موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-30 ساعت 16:51)ehsan2012 نوشته: ممنون از پاسختون
سلام
دوست خوبم و بقیه دوستان ویرایش کنید مطالب رو و ضمنا استفاده از تبریک و تشکر مناسبترین راه برای تشکر از دوستانمونه که به همین منظور طراحی شده.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم بدونم میشه کارت ملی که از تاریخش گذشته رو ترجمه کرد و با خودمون ببریم واسه مصاحبه یا خیر؟من دو سالی میشه که از تاریخ کارت ملیم گذشته و ثبت احوال هم که میرم میگن باید بری توی نوبت گرفتن کارت ملی هوشمند اونم که از بس شلوغ خیلی طول میکشه.
من همین کارت ملی که دارم رو ترجمه کردم ولی،میترسم یه وقت توی سفارت بهش گیر بدن ! شما چی میگید؟اگه میشه راهنماییم کنید.
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان می خواستم بدونم برای ترجمه سند ملک لازمه اون رو ارزش گذاری کنیم یا همون ترجمه کافیه واگر هم لازمه باید کجا بریم و چه جوری این کار رو انجام بدیم
ممنون از راهنماییتون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من ماشینمو 7 ماه پیش سندشو ترجمه کردم ، آیا لازمه قبل رفتن دوباره ترجمه کنم؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر ابوظبی مصاحبه دارین بدونین که میگه فقط تمکن مالی بدین برای ما که ترجمه سند خونه رو نگرفت و فقط هم مدارک تمکن برنده اصلی رو خواست و تمکن همسرم رو پس داد ترجمه کارت ملی رو گرفت اعتبارش هم گذشته بود مهم نیست پول اضافه واسه ترجمه ندین یه تمکن بانکی ببرین
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-04 ساعت 19:26)pv-n نوشته: (2014-01-03 ساعت 00:41)H Pier نوشته: (2014-01-03 ساعت 00:31)ebi1988 نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم بدونم میشه کارت ملی که از تاریخش گذشته رو ترجمه کرد و با خودمون ببریم واسه مصاحبه یا خیر؟من دو سالی میشه که از تاریخ کارت ملیم گذشته و ثبت احوال هم که میرم میگن باید بری توی نوبت گرفتن کارت ملی هوشمند اونم که از بس شلوغ خیلی طول میکشه.
من همین کارت ملی که دارم رو ترجمه کردم ولی،میترسم یه وقت توی سفارت بهش گیر بدن ! شما چی میگید؟اگه میشه راهنماییم کنید.
دوست عزیز کارت ملی اهمیت ندارد. شناسنامه اهمیت دارد.
سفارت ایروان که حتی از کسی کارت ملی نمیخواد.
به نظرم برای تعویض آن اقدامی نکنین چون نیازی نیست. در ضمن اعتبار کارت های ملی تمدید شده است.
موفق باشید.
الان یعنی ما که ایروان مصاحبه داریم کارت ملی رو ترجمه نکنیم؟؟
سلام
خیر از کسی نگرفتن کارت ملی و ترجمه ش رو ولی من اگه بودم 7000تومان رو میدادم و ترجمه ش میکردم دیدی که کاراشون معلوم نیست یهو دیدی از فردا از همه کارت ملی رو هم خواستن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز مهاجرسرا.
ببخشید که این سئوال رو میپرسم شاید یهکم وسواسگونه به نظر برسه .
میخواستم ببینم کدامیک از مدارکی که باید روزمصاحبه با خودمان داشته باشیم حتما مهر وزارت امورخارجه رو داشته باشه؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
اگر اونجا قصد ادامه تحصیل دارین مدارک تحصیلی شما مهر وزارت خارجه می خواهد اما اگر چنین تصمیمی ندارید هیچ کدام از مدارک مهر نمی خواهد