کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
گواهی اشتغال به کار که اصلا قرار نیست ببریم درسته دوستان ؟ یا باید باشه تو مدارک؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان:
(2014-02-10 ساعت 12:38)abbas09 نوشته:  گواهی اشتغال به کار که اصلا قرار نیست ببریم درسته دوستان ؟ یا باید باشه تو مدارک؟

دوستان اگر تحصیلاتتون در حد دیپلم 12 ساله قدیم یا پیش دانشگاهی نظام جدید هست و یا بالاتر نیازی به گواهی اشتغال به کار و سابقه کار ندارید....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: abbas09 ، محبت ، ffrfar ، azadeh2014 ، taleghani ، Sam2014 ، nasim ، hamid_fs3 ، philter ، nedaba
(2014-02-10 ساعت 12:38)abbas09 نوشته:  گواهی اشتغال به کار که اصلا قرار نیست ببریم درسته دوستان ؟ یا باید باشه تو مدارک؟
دوست عزیز گواهی اشتغال بکار نه جزءمدارک مورد نیاز ونه اصلا آفیسر ازتون می خواهد فقط اگه براتون گرفتنش راحت هست بگیریدکه باعث قوت قلب هست لااقل برای من اینطور بود واز استرس روز مصاحبم کم کرده بود
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: ojee ، EKAM ، اسفند89 ، mohsenmb
مدارک تحصیلی را اگر ریز نمرات نباشه ایرادی نداره ؟؟

ممنون از لطف دوستان بابت پاسخ
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
(2014-02-10 ساعت 11:20)nasim نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 09:47)amor92 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزيز و آرزوي موفقيت براي همگي مون
آيا گواهي اشتغال به كار از شركتي كه كار مي كنيم كافيه يا بايد پرينت سالهاي خدمت در آن شركت و سمت هاي سازماني مربوطه راهم تهيه و ترجمه كنيم؟
مرسي از پاسختون

دوست عزیز هر چه قدر بیشتر وضعیت کاریتونو پیچیده ترنکنین بهتره از لحاظ کلیرنس خوردن می گم . اگه هممون در زمان ارسال فرم های اولیه میدوونستیم که شغل یکی از عوامل کلیرنس خووردنه هممون وضعیت شغلیمونو بیکار میزدیم و با مدرک دیپلممون اقدام می کردیم . پس یه گواهی اشتغال به کار بگیرین و تر جمه کنین و در صورت قید نکردن در فرم های ارسالی اولیه تون درباره سازمان هایی که قبلا کار کردین چیزی نگین و وارد جزئیات نشین مگه اینکه خودشون ازتون بپرسن . مدارک تحصیلیتون فراموش نشه موفق باشین
نسیم جان
مشکل اینجاست که اگر شما هم ننویسید آنها می توانند به بعضی از اطلاعات شما دست پیدا کنند و در سفرنامه بسیاری از دوستان این مورد ذکر شده .خود من اول که فرم ها را ارسال کردم کار همسرم را خیلی ساده self-employed زدم ولی بعد فهمیدم که باید نه همه کارها ولی حداقل 4-5 موردی که مهم بوده را باید می نوشتم که دوباره فرم ایشان را update کردم و فرستادم که اگر قراره تحقیقی بشود از الان شروع کنند Smile
بهامید موفقیت همه دوستان گل
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: nasim
(2014-02-10 ساعت 14:02)aghaghia نوشته:  

دوستان اگر تحصیلاتتون در حد دیپلم 12 ساله قدیم یا پیش دانشگاهی نظام جدید هست و یا بالاتر نیازی به گواهی اشتغال به کار و سابقه کار ندارید....

اقاقیا جان
یعنی حتی اگه توی فرم های اولیه شغلی برای خودمون قید کردیم ایرادی نداره گواهی اشتغال به کار همراهمون نباشه و فقط مدرک تحصیلی ارائه بشه ؟ هم کیس اصلی و هم همراهش ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان:
سلام دوستان کارت ملی هم نیاز به ترجمه داره ؟ مهر دادگستری میخواد؟
تشکر کنندگان:
سلام به همه
برای شخصی که طی 2 3 سال گذشته بازنشسته شده ،آیا لازمه که گواهی اشتغال به کار برای قبل از این 2 3 سال به سفارت ارائه کنه؟
ممنون
تشکر کنندگان: امیر امجد
سلام دوستان گرامی‌،

در ارتباط با کسی‌ که قبلا یه مورد طلاق داشته،آیا رونوشت طلاق و ترجمه‌اش برای مرد کافیه؟توی یکی‌ از سفرنامهای ایروان خوندم که انگار اصل سند را خواستن،میدونید که برای مردها می‌شه فقط روا نوشت تهیه کرد.بازم نگران شدیم،می‌شه دوستان با تجربه جواب بدین لطفا؟
Smile*let's keep on trying and hope the best will happen*Smile
تشکر کنندگان:
(2014-02-16 ساعت 09:36)blueskysam نوشته:  سلام دوستان گرامی‌،

در ارتباط با کسی‌ که قبلا یه مورد طلاق داشته،آیا رونوشت طلاق و ترجمه‌اش برای مرد کافیه؟توی یکی‌ از سفرنامهای ایروان خوندم که انگار اصل سند را خواستن،میدونید که برای مردها می‌شه فقط روا نوشت تهیه کرد.بازم نگران شدیم،می‌شه دوستان با تجربه جواب بدین لطفا؟

دوست عزیز منم توی یکی از سفرنامه ها خووندم که باید سند رو برای روز مصاحبه همراه می داشتند ( یکی از آقایون که جدا شده بودن قبلا و حتی به افیسر گفتن توی ایران سند به مرد نمی دن ). البته اون دوست مهاجر سرایی کلیرنس خورده بود و گفته بودن دفعه بعد با خودش اصل و بیاره . دوستان کسی اطلاعات بیشتری دارددد عاااایااااااااااااا ؟؟؟؟؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان:
سلام اگه کسی لیسانس داشته باشه و بخواد تو امریکا ادامه تحصیل بده
دقیقا باید مدارک و ریزنمرات کدام مقطعشو ترجمه کنه و به تادیه وزارت دادکستری و وزارت امور خارجه برسونه؟
مقاطع بصورت زیر بوده

دیپلم هنرستان فنی و حرفه ای
فوق دیپلم دانشگاه آزاد
کارشناسی دانشگاه آزاد(نا پیپسته)‌

آیا مقاطع قبل هم مثل راهنمایی و دبستان نباز به ترجمه دارد؟
تشکر کنندگان:
(2014-02-16 ساعت 11:00)mohammad69 نوشته:  سلام اگه کسی لیسانس داشته باشه و بخواد تو آمریکا ادامه تحصیل بده
دقیقا باید مدارک و ریزنمرات کدام مقطعشو ترجمه کنه و به تادیه وزارت دادکستری و وزارت امور خارجه برسونه؟
مقاطع بصورت زیر بوده

دیپلم هنرستان فنی و حرفه ای
فوق دیپلم دانشگاه آزاد
کارشناسی دانشگاه آزاد(نا پیپسته)‌

آیا مقاطع قبل هم مثل راهنمایی و دبستان نباز به ترجمه دارد؟

اگه قصد ادامه تحصیل دارید از دیپلم و فوق دیپلم و لیسانس البته بهه همراه ریز نمرات از تمام دانشگاه هایی که رفتین و مهر وزارت ها
این دو تا سایت و بخوون
http://www.faq.ir/index.php/study-abroa-docs.html

http://usa.ir/fa/5Study

موفق باشین
تشکر کنندگان: asher ، mohammad69 ، amin arefi
دوستان گرامی‌

من خانمم برندهٔ اصلی‌ هست،و خودم مدرک فوق لیسانس دارم،من مدارک خودم را از جمله شناسنامه،لیسانس و دیپلم را ساله ۲۰۰۶ ترجمه کردم،ولی‌ مدارک خانمم را هیچ وقت ترجمه نکردم،می‌خواستم ببینم که نیاز هست مدارک خودم را دوباره ترجمه کنم؟یا نه

لطفا با تجربه جواب بدن بسیار ممنون میشم.
Smile*let's keep on trying and hope the best will happen*Smile
تشکر کنندگان:
(2014-02-16 ساعت 10:18)nasim نوشته:  
(2014-02-16 ساعت 09:36)blueskysam نوشته:  سلام دوستان گرامی‌،

دوست عزیز منم توی یکی از سفرنامه ها خووندم که باید سند رو برای روز مصاحبه همراه می داشتند ( یکی از آقایون که جدا شده بودن قبلا و حتی به افیسر گفتن توی ایران سند به مرد نمی دن ). البته اون دوست مهاجر سرایی کلیرنس خورده بود و گفته بودن دفعه بعد با خودش اصل و بیاره . دوستان کسی اطلاعات بیشتری دارددد عاااایااااااااااااا ؟؟؟؟؟
این سوال یه جورایی سوال منم هست من قبلا یه مورد عقد داشتم ولی چون ازدواج نکردم شناسناممو طبق قانون عوض کردم و چیزی توش نیست ولی اخر سند ازدواج جدیدم یه توضیح کوچک هست که خیلی کلماتش تخصصی و یه جور خاصی توضیح داده منم برا همین یه جمله تو فرما نوشتم 2 ازدواج .حالا سند ازدواج جدیدم رو ببرم کافیه و اگه در اون مورد پرسیدن نمی دونم چه طوری توضیح بدم که متوجه بشن و با این اوصاف چیزی از سند قبلی لازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: blueskysam
دوستان سلام،من با هر دارالترجمه اي صحبت كردم ميگن براي سفارت مربوطه تمام مدارك بايد به تاييد دادگستري برسند.با توجه به صفحه اول اين تاپيك تنها مهر مترجم كافيه.يك كم نگرانم كردن اين دارالترجمه ها،نظر شما چيه؟؟اون جمله معروف كار از محكم كاري عيب نميكنه رو اعمال كنيم؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان