کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-12-23 ساعت 03:53)ريرا نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 12:27)payam62 نوشته:  دوستان عزیزی که مدارک لازم رو جهت ترجمه به دارالترجمه ها میدین به این نکته مهم توجه داشته باشین :
اگر قصد ادامه تحصیل در ایالات متحده را دارید، مدارک لازم ترجمه شده باید به تایید دادگستری و وزارت خارجه برسه .
گر صرفاً مهاجرت و کار تو برنامتون هست مهر مترجم کافی هست.هزینه اضافی برای تایید دادگستری و وزارت خارجه نپردازین لطفاً به این جمله هم فکر نکنین : کار از محکم کاری عیبی نمیکنه !
دوستان عزیزم توجه داشته باشین که به هنگام مصاحبه و ارائه مدارک، آفیسر صداقت شما رو ملاک قرار داده نه تعداد مهر ها !
در ضمن مدارک موقت هم ترجمه میشن، ولی توسط دادگستری و وزارت امورخارجه تایید نخواهند شد.
توجه: هنگام مراجعه به دارالترجمه کپی پاسپورت خود را نیز ارائه دهید تا از اختلاف احتمالی در بین نحوه نوشته شدن اسم تان و همین طور تاریخ تولدتان در پاسپورت و مدارک ترجمه شده تان جلوگیری کنید
(2013-05-14 ساعت 13:40)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 12:57)a.rahaa نوشته:  دوستان سلام
ممنون ميشم يه دار الترجمه خوب و مطمئن و يه عكاسي خوب كه عكس مخصوص پروسه گرين كارت رو بگيره و به قوانينش آشنا باشه رو بهم معرفي كنين. بنده ساكن تهران هستم.
دارالترجمه ها خیلی با هم فرق نمی کنن فقط باید باهاشون باهوش رفتار کنی
1- قیمت ها رو طی کنید
2-تا تمام اصلاحات و ترجمه ها رو اوکی تحویل ندادن بهشون پول ندید.
معرفی عمومیش تبلیغ محصوب می شه خواستی یک پیام خصوصی به من بده من بهت معرفی کنم هر جفتش رو Cool
سلام
ممنون ميشم اگه اطلاعات يه دارالترجمه خوب رو حوالي ميدون انقلاب بهم بدين
با تشكر ودر
انتظار

دارالترجمه دانشجو روبروی سینما بهمن شک نکن
تشکر کنندگان: محبت ، hamid_fs3 ، آلیس-1980 ، farshadm999 ، rezahoorjandi ، Lemony ، nasim
(2013-12-30 ساعت 16:51)ehsan2012 نوشته:  ممنون از پاسختون
سلام
دوست خوبم و بقیه دوستان ویرایش کنید مطالب رو و ضمنا استفاده از تبریک و تشکر مناسبترین راه برای تشکر از دوستانمونهWink که به همین منظور طراحی شده.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: farshadm999 ، nedaba ، ghafari88 ، ffrfar ، rezahoorjandi ، قصه گو ، Natasha9 ، Saeedv13
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم بدونم میشه کارت ملی که از تاریخش گذشته رو ترجمه کرد و با خودمون ببریم واسه مصاحبه یا خیر؟من دو سالی میشه که از تاریخ کارت ملیم گذشته و ثبت احوال هم که میرم میگن باید بری توی نوبت گرفتن کارت ملی هوشمند اونم که از بس شلوغ خیلی طول میکشه.
من همین کارت ملی که دارم رو ترجمه کردم ولی،میترسم یه وقت توی سفارت بهش گیر بدن ! شما چی میگید؟اگه میشه راهنماییم کنید.
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: محبت ، hamid_fs3
(2014-01-03 ساعت 00:31)ebi1988 نوشته:  با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم بدونم میشه کارت ملی که از تاریخش گذشته رو ترجمه کرد و با خودمون ببریم واسه مصاحبه یا خیر؟من دو سالی میشه که از تاریخ کارت ملیم گذشته و ثبت احوال هم که میرم میگن باید بری توی نوبت گرفتن کارت ملی هوشمند اونم که از بس شلوغ خیلی طول میکشه.
من همین کارت ملی که دارم رو ترجمه کردم ولی،میترسم یه وقت توی سفارت بهش گیر بدن ! شما چی میگید؟اگه میشه راهنماییم کنید.

دوست عزیز کارت ملی اهمیت ندارد. شناسنامه اهمیت دارد.
سفارت ایروان که حتی از کسی کارت ملی نمیخواد.
به نظرم برای تعویض آن اقدامی نکنین چون نیازی نیست. در ضمن اعتبار کارت های ملی تمدید شده است.
موفق باشید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ebi1988 ، Lemony ، EKAM ، rezahoorjandi ، hamid_fs3 ، محبت ، nasim
(2014-01-03 ساعت 00:41)H Pier نوشته:  
(2014-01-03 ساعت 00:31)ebi1988 نوشته:  

به نظرم برای تعویض آن اقدامی نکنین چون نیازی نیست. در ضمن اعتبار کارت های ملی تمدید شده است.
موفق باشید.

مرسی از راهنمای
امیدوارم که بقیه سفارت ها هم نخوان، مساله این که من میدونم کارت های ملی تمدید شده ولی طرف که توی سفارت نشسته که خبر نداره ، اون فقط مدارک رو میبینه Big Grin
از بچه هایی که سفارت ابوظبی رفتن خواهش میکنم بگید که ازتون کارت ملی خواستن یا خیر؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: محبت ، hamid_fs3
(2014-01-03 ساعت 00:52)ebi1988 نوشته:  
(2014-01-03 ساعت 00:31)ebi1988 نوشته:  

موفق باشید.

مرسی از راهنمای
امیدوارم که بقیه سفارت ها هم نخوان، مساله این که من میدونم کارت های ملی تمدید شده ولی طرف که توی سفارت نشسته که خبر نداره ، اون فقط مدارک رو میبینه Big Grin
از بچه هایی که سفارت ابوظبی رفتن خواهش میکنم بگید که ازتون کارت ملی خواستن یا خیر؟

شما همين كارت ملي رو ترجمه كنيد ببرين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: H Pier ، ebi1988 ، hamid_fs3 ، محبت
سلام دوستان می خواستم بدونم برای ترجمه سند ملک لازمه اون رو ارزش گذاری کنیم یا همون ترجمه کافیه واگر هم لازمه باید کجا بریم و چه جوری این کار رو انجام بدیم
ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان:
(2014-01-03 ساعت 18:50)shlahni نوشته:  سلام دوستان می خواستم بدونم برای ترجمه سند ملک لازمه اون رو ارزش گذاری کنیم یا همون ترجمه کافیه واگر هم لازمه باید کجا بریم و چه جوری این کار رو انجام بدیم
ممنون از راهنماییتون

نيازي به ارزش گذاري نيست فقط ترجمه رو ببريد. (والبته اصل سند)
UAE→USA
تشکر کنندگان: shlahni ، محبت

موفق باشید.

الان یعنی ما که ایروان مصاحبه داریم کارت ملی رو ترجمه نکنیم؟؟
CN: 2014AS000034$$[font=Tahoma]
"Stop Saying "I Wish" , Start Saying "I Will
[/font]
تشکر کنندگان: ebi1988
سلام
دوستان من ماشینمو 7 ماه پیش سندشو ترجمه کردم ، آیا لازمه قبل رفتن دوباره ترجمه کنم؟
تشکر کنندگان:
سلام

اگر ابوظبی مصاحبه دارین بدونین که میگه فقط تمکن مالی بدین برای ما که ترجمه سند خونه رو نگرفت و فقط هم مدارک تمکن برنده اصلی رو خواست و تمکن همسرم رو پس داد ترجمه کارت ملی رو گرفت اعتبارش هم گذشته بود مهم نیست پول اضافه واسه ترجمه ندین یه تمکن بانکی ببرین
تشکر کنندگان: محبت ، hamid_fs3 ، ebi1988
(2014-01-05 ساعت 00:26)ehsan2012 نوشته:  سلام
دوستان من ماشینمو 7 ماه پیش سندشو ترجمه کردم ، آیا لازمه قبل رفتن دوباره ترجمه کنم؟

نه نيازي نيست ترجمه با مهر دارالترجمه هميشه اعتبار داره.
UAE→USA
تشکر کنندگان: amin arefi ، محبت ، ehsan2012 ، ebi1988
(2014-01-04 ساعت 19:26)pv-n نوشته:  

موفق باشید.

الان یعنی ما که ایروان مصاحبه داریم کارت ملی رو ترجمه نکنیم؟؟
سلام
خیر از کسی نگرفتن کارت ملی و ترجمه ش رو ولی من اگه بودم 7000تومان رو میدادم و ترجمه ش میکردم دیدی که کاراشون معلوم نیست یهو دیدی از فردا از همه کارت ملی رو هم خواستنSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، pv-n ، hamid_fs3 ، rezahoorjandi ، ebi1988
سلام دوستان عزیز مهاجرسرا.
ببخشید که این سئوال رو می‌پرسم شاید یه‌کم وسواس‌گونه به نظر برسه .
می‌خواستم ببینم کدامیک از مدارکی که باید روزمصاحبه با خودمان داشته باشیم حتما مهر وزارت امورخارجه رو داشته باشه؟
تشکر کنندگان:
اگر اونجا قصد ادامه تحصیل دارین مدارک تحصیلی شما مهر وزارت خارجه می خواهد اما اگر چنین تصمیمی ندارید هیچ کدام از مدارک مهر نمی خواهد
تشکر کنندگان: arashS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان