کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام و با آرزوي موفقيت براي همه دوستان گل
آيا همراه داشتن اصل شناسنامه و كارت ملي در مصاحبه لازمه يا ترجمه آنها كافيست؟
تشکر کنندگان: m.sabet
(2014-03-10 ساعت 16:33)amor92 نوشته:  سلام و با آرزوي موفقيت براي همه دوستان گل
آيا همراه داشتن اصل شناسنامه و كارت ملي در مصاحبه لازمه يا ترجمه آنها كافيست؟

اصل هم نیاز هست
تشکر کنندگان: Sam2014 ، aghaghia ، azadeh2014 ، ماتیتی
(2014-03-10 ساعت 13:57)p.arsa نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 09:56)nasim نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 08:54)p.arsa نوشته:  سلام
من دانشجو ارشد هستم.دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل برای سفارت نمیده.
باید چی کار کنم؟ ترجمه کارت دانشجویی و ریز نمرات مدرک قابل قبولیه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
اشتغال به تحصیل منظورتونو یا اصل مدرک لیسانستون ؟؟؟؟ اشتغال به تحصیل برای چی ؟؟؟
اگه اصل مدارکتون دست دانشگاهه شما با مدیر دانشگاه یا مسئول بایگانی مدارک دانشگاهی صحبت کنین بببینین اگه مثلا گواهینامه یا سفته یا یه چیز معتبر و می توونین جای اوون بزارین و 15 روزه دوباره بهشون برگردونین . مهم مدرک شماست لیسانس و دیپلم و پیش دانشگاهیتون. می توونین فقط دیپلم و پیشتونو ارائه کنین ( حداقل مدرک )

عرض کنم خدمتتون که چون توی فرم گفتم دانشجوی ارشد هستم مدرکشم باید ارائه بدم,و اینکه مدرکه لیسانسم دستمه

ذوست عزیزی به نظرم بایستی گواهی اشتغال به تحصیلت رو برای ارائه به جای ذیگه ای بگیری
مثلا برای کارورزی یا ارائه به جای ذیگه
گواهی اشتغال به کار رو هم میشه برای گرفتن مثلا وام بانکی گرفت
باز اگه اشتباه عرض کردم ذوستان اصلاح کنند.
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان:
سلام دوستان:
برای مدرک لیسانس دانشگاه سراسری مهر وزارت علوم لازمه؟ یا همون مهر رئیس دانشگاه کفایت میکنه؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-11 ساعت 00:31)p.arsa نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 23:04)zaaraa نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 13:57)p.arsa نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 09:56)nasim نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 08:54)p.arsa نوشته:  سلام
من دانشجو ارشد هستم.دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل برای سفارت نمیده.
باید چی کار کنم؟ ترجمه کارت دانشجویی و ریز نمرات مدرک قابل قبولیه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
اشتغال به تحصیل منظورتونو یا اصل مدرک لیسانستون ؟؟؟؟ اشتغال به تحصیل برای چی ؟؟؟
اگه اصل مدارکتون دست دانشگاهه شما با مدیر دانشگاه یا مسئول بایگانی مدارک دانشگاهی صحبت کنین بببینین اگه مثلا گواهینامه یا سفته یا یه چیز معتبر و می توونین جای اوون بزارین و 15 روزه دوباره بهشون برگردونین . مهم مدرک شماست لیسانس و دیپلم و پیش دانشگاهیتون. می توونین فقط دیپلم و پیشتونو ارائه کنین ( حداقل مدرک )
گواهی اشتعال به کار با حکم سازمانی را که میدن ولی اون نه! اگه کارت دانشجویی ترجمه بشه خوبه فکرکنم
عرض کنم خدمتتون که چون توی فرم گفتم دانشجوی ارشد هستم مدرکشم باید ارائه بدم,و اینکه مدرکه لیسانسم دستمه

ذوست عزیزی به نظرم بایستی گواهی اشتغال به تحصیلت رو برای ارائه به جای ذیگه ای بگیری
مثلا برای کارورزی یا ارائه به جای ذیگه
گواهی اشتغال به کار رو هم میشه برای گرفتن مثلا وام بانکی گرفت
باز اگه اشتباه عرض کردم ذوستان اصلاح کنند.

دوست گلم، مهمترین نکته در ارائه مدرک تحصیلیتون اینه که بر اساس قوانین ثبت نام اولیه لاتاری دیپلم 12 ساله یا دیپلم و یک سال پیش دانشگاهی رو حتما داشته باشین. چون در سفارت ازتون اصل مدرک تحصیلی رو ( با تاکید هم می گن مدرکی که اصل باشه نه گواهی موقت) ازتون می خوان. و خودشون به این موضوع واقفن که شما ممکنه دانشجو باشید یا مدارک تحصیلیتون به صورت موقت باشه. مدارکی رو که اصلشون در اختیارتونه حتما ترجمه کنید و همراهتون باشه. کارت دانشجویی رو هم می تونید محض احتیاط ترجمه کنید و همراهتون داشته باشین.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: p.arsa ، pv-n ، gema ، estanfordbineh
مدرک تحصیلی لیسانس دانشگاه ازاد مهر وزارت علوم میخوادیا همونی که دانشگاه داد بهمون کافیه؟
تشکر کنندگان:
با سلام لطفا اگه ممکنه سریع یکی به من جواب بده خیلی عجله دارم
مدرک لیسانس همسر من از یه دانشگاه غیر انتفاعی هست که روی مدرکش هم عنوان شده موسسه آموزش عالی .... (غیر انتفاعی - غیر دولتی ) ما توی فرم های اولیه که پر کردیم از روی ترجمه هاییکه داشتیم نوشتیم Higher Education Institution حالا که به علت قدیمی بودن تاریخ ترجمه مدرک دادیم یه جای دیگه ترجمه کنند به جای عبارت مذکور نوشته university College از مترجم که پرسیدیم چرا اینو نوشتید می گه که تو سایت دانشگاهتون همینو نوشته وقتی رفتیم دیدیم متوجه شدیم که درست می گه حالا ما موندیم باید چیکار کنیم ترجمه ها رو بدیم عوض کنه به Higher Education Institution یا اینکه فرم ها رو مجددا پر کنیم با عنوان university College و با خودمون ببریم برا مصاحبه از دوستانی که اطلاعاتی در این مورد دارن خواهش می کنم راهنمایی کنند.Sad
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان:
دوستان از مدارک باید چند نسخه ترجمه کنیم 2 نسخه کافیه؟
Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2014-03-11 ساعت 13:24)REZA KARAMI نوشته:  دوستان از مدارک باید چند نسخه ترجمه کنیم 2 نسخه کافیه؟

از هرکدوم یک نسخه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: ماتیتی
(2014-03-10 ساعت 13:28)behdist نوشته:  سلام .اصل مدارکو واسه کسی که سربازی نرفته چطور می شه از دانشگاه گرفت برای کسی که الان دانشگاه را تمام کرده و در دوران فراغت 1 ساله است ما رفتیم دانشگاه ازاد بگیریم ولی می گن بدون کارت سربازی هیچی مدرکی نمیدیم در ضمن واسه سفارت اصل وترجمه لازمه.ترجمه کافی نیست؟ کسی هست با این شرایط؟
درود بر شما
بله هست خود من Smile

من تو لیسانس خیلی خوب بودم و فوقم دوباره دانشگاه خودمون قبول شدم و اصل مدرک کارشناسیمو بخاطر سوابق تحصیلی عالی که داشتم بهم دادند Wink
در ضمن من گفتم برای کارای پذیرشم می خوام و باید مدرکمو ترجمه کنم و براشون بفرستم که بدون هیچ چون و چرایی مدرکمو دادن زیر بقلم Smile

امیدوارم که مشکلت حل بشه.

(2014-03-11 ساعت 07:25)p.arsa نوشته:  مدرک تحصیلی لیسانس دانشگاه ازاد مهر وزارت علوم میخوادیا همونی که دانشگاه داد بهمون کافیه؟
درود بر شما
خیر نیازی نیست و همون کافیه
حتی نیازی به تأییدیه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد هم اگر مدرکتون هلوگرام داشته باشه دیگه نداره. Wink
تشکر کنندگان: behdist
(2014-03-11 ساعت 00:25)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:
برای مدرک لیسانس دانشگاه سراسری مهر وزارت علوم لازمه؟ یا همون مهر رئیس دانشگاه کفایت میکنه؟
درود بر شما

بله لازم هستش.
تشکر کنندگان: aghaghia ، sahar66
دوستانی که راهنمایی می کنید....چرا برای لیسانس در یک پست نوشتید مهر وزارت علوم می خواد در پست بعدی نوشتید نمی خواد؟کدوم درسته؟
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان:
(2014-03-11 ساعت 21:11)shadi79 نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 13:24)REZA KARAMI نوشته:  دوستان از مدارک باید چند نسخه ترجمه کنیم 2 نسخه کافیه؟

از هرکدوم یک نسخه
و اگر متاهل هستید از سند ازدواج دو نسخهBig Grin
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: Ramin geologist ، gema
با سلام و عرض ادب
از هموطن گرامی که قادر به پاسخ سوالات ذیل میباشند تقاضا میشود راهنمایی فرمایند توضیح اینکه مدارک مزبور برای سفارت ارمنستان می باشد
1- در روز مصاحبه علاوه بر کپی و اصل کارت ملی آیا ترجمه آنهم لازم است یا خیر
2- فرمهایی که قبلا به کی سی سی ارسال نمودم فرمهای شماره 122 و 230 میباشد درحالیکه در یکی از سفرنامه ها نوشته بود فرم شماره 122 و 233 حال بفرمایید فرم 233 چیست که به آن اشاره شده
با تشکرفراوان
تشکر کنندگان:
(2014-03-12 ساعت 11:23)jafarlari نوشته:  با سلام و عرض ادب
از هموطن گرامی که قادر به پاسخ سوالات ذیل میباشند تقاضا میشود راهنمایی فرمایند
1- در روز مصاحبه علاوه بر کپی و اصل کارت ملی آیا ترجمه آنهم لازم است یا خیر
2- فرمهایی که قبلا به کی سی سی ارسال نمودم فرمهای شماره 122 و 230 میباشد درحالیکه در یکی از سفرنامه ها نوشته بود فرم شماره 122 و 233 حال بفرمایید فرم 233 چیست که به آن اشاره شده
با تشکرفراوان

سلام. من هموطنی هستم که فقط جواب سوال اول شما را میدانمBig Grin

دوست عزیز، اصلا کارت ملی روز مصاحبه لازم نیست . نه خودش نه کپی نه ترجمش. اینی که میگم چون هم خودم مصاحبه رفتم و ازمون نخواست و هم اینکه توی سفرنامه ها که خوندم از هیچکس نخواسته بودن. که من یادمه خودم قبل رفتن به مصاحبه استرس گرفته بودم و میخواستم کارت ملیمو بدم ترجمه ولی بعد منصرف شدم که بعد هم تو مصاحبه دیدم اصلا ازمون نخواستن.
با اینحال دوستان دیگه هم اگر تجربه یا اطلاعاتی دارن بفرمایند.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: gema

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان