کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2014-02-16 ساعت 15:04)برسام٤ نوشته:  دوستان سلام،من با هر دارالترجمه اي صحبت كردم ميگن براي سفارت مربوطه تمام مدارك بايد به تاييد دادگستري برسند.با توجه به صفحه اول اين تاپيك تنها مهر مترجم كافيه.يك كم نگرانم كردن اين دارالترجمه ها،نظر شما چيه؟؟اون جمله معروف كار از محكم كاري عيب نميكنه رو اعمال كنيم؟؟

سلام دوست عزیز، اگر قصد ادامه تحصیل ندارید اصلا نیازی به تاییدیه دادگستری ندارید!!! دارالترجمه ها واسه منفعت خودشون میگن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: m.sabet ، philter ، برسام٤ ، mohsenmb ، ffrfar ، poem ، nedaba ، nasim ، derakht01 ، EKAM ، گل نهال
(2014-02-15 ساعت 23:00)sbh نوشته:  سلام به همه
برای شخصی که طی 3 سال گذشته بازنشسته شده ،آیا لازمه که گواهی اشتغال به کار برای قبل از این 3 سال به سفارت ارائه کنه؟
ممنون
تشکر کنندگان:
سلام اعتبار کارت ملی من تمام شده باید اول تمدید کنم بعد ترجمه کنم یا مشکلی پیش نمیاد اگه همین را ترجمه کنم
مرسی
شماره کیس : 2014AS000048XX
دریافت مدارک توسط کی سی سی : 24 may
تعداد افراد کیس : 1 نفر
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه : هفته 4 april
دریافت وبزا:
ورود به آمریکا :

تشکر کنندگان: philter
(2014-02-17 ساعت 00:52)sun shine نوشته:  سلام اعتبار کارت ملی من تمام شده باید اول تمدید کنم بعد ترجمه کنم یا مشکلی پیش نمیاد اگه همین را ترجمه کنم
مرسی

باسلام

کارت ملی تمدید نمیشه و همه کارتهای ملی معتبر هستن تا اینکه کلا هوشمند بشن
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: sun shine ، inforfang
سلام.
من کارتم اعتبار داشت ولی چون عکسش خیییلی قدیمی بود و هر کسی می دید میگفت "واقعا خودتی؟؟؟" Sad خب من هم تصمیم گرفتم برم عوضش کنم که یه وقت موقع مصاحبه به مشکل نخورم.
دفتر خدمات الکترونیک گفت نمیتونم بدون دلیل برات عوض کنم، من که از خدامه ازت کارمزدشو بگیرم. یه سالی میشد که پلاک خونه رو 2 شماره کم کرده بودن وهمین شد بهانه برای تعویض کارت Wink (تغییر آدرس)
تعویض کارت تقریبا 15 روز طول کشید ولی شما بازم بپرس و بعدش اگه دیدی تا قبل از مصاحبه آماده میشه بده برای تعویض و بعدش هم ترجمه.

(2014-02-17 ساعت 00:52)sun shine نوشته:  سلام اعتبار کارت ملی من تمام شده باید اول تمدید کنم بعد ترجمه کنم یا مشکلی پیش نمیاد اگه همین را ترجمه کنم
مرسی
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: sun shine ، inforfang
(2014-02-17 ساعت 01:21)اسفند89 نوشته:  
مرسی

باسلام

کارت ملی تمدید نمیشه و همه کارتهای ملی معتبر هستن تا اینکه کلا هوشمند بشن
دوست عزیز با توجه به شماره کیست ریسک نکن چون به هر دلیلی اگر قبول کنن تعویض کنن ممکنه تا زمان مصاحبه کارت جدید را دریافت نکنی و ....
همین کارتت رو بده ترجمه و دودستی بچسبش تا بعد مصاحبه و انشااله دریافت ویزا
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، sun shine ، inforfang
بابا دوستای فعال سوال مارم جواب بدین لطفا

سوال یه جورایی سوال منم هست من قبلا یه مورد عقد داشتم ولی چون ازدواج نکردم شناسناممو طبق قانون عوض کردم و چیزی توش نیست ولی اخر سند ازدواج جدیدم یه توضیح کوچک هست که خیلی کلماتش تخصصی و یه جور خاصی توضیح داده منم برا همین یه جمله تو فرما نوشتم 2 ازدواج .حالا سند ازدواج جدیدم رو ببرم کافیه و اگه در اون مورد پرسیدن نمی دونم چه طوری توضیح بدم که متوجه بشن و با این اوصاف چیزی از سند قبلی لازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان:
سلام من قصد ادامه تحصيل دارم. فقط مدرك پيش دانشگاهيم بايد مهر دادگستري و امور خارجه بخوره؟ يا همه مداركم?
تشکر کنندگان: rainbow21
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم

1-یکی از دوستان گفته بود که مدرک تحصیلی باید تاییدیه وزارت علوم رو داشته باشه ؟چون الان آخرین مدرکه بنده فوق دیپلم هستش ؟ یعنی باید ببرم وزارت علوم تایید شه یا لازم نیست ؟

2- اگر قصد ادامه تحصیل داشه باشی باید مهر دادگستری و وزارت امور خارجه رو داشته باشه . من توی مصاحبه نمی خوام بگم قصد ادامه تحصیل دارم .(ولی در حقیقت می خوام ادامه تحصیل بدم) ولی اگر مدارکم این مهر رو داشته یاشه مشکلی پیش نمیاد ؟

تشکر کنندگان:
سلام
دوستان من دانشجوی پزشکی هستم و فقط 6 ماه از درسم باقی مونده
دانشگاه مدرک پیش دانشگاهی من رو تا اتمام تحصیل نمی ده
خیلی تلاش کردم حتی گفتم هر چقدر بخواید وصیغه می زارم موافقت نکردن
هفته ی اول آپریل مصاحبه م هست
گواهی اشتغال به تحصیل دارم
گواهی دیپلم دبیرستان هم دارم
فکر می کنبد مشکلی پیش بیاد؟
تشکر کنندگان:
(2014-02-20 ساعت 12:05)rainbow21 نوشته:  سلام دوستان من چند تا سوال داشتم

1-یکی از دوستان گفته بود که مدرک تحصیلی باید تاییدیه وزارت علوم رو داشته باشه ؟چون الان آخرین مدرکه بنده فوق دیپلم هستش ؟ یعنی باید ببرم وزارت علوم تایید شه یا لازم نیست ؟

2- اگر قصد ادامه تحصیل داشه باشی باید مهر دادگستری و وزارت امور خارجه رو داشته باشه . من توی مصاحبه نمی خوام بگم قصد ادامه تحصیل دارم .(ولی در حقیقت می خوام ادامه تحصیل بدم) ولی اگر مدارکم این مهر رو داشته یاشه مشکلی پیش نمیاد ؟
دوست عزیز با سلام

شما برای مهاجرت از طریق لاتاری داری می ری مصاحبه پس متقاضی ویزای تحصیلی نیستی و مدارک تحصیلی فقط باید مهر مترجم رسمی دادگستری داشته باشه .
شما نیازی نیست تو مصاحبه بگی می خواهم ادامه تحصیل بدم . بعد که انشااله ویزاتو گرفتی مدارکتو بده ترجمه با مهر تایید وزارت علوم و وزارت خارجه که بعداً تشریف بردی عمه ریکا به دانشگاه اون طرف آب ارائه بدی. کسی که از طریق لاتاری مهاجرت کنه هم می تونه کار کنه و هم تحصیل .
موفق باشی.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: majid7 ، rainbow21
جدا از مدارک تحصیلی، باید مدارک سابقه کار(پدر، مادرم دارن میرن و هردوشون بازنشسته هستن، ولی رفتن امریکا، می خوان کار کنن) + مدارک فنی حرفه ای هم ترجمه بشه؟
مرسی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
(2014-02-21 ساعت 19:15)NarCssuS نوشته:  جدا از مدارک تحصیلی، باید مدارک سابقه کار(پدر، مادرم دارن میرن و هردوشون بازنشسته هستن، ولی رفتن آمریکا، می خوان کار کنن) + مدارک فنی حرفه ای هم ترجمه بشه؟
مرسی
ایروان مدارک مربوط به سابقه کاری از من نخواست فکر میکنم ملاک همون چیزی که در فرمها می نویسین ودر روز مصاحبه ازتون می پرسن
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: NarCssuS
(2014-02-22 ساعت 10:36)shilan نوشته:  بابا دوستای فعال سوال مارم جواب بدین لطفا

سوال یه جورایی سوال منم هست من قبلا یه مورد عقد داشتم ولی چون ازدواج نکردم شناسناممو طبق قانون عوض کردم و چیزی توش نیست ولی اخر سند ازدواج جدیدم یه توضیح کوچک هست که خیلی کلماتش تخصصی و یه جور خاصی توضیح داده منم برا همین یه جمله تو فرما نوشتم 2 ازدواج .حالا سند ازدواج جدیدم رو ببرم کافیه و اگه در اون مورد پرسیدن نمی دونم چه طوری توضیح بدم که متوجه بشن و با این اوصاف چیزی از سند قبلی لازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست گلم؛
یکی از دوستان من دقیقا همین مشکل رو داشت و فقط عقدنامه و ترجمش رو به همراه یک توضیح ارائه کرد و بدون مشکل ویزا گرفت. این ماجرا مربوط به سال 2009 میشه..... موفق و پیروز باشید.
تشکر کنندگان: shilan
Big Grin 
سلام
دوستان ارئه مدرک تحصیلی همراه به سفارت چقدر مهمه ؟؟
یعنی می شه مدرک تحصیلی همراه رو نبرد .... یا ریسکه ؟(بخصوص که تو فرم های اولیه همراه مشخص شده که فوق دیپلم داره )
این سوالات رو به این خاطر می پرسم چون در حال حاظر مدرک فوق دیپلم دست دانشگاهه تا لیسانس رو بده و دانشگاه هم به این آسونی ها مدرک فوق دیپلم رو پس نمی ده و دردسر شده ،
می خواستم بدونم اگر بردن آخرین مدرک تحصیلی همراه ( همون مدرک فوق دیپلم دردسرساز ) خیلی مهم نیست ،نبریمش؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان