موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دیپلم 12 سال دارم ولی مدرک دیپلمم را گم کردم. رفتم دنبالش یک تاییدیه فرستادن برای دارالترجمه و اونها ترجمه کردن, اما زیرش نوشته که این مدرک نباید به شخص داده بشه، حالا من اصل مدرک رو ندارم این ترجمه رو ببرم قبول می کنن؟ لطفا اگر کسی می دونه راهنماییم کنه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
من اصل دیپلم و اصل کارشناسی رو دارم ولی مدرک پیش دانشگاهی رو ندارم
مشکلی پیش نمیاد؟
کسی تا حالا این شرایط رو داشته؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز . نگرانم
می خواستم بدونم با وجود اینکه تو ترجمه کارت ملی من و همسرم تاریخ انقضا دقیقا قید شده(2011) ، باز هم سفارت ایرادی نمی گیره و در مورد قانون ایران در مورد اعتبار کارت ملی اطلاع دارن؟
[/size]با توجه به اینکه نقص مدرک با توجه به زمان مصاحبه ما ممکنه به قیمت از دست دادن ویزا تموم بشه. از طرفی تحویل کارت به اداره ثبت به بهانه تغییر آدرس هم خیلی ریسکی هست و ممکنه پروسه تعویض خیلی طول بکشه.لطفا اونایی که مصاحبه رفتن تجربه شون رو بگن. ممنون[size=large]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
يك سوال داشتم
بنده ترجمه مداركم رو مرداد ماه امسال انجام دادم
با توجه به اينكه مصاحبه ام حدودا 11 خرداد تا 11 تير خواهد بود و شش ماه از تاريخ ترجمه ميگذره، آيا لازمه دوباره مدارك رو بدم ترجمه يا نه؟
و اصولا چرا بايد تاريخ ترجمه مهم باشه؟؟؟
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من به تازگی دوره لیسانسمو تموم کردم و چون دانشجوی روزانه دانشگاه سراسری بودم مدرکمو بهم نمیدن مگر اینکه آزادش کنم(بابتش پول بدم)از اونجاییکه نمیخوام تاوقتی که تکلیفم معلوم نشده مدرکمو آزاد کنم,میخواستم بدونم که اگه فقط مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیمو ببرم مصاحبه برام مشکلی ایجاد میشه؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب