موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اعتبار کارت ملی من تمام شده باید اول تمدید کنم بعد ترجمه کنم یا مشکلی پیش نمیاد اگه همین را ترجمه کنم
مرسی
شماره کیس : 2014AS000048XX
دریافت مدارک توسط کی سی سی : 24 may
تعداد افراد کیس : 1 نفر
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه : هفته 4 april
دریافت وبزا:
ورود به آمریکا :
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-17 ساعت 00:52)sun shine نوشته: سلام اعتبار کارت ملی من تمام شده باید اول تمدید کنم بعد ترجمه کنم یا مشکلی پیش نمیاد اگه همین را ترجمه کنم
مرسی
باسلام
کارت ملی تمدید نمیشه و همه کارتهای ملی معتبر هستن تا اینکه کلا هوشمند بشن
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-17 ساعت 01:21)اسفند89 نوشته: (2014-02-17 ساعت 00:52)sun shine نوشته: سلام اعتبار کارت ملی من تمام شده باید اول تمدید کنم بعد ترجمه کنم یا مشکلی پیش نمیاد اگه همین را ترجمه کنم
مرسی
باسلام
کارت ملی تمدید نمیشه و همه کارتهای ملی معتبر هستن تا اینکه کلا هوشمند بشن
دوست عزیز با توجه به شماره کیست ریسک نکن چون به هر دلیلی اگر قبول کنن تعویض کنن ممکنه تا زمان مصاحبه کارت جدید را دریافت نکنی و ....
همین کارتت رو بده ترجمه و دودستی بچسبش تا بعد مصاحبه و انشااله دریافت ویزا
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
بابا دوستای فعال سوال مارم جواب بدین لطفا
سوال یه جورایی سوال منم هست من قبلا یه مورد عقد داشتم ولی چون ازدواج نکردم شناسناممو طبق قانون عوض کردم و چیزی توش نیست ولی اخر سند ازدواج جدیدم یه توضیح کوچک هست که خیلی کلماتش تخصصی و یه جور خاصی توضیح داده منم برا همین یه جمله تو فرما نوشتم 2 ازدواج .حالا سند ازدواج جدیدم رو ببرم کافیه و اگه در اون مورد پرسیدن نمی دونم چه طوری توضیح بدم که متوجه بشن و با این اوصاف چیزی از سند قبلی لازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من قصد ادامه تحصيل دارم. فقط مدرك پيش دانشگاهيم بايد مهر دادگستري و امور خارجه بخوره؟ يا همه مداركم?
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم
1-یکی از دوستان گفته بود که مدرک تحصیلی باید تاییدیه وزارت علوم رو داشته باشه ؟چون الان آخرین مدرکه بنده فوق دیپلم هستش ؟ یعنی باید ببرم وزارت علوم تایید شه یا لازم نیست ؟
2- اگر قصد ادامه تحصیل داشه باشی باید مهر دادگستری و وزارت امور خارجه رو داشته باشه . من توی مصاحبه نمی خوام بگم قصد ادامه تحصیل دارم .(ولی در حقیقت می خوام ادامه تحصیل بدم) ولی اگر مدارکم این مهر رو داشته یاشه مشکلی پیش نمیاد ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من دانشجوی پزشکی هستم و فقط 6 ماه از درسم باقی مونده
دانشگاه مدرک پیش دانشگاهی من رو تا اتمام تحصیل نمی ده
خیلی تلاش کردم حتی گفتم هر چقدر بخواید وصیغه می زارم موافقت نکردن
هفته ی اول آپریل مصاحبه م هست
گواهی اشتغال به تحصیل دارم
گواهی دیپلم دبیرستان هم دارم
فکر می کنبد مشکلی پیش بیاد؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-20 ساعت 17:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-20 ساعت 17:43 توسط Sam2014.)
(2014-02-20 ساعت 12:05)rainbow21 نوشته: سلام دوستان من چند تا سوال داشتم
1-یکی از دوستان گفته بود که مدرک تحصیلی باید تاییدیه وزارت علوم رو داشته باشه ؟چون الان آخرین مدرکه بنده فوق دیپلم هستش ؟ یعنی باید ببرم وزارت علوم تایید شه یا لازم نیست ؟
2- اگر قصد ادامه تحصیل داشه باشی باید مهر دادگستری و وزارت امور خارجه رو داشته باشه . من توی مصاحبه نمی خوام بگم قصد ادامه تحصیل دارم .(ولی در حقیقت می خوام ادامه تحصیل بدم) ولی اگر مدارکم این مهر رو داشته یاشه مشکلی پیش نمیاد ؟
دوست عزیز با سلام
شما برای مهاجرت از طریق لاتاری داری می ری مصاحبه پس متقاضی ویزای تحصیلی نیستی و مدارک تحصیلی فقط باید مهر مترجم رسمی دادگستری داشته باشه .
شما نیازی نیست تو مصاحبه بگی می خواهم ادامه تحصیل بدم . بعد که انشااله ویزاتو گرفتی مدارکتو بده ترجمه با مهر تایید وزارت علوم و وزارت خارجه که بعداً تشریف بردی عمه ریکا به دانشگاه اون طرف آب ارائه بدی. کسی که از طریق لاتاری مهاجرت کنه هم می تونه کار کنه و هم تحصیل .
موفق باشی.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-21 ساعت 19:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-21 ساعت 19:19 توسط NarCssuS.)
جدا از مدارک تحصیلی، باید مدارک سابقه کار(پدر، مادرم دارن میرن و هردوشون بازنشسته هستن، ولی رفتن امریکا، می خوان کار کنن) + مدارک فنی حرفه ای هم ترجمه بشه؟
مرسی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-22 ساعت 11:46
سلام
دوستان ارئه مدرک تحصیلی همراه به سفارت چقدر مهمه ؟؟
یعنی می شه مدرک تحصیلی همراه رو نبرد .... یا ریسکه ؟(بخصوص که تو فرم های اولیه همراه مشخص شده که فوق دیپلم داره )
این سوالات رو به این خاطر می پرسم چون در حال حاظر مدرک فوق دیپلم دست دانشگاهه تا لیسانس رو بده و دانشگاه هم به این آسونی ها مدرک فوق دیپلم رو پس نمی ده و دردسر شده ،
می خواستم بدونم اگر بردن آخرین مدرک تحصیلی همراه ( همون مدرک فوق دیپلم دردسرساز ) خیلی مهم نیست ،نبریمش؟