موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-25 ساعت 13:13)Kamyar.A نوشته: دوستان گلم من تاریخ ترجمه هایم 1July 2013 هست تاریخ مصاحبه ام هم هفته سوم فوریه است هیچ مدرکی هم تغییر نداشته آیا لازم هست تاریخ ها رو بدم دوباره دار الترجمه عوض کنه یا مهم نیست؟؟؟
سلام
خیر دوست خوبم نیاز به ترجمه مجدد و هزینه بی دلیل نیست
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-25 ساعت 16:07)REZA KARAMI نوشته: سلام
دوستان ریز نمرات هم باید ترجمه بشه یا فقط مدرک کافیه؟
مدرک دبستان و راهنمایی چی؟ یا از دیپلم به بالا باشه کافیه
سلام
اگر مدرک موقت دارید ریز نمرات رو هم ترجمه کنید و البته نه دبستان و راهنمائی
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان خوبم به این نکته مهم توجه داشته باشید که صرفا مدارکی رو به سفارت در زمان مصاحبه ارائه بدید که ازتون خواسته میشه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گواهی اشتغال به تحصیل رو جهت ارائه به کجا بنویسم ... ؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من هر كاري كردم نتونستم مدرك ديپلمو از دانشگاه بگيرم فقط كپيشو بهم دادند.فقط تونستم تاييديه تحصيلي بگيرم كه ديپلم گرفتم ايا كفايت ميكنه؟يا حتما بايد ديپلم باشه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امروز سند ازدواجم رو برای نسخه دوم بردم ترجمه کنن میگن تاییدیه وزارت دادگستری و قوه قضاییه میخواد آیا به نظر شما لازمه؟یا فقط مهر دارالترجمه کافیه؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام. من در حال حاضر دانشجو هستم و زمان ثبت نام گواهی موقت دوره لیسانس و فوق لیسانس رو ازم گرفتن. امروز رفتم و هر چی خواهش و تمنا کردم که واسه یک ماه هم که شده این گواهی های موقت رو با قید وثیقه یا هر چیز دیگه موقتا به من بدن قبول نکردن. با ریاست دانشگاه هم صحبت کردم ولی باز هم قبول نکرد. حتی کپی برابر با اصل گواهی موقت ها رو هم به من نمیدن. الآن اصل تنها مدرکی که دارم مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هست و یه گواهی اشتغال به تحصیل در دوره دکتری که ترجمه شده. مصاحبم هم ابوظبی هست. حالا به نظرتون چه کنم؟ احتمالش هست که روز مصاحبه نقص مدرک بخورم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سوالم اینه که مدارک رو ترجمه کردیم آیا از آنها کپی بگیریم و این کپی از اصل مدارک باشه یا ترجمه اونها، و مدارک کپی رو باید مهر برابر با اصل کنیم،اگر جواب مثبته از چه طریق بابر اصل کنیم؟
و سند ازدواج دو ترجمه میخواد؟
ممنون میشم از جوابتون.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-28 ساعت 16:40)m.sabet نوشته: دوستان سلام. من در حال حاضر دانشجو هستم و زمان ثبت نام گواهی موقت دوره لیسانس و فوق لیسانس رو ازم گرفتن. امروز رفتم و هر چی خواهش و تمنا کردم که واسه یک ماه هم که شده این گواهی های موقت رو با قید وثیقه یا هر چیز دیگه موقتا به من بدن قبول نکردن. با ریاست دانشگاه هم صحبت کردم ولی باز هم قبول نکرد. حتی کپی برابر با اصل گواهی موقت ها رو هم به من نمیدن. الآن اصل تنها مدرکی که دارم مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هست و یه گواهی اشتغال به تحصیل در دوره دکتری که ترجمه شده. مصاحبم هم ابوظبی هست. حالا به نظرتون چه کنم؟ احتمالش هست که روز مصاحبه نقص مدرک بخورم؟
سلام
بله احتمالش هست نقص مدرک بخورید و بستگی به نظر آفیسر داره ولی حتما توضیحات لازم رو به آفیسر در زمان مصاحبه بدید که قطعا با موارد مشابه فراوون برخورد کردن ولی وجود اصل دیپلمتون نقطه روشن و کافیه برای پروسه لاتاری