کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
مدیرای عزیز و پیشکسوت میشه جواب بدین ولی توروخدا جواب حدسی نمی خوام مستند لطفا . من قبلا یه مورد عقد داشتم ولی چون ازدواج نکردم شناسناممو طبق قانون عوض کردم و چیزی توش نیست ولی اخر سند ازدواج جدیدم یه توضیح کوچک هست که خیلی کلماتش تخصصی و یه جور خاصی توضیح داده منم برا همین یه جمله تو فرما نوشتم 2 ازدواج .حالا سند ازدواج جدیدم رو ببرم کافیه و اگه در اون مورد پرسیدن نمی دونم چه طوری توضیح بدم که متوجه بشن و با این اوصاف چیزی از سند قبلی لازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه سند قبل پیش دفتر خونس و به هیچ وجه نمی دن چون میگن کسی که بعدش ازدواج کرده اینو نیاز نداره و باید اینجا باشه حالا چیزی از اون سند قبل نیاز یا نه؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان:
(2014-02-25 ساعت 10:25)shilan نوشته:  مدیرای عزیز و پیشکسوت میشه جواب بدین ولی توروخدا جواب حدسی نمی خوام مستند لطفا . من قبلا یه مورد عقد داشتم ولی چون ازدواج نکردم شناسناممو طبق قانون عوض کردم و چیزی توش نیست ولی اخر سند ازدواج جدیدم یه توضیح کوچک هست که خیلی کلماتش تخصصی و یه جور خاصی توضیح داده منم برا همین یه جمله تو فرما نوشتم 2 ازدواج .حالا سند ازدواج جدیدم رو ببرم کافیه و اگه در اون مورد پرسیدن نمی دونم چه طوری توضیح بدم که متوجه بشن و با این اوصاف چیزی از سند قبلی لازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه سند قبل پیش دفتر خونس و به هیچ وجه نمی دن چون میگن کسی که بعدش ازدواج کرده اینو نیاز نداره و باید اینجا باشه حالا چیزی از اون سند قبل نیاز یا نه؟

دوست عزیز هر مدرکی در زمینه دارید ببرید و بالاخره اون مترجمی که سند ازدواج شما رو ترجمه میکنه باید بدونه اون قسمت چی نوشته که ترجمه کنه!!!! بعد هم همین توضیحی که الان دارید میدین رو به آففیسر هم بدین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، hamid_fs3
دوست عزیز اگ برین همون دارالترجمه قبلی احتمالا با تخفیف مدارک رو پرینت میگیره و تاریخ جدید میزنه یا همو نو تاریخ به روز میکنه
تشکر کنندگان: shilan
(2014-02-25 ساعت 10:19)shilan نوشته:  ما قبلا مدارکامون رو ترجمه کردیم به خدا از 3 سال پیش تا الان حدود 1میلیون پول دادیم هردفعه هم برا یه چیز و دلیلشم منقضی شدن تاریخ بعد از 1 سال بود حالا میشه بگید این تاریخ انقضا برا کدوماش مهم مثلا این ریز نمرات که خیلیم گرون میشه چه مصیبتیه و اینکه از هر کسی یه چیزایی میخوان از ریز نمره میخوان از یکی نه. جریان چه جوری ؟؟؟

ريز نمرات اصلا مهم نيست همون تاريخ قبليو (آخرين ترجمه)ببرين.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: shilan ، محبت
(2014-02-25 ساعت 10:19)shilan نوشته:  ما قبلا مدارکامون رو ترجمه کردیم به خدا از 3 سال پیش تا الان حدود 1میلیون پول دادیم هردفعه هم برا یه چیز و دلیلشم منقضی شدن تاریخ بعد از 1 سال بود حالا میشه بگید این تاریخ انقضا برا کدوماش مهم مثلا این ریز نمرات که خیلیم گرون میشه چه مصیبتیه و اینکه از هر کسی یه چیزایی میخوان از ریز نمره میخوان از یکی نه. جریان چه جوری ؟؟؟

سلام.من.هم.این.سوال.را.داشتم.ایمیل زدم سغارت ارمنستان گفتند تاریخ ترجمه مهم نیس .اگه محتوا تغیر نکرده باشه البته.
Smile*let's keep on trying and hope the best will happen*Smile
تشکر کنندگان: ffrfar ، aghaghia ، shilan ، زری وحدتی ، محبت ، hamid_fs3
سلام
دوستان ایا عکسای ۵*۵ هم باید پشت نویسی بشه؟
Smile*let's keep on trying and hope the best will happen*Smile
تشکر کنندگان:
(2014-02-23 ساعت 23:05)mahdibashoma نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 22:59)ebi1988 نوشته:  سلام بچه ها خسته نباشید.
من کارت پایان خدمتم قدیمی به نظرتون عوض کنم بعد بدم ترجمه یا همین قدیمی رو ببرم واسه ترجمه؟

اگر مصاحبه شما تا دو یا سه ماه دیگست عوض کنید ..اگر نه ممکنه کارت شما تا زمان مصاحبه آماده نشه...البته بودن دوستانی که بیست روزه هم کارت جدید دریافت کردن ..در کل هیچ اعتباری به زود آماده شدن نیست.

به نظرتون اگه همین رو ببرم ترجمه و سفارت مشکلی پیش نمیاد؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان:
(2014-02-26 ساعت 13:30)blueskysam نوشته:  سلام
دوستان ایا عکسای ۵*۵ هم باید پشت نویسی بشه؟

نام ونام خانوادگی شماره کیس وتاریخ تولد من همینا رو نوشتم اون کسی هم که از مدارکو گرفت چیزی نگفت که اضافه کنم
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2014-02-25 ساعت 09:50)ellie نوشته:  درود بر همه دوستان
مصاحبه من احتمالا ماه مي باشه مي خواستم بدونم ميتونم از الان مداركمو ترجمه كنم
ايا تاريخ ترجمه مهم هست و مربوط الان باشه مشكلي بوجود مياره؟

از الان ترجمه کنید اگه چیزی در مدارکتون تغییر نمی کنه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: ffrfar ، ojee ، محبت ، ellie
(2014-02-27 ساعت 23:31)sepidar87 نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 15:34)ebi1988 نوشته:  
من کارت پایان خدمتم قدیمی به نظرتون عوض کنم بعد بدم ترجمه یا همین قدیمی رو ببرم واسه ترجمه؟

اگر مصاحبه شما تا دو یا سه ماه دیگست عوض کنید ..اگر نه ممکنه کارت شما تا زمان مصاحبه آماده نشه...البته بودن دوستانی که بیست روزه هم کارت جدید دریافت کردن ..در کل هیچ اعتباری به زود آماده شدن نیست.

دوست عزیز،ما هم همین نگرانی رو داشتیم....گفتن از 1تا 3 ماه ممکنه طول بکشهSad

ما هم قبل از مصاحبه همین مشکل رو داشتیم نهایتا دارالترجمه گفت اتفاقا این کارت قدیمی برای سفارت بهتره چون اطلاعاتش کاملتر از کارتهای جدیده و گفت بودن کسانی که با کارت جدید رفتن بهشون گفته شده از محل خدمت یه نامه دال بر محل و جزییات خدمت بیارین

خوب ما هم با کارت قدیمی رفتیم و مشکلی پیش نیومد
تشکر کنندگان: محبت ، ebi1988
من دانشجوی لیسانس توی 2تا دانشگاه مختلف هستم،راستش خودمم هنوز نمیدونم کارم تو ایران قانونیه یا نه! وزارت علوم میگه غیر قانونیه،اما توی قوانین دانشگاه نوشته مجازه...به نظرتون من از هردوتا دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات بگیرم آیا؟
یه سوال دیگه اینکه من به یه دانشگاه اصل دیپلمم و دادم،به یکی کپی برابر اصل شده اش رو (بردم دادگاه مهر زدن). اگه کپی برابر اصل رو ببرم فرقی میکنه آیا؟ گرفتن کپی برابر اصل دیپلم امکان پذیره آخه...
برنده شخص شخیص خودم به تنهایی... Big Grin !
**55 / مصاحبه هفته سوم می/
کنسولگری:آنکارا
تشکر کنندگان:
(2014-02-28 ساعت 02:03)E.Mansouri نوشته:  من دانشجوی لیسانس توی 2تا دانشگاه مختلف هستم،راستش خودمم هنوز نمیدونم کارم تو ایران قانونیه یا نه! وزارت علوم میگه غیر قانونیه،اما توی قوانین دانشگاه نوشته مجازه...به نظرتون من از هردوتا دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات بگیرم آیا؟
یه سوال دیگه اینکه من به یه دانشگاه اصل دیپلمم و دادم،به یکی کپی برابر اصل شده اش رو (بردم دادگاه مهر زدن). اگه کپی برابر اصل رو ببرم فرقی میکنه آیا؟ گرفتن کپی برابر اصل دیپلم امکان پذیره آخه...
سلام
کپی برابر اصل برای ارائه به سفارت معنی نداره برید و در صورت داشتن لیسانس دپلم نیاز نیست اما در بعضی موارد خواسته شده و بهتره با ارائه وثیقه به دانشگاه تحولش بگیرید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: majid7
(2014-02-28 ساعت 02:21)محبت نوشته:  
(2014-02-28 ساعت 02:03)E.Mansouri نوشته:  من دانشجوی لیسانس توی 2تا دانشگاه مختلف هستم،راستش خودمم هنوز نمیدونم کارم تو ایران قانونیه یا نه! وزارت علوم میگه غیر قانونیه،اما توی قوانین دانشگاه نوشته مجازه...به نظرتون من از هردوتا دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات بگیرم آیا؟
سلام
کپی برابر اصل برای ارائه به سفارت معنی نداره برید و در صورت داشتن لیسانس دپلم نیاز نیست اما در بعضی موارد خواسته شده و بهتره با ارائه وثیقه به دانشگاه تحولش بگیرید.
دوست عزیز در تکمیل فرمایشات امین مهاجر عزیز باید عرض کنم دیپلم و ریز نمراتتون رو حتماً ببرید چونکه یه نفر به خاطر نداشتن دیپلم نقص مدرک خورد.Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان:
(2014-02-27 ساعت 15:34)ebi1988 نوشته:  

تعویض کارت پایان خدمت تو این مدت کوتاه ریسکه دوست خوبم. احتمال داره تا چند ماه طول بکشه و بدون پایان خدمت اوضاع پرونده تون به خطر میفته. همون کارت قبلی تون رو ترجمه کنید و حتما اصلش رو همراه خودتون ببرید. موفق باشید
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان:
من دانشجو کارشناسی ،ترم آخر هستم،ریز نمرات را
گرفتم ،(به جز مدارکی که در صفحه اول قید کردید)برای ترجمه لازم است که برگه اشتغال به تحصیل وکارت دانشجویی تهیه کنم؟
تشکر کنندگان: farshadm999

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان