو و احتمالا پروسه طولانی داره.از قدیم گفته اند کار ارتش دیر و زود داره. اول تصمصم گرفته بودم کارت پایان خدمت قدیمی رو ترجمه رسمی کنم و بعد کپی برابر اصل کنم و بعد کارت قدیمی رو برای تعویض بدم تا اگر هم تا زمان مصاحبه کارت جدید حاضر نشد ترجمه برابر اصل کارت قدیم رو داشته باشم ولی حالا فکر میکنم به هر حال ریسک داره که اصل کارتو سفارت بخاد و تا زمان مصاحبه حاضر نشه بنابراین تصمیم گرفتم تعویض کارتو موکول کنم به بعد از مصاحبه .
البته در این فرصت شناسنامه ها رو میشه تعویض کرد که زمان کمتری میبره البته برای اوناییکه کیس نامبر بالا دارند.
موفق باشید دوستان
راه حلش خیلی ساده هست اعلام مفقودی کنید و کارت رو تحویل ندید تنها تفاوتش یک کم مبلغ بیشتر هست ورفتن به محضر جهت تعهد دادن که هر وقت کارت رو پیدا کردید پس میدید حتی روی کارت جدید کلمه المثنی هم درج نمیشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خسته نباشید
دوستان لطفا به من کمک کنید میخوام ترجمه مدارک را کامل کنم
امکان داره یک چک لیست باشه ما از روی اون مدارک را ترجمه یا آماده ترحمه کنیم؟
ممنون میشم
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-22 ساعت 23:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-24 ساعت 05:26 توسط Natasha9.)
(2013-12-19 ساعت 17:25)chaymon نوشته: من لیسانس دارم و برای گرفتن دیپلم به دانشگاه مراجعه کردم و دیپلم من رو گم کرده اند و هیچگونه مسئولیتی در قبال آن نمی پذیرند حال هم که میگن تو سفارت دیپلم رو هم می خواهند و تو سفرنامه ها دیدم از خیلی ها خواسته اند تکلیف من که ندارم چیست؟ چه کار میشه کرد؟
ساده از این مسئله عبور نکنید. به نظرم بهتره اول به آموزش و پرورش یه سر بزنین و ببینید اونها چه راهی پیش پاتون میذارند.
ولی به هر صورت دانشگاه در برابر مفقودی مدرک شما مسئوله. من جاتون بودم حتما پیگیری می کردم. حتی اگر کار به مکاتبه یا ملاقات با ریاست دانشگاه برسه.
این موضوع تو سرنوشت لاتاری شما تاثیرگذاره و احتمال نقص مدرکتون رو افزایش میده...
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
برا ادامه تحصیل فقط بایستی مدارک تحصیلی به تایید وزارت خارجه و دادگستری برسه یا همه مدارک ... /؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
كسي يك دارالترجمه خوب حوالي خيابان عباس آباد يا مطهري سراغ داره؟ ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم من تاریخ ترجمه هایم 1July 2013 هست تاریخ مصاحبه ام هم هفته سوم فوریه است هیچ مدرکی هم تغییر نداشته آیا لازم هست تاریخ ها رو بدم دوباره دار الترجمه عوض کنه یا مهم نیست؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ریز نمرات هم باید ترجمه بشه یا فقط مدرک کافیه؟
مدرک دبستان و راهنمایی چی؟ یا از دیپلم به بالا باشه کافیه