موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-25 ساعت 10:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-25 ساعت 10:27 توسط shilan.)
مدیرای عزیز و پیشکسوت میشه جواب بدین ولی توروخدا جواب حدسی نمی خوام مستند لطفا . من قبلا یه مورد عقد داشتم ولی چون ازدواج نکردم شناسناممو طبق قانون عوض کردم و چیزی توش نیست ولی اخر سند ازدواج جدیدم یه توضیح کوچک هست که خیلی کلماتش تخصصی و یه جور خاصی توضیح داده منم برا همین یه جمله تو فرما نوشتم 2 ازدواج .حالا سند ازدواج جدیدم رو ببرم کافیه و اگه در اون مورد پرسیدن نمی دونم چه طوری توضیح بدم که متوجه بشن و با این اوصاف چیزی از سند قبلی لازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه سند قبل پیش دفتر خونس و به هیچ وجه نمی دن چون میگن کسی که بعدش ازدواج کرده اینو نیاز نداره و باید اینجا باشه حالا چیزی از اون سند قبل نیاز یا نه؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اگ برین همون دارالترجمه قبلی احتمالا با تخفیف مدارک رو پرینت میگیره و تاریخ جدید میزنه یا همو نو تاریخ به روز میکنه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ایا عکسای ۵*۵ هم باید پشت نویسی بشه؟
*let's keep on trying and hope the best will happen*
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دانشجوی لیسانس توی 2تا دانشگاه مختلف هستم،راستش خودمم هنوز نمیدونم کارم تو ایران قانونیه یا نه! وزارت علوم میگه غیر قانونیه،اما توی قوانین دانشگاه نوشته مجازه...به نظرتون من از هردوتا دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات بگیرم آیا؟
یه سوال دیگه اینکه من به یه دانشگاه اصل دیپلمم و دادم،به یکی کپی برابر اصل شده اش رو (بردم دادگاه مهر زدن). اگه کپی برابر اصل رو ببرم فرقی میکنه آیا؟ گرفتن کپی برابر اصل دیپلم امکان پذیره آخه...
برنده شخص شخیص خودم به تنهایی... !
**55 / مصاحبه هفته سوم می/
کنسولگری:آنکارا
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-28 ساعت 02:03)E.Mansouri نوشته: من دانشجوی لیسانس توی 2تا دانشگاه مختلف هستم،راستش خودمم هنوز نمیدونم کارم تو ایران قانونیه یا نه! وزارت علوم میگه غیر قانونیه،اما توی قوانین دانشگاه نوشته مجازه...به نظرتون من از هردوتا دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات بگیرم آیا؟
یه سوال دیگه اینکه من به یه دانشگاه اصل دیپلمم و دادم،به یکی کپی برابر اصل شده اش رو (بردم دادگاه مهر زدن). اگه کپی برابر اصل رو ببرم فرقی میکنه آیا؟ گرفتن کپی برابر اصل دیپلم امکان پذیره آخه...
سلام
کپی برابر اصل برای ارائه به سفارت معنی نداره برید و در صورت داشتن لیسانس دپلم نیاز نیست اما در بعضی موارد خواسته شده و بهتره با ارائه وثیقه به دانشگاه تحولش بگیرید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دانشجو کارشناسی ،ترم آخر هستم،ریز نمرات را
گرفتم ،(به جز مدارکی که در صفحه اول قید کردید)برای ترجمه لازم است که برگه اشتغال به تحصیل وکارت دانشجویی تهیه کنم؟