کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2013-12-25 ساعت 13:13)Kamyar.A نوشته:  دوستان گلم من تاریخ ترجمه هایم 1July 2013 هست تاریخ مصاحبه ام هم هفته سوم فوریه است هیچ مدرکی هم تغییر نداشته آیا لازم هست تاریخ ها رو بدم دوباره دار الترجمه عوض کنه یا مهم نیست؟؟؟
سلام
خیر دوست خوبم نیاز به ترجمه مجدد و هزینه بی دلیل نیستWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Kamyar.A ، قصه گو ، EKAM ، hamid_fs3
(2013-12-25 ساعت 16:07)REZA KARAMI نوشته:  سلام
دوستان ریز نمرات هم باید ترجمه بشه یا فقط مدرک کافیه؟
مدرک دبستان و راهنمایی چی؟ یا از دیپلم به بالا باشه کافیه
سلام
اگر مدرک موقت دارید ریز نمرات رو هم ترجمه کنید و البته نه دبستان و راهنمائیSmile

تشکر کنندگان: قصه گو ، EKAM ، Lemony
(2013-06-10 ساعت 17:24)Signal نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 09:50)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 09:38)ali3875 نوشته:  با سلام من دیپلم 12 ساله سال 1364 دارم متاسفانه اصل مدرک دیپلمم گم شده ولی فتوکپی اونو بردم آموزش و پرورش برابر اصل کردم با این کپی برابر اصل به نظرتون ترجمه میشه؟ چون اصلشو ندارم سفارت قبول میکنه؟ ممنون میشم راهنمائیم کنید

ترجمه میشه برا سفارت اصل مدارک نیز مورد نیاز هستش ولی ممکن هم هست قبول کنندولی با این وجود شما برا اطمینان کامل این مشکلتون رو تلفنی یا با ایمیل اطلاع بدید ببینید چه جوابی به شما خواهند دادسپس اعلام کنید ..
دوست عزیز من هم اصل مدرک پیش دانشگاهی رو گم کرده بودم و با تاییدیه رفتم مصاحبه...آفیسر اول قبول نکرد و اصل رو خواست....اما با توضیحات کافی قانع شد و پذیرفت
وقتی برگشتیم چند ساعت بعد ایمیل زدن که روزی که کلیر شدید اصل مدرک رو هم بیارید...خلاصه با ارسال ایمیلهای کافی و قانع کننده مجدد راضی شدن...اما از اونجا که هر دفعه یکی پرونده رو چک میکرد و با ایمیل نقص مدرک رو اطلاع میداد ماهم مجبور بودیم هردفعه یکی رو قانع کنیم
و چون نگران بودیم که مبادا روز گرفتن ویزا مشکلی پیش بیاد اقدام کردیم واسه گرفتن مدرک مجدد
و شروع هم از اداره ی سنجش آموزش و پرورش بود...یه سه هفته ای طول کشید اما خدا رو شکر موفق شدیم بگیریم و با خیال راحت بریم و ویزاهای عزیز رو بگیریم Smile
دوست عزیزم میشه لطف کنید و بگید چطور مدرک مجدد گرفتید؟ چون تا اونجا که من اطلاع دارم برای دیپلم المثنی صادر نمیشه . اگه منو راهنمایی کنید خیلی ممنون می‌شم.
حتی اگر منو راهنمایی کنید که چطور می‌تونم فتوکپی دیپلمم رو برابر اصل کنم خیلی خوبه.
تشکر کنندگان: ebi1988
سلام
دوستان خوبم به این نکته مهم توجه داشته باشید که صرفا مدارکی رو به سفارت در زمان مصاحبه ارائه بدید که ازتون خواسته میشه.

(2013-12-19 ساعت 18:13)alimomen نوشته:  
(2013-12-15 ساعت 02:51)masoud z نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 20:53)arashS نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 20:18)SNSH نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 10:53)hamid_fs3 نوشته:  سلام دوست خوبم. ممنونم از راهنمایی موثر و مفیدتون. خواستم به عرض تون برسونم که خوشبختانه پاسپورت و گواهینامه ام رو امسال تعویض کردم و چند سال دیگه اعتبار دارن. بنابراین مشکلی با تعویض پایان خدمت ندارم. بچه هایی که مشکل مشابه دارن میتونن از این پست کمک بگیرن. موفق و سلامت باشید.

(2013-12-07 ساعت 21:25)aghaghia نوشته:  سلام دوست عزیز، شما حتما باید روز مصاحبه اصل کارت پایان خدمتتون رو با ترجمه اش ارائه کنید وگرنه نقص مدرک میخورید... 2 راه دارید یا کارت قدیمی رو پس بگیرید و یا زمان مصاحبه رو عقب بندازید... موفق باشید.

اصل مدرک میازی نیست.من یک ماه پیش مصاحبه داشتم

SNSH عزیز شما کارت پایان خدمتت همراهت نبود؟ من الان یه رسید از پلیس +10 دارم که تمامی مشخصات کارت پایان خدمتم رو نوشته. خوب اگه اینو به همراه فتوگپی کارت قدیمی ترجمه کنم کافی نیست؟ البته توی سایتی که kcc معرفی کرده قید کرده مدرک اورژینال باید باشه. اما شاید برای این مورد خاص که همه باهاش مواجه هستند ( تاخیر در صدور کارت هوشمند پیان خدمت) تخفیفهایی قائل بشوند؟
سلام

من امروز دفتر پلیس+10 مراجعه کردم برای تعویض کارت پایان خدمت گفتند حدود 3 ماه شاید هم بیشترطول ولی به نظر من رو قولشان نمیشه حساب کرد چون مدارکو باید بفرستند محل خدمت که ارتش هم بروکراسی خاص خودشو و احتمالا پروسه طولانی داره.از قدیم گفته اند کار ارتش دیر و زود داره. اول تصمصم گرفته بودم کارت پایان خدمت قدیمی رو ترجمه رسمی کنم و بعد کپی برابر اصل کنم و بعد کارت قدیمی رو برای تعویض بدم تا اگر هم تا زمان مصاحبه کارت جدید حاضر نشد ترجمه برابر اصل کارت قدیم رو داشته باشم ولی حالا فکر میکنم به هر حال ریسک داره که اصل کارتو سفارت بخاد و تا زمان مصاحبه حاضر نشه بنابراین تصمیم گرفتم تعویض کارتو موکول کنم به بعد از مصاحبه .
البته در این فرصت شناسنامه ها رو میشه تعویض کرد که زمان کمتری میبره البته برای اوناییکه کیس نامبر بالا دارند.
موفق باشید دوستان
راه حلش خیلی ساده هست اعلام مفقودی کنید و کارت رو تحویل ندید تنها تفاوتش یک کم مبلغ بیشتر هست ورفتن به محضر جهت تعهد دادن که هر وقت کارت رو پیدا کردید پس میدید حتی روی کارت جدید کلمه المثنی هم درج نمیشه

سلام بر تمامی دوستان عزیزم.
من کسی هستم که اولین بار این سئوال رو مطرح کردم یعنی روز 18 آذر 1392 بعد از مشورت با شما عزیزان فردای آن روز مورخ 19 آذر به اداره نظام وظیفه واقع در میدان سپاه مراجعه کردم. در ابتدا به باجه مربوط به کارت هوشمند مراجعه کردم و سپس آنها مرا پیش افسر مربوطه فرستادند.در زیر مکالمه من و افسر مربوطه را برایتان می‌نویسم.
من : سلام نیاز دارم که زودتر کارت پایان خدمتم رو بگیرم.
افسر مربوطه: برای چه کاری؟
من: وقت سفارت دارم.
افسرمربوطه: تا حالا کجا بودی؟
من : دو ماه هست که اقدام کردم.
افسرمربوطه: ما الان دوساله که تو این مملکت کارت پایان خدمت عوض می‌کنیم.
من : حق با شماست. لطفا یه راهی جلوی پای من بذارید.
افسر مربوطه : قبض‌تو بده من.
من: (ارائه قبض با ترس و لرز).
افسر مربوطه: برو چهل روز دیگه کارت درخونته.
با شک و تردید از اداره نظام وظیفه بیرون اومدم.
20 آذر ساعت 9 صبح یک اس‌ام‌اس دریافت کردم که کارت من جهت صدور به سایت ناجا رفته.
27 آذر(یک هفته بعد) یک اس‌ام‌اس دریافت کردم که کارت من به پست تحویل داده شده.
امروز یعنی 5دی کارتم رو دریافت کردم.
پس عزیزانی که کارت‌شون رو برای تعوض فرستادن می‌تونن با مراجعه به اداره نظام وظیفه کارشون رو تسریع کنند.
به امید موفقیت همگی شما همراهان.
تشکر کنندگان: storagemeter ، amin arefi ، Natasha9 ، قصه گو ، ffrfar ، EKAM ، taleghani ، hamid_fs3 ، محبت ، reza_top60 ، mtcanada
دوستان گواهی اشتغال به تحصیل رو جهت ارائه به کجا بنویسم ... ؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان: قصه گو
من هر كاري كردم نتونستم مدرك ديپلمو از دانشگاه بگيرم فقط كپيشو بهم دادند.فقط تونستم تاييديه تحصيلي بگيرم كه ديپلم گرفتم ايا كفايت ميكنه؟يا حتما بايد ديپلم باشه؟
تشکر کنندگان:
دوستان من امروز سند ازدواجم رو برای نسخه دوم بردم ترجمه کنن میگن تاییدیه وزارت دادگستری و قوه قضاییه میخواد آیا به نظر شما لازمه؟یا فقط مهر دارالترجمه کافیه؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: محبت
(2013-12-28 ساعت 09:42)Kamyar.A نوشته:  دوستان من امروز سند ازدواجم رو برای نسخه دوم بردم ترجمه کنن میگن تاییدیه وزارت دادگستری و قوه قضاییه میخواد آیا به نظر شما لازمه؟یا فقط مهر دارالترجمه کافیه؟؟؟

دوست عزیز، مهر مترجم کافیست
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: محبت
(2013-12-27 ساعت 16:56)mahsa201 نوشته:  من هر كاري كردم نتونستم مدرك ديپلمو از دانشگاه بگيرم فقط كپيشو بهم دادند.فقط تونستم تاييديه تحصيلي بگيرم كه ديپلم گرفتم ايا كفايت ميكنه؟يا حتما بايد ديپلم باشه؟

دوست عزیز می توانید به دانشگاه بگویید برای ترجمه می خواهم و مدرکی، سفته ای یا هر چیزی که آنها قبول دارند گرو بگذارید و بعد از برگشت از مصاحبه آن را تحویل دهید اگر قبول نکردند با رییس دانشگاه صحبت کنید چون ارائه مدرک دیپلم در صورتیکه که شما مدرک بالاتر نداشته اشید الزامیست و ممکن است مثل خود من فقط ترجمه آن را از شما بخواهند.
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت ، Lemony
دوستان سلام. من در حال حاضر دانشجو هستم و زمان ثبت نام گواهی موقت دوره لیسانس و فوق لیسانس رو ازم گرفتن. امروز رفتم و هر چی خواهش و تمنا کردم که واسه یک ماه هم که شده این گواهی های موقت رو با قید وثیقه یا هر چیز دیگه موقتا به من بدن قبول نکردن. با ریاست دانشگاه هم صحبت کردم ولی باز هم قبول نکرد. حتی کپی برابر با اصل گواهی موقت ها رو هم به من نمیدن. الآن اصل تنها مدرکی که دارم مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هست و یه گواهی اشتغال به تحصیل در دوره دکتری که ترجمه شده. مصاحبم هم ابوظبی هست. حالا به نظرتون چه کنم؟ احتمالش هست که روز مصاحبه نقص مدرک بخورم؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-28 ساعت 10:10)artam2 نوشته:  
(2013-12-27 ساعت 16:56)mahsa201 نوشته:  من هر كاري كردم نتونستم مدرك ديپلمو از دانشگاه بگيرم فقط كپيشو بهم دادند.فقط تونستم تاييديه تحصيلي بگيرم كه ديپلم گرفتم ايا كفايت ميكنه؟يا حتما بايد ديپلم باشه؟

دوست عزیز می توانید به دانشگاه بگویید برای ترجمه می خواهم و مدرکی، سفته ای یا هر چیزی که آنها قبول دارند گرو بگذارید و بعد از برگشت از مصاحبه آن را تحویل دهید اگر قبول نکردند با رییس دانشگاه صحبت کنید چون ارائه مدرک دیپلم در صورتیکه که شما مدرک بالاتر نداشته اشید الزامیست و ممکن است مثل خود من فقط ترجمه آن را از شما بخواهند.

دوستان عزیزم اصل مدارک رو به هر ترتیبی شده روز مصاحبه همراه خودتون داشته باشید. در صورت نیاز حتما نقص مدرک میخوره کیستون.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: Lemony
سلام
سوالم اینه که مدارک رو ترجمه کردیم آیا از آنها کپی بگیریم و این کپی از اصل مدارک باشه یا ترجمه اونها، و مدارک کپی رو باید مهر برابر با اصل کنیم،اگر جواب مثبته از چه طریق بابر اصل کنیم؟
و سند ازدواج دو ترجمه میخواد؟

ممنون میشم از جوابتون.
تشکر کنندگان: farshadm999
(2013-12-28 ساعت 20:15)ehsan2012 نوشته:  سلام
سوالم اینه که مدارک رو ترجمه کردیم آیا از آنها کپی بگیریم و این کپی از اصل مدارک باشه یا ترجمه اونها، و مدارک کپی رو باید مهر برابر با اصل کنیم،اگر جواب مثبته از چه طریق بابر اصل کنیم؟
و سند ازدواج دو ترجمه میخواد؟

ممنون میشم از جوابتون.

ببینید تو ایران اصلا چیزی به نامه کپی‌ بربر اصل معنی‌ نمیده من اینو بار‌ها و بارها گفتم و با اطلاع کامل عرض می‌کنم. کپی‌ برابر اصل که تو کل دنیا ارزش داشته باشه فقط و فقط باید توسط یک ناتری پابلیک Notary Public انجام بشه که یه مهر برجسته با ۲ تا مهر ژلاتینی + یک ستاره می‌خوره رو مدرکتون. عین عکس زیر.

[عکس: 29341228806058695004.jpg]

ولی‌ اگه خیلی‌ واجبه تشریف می‌برید دارو الترجمه اونا باید مدرکتونو مهر کنن و بعد میبرن وزارت امور خارجه براتون مهر کنه که اینم من ۱ بار برای کارت پایان خدمتم اومدم انجام بدم ولی‌ وزارت امور خارجه گفت به هیچ عنوان چنین کاری نمی‌کنیم و باید اصلشو با خودت ببری. لطفا اطلاعات غلط نیویسید با اشراف کامل میگم مدرک کپی‌ برابر اصل شده تو محضر تو ایران توی خارج از ایران ارزشش با کاغذ چرکنویس یکی‌ هست.

برای اطلاعات بیشتر سرچ کنید

Certified Document
how to notarize a document

و در کّل نیازی به کپی‌ برابر اصل مدرکی‌ نیست و همه چی‌ رو باید با خودتون اصل ببرید تا آفیسر چک کنه ، و از سند ازدواج تا جایی‌ که میدونم ۲ تا ترجمه می‌خواد.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: storagemeter ، محبت ، ehsan2012 ، amin arefi ، Natasha9
(2013-12-28 ساعت 16:40)m.sabet نوشته:  دوستان سلام. من در حال حاضر دانشجو هستم و زمان ثبت نام گواهی موقت دوره لیسانس و فوق لیسانس رو ازم گرفتن. امروز رفتم و هر چی خواهش و تمنا کردم که واسه یک ماه هم که شده این گواهی های موقت رو با قید وثیقه یا هر چیز دیگه موقتا به من بدن قبول نکردن. با ریاست دانشگاه هم صحبت کردم ولی باز هم قبول نکرد. حتی کپی برابر با اصل گواهی موقت ها رو هم به من نمیدن. الآن اصل تنها مدرکی که دارم مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هست و یه گواهی اشتغال به تحصیل در دوره دکتری که ترجمه شده. مصاحبم هم ابوظبی هست. حالا به نظرتون چه کنم؟ احتمالش هست که روز مصاحبه نقص مدرک بخورم؟
سلام
بله احتمالش هست نقص مدرک بخورید و بستگی به نظر آفیسر داره ولی حتما توضیحات لازم رو به آفیسر در زمان مصاحبه بدید که قطعا با موارد مشابه فراوون برخورد کردن ولی وجود اصل دیپلمتون نقطه روشن و کافیه برای پروسه لاتاریSmile

تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، farshadm999 ، m.sabet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان