کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام
من دیپلم 12 سال دارم ولی مدرک دیپلمم را گم کردم. رفتم دنبالش یک تاییدیه فرستادن برای دارالترجمه و اونها ترجمه کردن, اما زیرش نوشته که این مدرک نباید به شخص داده بشه، حالا من اصل مدرک رو ندارم این ترجمه رو ببرم قبول می کنن؟ لطفا اگر کسی می دونه راهنماییم کنه
تشکر کنندگان:
(2014-03-14 ساعت 17:02)مونا 62 نوشته:  سلام
من دیپلم 12 سال دارم ولی مدرک دیپلمم را گم کردم. رفتم دنبالش یک تاییدیه فرستادن برای دارالترجمه و اونها ترجمه کردن, اما زیرش نوشته که این مدرک نباید به شخص داده بشه، حالا من اصل مدرک رو ندارم این ترجمه رو ببرم قبول می کنن؟ لطفا اگر کسی می دونه راهنماییم کنه

من هم اصل دیپلم رو گم کردم همین کارو کردم مشکلی پیش نیامد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان:
(2014-03-14 ساعت 13:15)mtcanada نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 14:35)sahar66 نوشته:  ممنون از پاسختون :
پس اگر برای سفارت مهم نیست موقع مصاحبه هم مهر وزارت علوم نمیخواد؟چون دارالترجمه بعضی هاشون کاری به مهر وزارت علوم ندارن
خواهش می کنم
سحر جان ، من تا حالا ندیدیم و نشنیدم دارالترجمه ای بوده باشه که بدون مهر وزارت علوم ،مدرک را ترجمه کنه ، معمولا نمی کنن چون اکثرا می خوان که مدرکشون به تأییدیه وزرات دادگستری و امور خارجه هم برسه دیگه و بدون مهر وزارت علوم که نمی شه.
سحر جان زمانی که رفتم دارالترجمه یه بنده خدایی اومده بود مدرک دیپلم فنی حرفه ای هنرستان داشت ، بهش گفتن تا اون مهری که قانونش رو یکماه پیش تصویب کردن رو نبرید اداره آموزش پرورش کل تو میدان فلسطین و رو مدرکتون نخوره ، مدرکتونو ترجمه نمی کنیم.
اون که یه مدرک دیپلم معمولی بود اینطوری می گفتن دیگه چه برسه به مدارک دانشگاهی!

من عرضم این هستش که شما برای اینکه برای پست کردن مدارکت معطل نمونی ، همون ایده که داری را انجام بده ولی زمانی که برای مصاحبه خواستی بری ترجمه جدیدی هم که مهر وزرات علوم هم روش خورده همراهت باشه ، شاید گیر دادند و نیازی شد خواهر من Smile
ولی برای سفارت اصلا این چیزا مهم نیست.
مهم مهر مترجم و ترجمه ای است که ارائه می کنید. ولی باز من ازتون می خوام که دست پُر برید. ضرری که نداره Smile
خیلی ممنون از جواب کاملی که دادید. درست میگین شما باید همینکارو انجام بدم. احتمالا این قانون رو تازه گذاشتن. چون من قبلا مدارکمو دادم بدون مهر وزارت علوم و مهر دادگستری و خارجه هم گرفتم و این کارو سه تا دارالترجمه برام انجام داد. و یه سوال داشتم من لیسانسم مامائی هست یکی از دوستانم گفت که کسانی که رشته های پزشکی هستن نباید وزارت علوم برن بلکه وزارت بهداشت باید تائید کنه. به نظرتون درسته؟
تشکر کنندگان: mtcanada
(2014-03-14 ساعت 22:39)sahar66 نوشته:  خیلی ممنون از جواب کاملی که دادید. درست میگین شما باید همینکارو انجام بدم. احتمالا این قانون رو تازه گذاشتن. چون من قبلا مدارکمو دادم بدون مهر وزارت علوم و مهر دادگستری و خارجه هم گرفتم و این کارو سه تا دارالترجمه برام انجام داد. و یه سوال داشتم من لیسانسم مامائی هست یکی از دوستانم گفت که کسانی که رشته های پزشکی هستن نباید وزارت علوم برن بلکه وزارت بهداشت باید تائید کنه. به نظرتون درسته؟
بله سحر جان دوستتون درست فرمودند
دانشنامه های مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری و ریزنمرات فارغ التحصیلان، مدارک پزشکی، دندان پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری، مامائی و زیرشاخه های آن باید به مهر و امضاء های وزرات بهداشت و درمان برسه.
تشکر کنندگان: sahar66 ، ffrfar ، EKAM
دوستان عزیز سلام
من اصل دیپلم و اصل کارشناسی رو دارم ولی مدرک پیش دانشگاهی رو ندارم
مشکلی پیش نمیاد؟
کسی تا حالا این شرایط رو داشته؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز . نگرانم
می خواستم بدونم با وجود اینکه تو ترجمه کارت ملی من و همسرم تاریخ انقضا دقیقا قید شده(2011) ، باز هم سفارت ایرادی نمی گیره و در مورد قانون ایران در مورد اعتبار کارت ملی اطلاع دارن؟
[/size]با توجه به اینکه نقص مدرک با توجه به زمان مصاحبه ما ممکنه به قیمت از دست دادن ویزا تموم بشه. از طرفی تحویل کارت به اداره ثبت به بهانه تغییر آدرس هم خیلی ریسکی هست و ممکنه پروسه تعویض خیلی طول بکشه.لطفا اونایی که مصاحبه رفتن تجربه شون رو بگن. ممنون[size=large]
تشکر کنندگان: gema
(2014-03-16 ساعت 04:26)mahdi9557 نوشته:  سلام دوستان عزیز . نگرانم
می خواستم بدونم با وجود اینکه تو ترجمه کارت ملی من و همسرم تاریخ انقضا دقیقا قید شده(2011) ، باز هم سفارت ایرادی نمی گیره و در مورد قانون ایران در مورد اعتبار کارت ملی اطلاع دارن؟
[/size]با توجه به اینکه نقص مدرک با توجه به زمان مصاحبه ما ممکنه به قیمت از دست دادن ویزا تموم بشه. از طرفی تحویل کارت به اداره ثبت به بهانه تغییر آدرس هم خیلی ریسکی هست و ممکنه پروسه تعویض خیلی طول بکشه.لطفا اونایی که مصاحبه رفتن تجربه شون رو بگن. ممنون[size=large]

دوست عزيز اصلا نگران نباش همن كارت رو بده براي ترجمه... نيازي به تعويض نيست.. جهت اطلاعتون بگم متاسفانه يا خوشبختانه ديتيل هميچي رو ميدونن...موفق باشين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
سلام به همه دوستان
يك سوال داشتم
بنده ترجمه مداركم رو مرداد ماه امسال انجام دادم
با توجه به اينكه مصاحبه ام حدودا 11 خرداد تا 11 تير خواهد بود و شش ماه از تاريخ ترجمه ميگذره، آيا لازمه دوباره مدارك رو بدم ترجمه يا نه؟
و اصولا چرا بايد تاريخ ترجمه مهم باشه؟؟؟
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: farshadm999 ، gema
(2014-03-16 ساعت 12:04)mehdikhosro نوشته:  سلام به همه دوستان
يك سوال داشتم
بنده ترجمه مداركم رو مرداد ماه امسال انجام دادم
با توجه به اينكه مصاحبه ام حدودا 11 خرداد تا 11 تير خواهد بود و شش ماه از تاريخ ترجمه ميگذره، آيا لازمه دوباره مدارك رو بدم ترجمه يا نه؟
و اصولا چرا بايد تاريخ ترجمه مهم باشه؟؟؟

دوست عزیز ترجمه که برای ویزا مهاجرتی داده می‌شه به هیچ عنوان تاریخش مهم نیست مگه اینکه توی مدارکتون تغییری ایجاد شده باشه.

تاریخ دلیلش اینه چون مدارکی که به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه میرسه مهر و تمبرشون تاریخ داره و معمولان ۶ ماه اعتبار داره.

شما مدارکتون فقط باید با مهر مترجم ترجمه میشده و اگه مهر دیگه ای زدین اصلا مهم نیست تاریخش هم مهم نیست من به زودی میرم مصاحبه مدارک تحصیلی خودم و خانومم مال ۲ سال پیشه اگه رجکتمون کردن شما دوباره ترجمه کنید.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: aghaghia ، gema
(2014-03-10 ساعت 09:56)nasim نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 08:54)p.arsa نوشته:  سلام
من دانشجو ارشد هستم.دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل برای سفارت نمیده.
باید چی کار کنم؟ ترجمه کارت دانشجویی و ریز نمرات مدرک قابل قبولیه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
اشتغال به تحصیل منظورتونو یا اصل مدرک لیسانستون ؟؟؟؟ اشتغال به تحصیل برای چی ؟؟؟
اگه اصل مدارکتون دست دانشگاهه شما با مدیر دانشگاه یا مسئول بایگانی مدارک دانشگاهی صحبت کنین بببینین اگه مثلا گواهینامه یا سفته یا یه چیز معتبر و می توونین جای اوون بزارین و 15 روزه دوباره بهشون برگردونین . مهم مدرک شماست لیسانس و دیپلم و پیش دانشگاهیتون. می توونین فقط دیپلم و پیشتونو ارائه کنین ( حداقل مدرک )

من گواهی اشتغال به تحصیل برد بهم پس داد!
تشکر کنندگان:
دوستان من به تازگی دوره لیسانسمو تموم کردم و چون دانشجوی روزانه دانشگاه سراسری بودم مدرکمو بهم نمیدن مگر اینکه آزادش کنم(بابتش پول بدم)از اونجاییکه نمیخوام تاوقتی که تکلیفم معلوم نشده مدرکمو آزاد کنم,میخواستم بدونم که اگه فقط مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیمو ببرم مصاحبه برام مشکلی ایجاد میشه؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان:
(2014-03-17 ساعت 00:00)gema نوشته:  دوستان من به تازگی دوره لیسانسمو تموم کردم و چون دانشجوی روزانه دانشگاه سراسری بودم مدرکمو بهم نمیدن مگر اینکه آزادش کنم(بابتش پول بدم)از اونجاییکه نمیخوام تاوقتی که تکلیفم معلوم نشده مدرکمو آزاد کنم,میخواستم بدونم که اگه فقط مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیمو ببرم مصاحبه برام مشکلی ایجاد میشه؟

اگه در فرمهای اولیه نوشته باشید که لیسانس دارید باید مدرک رو روز مصاحبه همراه داشته باشید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-03-16 ساعت 10:34)EKAM نوشته:  
(2014-03-16 ساعت 04:26)mahdi9557 نوشته:  سلام دوستان عزیز . نگرانم

دوست عزيز اصلا نگران نباش همن كارت رو بده براي ترجمه... نيازي به تعويض نيست.. جهت اطلاعتون بگم متاسفانه يا خوشبختانه ديتيل هميچي رو ميدونن...موفق باشين

این قضیه کارت ملی شاهکار بعضی از دوستان هست که با وسواس وصف ناشدنی سعی دارن هرچی مدرک دارن به آفیسر ارائه بدن.در صورتی که تنها شناسنامه و ترجمش واسه احراز هویت شما کافیه.
تشکر کنندگان: aghaghia ، gema
(2014-03-17 ساعت 00:51)pendleton نوشته:  این قضیه کارت ملی شاهکار بعضی از دوستان هست که با وسواس وصف ناشدنی سعی دارن هرچی مدرک دارن به آفیسر ارائه بدن.در صورتی که تنها شناسنامه و ترجمش واسه احراز هویت شما کافیه.
جزو مدارک در خواستی خود سفارت هست در فایل راهنماش. حالا اگر روز مصاحبه نمی خوان ربطی به متقاضی های ویزا نداره.
تشکر کنندگان: aghaghia ، azadeh2014 ، gema ، shayesteh
(2014-03-17 ساعت 01:30)Saeedv13 نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 00:51)pendleton نوشته:  این قضیه کارت ملی شاهکار بعضی از دوستان هست که با وسواس وصف ناشدنی سعی دارن هرچی مدرک دارن به آفیسر ارائه بدن.در صورتی که تنها شناسنامه و ترجمش واسه احراز هویت شما کافیه.
جزو مدارک در خواستی خود سفارت هست در فایل راهنماش. حالا اگر روز مصاحبه نمی خوان ربطی به متقاضی های ویزا نداره.

عمو سعید من هم بر اساس همون فایل راهنما عرض کردم که در قسمت مدارک لازم جهت روز مصاحبه در قسمت سند احراز هویت ، داخل پرانتز نوشته بودن(shenasname).
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، gema

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان