موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
گواهی اشتغال به کار که اصلا قرار نیست ببریم درسته دوستان ؟ یا باید باشه تو مدارک؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم. البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
مدارک تحصیلی را اگر ریز نمرات نباشه ایرادی نداره ؟؟
ممنون از لطف دوستان بابت پاسخ
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کارت ملی هم نیاز به ترجمه داره ؟ مهر دادگستری میخواد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
برای شخصی که طی 2 3 سال گذشته بازنشسته شده ،آیا لازمه که گواهی اشتغال به کار برای قبل از این 2 3 سال به سفارت ارائه کنه؟
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامی،
در ارتباط با کسی که قبلا یه مورد طلاق داشته،آیا رونوشت طلاق و ترجمهاش برای مرد کافیه؟توی یکی از سفرنامهای ایروان خوندم که انگار اصل سند را خواستن،میدونید که برای مردها میشه فقط روا نوشت تهیه کرد.بازم نگران شدیم،میشه دوستان با تجربه جواب بدین لطفا؟
*let's keep on trying and hope the best will happen*
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-16 ساعت 11:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-16 ساعت 11:02 توسط mohammad69.)
سلام اگه کسی لیسانس داشته باشه و بخواد تو امریکا ادامه تحصیل بده
دقیقا باید مدارک و ریزنمرات کدام مقطعشو ترجمه کنه و به تادیه وزارت دادکستری و وزارت امور خارجه برسونه؟
مقاطع بصورت زیر بوده
دیپلم هنرستان فنی و حرفه ای
فوق دیپلم دانشگاه آزاد
کارشناسی دانشگاه آزاد(نا پیپسته)
آیا مقاطع قبل هم مثل راهنمایی و دبستان نباز به ترجمه دارد؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی
من خانمم برندهٔ اصلی هست،و خودم مدرک فوق لیسانس دارم،من مدارک خودم را از جمله شناسنامه،لیسانس و دیپلم را ساله ۲۰۰۶ ترجمه کردم،ولی مدارک خانمم را هیچ وقت ترجمه نکردم،میخواستم ببینم که نیاز هست مدارک خودم را دوباره ترجمه کنم؟یا نه
لطفا با تجربه جواب بدن بسیار ممنون میشم.
*let's keep on trying and hope the best will happen*
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-16 ساعت 10:18)nasim نوشته: (2014-02-16 ساعت 09:36)blueskysam نوشته: سلام دوستان گرامی،
در ارتباط با کسی که قبلا یه مورد طلاق داشته،آیا رونوشت طلاق و ترجمهاش برای مرد کافیه؟توی یکی از سفرنامهای ایروان خوندم که انگار اصل سند را خواستن،میدونید که برای مردها میشه فقط روا نوشت تهیه کرد.بازم نگران شدیم،میشه دوستان با تجربه جواب بدین لطفا؟
دوست عزیز منم توی یکی از سفرنامه ها خووندم که باید سند رو برای روز مصاحبه همراه می داشتند ( یکی از آقایون که جدا شده بودن قبلا و حتی به افیسر گفتن توی ایران سند به مرد نمی دن ). البته اون دوست مهاجر سرایی کلیرنس خورده بود و گفته بودن دفعه بعد با خودش اصل و بیاره . دوستان کسی اطلاعات بیشتری دارددد عاااایااااااااااااا ؟؟؟؟؟
این سوال یه جورایی سوال منم هست من قبلا یه مورد عقد داشتم ولی چون ازدواج نکردم شناسناممو طبق قانون عوض کردم و چیزی توش نیست ولی اخر سند ازدواج جدیدم یه توضیح کوچک هست که خیلی کلماتش تخصصی و یه جور خاصی توضیح داده منم برا همین یه جمله تو فرما نوشتم 2 ازدواج .حالا سند ازدواج جدیدم رو ببرم کافیه و اگه در اون مورد پرسیدن نمی دونم چه طوری توضیح بدم که متوجه بشن و با این اوصاف چیزی از سند قبلی لازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام،من با هر دارالترجمه اي صحبت كردم ميگن براي سفارت مربوطه تمام مدارك بايد به تاييد دادگستري برسند.با توجه به صفحه اول اين تاپيك تنها مهر مترجم كافيه.يك كم نگرانم كردن اين دارالترجمه ها،نظر شما چيه؟؟اون جمله معروف كار از محكم كاري عيب نميكنه رو اعمال كنيم؟؟