موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-17 ساعت 00:25)shadi79 نوشته: (2014-03-17 ساعت 00:00)gema نوشته: دوستان من به تازگی دوره لیسانسمو تموم کردم و چون دانشجوی روزانه دانشگاه سراسری بودم مدرکمو بهم نمیدن مگر اینکه آزادش کنم(بابتش پول بدم)از اونجاییکه نمیخوام تاوقتی که تکلیفم معلوم نشده مدرکمو آزاد کنم,میخواستم بدونم که اگه فقط مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیمو ببرم مصاحبه برام مشکلی ایجاد میشه؟
اگه در فرمهای اولیه نوشته باشید که لیسانس دارید باید مدرک رو روز مصاحبه همراه داشته باشید
اون زمان نوشتم که دانشجو هستم وانتظار میره که طی8 ماه آینده فارغ التحصیل شم.به نظر شما خودشون با این موضوع که مدارک کسایی که دانشجو روزانه بودند رو بهشون نمیدن آشنایی ندارن؟من حداقل مدارک(پیش دانشگاهی و دیپلم) رو میبرم.بازم ایراد میگیرن؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-17 ساعت 21:10)gema نوشته: (2014-03-17 ساعت 00:25)shadi79 نوشته: (2014-03-17 ساعت 00:00)gema نوشته: دوستان من به تازگی دوره لیسانسمو تموم کردم و چون دانشجوی روزانه دانشگاه سراسری بودم مدرکمو بهم نمیدن مگر اینکه آزادش کنم(بابتش پول بدم)از اونجاییکه نمیخوام تاوقتی که تکلیفم معلوم نشده مدرکمو آزاد کنم,میخواستم بدونم که اگه فقط مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیمو ببرم مصاحبه برام مشکلی ایجاد میشه؟
اگه در فرمهای اولیه نوشته باشید که لیسانس دارید باید مدرک رو روز مصاحبه همراه داشته باشید
اون زمان نوشتم که دانشجو هستم وانتظار میره که طی8 ماه آینده فارغ التحصیل شم.به نظر شما خودشون با این موضوع که مدارک کسایی که دانشجو روزانه بودند رو بهشون نمیدن آشنایی ندارن؟من حداقل مدارک(پیش دانشگاهی و دیپلم) رو میبرم.بازم ایراد میگیرن؟
میتونی یه نامه از دانشگاه ببری با ترجمه و بگی مدارکم گیره هیچ موردی هم نداره
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-17 ساعت 21:13)amaka747 نوشته: (2014-03-17 ساعت 21:10)gema نوشته: (2014-03-17 ساعت 00:25)shadi79 نوشته: (2014-03-17 ساعت 00:00)gema نوشته: دوستان من به تازگی دوره لیسانسمو تموم کردم و چون دانشجوی روزانه دانشگاه سراسری بودم مدرکمو بهم نمیدن مگر اینکه آزادش کنم(بابتش پول بدم)از اونجاییکه نمیخوام تاوقتی که تکلیفم معلوم نشده مدرکمو آزاد کنم,میخواستم بدونم که اگه فقط مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیمو ببرم مصاحبه برام مشکلی ایجاد میشه؟
متاسفانه هیچ نامه ای که ارزش ترجمه داشته باشه نمیدن چون در اون صورت اون نامه کار همون مدرک اصلی رو میکنه.واقعا بابتش استرس دارم
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-17 ساعت 21:22)gema نوشته: (2014-03-17 ساعت 21:13)amaka747 نوشته: (2014-03-17 ساعت 21:10)gema نوشته: (2014-03-17 ساعت 00:25)shadi79 نوشته: (2014-03-17 ساعت 00:00)gema نوشته: دوستان من به تازگی دوره لیسانسمو تموم کردم و چون دانشجوی روزانه دانشگاه سراسری بودم مدرکمو بهم نمیدن مگر اینکه آزادش کنم(بابتش پول بدم)از اونجاییکه نمیخوام تاوقتی که تکلیفم معلوم نشده مدرکمو آزاد کنم,میخواستم بدونم که اگه فقط مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیمو ببرم مصاحبه برام مشکلی ایجاد میشه؟
متاسفانه هیچ نامه ای که ارزش ترجمه داشته باشه نمیدن چون در اون صورت اون نامه کار همون مدرک اصلی رو میکنه.واقعا بابتش استرس دارم
نامه اشتغال به تحصیل بگیر ترجمه کن و ببر روز مصاحبه ..البته همیشه مدارک تحصیلیو چک نمیکنن مگر اینکه رشته خاص درس خونده باشی
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-17 ساعت 21:30)amaka747 نوشته: (2014-03-17 ساعت 21:22)gema نوشته: (2014-03-17 ساعت 21:13)amaka747 نوشته: (2014-03-17 ساعت 21:10)gema نوشته: (2014-03-17 ساعت 00:25)shadi79 نوشته: اگه در فرمهای اولیه نوشته باشید که لیسانس دارید باید مدرک رو روز مصاحبه همراه داشته باشید
نامه اشتغال به تحصیل بگیر ترجمه کن و ببر روز مصاحبه ..البته همیشه مدارک تحصیلیو چک نمیکنن مگر اینکه رشته خاص درس خونده باشی
نه رشته ام خاص نیست خداروشکر.من فارغ التحصیل شدم,نامه اشتغال به تحصیل نمیدن بهم.دانشنامه میدن که اونم ارزش ترجمه نداره همون مدارک پیش دانشگاهیم کفایت نمیکنه؟ثابت میکنه که حداقل تحصیلاتو دارم دیگه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من حدود ماه می مصاحبه دارم و در خارج از ایران در مقطع فوق لیسانس تحصیل میکنم ، اصل و ترجمه مدارک تحصیلی ام را که در ایران گرفته بودم ( دیپلم و لیسانس) را تحویل دانشگاه دادم. در حال حاضر از ترجمه و اصل مدارکم از دانشگاه اینجا کپی برابر اصل گرفتم ،
1- آیا برای سفارت آنکارا که باید مدارک پست بشود میتونم این کپی ها رو بفرستم ؟
2- ممکنه بفرمایید که ترجمه های اصلی باید پست بشود یا باید همراه خودم به سفارت ببرم؟
با تشکر از همه عزیزانی که ما رو در این راه تنها نگذاشته اند..
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گلم
یه سوال
در پستهای آنکارا مربوط به ارسال مدارک،یکی از آیتمها ترجمهٔ سند ملکی هس،میخوام ببینم من که ملکی به نامم ندارم،نامهٔ تمکن مالی کارم را حل میکنه،یا سند آپارتمان لازمه؟برای ۲ نفر ۱۵۰ میلیون تمکن بگیرم از بانک کافیه؟
*let's keep on trying and hope the best will happen*
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-18 ساعت 16:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-18 ساعت 16:35 توسط Sam2014.)
(2014-03-18 ساعت 15:55)blueskysam نوشته: سلام دوستان گلم
یه سوال
در پستهای آنکارا مربوط به ارسال مدارک،یکی از آیتمها ترجمهٔ سند ملکی هس،میخوام ببینم من که ملکی به نامم ندارم،نامهٔ تمکن مالی کارم را حل میکنه،یا سند آپارتمان لازمه؟برای ۲ نفر ۱۵۰ میلیون تمکن بگیرم از بانک کافیه؟
درود بر شما
1- حداقل تمکن مالی 2 نفر= 20 هزار دلار یا 60میلیون
2- تمکن مالی مناسب ( در اولویت اول برای کیس های لاتاری) = پول نقد (گواهی موجودی) . ارائه ترجمه سند ملکی خیلی مقبول نیست چون استدلال سفارت اینه که ملک می تونه مشترک باشه و این خیلی مشخص نیست .
بنابراین ارائه تمکن مالی از بانک بهترین گزبنه و کار شما را قطعاً حل می کنه .
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-17 ساعت 01:44)pendleton نوشته: (2014-03-17 ساعت 01:30)Saeedv13 نوشته: (2014-03-17 ساعت 00:51)pendleton نوشته: این قضیه کارت ملی شاهکار بعضی از دوستان هست که با وسواس وصف ناشدنی سعی دارن هرچی مدرک دارن به آفیسر ارائه بدن.در صورتی که تنها شناسنامه و ترجمش واسه احراز هویت شما کافیه.
جزو مدارک در خواستی خود سفارت هست در فایل راهنماش. حالا اگر روز مصاحبه نمی خوان ربطی به متقاضی های ویزا نداره.
عمو سعید من هم بر اساس همون فایل راهنما عرض کردم که در قسمت مدارک لازم جهت روز مصاحبه در قسمت سند احراز هویت ، داخل پرانتز نوشته بودن(shenasname).
درود یر شما
ملاحظه بفرمایید:
BIRTH CERTIFICATES
Applicants born in a country other than their country of citizenship must present a birth
-
certificate
from the country in which they were born. Iranian applicant are required to submit a copy of their
“Shenasname"
Iranian applicants are required to submit their
National ID cards, “Cart e Meli” in addition to their birth certificates.
بنابراین حق با عموسعید است. مدارک شناسایی = شناسنامه = کارت ملی
همراه داشتن کامل مدارک که عیبی نداره ، اگر هم سفارت طلب نکرد خوب ارائه نمی دید.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-19 ساعت 14:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-19 ساعت 23:44 توسط Sam2014.)
(2014-03-19 ساعت 09:46)blueskysam نوشته: (2014-03-18 ساعت 16:34)Sam2014 نوشته: (2014-03-18 ساعت 15:55)blueskysam نوشته: سلام دوستان گلم
یه سوال
درود بر شما
1- حداقل تمکن مالی 2 نفر= 20 هزار دلار یا 60میلیون
2- تمکن مالی مناسب ( در اولویت اول برای کیس های لاتاری) = پول نقد (گواهی موجودی) . ارائه ترجمه سند ملکی خیلی مقبول نیست چون استدلال سفارت اینه که ملک می تونه مشترک باشه و این خیلی مشخص نیست .
بنابراین ارائه تمکن مالی از بانک بهترین گزبنه و کار شما را قطعاً حل می کنه .
موفق باشید.
سلام مجدد،
ممنون از جوابتون،۲ تا سوال باز پیش اومده:
۱: اینکه توی سفارت از آدم ترجمهٔ سند ملکی نمیخوان اگه نامهٔ تمکن داشته باشیم؟
۲:در این جمله که نوشته"financial documents must be prepared as one set for each family member".منظورش اینه که برای هر شخص در کیس باید یه نامهٔ تمکن جور کرد؟؟
با سلام
همانطور که به عرضتون رسوندم در کیس های لاتاری مدرک اصلی تمکن مالی ، گواهی موجودی از بانک هست (پول نقد یا همان CASH) . معمولاً تمکن مالی مورد نظرشون هست و سند ملکی را یا طلب نمی کنند یا حتی بعضی از اوقات به شما برمی گردانند .بنابراین اگر تمکن مالی کافی دارید و ترجمه سند هم دارید عیبی نداره همراهتون باشه ولی تا لازم نشد و نخواستند ارائه نکنید . اگر هم ترجمه سند ندارید(مثل بنده) که بی خیالش بشوید .
در مورد نامه یا گواهی تمکن هم می شود که فقط فرد برنده ارائه دهد یا اینکه افراد کیس (مثلاً خانم و آقا ) بصورت مشترک(خیلی از زوج ها حساب مشترک دارند) یا هرکدام به نام خودشان ولی مجموعه روی هم رفته به حساب می آید.یعنی اینکه مثلاً اگر قرار باشد 100 میلیون تمکن ارائه بشود 50 میلیون خانم و 50 میلیون آقا حکم همان 100 میلیون را دارد.
در مورد جمله فوق الذکر هم اساتید فن لطفاً نظر بدهند که جریان از چه قراره.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW