کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
با سلام
من در این ماه کارنت شدم. سوالم اینه که من برای ماه می می روم مصاحبه(البته هنوز نامه دوم نیومده)، مدارکم را الان بدهم برای ترجمه و یا بعد از تعطیلات عید.
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: nasim
(2014-03-08 ساعت 10:58)Sara_lphmkf نوشته:  با سلام
من در این ماه کارنت شدم. سوالم اینه که من برای ماه می می روم مصاحبه(البته هنوز نامه دوم نیومده)، مدارکم را الان بدهم برای ترجمه و یا بعد از تعطیلات عید.

تبريك ميگم بابت كارنتي
شما ميتونيد الانم بدين ترجمه كه شامل افزايش قيمت بعد سال نشين يا بلافاصله بعد از تعطيلات ترجمه كنيد.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ffrfar ، Sam2014 ، sepidar87 ، nasim ، gema
(2014-03-08 ساعت 11:37)EKAM نوشته:  

تبريك ميگم بابت كارنتي
شما ميتونيد الانم بدين ترجمه كه شامل افزايش قيمت بعد سال نشين يا بلافاصله بعد از تعطيلات ترجمه كنيد.

ضمن تبریک تاریخ ترجمه الان واسه 2014 ثبت میشه و تا یکسال معتبره. بهتره به قول ekam جان قبل از عید ببرید. موفق باشید
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: ffrfar ، EKAM ، Sam2014 ، gema
سلام
من از کارنتی های ماه می هستم الان مدارکمو بدم واسه ترجمه بعداً مشکلی پیش نمیاره و تاریخش منقضی نمیشه موقع مصاحبه؟
تشکر کنندگان: zaaraa
(2014-03-08 ساعت 22:17)ellie نوشته:  سلام
من از کارنتی های ماه می هستم الان مدارکمو بدم واسه ترجمه بعداً مشکلی پیش نمیاره و تاریخش منقضی نمیشه موقع مصاحبه؟
تبریک دوست عزیز این لینکو بخونید.موفق باشید.

http://www.mohajersara.com/post-468905.html#pid468905
تشکر کنندگان: shadi79 ، nasim
دوست عزیز همانطور که دوستان در پستهای بالایی گفتند هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه در مدارک شما تا زمان مصاحبه تغییری پیدا نگردد ترجمه اعتبار دارد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: aghaghia ، EKAM ، Natasha9 ، H Pier
سلام دوستان عزیز:
مدرک لیسانس من دانشگاه سراسری هست. مهر رئیس دانشگاه رو داره ولی مهر وزارت علوم نداره. مهر وزارت علوم لازمه؟ چون مدرکم الان برای ارشد گرو دانشگاه هست و میخوام نزدیک مصاحبه بگیرمش. نمیتونم یه بار بگیرم برای تائید وزارت علوم و ترجمه(ترجمه از قبل دارم) ودوباره برای مصاحبه بگیرم.
تشکر کنندگان:
سلام
بالای مدرک لیسانس من نوشته موقت ولی مهر وزارت علوم رو داره
میخاستم بدونم ایرادی داره ؟ اگه باید کاری بکنم بگید لطفا
و اینکه دقیقا چه چیزایی و در چند نسخه بایستی ترجمه شه
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه من مالک یه آپارتمان کوچیک هستم ولی با وام خریدمش و دارم اقساط رو پرداخت میکنم حالا با این وجود آیا ترجمه ی سند خونه بهم کمکی میکنه ؟
راستی من از یه سری از مدارکم مثل شناسنامه و کارت ملی و ریز نمراتم که تغییری نکردن ترجمه دارم ولی به تاریخ ایپریل 2011 هستند اونا به کارم میان به نظرتون؟
سپاسگذارم
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان:
(2014-03-08 ساعت 21:56)mohsenmb نوشته:  
(2014-03-08 ساعت 11:37)EKAM نوشته:  

تبريك ميگم بابت كارنتي

ضمن تبریک تاریخ ترجمه الان واسه 2014 ثبت میشه و تا یکسال معتبره. بهتره به قول ekam جان قبل از عید ببرید. موفق باشید

در ادامه صحبت دوستمون اگه فقط مهر دارالترجمه بزنن هميشه اعتباز داره مگر تغييري در مدارك بوجود بياد مثل ازدواج و بچه دار شدن ...
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: Sam2014 ، mohsenmb ، nasim
(2014-03-08 ساعت 22:41)ffrfar نوشته:  
تبریک دوست عزیز این لینکو بخونید.موفق باشید.

http://www.mohajersara.com/-post-468905.html#pid468905

سلام
مرسی ازتون ولی باز نمیشه
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان:
سلام
من دانشجو ارشد هستم.دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل برای سفارت نمیده.
باید چی کار کنم؟ ترجمه کارت دانشجویی و ریز نمرات مدرک قابل قبولیه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
تشکر کنندگان:
(2014-03-10 ساعت 08:54)p.arsa نوشته:  سلام

آره کافیه ولی اگرم بخاید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرید گواهی رو برای یک ارگان دیگه مثلا راهنمایی و رانندگی بگیرید دارلترجمه ها اون خط اولش رو که خطاب به اون ارگان خاص هست رو ترجمه نمیکنن و فقط به اصطلاحbodyنامه رو ترجمه میکنن در ضمن واسه لاتاری شما به مدرک دیپلم دوازده ساله نیاز دارید و همون کفایت میکنه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: p.arsa ، amin arefi ، gema
اشتغال به تحصیل منظورتونو یا اصل مدرک لیسانستون ؟؟؟؟ اشتغال به تحصیل برای چی ؟؟؟
اگه اصل مدارکتون دست دانشگاهه شما با مدیر دانشگاه یا مسئول بایگانی مدارک دانشگاهی صحبت کنین بببینین اگه مثلا گواهینامه یا سفته یا یه چیز معتبر و می توونین جای اوون بزارین و 15 روزه دوباره بهشون برگردونین . مهم مدرک شماست لیسانس و دیپلم و پیش دانشگاهیتون. می توونین فقط دیپلم و پیشتونو ارائه کنین ( حداقل مدرک )
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان:
سلام .اصل مدارکو واسه کسی که سربازی نرفته چطور می شه از دانشگاه گرفت برای کسی که الان دانشگاه را تمام کرده و در دوران فراغت 1 ساله است ما رفتیم دانشگاه ازاد بگیریم ولی می گن بدون کارت سربازی هیچی مدرکی نمیدیم در ضمن واسه سفارت اصل وترجمه لازمه.ترجمه کافی نیست؟ کسی هست با این شرایط؟
تشکر کنندگان: mtcanada
(2014-03-10 ساعت 09:56)nasim نوشته:  
اشتغال به تحصیل منظورتونو یا اصل مدرک لیسانستون ؟؟؟؟ اشتغال به تحصیل برای چی ؟؟؟
اگه اصل مدارکتون دست دانشگاهه شما با مدیر دانشگاه یا مسئول بایگانی مدارک دانشگاهی صحبت کنین بببینین اگه مثلا گواهینامه یا سفته یا یه چیز معتبر و می توونین جای اوون بزارین و 15 روزه دوباره بهشون برگردونین . مهم مدرک شماست لیسانس و دیپلم و پیش دانشگاهیتون. می توونین فقط دیپلم و پیشتونو ارائه کنین ( حداقل مدرک )

عرض کنم خدمتتون که چون توی فرم گفتم دانشجوی ارشد هستم مدرکشم باید ارائه بدم,و اینکه مدرکه لیسانسم دستمه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان