کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2014-03-19 ساعت 14:48)Sam2014 نوشته:  
(2014-03-19 ساعت 09:46)blueskysam نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 16:34)Sam2014 نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 15:55)blueskysam نوشته:  سلام دوستان گلم

یه سوال

در پست‌های آنکارا مربوط به ارسال مدارک،یکی‌ از آیتمها ترجمهٔ سند ملکی‌ هس،می‌خوام ببینم من که ملکی‌ به نامم ندارم،نامهٔ تمکن مالی‌ کارم را حل می‌کنه،یا سند آپارتمان لازمه؟برای ۲ نفر ۱۵۰ میلیون تمکن بگیرم از بانک کافیه؟
درود بر شما
1- حداقل تمکن مالی 2 نفر= 20 هزار دلار یا 60میلیون
2- تمکن مالی مناسب ( در اولویت اول برای کیس های لاتاری) = پول نقد (گواهی موجودی) . ارائه ترجمه سند ملکی خیلی مقبول نیست چون استدلال سفارت اینه که ملک می تونه مشترک باشه و این خیلی مشخص نیست .
بنابراین ارائه تمکن مالی از بانک بهترین گزبنه و کار شما را قطعاً حل می کنه .
موفق باشید.

سلام مجدد،

ممنون از جوابتون،۲ تا سوال باز پیش اومده:

۱: اینکه توی سفارت از آدم ترجمهٔ سند ملکی‌ نمیخوان اگه نامهٔ تمکن داشته باشیم؟

۲:در این جمله که نوشته"financial documents must be prepared as one set for each family member".منظورش اینه که برای هر شخص در کیس باید یه نامهٔ تمکن جور کرد؟؟
با سلام
همانطور که به عرضتون رسوندم در کیس های لاتاری مدرک اصلی تمکن مالی ، گواهی موجودی از بانک هست (پول نقد یا همان CASH) . معمولاً تمکن مالی را مورد نظرشون هست و سند ملکی را یا طلب نمی کنند یا حتی بعضی از اوقات به شما برمی گردانند .بنابراین اگر تمکن مالی کافی دارید و ترجمه سند هم دارید عیبی نداره همراهتون باشه ولی تا لازم نشد و نخواستند ارائه نکنید . اگر هم ترجمه سند ندارید(مثل بنده) که بی خیالش بشوید .
در مورد نامه یا گواهی تمکن هم می شود که فقط فرد برنده ارائه دهد یا اینکه افراد کیس (مثلاً خانم و آقا ) بصورت مشترک(خیلی از زوج ها حساب مشترک دارند) یا هرکدام به نام خودشان ولی مجموعه روی هم رفته به حساب می آید.یعنی اینکه مثلاً اگر قرار باشد 100 میلیون تمکن ارائه بشود 50 میلیون خانم و 50 میلیون آقا حکم همان 100 میلیون را دارد.
در مورد جمله فوق الذکر هم اساتید فن لطفاً نظر بدهند که جریان از چه قراره.
موفق باشید.

تمکن مالی که یکی کافیه برای همه اعضای کیس ولی به تعداد نفرات کیس باید از اون تمکن کپی بگیرید که بزارن توی پروندشون
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، blueskysam ، Sam2014 ، gema ، زری وحدتی
(2014-03-19 ساعت 16:14)s.f.b.r نوشته:  
(2014-03-19 ساعت 14:48)Sam2014 نوشته:  
(2014-03-19 ساعت 09:46)blueskysam نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 16:34)Sam2014 نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 15:55)blueskysam نوشته:  سلام دوستان گلم

یه سوال

در پست‌های آنکارا مربوط به ارسال مدارک،یکی‌ از آیتمها ترجمهٔ سند ملکی‌ هس،می‌خوام ببینم من که ملکی‌ به نامم ندارم،نامهٔ تمکن مالی‌ کارم را حل می‌کنه،یا سند آپارتمان لازمه؟برای ۲ نفر ۱۵۰ میلیون تمکن بگیرم از بانک کافیه؟
درود بر شما
1- حداقل تمکن مالی 2 نفر= 20 هزار دلار یا 60میلیون
2- تمکن مالی مناسب ( در اولویت اول برای کیس های لاتاری) = پول نقد (گواهی موجودی) . ارائه ترجمه سند ملکی خیلی مقبول نیست چون استدلال سفارت اینه که ملک می تونه مشترک باشه و این خیلی مشخص نیست .
بنابراین ارائه تمکن مالی از بانک بهترین گزبنه و کار شما را قطعاً حل می کنه .
موفق باشید.

سلام مجدد،

ممنون از جوابتون،۲ تا سوال باز پیش اومده:

۱: اینکه توی سفارت از آدم ترجمهٔ سند ملکی‌ نمیخوان اگه نامهٔ تمکن داشته باشیم؟

۲:در این جمله که نوشته"financial documents must be prepared as one set for each family member".منظورش اینه که برای هر شخص در کیس باید یه نامهٔ تمکن جور کرد؟؟
با سلام
همانطور که به عرضتون رسوندم در کیس های لاتاری مدرک اصلی تمکن مالی ، گواهی موجودی از بانک هست (پول نقد یا همان CASH) . معمولاً تمکن مالی را مورد نظرشون هست و سند ملکی را یا طلب نمی کنند یا حتی بعضی از اوقات به شما برمی گردانند .بنابراین اگر تمکن مالی کافی دارید و ترجمه سند هم دارید عیبی نداره همراهتون باشه ولی تا لازم نشد و نخواستند ارائه نکنید . اگر هم ترجمه سند ندارید(مثل بنده) که بی خیالش بشوید .
در مورد نامه یا گواهی تمکن هم می شود که فقط فرد برنده ارائه دهد یا اینکه افراد کیس (مثلاً خانم و آقا ) بصورت مشترک(خیلی از زوج ها حساب مشترک دارند) یا هرکدام به نام خودشان ولی مجموعه روی هم رفته به حساب می آید.یعنی اینکه مثلاً اگر قرار باشد 100 میلیون تمکن ارائه بشود 50 میلیون خانم و 50 میلیون آقا حکم همان 100 میلیون را دارد.
در مورد جمله فوق الذکر هم اساتید فن لطفاً نظر بدهند که جریان از چه قراره.
موفق باشید.

تمکن مالی که یکی کافیه برای همه اعضای کیس ولی به تعداد نفرات کیس باید از اون تمکن کپی بگیرید که بزارن توی پروندشون
کپی معمولی یا کپی برابر اصل ؟
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: gema ، زری وحدتی
فقط مدرک کيس برنده
تشکر کنندگان:
اگر کسي تمکن مالي نداشته باشه بايد چه کار کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSad[/size][/b]
تشکر کنندگان:
(2014-03-20 ساعت 00:04)baharmahyar نوشته:  اگر کسي تمکن مالي نداشته باشه بايد چه کار کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSad[/size][/b]

دوست عزیز چاره ای نیست جز اینکه از یک آشنا دوست همسایه فامیل یا ... به مدت یک روز پول قرض بگیرید و اگر نیاز هست با چک و سفته و ضامن و خلاصه هر جوری که میشه تعهد بدید که پولشو بهش باز میگردونید شعب ارزی بانک پارسیان بهتون تمکن مالی رو میدن.
به هر حال برای رسیدن به مقصد از آب و آتش باید گذشت. ممکن است زیر منتی بزرگ بروید اما باید ببینی برای رسیدن به چه هدفی این کار را میکنی.
دوست عزیز از خدا کمک بخواه، بنده ای که قراره وسیله ای بشه ، پیدا میشه.
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان: ffrfar ، gema ، sorooosh ، mohsenmb ، zaaraa ، زری وحدتی ، estanfordbineh
دوستان سلام...
ما مدارک رو ترجمه کردیم... فقط عقدنامه رو یک عدد ترجمه کردیم نه دوتا.... می تونیم از اون یک کپی بگیریم برای همسرم ببریم مصاحبه... مرسی ممنون

تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2014-03-20 ساعت 10:05)A10A نوشته:  دوستان سلام...
ما مدارک رو ترجمه کردیم... فقط عقدنامه رو یک عدد ترجمه کردیم نه دوتا.... می تونیم از اون یک کپی بگیریم برای همسرم ببریم مصاحبه... مرسی ممنون
دوست عزیز حتما حتما دو تا ترجمه از عقد نامه تهیه کنید .هر پرونده یک ترجمه نیاز دارد.Shy
تشکر کنندگان: aghaghia ، gema ، zaaraa ، زری وحدتی ، حاجی واشنگتن
پچه ها آیا مدارک شناسایی مثل شناسنامه لازمه که حتماً در تاریخی نزدیک به مصاحبه ترجمه بشه؟ من همه مدارکم رو ترجمه کردم و تا زمان مصاحبم 6 ماه از تاریخ ترجمش خواهد گذشت، آیا ممکن مشکل ساز بشه؟ کسی همچین تجربه ای داره؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان:
(2014-03-24 ساعت 16:41)گلپری نوشته:  دوستان سلام یک سوال دیگه با عرض معذرت من دوتا بچه 5و14 ساله دارم برای اینها چه مدارکی باید ببرم برای مصاحبه

سلام دوست عزيز، خب مسلما مدارک هويتي شون! و اگر تونستيد يه گواهي اشتغال به تحصيل يا ترجمه آخرين کارنامه شون رو که اگر اينجا هم بدردتون نخوره بعدها براي ثبت نام در مدرسه به دردتون ميخوره...

(2014-03-25 ساعت 11:38)milad.m1986 نوشته:  پچه ها آیا مدارک شناسایی مثل شناسنامه لازمه که حتماً در تاریخی نزدیک به مصاحبه ترجمه بشه؟ من همه مدارکم رو ترجمه کردم و تا زمان مصاحبم 6 ماه از تاریخ ترجمش خواهد گذشت، آیا ممکن مشکل ساز بشه؟ کسی همچین تجربه ای داره؟
اگر تغییری درشون بوجود نیومده، خیر مهم نیست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، زری وحدتی
2 تا سوال دارم:
1- چند سری از مدارک بایستی ترجمه بشه؟
2- از کدوم مدارک باید کپی برابر اصل تهیه کنیم؟
تشکر کنندگان:
باسلام درمباحث قيدشده كپي تمام صفحات پاسپورت لازم است ميخواستم بدونم صفحات سفيدهم بايدكپي كنيم؟
2-آياساعت هاي دبي هم تغييركرده ومابايدساعت چندمديكال باشيم(به ساعت دبي)باتشكر
تشکر کنندگان:
سلام.من یه سوال دارم...
باید 2 نسخه از ترجمه بگیریم یا 1 نسخه کافیه؟من 1 نسخه گرفتم اونم برای سفارت پست کردم
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
تشکر کنندگان:
(2014-03-25 ساعت 17:06)hosseinmm نوشته:  2 تا سوال دارم:

منم همین سوال رو دارم
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2014-03-26 ساعت 11:51)maryam_ros نوشته:  
(2014-03-25 ساعت 17:06)hosseinmm نوشته:  2 تا سوال دارم:

منم همین سوال رو دارم

باسلام من فكرميكنم اگرآنكارامصاحبه داريددوسري بهتراست يكي بفرسيدويكي داشته باشي باخودت ببري واگرابوظبي هستي يكي كافي است
تشکر کنندگان: hosseinmm ، estanfordbineh
(2014-03-18 ساعت 13:50)mmoarefparvar نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 22:24)mtcanada نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 00:25)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:
برای مدرک لیسانس دانشگاه سراسری مهر وزارت علوم لازمه؟ یا همون مهر رئیس دانشگاه کفایت میکنه؟
درود بر شما

بله لازم هستش.
سلام
مدارک دانشگاه و ریز نمرات حتما باید تاییدیه وزارت علوم می خواهد. وگرنه ترجمه نمی کنند.
مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی هم باید تاییدیه آموزش و پرورش کل داشته باشه.

با سلام خدمت دوستان
دانشگاه به من گفته گرفتن مهر وزارت علوم از طریق سایت اش صورت می گیره،کسی می دونه حضوری هم می شه مراجعه کرد یا نه؟ واینکه پروسه اش چقدر طول می کشه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان